| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 10:47
- Nahlásit
cernej caj
jojo, kápnu na pytlík v luxu, do vody na vytírání, kápnu na hadr, co s ním utírám prach, na WC mám takovou malou látkovou dekoraci, na tu to taky kápnu.... na závěsy třeba, nebo na záclonu- jak s tím hýbe vzduch, rozjede se to po místnosti...
uzij si vylet
dík - snad vyjde počásko. Miluju tyhle výlety v týdnu po práci, je to takový nestandardní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 11:11
- Nahlásit
vcera vecer jsem zjistila ze Loki hloda i draty kterejma sem docasne zadelala diru pro kocky v brance buzirka uz pryc a drat drzel jen taktak takze vecer za tmy a deste a za Lokiho asistence tim padem asi nejmin pul hodiny jsem tam namotavala silnejsi drat klestema
zacinam mit pocit ze kdyz jsem napostovala fotku Lokiho do laphundi skupiny na fb tak ty komentare ve stylu never boring mely neco do sebe
pak mi prohlodnul oblibeny kratasy budu si je muset dneska zasit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 11:15
- Nahlásit
Maya
tak ty komentare ve stylu never boring mely neco do sebe
jo, takový klidný, hodný ščenátko.... já vim jáá. já se vůbec nesměju!
Já mám třeba zase hodně velkýho psa! a Fifina ma zase hodně malýho psa!
hmmmmm, se říká, že člověk dostane psa, jakého potřebuje........... tak je to jasný, potřebuješ bejt kapek aktivnější
au????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 11:38
- Nahlásit
PetraK
aby nedoslo k omylu on Loki neni zase extra akci jen by jeho nejoblibenejsi zabavou nemuselo byt hlodani a to cehokoliv krome hracek protoze hracky asi nejsou tsk zabavny a nemuselo by bejt nejzabavnejsi hlodani do lidi jsko chapu ze to stenata asi delaj bezne ale ja sem zhejckana od spicu takze furt i po ty dobe kdyz jdu po zahrade a najednou mam stene zahlidnuty v kotniku tak mam nabeh na infarkt asi mu dam na krk rolnicku a bude mit po vtakach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 11:51
- Nahlásit
Maya
https://www.youtube.com/watch?v=i42bxnQr_zg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 11:52
- Nahlásit
Maya
aspon se nenudis ps melo smysl ten drat pridelavat s lokiho asistenci? ho tam uz mit dneska nebudes
dik, nechci lapinu, nikdy bude selmickaaa
jinak ferina se vozila po kotniku nejakou dobu (timickovi
PetraK
tak at to pocasi klapne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:01
- Nahlásit
cernejc
takovej tlustej drat snad neprehloda driv nez vyroste a do ty diry uz se nevejde
proc nechces lapinu?
nahodou je super mama tvrdi ze je chytrejsi nez spic ja tvrdim ze je to tak nastejno
a to hlodani lidi ho snad i nekdy prejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:03
- Nahlásit
Maya
budem sledovat tvoje reporty
hele a neni na skodu, ze je chytrejsi nez spic?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:04
- Nahlásit
Maya
a to hlodani lidi ho snad i nekdy prejde
jistě, až mu dojde materiál
cernej caj
hele a neni na skodu, ze je chytrejsi nez spic?
a ty si taky dobrák!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:09
- Nahlásit
PetraK
tak mu maya poridi koberec, ten mu snad chvili vydrzi
no tak se musim informoat zavcas, ze jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:11
- Nahlásit
cernej caj
tak mu maya poridi koberec,
se obávám, že to nebude dlouho trvat a pořídí ho spíš nám
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:26
- Nahlásit
tak taťkovi nakonec dneska katetrem "prošťouchli" ucpaný stařičký by-pass. A že by prý na chvilku mohlo zase potrubí fungovat lépe. Protože to šlo lokálně, tak to vidí na propuštění už v pátek.
Bylo by fajn, kdyby mu zase bylo o kousek líp, než v posledních týdnech. Ale pořád to jde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:31
- Nahlásit
cernejcsj
nevadi ze je chytrejsi protoze fakt nema ti spici touhu zrumfnout panicka
koberce nezere
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:33
- Nahlásit
Xerxova
tak to pujde uz brzy domu to je super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 12:45
- Nahlásit
Xerxová
to je dobre, tak snad se to zlepsi, pokud tam mel nejakou obtiz. drzim palce"0
Maya
tak mozna zacne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 13:07
- Nahlásit
cernejcaj
birma
fotte kanaly na cestach
https://m.facebook.com/podnohama/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 14:02
- Nahlásit
Maya
zajimavy, ale v lese jich moc neni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 18:32 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Čmoudovi se v posledních dnech zhoršila rýma a je dost apatyckej Dneska se projel na veterinu, mě to stálo dost přes 1000,- a to jsme ještě ani nezahájili léčbu. To si někdo nahoře usmyslel, že když pracuju, tak nevim co s penězma, že mi musí odejít komp a onemocnět kočka v rozmezí pár dní?
A já jsem dost mimo, protože jde o Prcka. %Cmoud už rok nežije...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 19:17
- Nahlásit
birma ach jo... chudák kocour
Slibují hodně vody z nebe - ale odpoledne spadlo pár kapek a opět vylezlo slůňo. A tak jsme vyrazili do lesa - a zase houby... Naštěstí zítra babča naloží do auta dědu a odjedou ke švagrovce - a tudíž jsem jí nabalila košík hub a pytlík sušených hub. A taky rybíz černý i červený na marmeládu... prostě bednička plná věcí z venkova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:06
- Nahlásit
Xerxová
tady leje
birma
co tě na kočičí rýmě stálo tolik peněz? nebo to má něco extra?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:12
- Nahlásit
tady stále neprší... i když podle radarů to tak vypadá Night lítá po zahradě, neb se ochladilo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:14
- Nahlásit
Maya
on to má chronický, už vystřídáno xy atb, včetně cílenejch po tom, co se dělal stěr z nosu. Pak jsem to vzdala. No a teď už je takovej fakt vláčnej (normálně furt frká, ale náladu mu to nezhoršuje), takže jsem odsouhlasila komplet krev + dostal pigáro nějakýho povzbuzováku či čeho (mám to z vyprávění, brala ho mamka, já byla v práci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:17
- Nahlásit
birma
tak je brzo lepsi
xerxova
to urcite oceni takovou nadilku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:27
- Nahlásit
tak už hřmí a začíná pršet...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:28
- Nahlásit
Rrumstajn,
PetraK
ty musis mit fakt asi kdesi vrtulku, ze toho stihas tolika za vecer.
Haranicko zacina vrcholit, na jednu stranu jsem rada, ze se to nejhorsi odehraje snad pred dovolenou. Pipinky pruhaty zacinaji mit ten svuj silenej vyraz, je mi ho lito. Dokonce prvne zacal znackovat, vcera a dneska v baraku pochcal pytel s plastem, nastesti na dlazbe lozenej - nenadelas nic, je to silnejsi nez on. Myslim, ze kolem dvou let bude uz dospelej a...
Xerxová
Slibují hodně vody z nebe
Vlk taky sliboval. Neuverim, dokud tu nebude skutecne lejt. Houby radsi nekomentuju.
A bezva, ze tatka pujde za chvili domu, jestli se skutecne ochladi, to mu prospeje.
birma
A já jsem dost mimo, protože jde o Prcka
Prckovi preju zdravi, at se nejak zvojti. Ono s kockama to je asi o dost tezsi nez se psama.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:36
- Nahlásit
Fifi
s kockama to je asi o dost tezsi nez se psama.
no je to těžší hlavně tím, že jich mám víc. Krmení maj stále (jinak jsou na zabití), trakže nevímm, jestli přede mnou nežere, protože nežere, nebo protože se nažral, když jsem byla v práci. Jestli je nablito od něj, nebo od někoho jinýho a tak. Prostě tyhle věci mi přijdou neuhlídatelný...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:41
- Nahlásit
Fifi jestli se nepletu, tak čas od času Libercem projedeš... Tak holt dáš vědět a přibrzdíš si u branky pro trošku sušených...
A prosím, zkus se zeptat své ",anglické" kamarádky co se používá na ochranu psa v případě náletu skotských hmyzáků kousavých. Doufám, že už bude větrno a deštivo... a tudíž bude po hmyzí sezóně (jedem kolem desátého září). Abych v případě nouze věděla co tam mám koupit, neboť to zabírá (a kde - ZOOpotřeby?, veterina?, lékárna??)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:45
- Nahlásit
birma
Jestli je nablito od něj, nebo od někoho jinýho a tak. Prostě tyhle věci mi přijdou neuhlídatelný...
To jo, to uhlidat nemuzes. Kocicaci blaznivy. Co vlastne Adamit, ten s ocasem po plavacim maratonu bez problemu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 20:48
- Nahlásit
Xerxová
tak čas od času Libercem projedeš...
To jo, nedavno jsem tam byla.
co se používá na ochranu psa v případě náletu skotských hmyzáků kousavých.
Optam se, ale snad to nejsou zadny spesl naletovy kousaci, do Skotska taky jezdi a na psech ma myslim klasicky pipety. Ale zjistim detaily, dam vedet, ale spis bacha na tamnejsi slimaky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2016 21:01
- Nahlásit
Fifi
Adam v pohodě zamávalo s nim to vedro, ale jinak je OK
|