Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:03
- Nahlásit

Fajka
kočka

no to jí řekni někdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:04
- Nahlásit

PetraK tak snad to bude dobrý. Každý dobrý den se v jejím věku počítá - tak ať jje těch dobrých dnů zase hodně

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:04
- Nahlásit

PetraK
no to jí řekni někdy
řeknu a ráááááda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:06
- Nahlásit

PetraK víš, že Lucíšek má malá štěnítka?? Tři mimíšky už tři dny staré

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:15
- Nahlásit

PetraK
tak to je super ze je Bubici uz lip von teda zlucnik je svina
tsk sna uz bude dobre
birma
no vetsina tehle bund hlavne burtobundy jsou proste sjezdovkovy uz od pohledu a fakt nic pto me a to fakt chodim ve sportovnim stylu: ale holt jina generace asi ktera by do divadla nesla v dzinach a do mesta v teplakach a nebo takovyhle bunde
ale uznavam ze tyhle jsou mnohem lepsi varianta nez to co clovek obvykhe na ulicich vida

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:24
- Nahlásit

birma
tak maminka si vezme kaoesni prirustek?

za hodku jdu z prace takze co? zacina hrmit a lejt

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:43
- Nahlásit

celej den sauna a ted prutrz??

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:58
- Nahlásit

Xerxová

Lucíšek

Lucíšek - kdooo Lucíšek? Lucíšku já znám povícero. Híílf mir.

Maya
super ze je Bubici uz lip von teda zlucnik je svina

já doufám, že v tomhle stavu už setrvá. Že to je opravdu "jen" žlučník, páč když si trochu pohraju se žrádlem, tak jí můžu jednoduše zase udělat hezkej život a ulevit jí.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:08
- Nahlásit

PetraK
to jsou super zprávy!!!

Maya
mamka si určitě nevezme nic, protože mamka nemá ráda psí chlupy Ale vzhledem k tomu, že jsme stále ještě nakvartýrovaný u ní, tak to prostě musí přes ní projít. Což neprojde.
Ale mně by se agi Sko líbilo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:11
- Nahlásit

birma
tsk slib robotickej vysavac co je trikrat denne sebere nebo tak neco
ale jako chapu jit pres dalsi obyvatele nejde

furt prutrz a nejpozdejc za ctvrt hodky musim jit sby mi neujel bus
ja tak nesnasim vodu v sandalech

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:13
- Nahlásit

PetraK
spis treba vysledovat po cem to ma co tak vjdim u lidi zlucnikovy zachvaty zpusobuje kazdymu neco jineho

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:15
- Nahlásit

precetla jsem si par vet ve finstine na tema prwdpived pocasi vse vazne naosany styjem bude ohnivy peklo skoro 30 stupnu hodne pijte st nechcipnete

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:18
- Nahlásit

Maya

spis treba vysledovat po cem to ma co tak vjdim u lidi zlucnikovy zachvaty zpusobuje kazdymu neco jineho

to provedeme, určitě. Já vím, že jí trošku víc zeleniny dobře neděla, takže to jsme ubrali a možná zruším úplně. A taky to nejhorší paradoxně začlo po bílým jogurtu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:41
- Nahlásit

PetraK vetka Lucka - dovezla si ze zahraničí čubinku chvilku po naší cestě pro Nighta... a má zcela vlastní odchov - své psisko i čubinu. Takže malí kavalírci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:45
- Nahlásit

PetraK babči stařičký barvář fungoval poslední rok života nejlépe na vařené svalovině (hovězí, kuře) s těstovinou či rohlíkem... A to býval kyselina, který sežral a perfektně strávil úplně všechno. Na stará kolena byl na vařené dietce... zeleninu nee, mléčné výrobky nee, spíš ocenil buchtu než chrupavky...
Ale každý je jiný - určitě to vychytáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:49
- Nahlásit

Xerxová

Aaaale tuhleten Luciasek!! Díky za echo, musím pogratulovat! O cubine vím vím.
Přijde mi to s Bubi, že to možná chytne podobný směr s
stravování jak u vas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 16:53
- Nahlásit

mám ráda višně, mám ráda višňovou bublaninu (vytáhla jsem ji před chvilkou z trouby), mám ráda višňovou marmeládu, mám ráda zamražené vypeckované višně... ale nenávidím VYPECKOVÁVÁNÍ... No nic - jdu si sednout ven (abych nesvinila doma) na další kilo

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 17:17
- Nahlásit

Maya
tsk slib robotickej vysavac co je trikrat denne sebere nebo tak neco
ten jsem navrhovala už kdy, ale nesetkalo se to s ohlasem. Rozhodně reakce se neliší od toho, co jsem čekala - pes přes práh -> všichni na ulici...
precetla jsem si par vet ve finstine na tema prwdpived pocasi
jsme tu měli finku před chvílí. Přilítla celá vyplašená, protože to prásklo do protějšího domu, když byla venku. Oklepala se ze šoku, trochu jsme anglicky pokecaly a zase šla sympatická pani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 17:48
- Nahlásit

petrak
tak to je sjvely! bude ji zas dobre

xerxova
ad peckovani: videla sem na yt paradni video das viswn na hrdlo prazdne petky, prorazis stredem brckem - pecka se vrazi do petky a vypeckovanou visen mas raz dva

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 18:05
- Nahlásit

čaj to raději vezmu špičatou škrabka do ruky a jedu... než se umisťovat s višní na hrdlo a prorážet... tak mám 4 kilíčka hotová určitě rychleji

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 20:39
- Nahlásit

Xerxová
ještě že tyhle peckoviny já moc nemusím, višně, třešně, švestky, stačí jedna a dost
Loki dostal na hraní krabici, asi budu míít zejtra na dvoře co uklízet .D
on je celej den tak hodnej, ale úderem sedmý ožívá a je z něj piraňa
prvně jsem na něj dneska víc zařvala, když pošťuchoval želvu, už tam přeskočí do výběhu a teda žádnej špic co ještě drze čumí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 20:42
- Nahlásit

Xerxová
no ozkouseny to nemam, takze je mozny, ze to az tak dobry neni

Maya
no on asi vi, ze kdyz ses v praci, nema smysl se snazit

lesni fotosoutez letos znova, kdo chce soutezit nebo se jen kochat

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 21:47
- Nahlásit

Právě jsem strávila víc jak hodinu pytlíkováním masa. Dostala jsem od kamarádky, že to její psi nežerou - asi 5 kg krásnejch ořezů lososa a 10 zvěřiny + nějaký další věci v origo pytlících + 3 chlupatý kravský uši. Řekla bych, že jsme zásobení tak na měsíc... Teď už jen poklidím to řeznictví v koupelně a můžu jít začít pracovat...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 22:36
- Nahlásit

to je u nás, pár metrů od nádrže, kam brávám Adama plavat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 06:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
lepsi nez mrtvola

jinak teda s masikem skvely to si posmakne smecka.

PS: nahrala sem do souteze tri fotky, nechci vas navadet, ale kdyby nahodou se vam libili, tak prosim zaregistrovat a hlasovat;) edit: aha tak vybira jen odborna porota tak asi skoda energie

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 06:54
- Nahlásit

jdu dneska k doktorovi - témata jsou: nateklé kotníky po každém longu, nemůžu se vyhrabat do žádného kopce, jde udělat něco pro to, abych se nedusila a nemodrala? a poslední je dávno prošlá tetanovka asi ze mě bude mít radost

cernej caj
lepsi nez mrtvola
to rozhodně ale zas mrtvola mě nijak neohrožuje, za to tudy jsem občas jezdila...
to si posmakne smecka
to teda! Adam to kradl z kýble už jak jsem to přivezla řekla bych, že v nejbližším měsíci pěkně nabere
nahrala sem do souteze tri fotky
kouknu v práci, už se těším

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 06:56 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

jo a udělala jsem si včera radost a objednala si Doller Jsem zvědavá, jestli mi to pomůže s mým chaosem a prokrastinací (i když tady se musím pochválit, přijde mi, že se s obojím potýkám čím dál úspěšněji )

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 07:29
- Nahlásit

cernej caj
lesni fotosoutez
a odkaz? Nemůžu tě tam najít. Kasík má krásný fotky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 07:33
- Nahlásit

birma
takze furt ty kotniky zlobi? no asi bude

deda vcera volal magistre do lekarny, pac sem mu rekla, ze se mi v lekarne divila ze sem byla ospala a pritom 10z10ti kamaradu potrvzuje... a pani magistra mu rekla, ze to urcite neni ze zyrtecu, ze takhle nepusobi

tak meli by to brzo opravit, tak jezdit zas zacnes

tak to s nim taky vybehas, to se nebojim

tak snad bude diar paradne slouzit

rikala segra, ze zajistovali v praci seminar jak si planovat cas a pani ze prej byla perfektni, ze rikala, ze sou lidi, co proste premyslej trochu jinak a ti to proste umi a zvladaji a nepotrebuji seminare a ti, co potrebuji seminar, tak jim na seminari tohle neukazuje, protoze tim, ze sou nastaveny jinak, ze by jim to nijak nepomohlo a nejak to vychazi ze zimbardova casovyho paradoxu - ze clovek by mel mit spravnej pomer minulosti/pritomnosti/budoucnosti a existuji cviceni jak se posilit slaby casti a ze pak se to clovek tim, ze trochu zmeni vnitrni rozpolezeni pak pripadne nauci sam. Tak to bylo zajimavy docela - a ja vim, ze kdyz to sama ted neumim a netihnu k tomu, ze to nema smysl se o to ani snazit

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2016 07:40
- Nahlásit

cernej caj
takze furt ty kotniky zlobi?
jojo, většinou začnou splaskávat tak ve čtvrtek ráno. Zjevně zadržuju vodu, tak asi nebude od věci zjistit, jestli to není nějakým větším problémem. (Teorii o únavovejch zlomeninách rozhodně nebudu podporovat )
pani magistra mu rekla, ze to urcite neni ze zyrtecu, ze takhle nepusobi
možná by se měla podívat do příbalového letáku? Kdyby to tam nebylo hned na prvnim místě, že jo...
tak jezdit zas zacnes
aby se to nepropadlo kousek vedle
to sama ted neumim a netihnu k tomu, ze to nema smysl se o to ani snazit
Já se snažim furt, vždycky ve vlnách. A v době snažení mi to i funguje, jenže pak mi do toho něco vleze a já to zas zazdim.
Teď jsem si začala psát něco na způsob deníčku, kdy si každej večer sepíšu, co se mi za ten den povedlo, co mě potěšilo (nezávisle na mý činnosti) a co bych měla dělat nebo udělat. A docela bych řekla, že co to sepisuju (necelej měsíc), tak toho stíhám víc, míň odkládám neoblíbený činnosti (po víc jak roce a půl jsem se objednala k zubaři, teď půjdu k tomu doktorovi a tak) a jsem celkově spokojenější.

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání