Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:55 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

psala jsem jí tenkrát takovéto nabídky tras před jejich odjezdem:
podle toho, kam budete chodit (Jizerky jsou dost asfaltové)... ale zase dětem se víc líbí místa zajímavá mimo cesty. Možná by se dítkům líbilo

- Autem se dá posunout na neplacené parkoviště u rozcestníku Antonínov - Lesní brána (Antonínov je součást Josefova Dolu) a jít pěšky (to určitě bez kočárku) krátkou naučnou stezku Jedlový důl s vodopády na Jedlové. Návrat neznačenou panelkou zpátky do Antonínova.

- Zaparkovat v Dolním Maxově (zase součást Josefova dolu) a vydat se "hledat" (vede k ní žlutá značka) tajemnou čertovu komoru na Bukové. Kdysi jsem o ni psala Mikulášské povídání plné čertů... Taky bez kočáru

- Rozhledna Královka je nově opravená. Prý dobře vaří (mají samoobslužnou jídelnu) a venku vybudovali velké dětské prolejzačky. A mají tam chlupaté skotské krávy... Tam (i na blízké Prezidentské chatě) je kočárkovatě...

Těch rozhleden je po okolí hodně - Slovanka, Bramberk... myslím, že se nudit nebudete. Děti a psík je dobrá společnost

...ještě doplním, že ten hotel se jmenuje Peklo - ona celá ta část obce se jemnuje Peklo. Ale hotel s bazénem je tam myslím jen jeden

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2016 20:09
- Nahlásit

Xerxová
a tušíš jméno hotelu? Nevidím to nikde.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2016 20:15
- Nahlásit

chicht - před minutou jsem ho dopsala do odkazu výš

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2016 20:42
- Nahlásit

Xerxová
Dík, našla jsem zatím jen Nebe , ale Peklo je pěkný, moc pěkný.
Plánujeme, že nebudeme chodit . Budeme odpočívat.
Září a říjen bývá Michal fakt v práci od nevidim do nevidim, takže to pojmeme asi vysloveně odpočinkově.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 07:03
- Nahlásit

petrak
mama je skvela!

drenka
ahoj, je dobre, ze adelka vam dela takovou radost, s vnouckem a darenkou je to smutny ale tak je dobre, ze se snazite ale najednou to neni uplne ono, ze...

maya
tak fakt ze tu sou uz 3 chovky je taky docela dobrej ze to tak narostlo

kachna
tak to si pekne odpocinete, az pojedete

me dneska ceka dalsi cca 14km okruh jako vcera, taky sme vyrazili odpo na maliny a donesli sme jich asi litr a ctvrt a sezrali se slehackou. sou tu 4 loupeznici, tak sme si utrhly maliny od huby a oni se jich netkli ale marmeladu malinovou na rohlicky to jooo taky nas vecer ceka mistni festivalek na sbirku na varhany do kostela a bude co? folkovej! tak se tesim na mistni kapely. na koupani to uplne neni, chladno. taky sem od vero dostala bily gate tak uz sou nabatikovany tou hnedou barvou, chcu si je vecer vzit at me nesezere hmyz, asi si ode me budou odsedat lidi jak budu smrdet octem jeste

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 10:05
- Nahlásit

houby stále rostou - donesli jsme úžasný mix - hřiby různých druhů, křemenáče, kozáky, lišky, klouzky, růžovky... takže bude základ na smaženici, který si zamrazím. A pak půjdu na ty hnusný projektový tabulky, co se musí do konce týdne odevzdat...

Night vylítán, vyplaven v potocích, vyaportován - a navíc jsme uprostřed lesa potkali moji ségru se švárou - to bylo psí radosti - Ííííívanka jeho oblíbená se vynořila...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 19:54
- Nahlásit

tabuličky odeslány... za odměnu mi kyne těsto na rybízový koláč

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 20:17
- Nahlásit

Xerxová
za odměnu mi kyne těsto na rybízový koláč
já jdu zrovna vykrajovat koláčky
dnešní houby
houbičky jsou krásný a zmije je nádherná, tu jste omylem přihodili do košíčku?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 20:35
- Nahlásit

kachna jen jsem slyšela Pepu volat "přidrž si psa", tak jsem věděla, že vidí pruhatici. Potkáváme je pravidelně - od světlých skoroužovkových až po úplně černou... Zatím jsem nikdy problém neměli... tak snad nám to vydrží.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 21:50
- Nahlásit

xerxova
pekny rodiny setkani

kde je birma? v cili!

jinak chtapu v betli a 40m vzdusnou carou mam podium festaku, bozi! chci tu bydlet!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 23:00
- Nahlásit

cernej caj
a chladno??? já chci to chladno, tady celej den tropy a dusno
birmě gratulace
Xerxová
krásný fotky, zmiji jsem viděla snad jednou v životě, tady jsou jen užovky, zato u potoka za zahradou máme nutrii bo co, nejdřív jsme mysleli, že se tam pase bobr, ale mělo to krysí ocas

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2016 23:23
- Nahlásit

srovnávací fotky, třeba se tam najdete
http://vencovypindy.blogspot.cz/search/label/Srovn %C3%A1vac%C3%AD%20fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 09:34
- Nahlásit

maya
chladno teda vubec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 11:36
- Nahlásit

tady lilo v noci a ráno přišel dvouhodinový lijavec. Takže do lesa jsme šli až po deváté...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 12:02
- Nahlásit

Maya
Vencovy pindy super. Třeba Liběchov před těma sto lety dával smysl, páč to, co je dnes setsakra rušná silnice, byla "jen" prašná cesta.
Dítě mi šlohlo z králíkárny králíka a vzalo si ho na noc k sousedům. Štve mě to moc, protože mu s sebou vůbec nevzala žrádlo a ještě si vzala takového docela oslabeného, je na něm vidět, že to na něj bylo moc.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 19:12
- Nahlásit

Navštěvujeme dvě výstavy psů (většinou jako diváci). Na konci srpna klubovku dog a v půlce září místní výstavu v Liberci. Letos poprvé posunuli klubovku na 10. září. Liberecká je kdy ?? 10. září. A kdo je na dovolené 10. září ?? Socializace Nighta v davech psů tak před bonitací nebude... Chtěla jsem trénovat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 19:56
- Nahlásit

Xerxová
tak zkuste jinou výstavu, určitě tam taky dogy budou
kachna_
jako sousedovic dítě ti krade králíky? asi teda promluvit se sousedama?

u nás celou noc lijavec, i dopoledne lijavec, což mě zachránilo od výstupu na Blaník v tomhle vedru, přišlo to v pravou chvíli

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 20:09
- Nahlásit

jeden cestovatelský blog
https://simonlambertphotography.blogspot.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 20:13
- Nahlásit

Maya
jako sousedovic dítě ti krade králíky?
jako moje, vzalo si ho na tajňačku k sousedce do stanu. Promluvila jsem mu do duše a posílila mateřskou aureolu "vím vše"
Xerxová
a co MlBl?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 20:53
- Nahlásit

Maya, Kachna ale to já vím, že můžu jít jinam na výstavu - jen jako čumil, případně i vystavovat... Ale spíš mě pobavilo, že obě výstavy mají jiný termín, než běžně. I když ta liberecká se postupně z půlky sune k počátku září... To je fakt. Ale mívala jsem ji k narozkám a jsem už za půlkou měsíce.
Klubovka mě mrzí - vždy byla poslední týden srpna. A od roku 1994 jsme na ní mockrát nechyběli... I když jsme vystavovali jen třikrát

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 20:56
- Nahlásit

Xerxová
no jo, to je zákon schválnosti a možná to posunujou chválně, že je teplejc a přijede víc lidí?
kachna_
aha, jj ten post vím vše je moc důležitej, ostatně i u psů funguje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 21:02
- Nahlásit

ona se ta malá dítka a psi v mnoha případech moc neliší. Ale někdy se liší podstatně - třeba Nightovi jsem nemusela šít k narozeninám šatičky, plášť s vlečkou a závoj... Dneska jsem s tím strávila celé odpoledne a od našívání flitříků mám rozpíchané prsty. Ale mám hotovo a jsem dokonce i s výtvorem spokojená. Uvidíme, co na to slečna příští neděli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 21:03
- Nahlásit

jo a Nightovi ten závoj moc sluší

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 22:14
- Nahlásit

Xerxová
fotkuuu
slečna bude určitě nadšená
já teď neteři objednávala k narozkám taky dárky

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2016 23:49
- Nahlásit

Zdravím! Už padám na hubu, tak jen odkaz na fotky z víkendu a sdělení, že ačkoliv mě to dost šokovalo, přežila jsem..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 06:02
- Nahlásit

birma
ses proste dobra!

kachna
tak dnad se ktalik vzpamagujr jeste

xerxova
tak to ses zasluzna babi zes usila takovou paradu. o te jedne vystave vim, zes psala ze ju posunuli do vasi dovci ale ze daj obe stejne je fakt blbost uz jen proto ze dve dozi vystavy zaraz dost roztristi dogy na dve mista...

maya
stekanatko by ale urcite chtelo i v desti

v sobou na festaku me bodla vcela do prostredniho clanku prstu. jeste vcera sem o tom nevedela, dneska to nateklo, prst dost boli a pri pokusu s nim hybat boli jeste vic a mam pocit, ze me svedi a brni jeste cela ruka az po zapesti. hnus...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 07:03
- Nahlásit

birma
bozi fotky! naaadherne ste meli, na kralicak se letos taky snad dostanu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 07:13
- Nahlásit

birma krásné fotky z další šílené akce

čaj ta liberecká výstava není dozí - to je všeobecná krajská výstava - dogy tam bývají tak dvě... i když to s klubovkou dřív nekolidovalo. Tam chodím tradičně (už od dětství ) a taky tam socializuju štěníky a mladé psy na davy lidí i psů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 07:14
- Nahlásit

Xerxová
aha, takze vlastne pro dogy kolize terminu nestoji ani za rec, tak snad pristi rok uz to nebude s dovolenou kolidovat, a aspon jedna se zadari

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 09:46
- Nahlásit

cernejcaj
stekanatko na Blanik tak mozna za rok dest nedest
navic v tomhle vedru bych nebrala ani Dorina
nejaka alergie na zihadlo?
muzes zkusit zyrtec a nebo alespon namazat fenistilem

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání