| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 07:48
- Nahlásit
birma
aha, tak to je drsny, stesti, ze v bukovkach to bylo dobry, ale asi se to zhorsuje tou zvysenou namahou...
jinak ale chapes, ze oni napisou toto "Klinické studie neprokázaly zhoršení pozornosti, bdělosti a schopnosti řídit motorové vozidlo po užívání přípravku Zyrtec v doporučených dávkách." a hned mezi casty unavu a ospalost, se podle me jasne vylucuje...
tak snad se ti to s diarem bude lip darit a jionak teda supr, ze se ti to i dari uz po kruccich realizovat a vidis vysledky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 08:07
- Nahlásit
Tak doktor nic. Do konce týdne má dovču...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 08:16
- Nahlásit
birma
hm, tak naprd, jestli si tam zbytecne sla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 08:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Děkuju všem, co jste Bubince drželi palce, před chvilinkou usnula. Nebyl to bohužel žlučník, ale rozšířený jícen. Nemohla jíst ani pít.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:00
- Nahlásit
PetraK
ježiš to mě strašně mrzí. Ale ten život, co jste jí dopřáli, ten za to stál - splněnej sen starýho útulkáčka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:04
- Nahlásit
PetraK
to je mi moc lito Ale mela u vás parádní stáří a myslím, že ste obě byly moc rády, že se máte.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:12
- Nahlásit
PetraK
Blanička jedna zrzatá, bláznivá, měla to nejhezčí stáří jaký si mohla přát... a jela na plno do poslední chvíle...a měla strašný štěstí že jste si jí našli ...
Bude chybět...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:46
- Nahlásit
PetraK
To je mi strašně moc líto. Držte se a snad vám pomůže vědomí, že jste jí všechno předchozí stonásobně vynahradili a ona na vás bude zhora dozajista dohlížet.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:46
- Nahlásit
cernej caj do souteze tri fotky, kam nakopni mě ....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 09:53
- Nahlásit
Petro, drž se. Přeci víš, žes ji chtěla dát "JEN" pár týdnů života mimo útulek. Pár týdnů mimo kotec... A dala jsi ji spoustu úžasných měsíců - dala jsi ji svobodu, radost z činnosti, lásku. Prodloužilas jí život.
Ještě v pondělí byla veselá holka. Konec přišel rychle - dobře pro ni, a koneckonců i pro tebe.
Děkuju tobě i Davidovi - za jednu spokojenou báječnou psí dámu. A naučila tě, že i psí holky dovedou být fajn...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 10:53
- Nahlásit
Aha, už to tu čtu, Bubi byla nemocná, ,,něco" měla...to je vždycky průšvih Dobře, že ji to potkalo až teď, ve vyšším věku a šlo to poměrně rychle. Užila si s váma krásný život a netrpěla dlouho. Teď držím palce vám, co jste po ní zůstali, aby jste se srovnali. Nám to trvalo půl roku a už je to jakž takž, už dokážem na Berunku myslet i bez té velké bolesti. Však sama víš nejlíp...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 16:24
- Nahlásit
ehm - dle radarů šel deštík - i vyrazila jsem vyběhat psisko na zahradu. Honíme se, blbneme - a kdo přehlídl šlahoun plazivé růže ?? Já - a mám asi 15 trnů v lýtku... a ještě jsem málem padla na húúústa.
Deštík dorazil krásný, intenzita tak akorát - máme dobře zalito.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 18:25
- Nahlásit
prodloužili nám limit na etapu, takže jednu noc na konci srpence strávíme s Adamem na kolobce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 19:06
- Nahlásit
birma
tak to je supr
ja uz se chystam pomalu na seznam na vandr s ferinkou
ps: u nas cernocerna tma a burina jak krava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 19:51
- Nahlásit
PetraK
To je mi moc líto. Ale měla se u vás parádně a vy jste fakt super, že jste si jí vzali. Tak se držte a Rumíček vás snad potěší.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 19:53
- Nahlásit
birma
Na prokrastinaci existujou i programy, ale obvykle placený.
Mě by nějakej diář asi nepomohl, spíš tak nějakej bič nade mnou..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 20:13
- Nahlásit
cernej caj
Kdy a kam se chystáte?
