Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 10:44
- Nahlásit

Maya
jestli budu jist jen ovoce a zeleninu, tak asi zdechnu hlady... jako k snidani jedno jabko, k obedu jedno jabko a okurku a k veceri okurku tak to uz je skoro potrava tech anorekticek

to ze se budu vic hejbat nevyresi problem, ze hrozne malo jim prece?

to se mrknu na ten kalendar, jakej tam maji

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:09
- Nahlásit

cernejcaj
me jidlo 3x denne zas neprijde tak malo
a popravde na tohle tema kolikrat denne se ma jist jsem cetla dost protichudny nazory podle me stejne nikdo nevi jak to je
a obecne si myslim ze nejvic plati ze clovek tloustne kdyz ma vetsi kaloricky prijem nez vydej a je jedno jestli ty kalorie do sebe dostane jednim jidlem a nebo sesti

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:10
- Nahlásit

jsem ted cetla ze nektery verejny wc ve Finsku zvkaste u dalnic se otviraji smskama to by bylo neorijemny prekvapeni bez roamingu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:29
- Nahlásit

Maya
jasne, tak s tim souhlasim, ze kazdej rika neco jinyho. Ale v okamziku, kdyz snis 5platku suru, kousek masa a dve brambory a vecer zeleninovou polivku, tak se asi shodnem na tom, ze jidlo tohohle objemu ma vetsina lidi bezne k obedu a ne jako celodenni jidlo... a necvicim sice nejak moc, ale 3xtydne + vylety nejsou zas uplne malo, tak si myslim, ze zkusit to pres to jidlo - zacit proste trochu vic jist - nemusi byt tak spatny.

ja totiz svym prijmem dlouhodobe nepokryvam ani vydej, takze evidentne rovnice, ze musis snist min neplati, protoze ja toho jim malo a stejne pribiram, tak zkusim metodu jist vic

to by bylo hodne neprijemny prekvapeni a co kdyz mas roaming a neni tam signal?

HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:33
- Nahlásit

cernej caj
evejdu se do vetsiny kalhot
včera jsem ze skříně vytáhla alpinpro vel. 40 ... pokud se do nich nevejdu chceš je zkusitt?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:36
- Nahlásit

HaZa
hmmm lakava nabidka nicmene drzim palce, at se vlezes! s padnoucima kalhotama je to dycky potiz a vim, jak se clovek nerad vzdava toho, co si koupil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 11:42
- Nahlásit

Maya
mam k vyzvednuti ty omalovanky

tak doma vyzkousim - i kdyz mozna prave by me i bavilo vzit si to jako lehkou predlohu a nactrnout si obrys a vybarvit bokem, nicmene tak jak tak se na ne tesim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:02
- Nahlásit

PetraK
sem cekala, ze to budou psi kamosky a ono mrtvoly

tak ale snazi se, ne?

jak to zvlada mama doma?

problem je, kdyz dojde prostor u gumy, ze jo jinak mam taky kalhoty nejaky na gumu

jo a DULEZITY dotaz : vero mi dala jendy kalhoty, ktery ji sou obri a kratky k tomu, me pasujou a maj vadu - sou uplne bily. Jak to je s batikou kalhot ktery se nosej ve vedru kdy se clovek poti? nebude mit pak barevny gatky anohy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:10
- Nahlásit

cernej caj

ze to budou psi kamosky a ono mrtvoly

no jo, no. některá mrtvola lepší psích kámošů Bubrdlína pak vypadala, že ani nemusí jít domů, vyhledávala v trávě poslední drobečky

tak ale snazi se, ne?
kdo Rumoušek? Joo, jojo, to je Krhounek náš malej

kdyz dojde prostor u gumy, ze jo

tak ji nastavim!

DULEZITY dotaz

já nevim jak batika - má to nějaký jiný procesy než barvení? Ale když jsem dobarvovala oblečení, že už bylo málo černý,tak jsem na sobě žádný začernání nepozorovala. Spodní prádlo nevím, to mám taky černý , ale kůže cajk.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:13
- Nahlásit

PetraK
batika = barveni duhou atd (akorat jako batika je vic barev v sobe, coz pravda chci jen barvit)

dik za info a barvis tou barvou do pracky nebo varis v hrncu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:18
- Nahlásit

cernej caj

duha v pračce, vč. soli a octa. pračka vypadá přííšerně potom.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

tak jsem se zpožděním dočetla tvůj dánský článek - mooc pěkný, moc, hezky sepsaný. Dobře jste se měli, a jako info pro ostatní - skvěle sesumírovaný.
A fotka Nýtka s ušima na tupírovanou dogu nemá chybu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:32
- Nahlásit

cernejcaj
tak jasne ze tobe vic jidla muze fungovat
a nebo vic jidla jine jidlo proste myslim ze v tonhle se neda pausalizovat
tak doufam ze se omalovanky budou libit
v nokia zeni je snad vsude signal
PetraK
tto s nima cvicis s klikrem?
my momentalne cvicime chces namku tak aed na zadku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 12:48
- Nahlásit

PetraK on má těch ušolétavých fotek víc - ale nechtěla jsem fotky dítek moc cpát do článku. A tentokrát se fotila dítka víc, než čoklík. Protože vítr byl opravdu dominantním rysem celé dovolené
Tatík vypadá dobře, je mu dobře, srší vtipem - ale domů ho ještě dneska nepustí, neb ani inzulín zatím výkyvy v hladině cukru nesrovnal. Hned jak to "vychytají" - vypadne dom. Má to slíbené i od primáře - tak snad to bude brzo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 13:06
- Nahlásit

PetraK
ale to se pak veme naprazdno s octem a vymejese to v pohode? nebo kolikrat pak propiras pracku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 13:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

nebo kolikrat pak propiras pracku?

no já moc nemusím, vzhledem k tomu, že převážná většina toho co máme doma je v tý samý barvě takže prostě peru, peru a pak teprv hodím něco co je světlý. Ale je to na tý pračce vidět, to jo.

ad ta máma - zatím fakt dobrý, vychytali evidentně dobrej lék - taky jsem jí na tom ukázala, že všechno zlý může být fakt k něčemu dobrý (kdyby nebylo tý nohy, nešla do nemocnice, tam by se to nezhoršilo, nevezla by jí ta rychlá a nebyl by tam tenhle šikovnej doktor, co jí dal náhubek , plněnej tím pádem má ten lék i domů a je to poznat. Včera byla třikrát s košem (papír, plast, odpadky), když jsem šla za ní, srazili jsme se ve dveřích, šla ven, dotrajdaly jsme na lavičku, tam 3/4 hoďky poseděly, došly dom, pak si skoro sama umyla hlavu, dobrý, šikovná byla.

Xerxová
n má těch ušolétavých fotek víc

to je mi jasný, jen tady má vyloženě "tupírovaný" uši, prostě starý typ dogy

je mu dobře, srší vtipem -
jéžiš, to je dobře

Maya
tto s nima cvicis s klikrem?

jak COI a jak mě to napadne, jak mám klikr u sebe.... zrovna tu bednu dneska jo, on je ten klikr hodně baví, Rumouš s ním pochopitelně taky víc vymyslí. Víc u toho používá hlavu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 13:37
- Nahlásit

Xerxová
tak drzim palce, aby byl brzo uz u rodiny

PetraK
jinak s maminkou to je dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 13:41
- Nahlásit

Petrak je fajn, že mamka bojuje. Pokud se najde lék, který jí bude dobře zabírat... tak by Vám na chvilku mohl spadnout balvan.

Jsem vyrazila před chvilkou do lesoparku vyběhat obludu (než dorazí další tabuličky projektové) - a je tam dusno, vysoká vlhkost, teplo... a tak jsem trasu o kus zkrátila a psisko ani neprotestovalo. Padnul na zahradě na pelech ve stínu a relaxuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 14:04
- Nahlásit

Xerxová

Pokud se najde lék, který jí bude dobře zabírat... tak by Vám na chvilku mohl spadnout balvan.

byla bych ráda, protože by si mohla zase chvilku žít relativně normálně. je mi jasný, že to je hrozná zátěž, když se nedá dýchat. Už si začla doma uspořádávat sama věci, uvařila si cuketovou polívku a tak.

a tak jsem trasu o kus zkrátila a psisko ani neprotestovalo. Padnul na zahradě na pelech ve stínu a relaxuje

já mám na dnešek v plánu jít k rybníčku, osmočit pséky a pak cournout trochu polema. Pokud by to bylo moc, že jako vedro nebo dusno (teď se zatahuje trošku) zkrátím to a dáme si nějakou zábavičku doma. Pak hodlám vygruntýrovat, aby se zítra dalo vyrazit na výlet.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 14:29
- Nahlásit

jojo - taky dojde dneska na úklid. Máme zítra dovču - v plánu je takový návštěvní den - nejprve se stavíme u Brna pro jeden "upřímný" posudek na Nighta... mám slíbený odborný pohled na obludu. Řeším, jestli bonitovat či se na to bodnout (stejně se rozhodnout musím já, ale některé drobnosti mě zajímají) a pak pojedema za Trpajzlíky - jsou na chalupě v podhůří Orliček. Cestou nějaká ta krátká procházka... a myslím, že večer padneme za vlast do pelechů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 14:31
- Nahlásit

Xerxová
tak su zvedava, jak dopadnete s tim nezavislym posudkem a uzijte si orlicky

PetraK
tyjo, to je dobrej plan, tak at to klapne, at na vylet muzete

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 14:52
- Nahlásit

Xerxová
a myslím, že večer padneme za vlast do pelechů...

no s tímhle programem určitě. Teda dvounožci, otázka je co na to energetik Nýtek

jojo - taky dojde dneska na úklid.
lákala mě Ajšová, ať přijedu, ale.... já už se na to volný odpoledne, kdy mám čas jen ve svých rukou, hodně těším a úklid mě v tomhle případě neděsí, zas na to vlítnu a budou lítat hadry vzduchem. Mám předepranou pračku prádla, Brtnik má před odjezdem na stavbu k Ajšovem za úkol to dát doprat, takže si dám hezky sušit nové ložní povlečení a konečně obří prostěradla, co jsem sehnala (otázka je, jak dlouho zůstanou obří, zpravidla se po vyprání dosti smrskávají ), vygrutnýruju a budu jen tak se Zrzavejma. Doufám.

cernej caj
to je dobrej plan, tak at to klapne, at na vylet muzete

jojo minule nás to zalilo, tak teď by to mohlo klapnout.

Jo! a na příští týden jsem mámě naplánovala na pondělí výlet - jedem aspoň k Hostíkům (Hostivický rybníky), je to v lese, rovinka, tak si to tam snad užije. Když teda bude počasí. A pak si skočíme do hospůdky. Na Birella

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 15:08
- Nahlásit

tady ma kazdej plany ja mam zejtra akorat v pksnu zubare a tak akespon budu brzo doma akorat ma bejt to hrozny vedro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 17:55
- Nahlásit

PetraK
tak doufam, ze mama se bude pekne celej tyden tesit

Maya
tak aspon bude konecne klid

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 19:54
- Nahlásit

Rumštajn
huuuuf, betonovali jsme základy opěrné zdi - 10 m. Bolej mě nožičky. Bolej mě ručičky, bolej mě záda...
Zítra nás čeká zeď ze ztraceného bednění. Budou mě bolet nožičky. Budou mě bolet ručičky. Záda taky. fňuk

HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 20:06
- Nahlásit

Xerxovástavíme u Brna
kudy pojedete? Kuřim je otřesná - kolony a zácpy cca 30-60 min, opravují tah z České směrem na Svitavy (zadem ke Kuřimi) tak aby jste nebyli překvapení ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 21:01
- Nahlásit

HaZa chtěli jsme jet výletově - přes Vysočinu a přes Předklášteří (nebo jak se to jmenuje) po okresce do České...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2016 21:48
- Nahlásit

kachna_
tak to nezávidím, ale zase nová zídka potěší ne?

Lokin dneska prvně štěkal u plotu, asi ho nabudilo očkování dneska v autě prej blije a u očkování prej ječí, tak to uz jsem dlouho neměla
hlásání pro čaj
furt kouše a ještě u i hrabe

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 05:25
- Nahlásit

kuk - za chvilku jedem

HaZa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 06:42 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

Xerxová Vysočinu a přes Předklášteří
tak tose trefíte pevné nervy, objízdná trasa této bohužel není ....

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání