| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 21:20
- Nahlásit
Xerxová
na komáry je Advantix
tady máš pětidenní predpoved, to práve provozuje nejakej ten místni pripravek, takze kdyz tak koupit tam
https://www.smidgeup.com/midge-forecast/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 21:54
- Nahlásit
PRŠÍÍÍÍ!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 22:43
- Nahlásit
Fifi
tady už druhej den, heč!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 22:49
- Nahlásit
birma
deserte, deserte!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 06:06
- Nahlásit
birma
tak dobre, ze adamek byl jen znaven
fifi
jedes ted o vikendu uz? tak snad dovca byde uz zvladnutelna s takovou skladbou
zdravi vas vero, skoro jedina nepohrdla mym rumunskym likerem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 08:10
- Nahlásit
prsi furt
cernejcaj
nejaky rumunsky patok? .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 08:23
- Nahlásit
Maya
jj brusinka s vuni lihu
jinak u nas ted prestalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 08:43
- Nahlásit
tady stále prší prší jen se leje... Night ráno zvládnul venčení rychlostí blesku a zajel na pelech se dospat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 08:48
- Nahlásit
My za sebou máme 50 minut v dešti. Prej je to málo, ale já už měla kalhoty durch. Hezky se to zalejvá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:05
- Nahlásit
birma
tak to ses dobra, snad to neuskodi tvymu nachlazeni?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:12
- Nahlásit
cernej caj
snad to neuskodi tvymu nachlazeni?
já myslim, že jejímu nachlazení by to naopak mělo výrazně prospět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:13
- Nahlásit
kachna_
jak se libilo origami, cos vytvarela?
(sem si prave stahla do ctecky svoji prvni anglickou knihu. uz s prvni vetou mam zasadni potize, ale kdyz oni toho chlapika u nas uz neprekladaj )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:26
- Nahlásit
birma
Hezky se to zalejvá
jo to je super, příroda se snad nadechne už.
Chudák Prcek . jak to vidí veterinář?
Větší počet zvěřiny než jeden kus takovýhle situace dost komplikuje, to je fakt.
a Fifi cernej caj
skoro jedina nepohrdla mym rumunskym likerem
taky koukám - páč u ní už taky mají vodičku.
cernej caj
skoro jedina nepohrdla mym rumunskym likerem
a to se pozná alkehůlik profesijounál! pozdravuj jí.
a co tvoje osma??
Xerxová
co tatínek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:33
- Nahlásit
cernejcaj
co to mas za knihu?
ja anglicky precetla neco od Steelocy to bylo celkem srozumitelny ake dej me nebavil a pak jsem mela nejakou detektivku a to byl takovej masakr ze jsem to ani nedocetla
kde se berou anglicky knihy zdarma? bych si asi taky neco stahla
PetraK
to jste si pekne uzili ale v desti by se mi teda nechtelo
ja vzala radsi piranu domu a kdyz uz zo vypadalo ze zbori barak tak dostal veceri a byl vysoupnut ven a za chvilku uz si s Dorinem spolecne chrupkali v kotecku aby na ne neprselo uz si tam takhle chodi sam a velkokynologicky povel Do boudicky uz taky ve valny vetsine pripadu zvlada pokud zrovna nechyta mury nebo neprohani kocky a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
velkokynologicky povel Do boudicky uz taky ve valny vetsine pripadu zvlada
žižkovnej pan Loki, žižkovnej. Můry jsou evidentně v kurzu
My máme zase velkokynologický povel Do vaničky! kdy se pes musí dostavit všema čtyřma do vany. A RUmouš navíc posadit. Potřebovala jsem Bubrdli naučit na to, aby si ve vedrech nechala líbit nějaký to ochlazení. hadici narozdíl od Rumouše prdlouše nenávidí, ale do vaničky na ošplíchání - v rámci toho, že jako "cvičíme" to vleze, páč si tím přivydělá . Stojí útrpně a nechá si ošplíchat stehna zevnitř a pupek, pak sežere piškůta a nadávajíc jak tetka na rynku odchází
ale v desti by se mi teda nechtelo
začlo pršet, když jsme na nádraží koupili lístky na vlak ale tak ono prostě s nima ven jít musíš, tak jako tak, a tohle je vylepšená verze. Popojedem vlakem, polema tak kiláček dojdem do hospůdky, cestou si čokle čuchají, honí balonky, v hospodě se všichni nadlábnem (my teda víc ) a jde se dom-tentokrát zase na vlak. Výlet, kdy se psi vvyvenčí, poběhají si, mají socializační zábavu -páč v hospodě je vždycky zábava , jsou z domova od pěti do osmi a z toho kus pěkně v suchu, ale nenudí se. Ve svý podstatě mnohem lepší než normoš venčení -a le taky o dost dražší páč lístek tam a zpátky stojí stovku, večeře, tatranky pro psy...
a kucí už teda chrápou pospolu jo? A jak Dorinek to bere?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 10:38 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
Dorin je v pohode on Loki uz se taky dost poucil ze ho nena moc otravovat jinak utrzi stipanec do zadku
ta jeho zarlivost mu evidentne zustala ale tu mel i s Kimem tskze zadna zmena
chrupkaj spolu v kotci uz skoro dva tejdny a tv poslednich dnech musi mit Dorin pocit dejavu protoze Loki usoudil ze je na spani v boudemoc vedro a obsadil nejlepsi misto v kotci v rohu na podlazce coz bylo Kimovo misto a Dorin tam spal az kdyz Kim nebyl jinak nikdy a ted ma zase chudak utrum a musi spat v boude
je to srandovni to takhle sledovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 10:41
- Nahlásit
Maya
Dorin je v pohode
to je moc dobře. No já si říkala, jestli jako to spíš přivítal, že už není sám, nebo je mu to jedno, nebo to prostě holt vzal na milost tu situaci.
poslednich dnech musi mit Dorin pocit dejavu
.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:03
- Nahlásit
PetraK
to je tezko rict ja myslim ze je rad ze neni venku sam prototze ho podezrivam ze se tam trochu bal
na druhou stranu jak je zarlivka tak si uzival ze mel vsechno jen pro sebe a to mu skoncilo
tak nevim co je pro nej vic
skoda ze ti psi neumej mluvit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:06
- Nahlásit
PetraK
Chudák Prcek . jak to vidí veterinář?
Jak to vidí nevim, protože krev bude až dneska, dozvim se večer až půjdem na kontrolu. Ale to co mu píchnul, evidentně zabralo, rýmu nemá, furt řve a domáhá se drbání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:17
- Nahlásit
birma
Ale to co mu píchnul, evidentně zabralo, rýmu nemá, furt řve a domáhá se drbání
joooo! huráá! Já vím, že to není řešení jako takový, ale pohled na zvíře, kterýmu je tak blbě je hroznej.
Maya
ze je rad ze neni venku sam prototze ho podezrivam ze se tam trochu bal
Pipííí maléé!
skoda ze ti psi neumej mluvit
no... nevim hele....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:22
- Nahlásit
Maya
tak nevim co je pro nej vic
já vím stopro, že Bubrdle by radši byla sama, než mít Štoudev na krku. Možná tak v době, kdy se ho "ujala" a učila ho, než jí přerostl přes hlavu - to má z toho, že na něj byla moc hodná . Ona jak je skromná, tak ve všem hrozně ustoupí- já jí třeba mazlím, a on se odněkud přiřítí a cpe se. Máme teda povel i u tohodle - Rumíčekčekááá (tím, že to zná u balonků, u cvičení, tak tady to zafungovalo taky), ale.... pokud se nařítí nečekaně a moc rychle, tak ho sice zastavím, ale to už dojde k fyzickýmu kontaktu a ona se sebere a jde pryč (jdu za ní) no a pak taky páník tohle neřeší a pokud u toho nejsem, tak ona mu to svoje místo u něj přenechá. když jsem tam, tak ho zastavím, natáhnu na sebe, aby si ona mohal Brtníka a jeho mudlání užít v klidu. zase díky němu si víc užívá prochajdy- páč má ten cíl-ukrást mu balonek, kterej je furt v pohybu a vydělat si žrádlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:35
- Nahlásit
PetraK
hmm to byla dobra vecerinka a teda ani dest vam to moc nezkazil, coz je dobre
treba to bylo napul scifi o virtualnich realitach
8 zatim jeste se nevyklubala
Maya
lost river se bere tady jinak obecne nevim
jinak supr, ze velkokynologickej povel takhle zvlada a s dorinkem supr i kdyz teda je to srandovni jak sou nekdy ty psi "stejni"
ho podezrivam ze se tam trochu bal drsnej hlidaci spic?
birma
tak to je dobre, ze je mu lip
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:40
- Nahlásit
birma
tak to je skvely ze alespon injekce zabrala a je mu lip
PetraK
no Dorin se strasne vnucuje u vseho co se taky druheho psa mazleni krmeni cviceni ale to nel i s Kimem a Kim to nijak neresil a Loki zatim taky ne
takze to jeho vnucovani proste musim utinat ja ake jde to dost blbe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 11:51
- Nahlásit
cernejcaj
tsm je knih a koukam tam maj treba Simaka to si neco postahuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 12:15
- Nahlásit
cernej caj
treba to bylo napul scifi o virtualnich realitach
pravděpodobně, jinak si to nedokážu vysvětlit
8 zatim jeste se nevyklubala
a bolí to?
Maya
i proste musim utinat ja ake jde to dost blbe
přesně. a přitom člověk by mohl mudlat oba najednou,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 12:31
- Nahlásit
PetraK
jj, dneska o neco min (necitim to bezne pres den) ale pri jidle/cisteni zubu/polykani a tak to je dost citlivy, ale v noci me ta bolest aspon nebudila
Maya
supr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 12:45
- Nahlásit
cernejcaj
zkus ten gel pro mimina kdyz jim rostou zuby
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 12:46
- Nahlásit
Maya dík za odkaz na hmyzákovskou mapu Skotska Zařadím do seznamu oblíbených odkazů
PetraK teď jsem za ním byla (nemocnici mám 10 minut od fakulty) Hodně se mu rozházela cukrovka... tak uvidíme, jestli ho zítra pustí, jak původně slibovali. Přála bych mu to - doma mu je vždy podstatně líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 12:52
- Nahlásit
Maya
aha to neznam? zeptam se
Xerxová
drzim palce, aby pustili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 13:47
- Nahlásit
cernej caj
(necitim to bezne pres den) ale pri jidle/cisteni zubu/polykani a tak to je dost citlivy, ale v noci me ta bolest aspon nebudila
tož aspoň, že to není nějakej brtuál hroznej. bože zuby jsou mrcha.
Xerxová
uvidíme, jestli ho zítra pustí, jak původně slibovali. Přála bych mu to - doma mu je vždy podstatně líp
moc mu držím palce, ať může jít dom co nejdřív. Protože jasně, doma je doma.
|