Maya
Programy mi nepomáhaj, potřebuju něco, kam můžu rovnou psát nápady, cíle... Komp se v tomhle ukázal strašně neúčinej, chci to psát rukou a tak.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 20:43
- Nahlásit
birma
no to chápu, já takovýhle věci taky radši píšu rukou, ale v tomhle případě napsat si nějaký úkoly by mi bylo nanic, holt by se neudělaly, no a co?
ale jako takovej problém má asi hafo lidí, když jsou na to i programy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 21:24
- Nahlásit
PetraK
je mi to moc líto...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:28
- Nahlásit
Gerda
myslela jsem na vás obě. Na jak jste to musely mít obě těžký, a to rozhodování pro Tebe.......kdy je ten správný čas..... je mi jasný, že to nebyla legrace. Já asi páč nejsem dostatečně silná osobnost, rozhodovat moc nemusela, bylo jasno.
Gerdo, je to hrozný, je to kurva hrozný, bolí to, ale..............máš-li kapacitu.............dej domov někomu, koho by Maruška schválila. Pro ni, pro Tebe (vím, že to umíš, pomoct dobře pesanovi v nouzi, )a pro toho, kdo to potřebuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:29
- Nahlásit
Maya
a Rumíček vás snad potěší.
Rumíček je vižla, tak to musí být obráceně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:30
- Nahlásit
worick
Bubi byla nemocná, ,,něco" měla...
nebyla nemocná, neměla "něco".
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:31
- Nahlásit
Xerxovác
A naučila tě, že i psí holky dovedou být fajn...
naučila mě, že psí holky jsou hrooooooznýýý důůůry!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:35
- Nahlásit
Fajka
Bude chybět
bude.
moc.
birma
kachna_
splněnej sen starýho útulkáčka.
tak ti nevim ešivá se starej útulkáč chtěl sápat na Milešovku tak asi 10 dní před odchodem??? . No já vím, nechtěl, radši by sežral doma kýbl masa. ale nakonec byl rád, jak ho tam Brtník zlobí s kelímkem od píva.
a ona na vás bude zhora dozajista dohlížet.
pak budu moc ráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:40
- Nahlásit
cernej caj
že ste obě byly moc rády, že se máte.
no někdy pochybuju, že byla ráda, když musela poslechnout
No tohle jsou zrovna momenty, kdy mě mrzí, že jsem na to prostě nehodila bobek..... jenže, Bubrle na ´druhou stranu dokonale zvládla umění ovládnout situaci....tedey provedla to jinak a po svém
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:40
- Nahlásit
PetraK
nevim ešivá se starej útulkáč chtěl sápat na Milešovku tak asi 10 dní před odchodem???
Hele záleží asi jakej, ale věřím, že Bubitka klidně i na Sněžku nebo MtBlanc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
nebo MtBlanc
a u toho diriguje starýho Messnera
Jen Rumouš trošku ..... tápe. Věděl hned, obcházel Bubinu, dokonce se ani nechtěl napít z misky. Musela jsem ji vymýt hodně a dát úplně čistou vodu (jemu prasátku, co vypije kozám vodu!)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 22:50
- Nahlásit
PetraK
tak ti nevim ešivá se starej útulkáč chtěl sápat na Milešovku tak asi 10 dní před odchodem?
Týjo, já myslim, že jo. Vendulka jela s Michalem "chlastat" na chatu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 23:00
- Nahlásit
kachna_
já vim, možná by i nechtěla ale když pak s Brtníkem blbla na téma Bubinka má košik z pivního kelímku.... tak už to bylo fučik, bylo jí dobře, užívala si to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2016 06:42
- Nahlásit
PetraK
ptat se jak to zvladate nebudu, to je naprd otazka - pac to stejne vyjadrit nejde, ale co rumicek? jak to vnima on?
jinak ja myslim, ze poslouchala rada, prece kdyz tolik dobrot z kapes padalo
birma
beskydy, chces se pridat? 19.55 sraz ve velkejch karlovicich s klukama s prahy ale trasa jen 42km pac vero a jeji rehabilitujici kotniky
|