Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 07:00
- Nahlásit

je mlžno - mám dovolenou (pracovní tabuličky zatím čekají jen dvě malé - každý den jedna). Dopoledne přijde kolegyně s dítky otrhat si pozdní rybíz, tak bude mít Najťoun zábavu. Dítka už jsou docela velká (4 a 6 třída), tudíž se dají víc zlobit, než Trpajzlíci.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 07:04
- Nahlásit

cernej caj
V sobotu dělám a ještě mi nesplaskly ty nohy, takže se budu asi spíš šetřit moc si to užijte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 08:01
- Nahlásit

birma
dik, me se tam moc nechce, ale tak urcite si to uziju i tak. chtela sem mit za leto aspon jeden volnej vikend... ale znamej mi psal ze tenhle vikend desne chce a ze ne nebere jako odpoved a protoze sem mu loni slibila, ze snim nekam pojedu, tak se nedalo nic delat, i kdyz me dost nakrl takze s nim v principu nikam jezdit nechci ale prida se k nam vero a kamarad takze aspon tak

tak se setri

Xerxová
tak to si najtoun urcite uzije

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 08:30
- Nahlásit

4aj neužije - přijede jen kámoška - dítkům se nikam nechce... prý ať matka vypadne sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 09:05
- Nahlásit

Xerxová
tak si aspon uzije voraz bez deti mama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 10:39
- Nahlásit

kámoška dorazila - Night ji přivítal tancem po zadních... je to dement stále stejný. Dostala jsem pro Trpajzlici další úžasné princeznovské šaty - se zlatem, vlečkou, závojem... takže bude mít pohádkové "výbavy" ažaž... Kámoška je totiž neuvěřitelně šikovná a šití podobných "kravinek" ji baví. Prý relax... Moje šatičky jsou vedle toho zcela neumělé ohavky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 11:40
- Nahlásit

Xerxová
aspon si muzou trpajzlici vybirat a mit pokazde jiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 13:22
- Nahlásit

Tak už tam běhaj spolu

Včera když jsme ji odvezli na chalupu a uložili do hrobu, vypadala jak když spinká. Hodnej pan veterinář ji uložil tak, že když jsme si ji odpoledne vyzvedávali a dali do auta, vypadala, že opravdu spí. Klidná, uvolněná. Injekce byla jen malou dopomocí, mám pocit, že by bývala stačila i jen ta anestézie a usnula by. Jsem moc ráda, že jsem stihli všechno ještě dřív, než začlo pršet, představa, jak jí tam ukládáme a dole je třeba napršená voda..... Stihli jsme to a............. asi se mi bude někdo smát, ale přesně v ten okamžik, jak jsme skončili a začlo pršet, vyšla duha. Celá, ničím neporušená, silná, dobře viditelná. Tak snad.....? Dala mi tolikrát víc než já jí, Bubiška moje .

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 13:40
- Nahlásit

PetraK krásná fotka. Holt ji musel vždycky předhonit... babču jednu krátkoocáskatou... Už běhaj zase spolu...

A vy tři si užijte pohodovou dovolenou !! Žádné pohromy - už jen klídek a odpočinek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 13:43
- Nahlásit

PetraK
dala ti i tu duhu, bubitka

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 13:48
- Nahlásit

PetraK
dobře si pamatuju jak jste u nás tenkrát byli a řešila jsi jestli jo a nebo ne a na jak dlouho to bude..počítala si pár týdnů možná měsíců....nakonec to bylo několik let, který si mohla prožít v ráji

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 15:29
- Nahlásit

cernej caj

dala ti i tu duhu, bubitka

no přesně!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 15:49
- Nahlásit

Xerxová

A vy tři si užijte pohodovou dovolenou !! Žádné pohromy - už jen klídek a odpočinek

mně se na tu dovolenou člověče ani nechce jet, počítali jsme, že to kvůli ní musíme celý přeorganizovat a spíš zrušit a mě teď zcela nelogicky přijde blbý to jet tak, jak se původně počítalo. Jen si říkám, že to RUmajzl bude potřebovat. Je kapánek rozebrán. Dneska stal mezi koupelnou a předsíní a zcela prapodivně a ustrašeně čuměl do míst, kde býval druhej pelíšek. Nevím co vnímal, viděl, micméně bez přehánění - něčeho se bál. Měla jsem dopolednek kvůli němu volno, vytáhla jsem ho na dvě hoďky ráno ven, zašli jsme si do řeznictví, koupil si buřtika, zašli jsme za kamarádkou - hrozně se stranil její smečky, kterou zná a má rád, to mě taky překvapilo. Dosti překvapivě se choval ke psu, kterýho jsme potkalí... je rozhozenej, no. Takže potřebuje vytáhnout do jinam a zabavit se.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 16:04
- Nahlásit

jasně že je rozhozenej - jednak ty nejsi v pohodě a druhak byla s ním každý den od jeho příchodu k vám. Prostě přišla první velká změna v jeho žití. I v cizí smečce je najednou "sám" - chvilku mu bude trvat, než si to v hlavě srovná.
Upřímně - myslím, že on se srovná rychleji, než jedna nejmenovaná osoba Snaž se - i kvůli němu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 16:28
- Nahlásit

Xerxová

jojo, já to vím. No on věděl první, že to přišlo a vzhledem k jeho vnímavosti a citlivosti to teď pro něj je velká změna. S Brtníkem se oba maximálně snažíme.

My si to dneska dopo oba užili., bylo to fajn, měl furt co dělat - ať už jen tím, kde se pohyboval a byl si jen tak, nebo když jsme si hráli, nebo pracovali.
Tu smečku zná od mala, pohyboval se v ní sám kolikrát - já je fakt oba učila, že musí fungat i samostatně. jsem za to teď hrozně ráda, má to o fousek snažší. Takže tím to nebylo, že by byl v cizí smečce sám, jen prostě teď se psema moc být asi nemusí.Ale mám na něj plán, dotáhnu mu jeho kámošku, která mu dá do těla, má jí rád.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 17:10
- Nahlásit

rumicek se urcite brzo zajede v novym rezimu. ale je videt, ze psi to taky maj po svym...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 17:33
- Nahlásit

Hlášení:
nohy mám pořád oteklý. V úterý to asi před pándochtorem tajit nebudu.
Hádejte, kdo za vás dneska ochutnal vteřinový lepidlo? Určitě vás potěší, že vy to již tedy dělat nemusíte, neb od teď budete vědět, že je hrozně hořký a mírně pálivý a fakt fujtajbl

PetraK
počítali jsme, že to kvůli ní musíme celý přeorganizovat a spíš zrušit a mě teď zcela nelogicky přijde blbý
Jestli tě to uklidní, tak by mi to přišlo taky blbý a bylo by mi to nepříjemný... Nepomohlo by ti to přeplánovat třeba ještě trochu jinak? Určitě jeďte, pomůže to nejen Rumíčkovi, ale určitě i tobě

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 17:56
- Nahlásit

birma
vy to již tedy dělat nemusíte, neb od teď budete vědě
důvěřuj, ale prověřuj!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 17:56
- Nahlásit

PetraK
je dobře, že máš ještě mladýho. Musíš prostě něco dělat, musíš se mu věnovat, postarat se o ně. Bubica měla štěstí, že sis ji vychmátla na spolubydlení a Rumajzl zas kliku, že ho bába stihla trošku pofackovat, což starý dámy skvěle uměj a mladopes se pak naučí, že dámy se nemaj srát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 18:25
- Nahlásit

birma
neprilepila sis jazyk k patru?

PetraK
taky bych dovcu preplanovala nez rusila...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 19:01
- Nahlásit

PetraK využij toho, že máš mladého zdravého psa, a dejte si trošku větší zátěž. Alespoň nebudeš mít čas na smutné myšlenky. Pořídíš si za čas třeba štěníka a nebo dalšího útulkáčka bez kondice - a zase budeš své výletění omezovat. Tak si užij dovču bez omezení Ber to jako dárek od Bubice a hejbni svou kostrou

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:07
- Nahlásit

birma
lepí i v puse?
PetraK
jestli už to máte zařízený, tak bych jela, lepší nez sedět doma a uzírat se, coz platí i pro Rumíčka
a nebo ti pučím Lokina, jeho druhý jméno je ted momentálně nejen pirana, ale ještě siréna, az byste byli všichni hluchý a vohlodaný na kost, tak by tě všecny chmury přešly

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:09
- Nahlásit

maya a kde je fotodokumentace ?? Zvukové nahrávky si nech - stačí obrázky roztomilého špiclíčka

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:16
- Nahlásit

kachna_
důvěřuj, ale prověřuj!
no tak si to teda zkus, když mi nevěříš

cernej caj
neprilepila sis jazyk k patru?
naštěstí jsem si nepřilepila nic nikam trochu mě poděsila představa, že si slepim polykací trubku, ale tak zas bych zhubla, že jo

Maya
nelepí, ale hned jsem plivala a vyplachovala, možná když ho necháš dýl působit...
lepí i v puse?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:32
- Nahlásit

birma
tak bys mela vnitrozilni vyzivu

mozna priste zkus s urychlovacem tu ochutnavku (pac vterinak poradne bere az po nekolika desitkach sekund)

Maya
je hodne ujecenej?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:33
- Nahlásit

cernej caj
vterinak poradne bere az po nekolika desitkach sekund
to si nemyslim Už jsem si xkrát slepila prsty nebo se k něčemu přilepila a vždycky to bylo v desetině vteřiny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 20:36
- Nahlásit

birma
zrovna prsty sou vyjimka, ty drzej okamzite

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 22:39
- Nahlásit

Xerxová
tak možná fotodokumentace spícího roztomilého štěňátka, jprotože jinak to můj foťuk nestíhá, rozmazaný šmouhy by vás asi nebavily
cernej caj
je hodne ujecenej?
jestli myslíš uštěkanej, tak to ani ne, občas štěkne s Dorinem u plotu a štěká jedině na kočky a želvy a to ho doufám přejde
sirénou myšlena fakt štěněčí siréna, ala někdo vraždí štěńátko, má to fakt grády a momentálně posledních pár dní jí spouští pokaždý když si něco udělá, například se praští hlavou o židli, protože už se pod ní skoro nevede, je to fakt příšernej zvuk a už kontraproduktivní, protože už nikdo nereaguje
taky jí prej spustil i při očkování a vet šel do kolen, celkově vzato prostě ještě větší hysterka než špic

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 22:56
- Nahlásit

no když tak jeden roztomilý špiclík

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:06
- Nahlásit

něco hlavně pro Mayu a kafe

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání