| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 09:50
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tááákle ráno koukalo Koláče, tááákle jako strejda Tilda, když zazvonil budik
Hrozný ráno, fakt hrozný, půl pátá s tím, že ještě v jedenáct jezdil těsně za plotem kretén s traktorem a voral!! V jedenáct v noci!! Švýcary na něj!! A to nemluvím o tom, že Bubině bylo blbě a blila a tudíž noc byla opravdu výživná. Tři dny starý noviny, který by ležely na dešti by vypadaly mnohem líp než já . A víte milé děti, co dělal Rumíček o víkendu?? No?? No byl ve svém novém basénkůů! Rumíček dostal totiž basének, víte milé děti? A tak v něm strávil celý víkend. Máme novou hru. Já vezmu konev, naberu do ní vodu a polejvám Rumouše prudce vodou, když vyleju všechnu vodu, třísknu s konví do bazénku, Rumouš třískne do konve, tu potopí, nabere tím pádem vodu, podá mi konev, já ho prudce polejvám vodou, když vyleju všechnu vodu, třísknu konví do bazénku............... Ano milé děti, magorárna, takhle vypadá magorárna . Bubinka vůbec není nadšená z bazénku, vůbec ne, ale za pytel piškotů, co by tam nevlezla, že jo . I ten pupek si nechá ošplíchat.
Houby nerostou, když vidím fotku od Xerxový mám zachvatek závisti, my našli jen jednoho velikýho praváčka, jednoho poddoubníka a dva kluzáky. Jinak nic. A já jsem si patlala meruňkovou marmeládičku s meduňkou. Moooc dobrý, moooc moc.
Birmo - taky krásný fotky (viděla jsem je ještě v tramvaji, al ejen v telefénu, takže malý, nicméně krása), na Šeráku je skvěle, měli borůvkový koláče?? Mňam, mají tam vynikající.
Čajda si koukám pěkně užívá folkovýho víkenda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 09:51
- Nahlásit
cernej caj
na kralicak se letos taky snad dostanu
nedělej to!! Nedělej to!! Umřeš tam, já tam taky málem umřela!! A to jsme nešli dogtreka jako birma, jen jsme šli na Kraličák. Vůbec tam nemaj žádnej stín třebas. Je to smrtelnej kopec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:01
- Nahlásit
Maya
fenistilem sem namazala a z vandrolekarnicky zyrtec vzala, takze ted uz snesitelny
aha, je to na blanik asi nejak daleko teda
PetraK
vam na sidlaku jezdi traktor?
teda rumicek byl hodnej asi a na bubinku padlo hodne pytlu piskotku?
jj no s tim bohuzel pocitam, ale slib je slib, ze jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:09
- Nahlásit
cernej caj
vam na sidlaku jezdi traktor?
na sídláku ne, ale za chalupou, před chalupu..... nikdo nesmí stát, nebo nebude traktor hrát ! blbnu z toho brzkýho vstávání No my dneska spali na chalupě a jeli ráno rovnou do prasé.
Rumíček byl velehodnej, jak má vodičku, je to nejhodnější Rumíček co znám . A v sobotu, když jsme krylovali tam mi furt musel sedět na klíně a vyznávat mi lásku. Mám díky tomu zcela modrý nohy, páč jsem samá modřina.
pytlu piskotku
hodně pytlů naščestí ne, ale hodně piškůtůch jo, ale i tak to bylo moc, páč pak se šla napít a zeblila se jak ..... . No má stařenka trochu teď nějaký potíže s trávením
ale slib je slib, ze jo
ajo, si před časem vlastně něco psala . NO dobře, ale uvědom si, že až se strhneš jako péro v hodinách, tak máš moc malý psy, aby Tě tahali na vozejku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:17
- Nahlásit
PetraK
ahaa, to me nejak nenapadlo
tak modra s cernou ladi, ne?
me by asi netahali vubec, lenosi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:21
- Nahlásit
cernej caj
tak modra s cernou ladi, ne?
ladí, zvlášť, když je ta modrá pod tou černou - teda pod kalhotama
me by asi netahali vubec, lenosi
tak to máš blbý, páč po Kraličáku už se nikdá nikam nepodiváš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:27
- Nahlásit
PetraK
takze videt kralicak a zemrit, jo
tak jeste moznost vystrihat do cerne diry at ta modra je pekne videt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:35
- Nahlásit
A nějaký tipy, kam tak v Jeseníkách? Jedeme v sobotu a našla jsem toto:
Ostravské muzeum – důl
Olomoucká ZOO
Jeskyně na špičáku a na pomezí
zřícenina hradu rychleby
PL – jezero Nysa (kdyby bylo chladno, jinak moc lidí)
http://www.horskelazne.cz/bazenovy-komplex – karlova studánka
Praděd?
http://www.haltmar.cz/642/horske-minikary/
bělá - Lehké opevnění z II. svět. války, Vysoký vodopád pod malým Dědem, Turistické posezení na Kolibě - na čarodějnické cyklostezce v části Bělá, Turistické posezení v Kinseifu - za Seifertovou kapličkou v Kinseifu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 10:47
- Nahlásit
kachna_
ja bohuzel jeseniky moc neznam ale takhle to zni ze to mas pekne prozkoumany.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 12:15
- Nahlásit
přišel kolega s dotazem. Nic o daném nevím, takže jsem mu řekla, že mu tentokrát nepomůžu, že ho neporazim . Sem chtěla říct, že mu v žádným případně neporadim. a nějak mi to nevyšlo spánkovej deficit, nebo nastupující debilita?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 12:20
- Nahlásit
PetraK
na Šeráku jsem měla akorát nějakou topinku a nanuk. Dovnitř nesmí ani psí chlup, na báru měli seznam jídel, co dávaj ven a žádný Koláče mezi nima myslim nebylo...
kachna_
mě cestou hodně zaujal Hedečský klášter, je to taková dominanta. Příště bych se tam chtěla zastavit a projít si ho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 12:33
- Nahlásit
birma
Koláče mezi nima myslim nebylo...
asi že se Koláče flákalo na chalupě, teda!
škoda, když jsme tam kdysi s Ešátorem byli, nacpala jsem se s nima k prasknutí!
ale neva, i bez nich je tam krásně, což? Ta fotka toho boulovatýho suchýho kmene je moc pěkná- vložit ji sem nemůtu, páč tady to nevidim, tak snad víš, kterou mám na mysli. A vůbec tam máš hezky zachycený na fotkách světlo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:19
- Nahlásit
PetraK tak to držím Bubitce palce, ať se jí zažívání zase dorovná. Se ti srovnala jedna babča, tak začne zlobit ta druhá...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:26
- Nahlásit
Xerxová
no a taky tradičně si vzpomněla před dovolenou, že jo....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:29
- Nahlásit
Klasika... prostě dovolené s Bubicí jsou jeden nekonečný příběh
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:44
- Nahlásit
Xerxová
áno áno, klasika.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:45
- Nahlásit
nemám ráda "prádelnu" - na vlhkost nad 60% nejsme za slunečného dne zvyklí. I psisko má jazyk až na zem - a že prý bude raději doma, než na zahradě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 13:47
- Nahlásit
Xerxová
u nas dneska lepsi ale koncem tydne na vysocine pradelna byla solidni. ovsem na pradelnu na ferinko vylete to nemelo, to neslo anistat a dychat... snad se vam brzo procisti vzduch!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 14:09
- Nahlásit
Xerxová
no mám pro mámu na dnešek vymyšlenej ten "výlet" tak jsem zvědavá, jak to dá. Tady zatím nějak výrazně hrozně není, což ale v pět může být dost jiný.
Jinak v sobotu v lese bylo tak nechutně, že se to nedalo vydržet. Se tím pádem vlastně ani nedivim, že ty houby nevylezly, jen magor v takovým počasí leze ven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 14:21
- Nahlásit
PetraK
tak si to s mamou moc uzijte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 15:06
- Nahlásit
Jo, jsem na to zvědavá. snad si to máma užije.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 15:12
- Nahlásit
já doufám že nepřijde žádný deštík - chceme jít sousedce dotřít poslední kus okapů a oplechování střechy. Ona je děsně fajn - a na žebřík rozhodně nemůže. Chicht - odměna v naturáliích - budou mraky ořechů - a ona má moc dobré
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 15:22
- Nahlásit
tady ted destik prosel a opet sauna zdarma jako vcera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 15:48
- Nahlásit
my když byli na Šeráku, tak tamní ukazatel tvrdil, že je vlhkost vzduchu 67 %. Naprosto mu věřim, bylo hrozně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 16:41
- Nahlásit
to vite, ze jeden z vedlejsich ucinku zyrtecu mize byt ospalost? ja uz to vim a fakt bylo lehky pri ty rozcvicce usnout, kdyz sem mela problem uz udrzet oci otevreny cestou do prace...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 16:45
- Nahlásit
cernej caj
to vite, ze jeden z vedlejsich ucinku zyrtecu mize byt ospalost?
jo
Neumíte prosím někdo převést pdf na jpg? Potřebuju dát něco na svazové stránky a pdf soubor to nezobrazí v náhledu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 16:57
- Nahlásit
cernej caj
Jo
kachna_
Neumím kdyby to byla jedna strana, asi bych to vytiskla a nascanovala, nebo bych udělala printscreen (nebo víc a složila)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 17:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
chytrej kamarád mi poradil, že se to dá převádět on-line. Známý vytvořil, poslal v docx, já jsem to převedla do pdf a odtud s pomocí do jpg .
Na to, jak šerednej dokument to je, je dost zcestovalej
Ale kdybyste někdo chtěl vidět výstavu ježků, tak
http://cschpraha.webnode.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 17:17
- Nahlásit
jj, online convertory sou uplne na vsechno dneska...
prerusena lekce ze ktere sem musela odejit pac sem u rozcvixcky malem usla me dost mrzi ale, stve me, ze sem to nevedela
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2016 17:28
- Nahlásit
cernej caj
a na co máš reakci?
Docela mě překvapuje, že ti to v lékárně neřekli, protože bys s nim samozřejmě neměla řídit auto a tak...
|