| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:35
- Nahlásit
Xerxova
a to je napad rovnou ty jmena slucovat usetri se cas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:37
- Nahlásit
cernej caj
ale mozna mysli tak, ze kdyz haze na metr, haze to blbe tak to nema nauceny a ty daleky proto nedava?
já si jako dycky myslela že ten kdo ví jak hodit daleko bude umět i hodit na blízko....páč tu techniku hodu zná a ví...no ale tak asi teda néééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:41
- Nahlásit
Maya
jj poslu ti to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:48
- Nahlásit
Fajka
třá jelito je schopen zapojit i pření nohy jen proto aby si ho srovnal a mohl ho chytit do tlamy
to jo! to on právě udělá, vyskočí, ale nějak se nám nedaří, aby to chytil
nebo
nemám problém hodit tak, aby to letělo do dálky, to ne právě, ale neumím to hodit tak, aby on mě na krátký vzádenosti šanci to chytit. Mně to letíí pěkně i při zemi, jenže to zas on nemá tu šanci to doběhnout
Maya
jak prosim te muze bejt talir po hozeni uz po metru dopredu plochou stranou??
no mě se ptej!
nejspis blbou celou techniku hodu
to vim
tak ne že pokaždý je to plochou proti čumci, ale je to rozhozený tak, že to nemá šanci chytit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:49
- Nahlásit
ale mozna mysli tak, ze kdyz haze na metr, haze to blbe tak to nema nauceny a ty daleky proto nedava?
todle je to vono.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 13:49
- Nahlásit
Maya
xernejcaj
: fakt dokonalý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:02
- Nahlásit
PetraK
ale on by to nemel dobihat ale ty hazet smerem k nemu ne?
i na ty dlouhy vzdalenosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:07
- Nahlásit
a hele ono to ma i ceskou verzi tak kdyby nekdo hledal nejaky ucebnice a podobny materialy
http://docplayer.cz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:11
- Nahlásit
PetraK
to ne právě, ale neumím to hodit tak, aby on mě na krátký vzádenosti šanci to chytit. Mně to letíí pěkně i při zemi, jenže to zas on nemá tu šanci to doběhnout
ježíš a pak že je vižla rychlé akční plemeno!!!
spíš je to vemeno!
Maya
ale on by to nemel dobihat ale ty hazet smerem k nemu ne
no nééé proti to házej právě amatéři, když už je to jako sport a profi tak dokonce ty házíš, pes tě v ten moment obíhá za zádama a stíhá doběhnout a chytit ten talíř
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:13
- Nahlásit
Fajka
jj jak rikas, i svagr se segrou hazou nekam do dali a pes startuje a pekne si to dobehne a chyti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
! to on právě udělá, vyskočí, ale nějak se nám nedaří, aby to chytil
a tak at neskáče at sedí a soustředí se na ten úchop a ty mu to tam šoupej jako když šoupeš dopis do schránky třeba z 5 nebo z 10cm a pak jakmile bude mít jistej ten úchop začni prodlužovat tu vzdálenost... když už si bude jistej že výsledek je ten že má za všech okolnosti držet v kušně to placatý..postupně se u toho čím si bude jistější začne i hejbat a skákat... si myslím že si není jistej tím jak to správně uchopit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:55
- Nahlásit
Fajka
aha ja asi sledovala vzdycky ty freestyly nebo co a tam to hazeli vzdycky na osa
dona hazime s detma ty to teda nedobihaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 14:58
- Nahlásit
chjo ve skupine dubajska lapina a hneda
nevim ale pripomina mi to spice v jizni Africe kteri tk vsichni vzdali do par let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 16:11
- Nahlásit
Fajka
ježíš a pak že je vižla rychlé akční plemeno!!!
tak bych si tipla, že to není o vižlí rychlosti, ale o mý neschopnosti ho to naučit.
a tak at neskáče at sedí a soustředí se na ten úchop a ty mu to tam šoupej jako když šoupeš dopis do schránky třeba z 5 nebo z 10cm a pak jakmile bude mít jistej ten úchop začni prodlužovat tu vzdálenost... když už si bude jistej že výsledek je ten že má za všech okolnosti držet v kušně to placatý..postupně se u toho čím si bude jistější začne i hejbat a skákat... si myslím že si není jistej tím jak to správně uchopit
přemýšlím tady nad tím.......... možná je na tohle ten disk těžkej??? když to hodím z pěti či deseti cm, půjde to hned k zemi, to se asi hodit neda?? nebo jo?On to chytit chce, ale nějak nám to nevychází
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 16:18
- Nahlásit
PetraK
a co poridit ten lehkej latkovej na nacvik?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 16:22
- Nahlásit
Maya
a co poridit ten lehkej latkovej na nacvik?
hm no assi to bude jediný řešení. Jeenže, s tim teda mi nejde házet to vim, měli jsme ho doma, katastrofa-ka-ta-stro-fa, nelítá to, padá to. To řikám, že jsem matla. a taky nevím, jestli ho tahle varianta nadchne, tenhle miluje právě pro to žužlání, který mu to umožňuje.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 16:45
- Nahlásit
PetraK
, ale o mý neschopnosti ho to naučit
zas ale já to nijak extra neučila ani jsme nezačínali koulením po tý zemi jen jsme si ho tak pohazovali, jediný podlemě co je aby se naučil ho jistě brát a tu hubu naštelovat tak aby to vzít mohl...a pak už se to rozlítá do dálky samo..
možná je na tohle ten disk těžkej??? když to hodím z pěti či deseti cm
tak ho neházej, jen ten pohyb k němu do kušni simuluj a na druhý straně ho furt drž a pust až on ho bude pevně jistě a radostně držet ... když ho bude bavit todle a jako že bude dyž furt v tý hubě taky něco matlá tak pak s pohybem to pujde rychle
katastrofa-ka-ta-stro-fa, nelítá to, padá to. To řikám, že jsem matla
a tak zas nemusí lítat když by to bylo jen na to učení z metru dvou tan jsme taky měli, ten je taky dobrej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 22:54
- Nahlásit
odpočinkové místo v lese ve Finsku, zidle a ... kdo vidí?
samo jedna zidle because of personal space
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 06:52
- Nahlásit
Maya
to maj fakt takhle? nemaj aspon naproti dalsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 08:15
- Nahlásit
cernejcaj
takhle maj i lavicky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 08:19
- Nahlásit
cernejcaj
park v Helsinkach
to by byka pro me proste zeme zaslibena )D
http://i.imgur.com/MYA2lHO.jpg?1
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 08:27
- Nahlásit
kdo ma moc penez tak muze prispet
Maya
to neni lavicka tohle, lavice ma jinou velikost
ale kdyz pak des skamaradama na vylet a musite obsadit na svacinu kilometrovou cestu abyste si sedli tak je to naprd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 09:00
- Nahlásit
cernejcaj
tys to nepochopila ani na vylety se nechodi po skupinkach
sponzorovat nekomu vylety by se mi teda nechtelo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 09:07
- Nahlásit
Maya
no fini mozna nechodej prave, ale ja chodim
me by prislo zajimavy pak za to mit ten denik - jakoze cestopis proc ne, ale maj ho za litr a to by se mi nechtelo, 500 bych mozna dala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 09:22
- Nahlásit
jo a koupila sem si knizku brichac tom... protoze vim, ze mam fakt problem s tim jidlem, a od vanoc mam 5kg navrch a nevejdu se do vetsiny kalhot, protoze jestli sem je mela predtim obeply, ted je mam nedoply tak su zvedava, jestli me to nakopne nejak s tim jidlem zabojovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 09:37
- Nahlásit
cernejcaj
no s tim jidlem to msm stejny ake bohuzel dokopat se k tomu prestat jist co mi chutna a zacit jist neco co zas az tak moc nemusim se mi zatim nepodarilo
a na druhou alternativu zacit se vic hejbat nemam fakt uz energii
vcera byl na novinkach nebo kde clanek na tema jak je spatny prestat jist sacharidy a jaky to ma naskedky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
no ja mam problem s tim, ze jim dost malo, treba 3x denne s tim, ze k snidani snim 100g syra, k obedu si dam 100g v syrovym stavu masa v restauraci a k tomu z tri kopecku ryze snim jeden a pak si dam treba zeleninovej salat/polivku/pohanku potom... protoze nemam takhle moc pocit hladu...
na vyletech podobne, sice jim "casto" ale kdyz to casto znamena hrst oricku, tycinku a papriku na 3 zastavkach ze 3 s tim, ze rano nemam kdy snidat, tak to hovori za vse
takze chci zkusit fakt jist aspon 4x denne a snazit se toho snist vic, aby telo nemelo pocit ze musi vsecko ukladat. jinak je uz jen varianta stat se anorektickou
po clanku se podivam.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 10:28
- Nahlásit
cernejcaj
no ja jim taky tak 3x denne a teda vic kaloricky jidla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 10:30
- Nahlásit
Maya
experimentalne zkusim proste vic jist, jestli nebude zmena, pokud ne, tak na to pecu a smirim se s tim, ze kdyz mam vsechny v rodine nad 30 obezni, ze to je asi v genech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2016 10:40
- Nahlásit
cernejcaj
pak jeste muzes zmenit jidelnicek a misto syra a masa jist ovoce a zeleninu
a nebo se zacit vic hejbat
na oboje ja bych potrebovala tak nekoho s bicem nade mnou
jsem si ted na zviretniku objednala ten kocici kalendar s kockama z obrazu ten bude urcite moc peknej
|