| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 16:05
- Nahlásit
Maya
a nemuzou dat mamce nejakej ten vetsi dejchaci pristroj domu?
ona má doma kyslíka, to je v pohodě, ale jak byla předtím s tou trombózou v nemocnici, tak tam jí nedávali ty léky, které běžně užívá a fungujou jí, takže se zanášela tím, co nedostala ven, plus tam možná od spoluležící něco chytla a pak se to sečetlo. V tý inhalaci byla látka, která to prý neuvěřitelně rychle dostala ven, takže si máma řekla o název a prodebatí se svou plicařkou, zda to lze předepsat a zda je to vhodný /jestli se to nemůže dávat třeba jen nárazově, jako krizovka a tak/
uz se blizrj ty bourky podke radaru tu budou
tady zatím furt modro, bez známky buřiny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 17:19
- Nahlásit
řekla bych, že podle radaru tu bude pršet nejdřív v noci a to ještě jestli budeme mít fakt kliku
PetraK
to je moc dobře, že jde maminka domů!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 17:33
- Nahlásit
petrak
tak supr, ze mamca de zitra dom
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 20:03
- Nahlásit
PetraK
Já mám dneska před sebou maraton - nemocnice, mámy byt a pak teprve domů a vůbec, vůbec se netěšim.
Fuj, taky bych se netesila, zvladej maraton. Ale bezva, ze jde mamca domu zitra.
Vařený Pruhy.......... s čím se to podává?
S nudlema, vzhledem k zacinajicimu harani obou cubek. Jezis jak ja to nesnasim, kdyz klape hubou a tecou mu voprate...
cernej caj
jinak to vedro dneska hrozny, ani se mi nechce jit cvicit pac tam je na zdechnuti uz od dubna
Doufam, ze ses na to vyprdla. Tady bylo nakych 35 stupencu v podvecer, ja v tomhle fakt nemuzu existovat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 20:29
- Nahlásit
tady je taky strašný dusno. Ani jsem nikam s Nightem nešla - stačí, že lítá po zahradě. V dálce bouří, ale zatím vše Liberec zdálky obešlo a neochladilo se ani o stupínek...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 20:31
- Nahlásit
tady mrak a dusno a vedro. Ráno jsem totálně zkrátila procházku, snad na necelou hodinu, protože jsme vylezli a Adam naprostej nezájem o všechno, to vedro mu fakt nesedí (a mě taky ne)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 21:26
- Nahlásit
birma
tady totéž, furt venku 25, kde je to slíbený ochlazení???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 21:31
- Nahlásit
jedna dojímací pro Fifinu - nová rodina si ho vyhlídla u nás. K nim se dostal podvyživený, s dlouhotrvajícím průjmem, zápalem plic, zánětem očí, svvrabem a bůhvíčím ještě. No a takhle vypadá srovnávací fotka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 21:46
- Nahlásit
birma
Dojmi dojmi - ale to zni hur, nez lity lity, zde pouzivany, jak zni doslovny citoslovce pro dojeti?
Xerxová
V dálce bouří, ale zatím vše Liberec zdálky obešlo a neochladilo se ani o stupínek...
Ja se obavam, ze u nas ani v noci nekrapne... Hic a vedro a ble.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 05:49
- Nahlásit
v noci ani kapka... a je stále teplo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 06:20
- Nahlásit
hmmm - a v noci tátu odvezli do nemocnice... Snad za to může jen to děsné počasí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 07:49
- Nahlásit
Fifi
no bylo desne, ale uz u nas poprcha
tak holt to je udel chlapecka v holcici smecce
Maya
25 je ale lepsi nez 35ne?
birma
fesak
Xerxová
drzim palce, at ho brzo pusti zas do domaci pece!
dneska de tatinek za notarem na predbezny rozhodnuti... su rada, ze nakonec doslo k tomu, co sem chtela. tudiz ze chalupu nechci (sice ma asi 4x vetsi cenu nez zahrada), ale kdyz pak neco patri vsem a vsichni maj vsechno, vime, jak to dopada, ze ... takze su rada, ze tatinek pristoupil na to, ze na me se napise zahrada a na segru chalupa, vsak asi kdybych tam jednou za rok chtela zajet, asi muzu bez toho, aby mi to castecne patrilo, ze...
on se tatinek sice branil dost kvuli ty neadekvatni cene, ale bude to jednodussi tak pro vsechny, tak snad mu to schvalej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 08:32
- Nahlásit
Xerxova
tak at je tatinek brzo zpatky doma
to pocasi vcera byl fakt hnus se nedivim ze nektery lidi z toho zkolabujou
cernejcaj
tak snad vam to vyjde jak chcete a bude vam to klapat co tak vidin kolem tak tohle stejne obvykle po par letech skonci zjistenim ze se to melo udelat jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 08:42
- Nahlásit
Fifi
S nudlema, vzhledem k zacinajicimu harani obou cubek.
Počkej - tak Křemýlek se fakticky taky připojil?
Jezis jak ja to nesnasim, kdyz klape hubou a tecou mu voprate...
mi říkej! A to ještě Rumíček klape hubou i když fena nehárá!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:06
- Nahlásit
Xerxová
na tatínka myslíme
PetraK
Tak spravedlivě se podle mě rovná tak, jsou spokojené všechny strany. Ono je podle mě něco úplně jiného, když to "nerovné" dělení navrhuje ten, kdo dostane nejméně a jde do toho s tím, že to tak chce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:16
- Nahlásit
PetraK
ja kdysi bydlela na klidnym sidlisti v 15.patre a s otevrenym oknem v noci bylo slyset i jak jel nekdo na kole to co popisujes by me dostalo do hodky do Bohnic
ja nadavam na stekaci psi i skrz zavreny okna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:18
- Nahlásit
Maya
no jo ale kdyz to bude dycky jen tatka + jedna dcera, bude to rozhodne jednodussi nez tatka + obe dcery, ze jo..
PetraK
ja vim, ja ho chapu, proc to tak chtel... kompenzace nejde, s dvouma detma segrou na materske + v praci a jeste s hypotekou, ze jo... ale tak furt aspon o starost min, kdyz uz nic.
tak supr, ze bubitka si rozmyslela kratkou curaci tak snad to pocasi chvili vydrzi a je dobre, ze mama byla optimistka a ze teda tak paradne hned z nemocnice chce zvladat sama drzim palce
kachna_
jj, jak rikas. ja su spokojena, ze na to tatinek pristoupil i kdyz nechtel prave krz to, ze chce dat oboum dceram stejne, ale jako ze bych se mela starat o 2 nemovitosti a zahradu, by me nejspis kleplo... jak financne pak po strance te agendy kolem, navic je to chalupa 12km od nas, ale je to na 2h autobusem, takze fakt agenda na pikacu, bych tam asi ani nejezdila (na dovolenou to smysl nema jezdit o dve vesnice vedle...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Loki do louzi ne ale voda seshora mu nevadi a vcera ho orej mama nechala zprasit pod vokurkama pri zalejvani skleniku takze bahno taky evidentne dkbry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:28
- Nahlásit
kachna_
něco úplně jiného, když to "nerovné" dělení navrhuje ten, kdo dostane nejméně a jde do toho s tím, že to tak chce.
jasně, chápu, jen jsem na to koukla ze strany toho tatínka.
Maya
by me dostalo do hodky do Bohnic
vypadám, že už mám sbaleno ale řekla jsem si, že se zkusím hlukově otužit, páč opravdu mě vzbudí úplně všechno. Třeba Rumouš má takovou strategii - když leží Bubi v budníku a on tam hrozně moc chce, tak jí v tichosti začne blemtat. Jí to vzbudí, otráví, zvedne se... a spratek má cestu volnou . Teoreticky pouze. Protože mě to fakt vzbudí /o to víc, že je to opakující se zvuk/. A tím pádem má smůlu - jede do kuchyně a je klid
ama nechala zprasit pod vokurkama pri zalejvani skleniku takze bahno taky evidentne dkbry
nejni žádná princezna.
Je ale hrozně roztomilej smraďošek mrňavej a taky fakt šikovnej - s těma vejcema.
cernej caj
ja vim, ja ho chapu, proc to tak chtel..
myslí to dobře, chce být spravedlivej. Ale chápu, že se Ti nechce starat o dva domy. Jen možná se mohlo udělat to, že pokud by se chalupa někdy prodávala, dojde k dorovnání?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 09:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
segra ani tatka ji prodat nechtej. a kdyby jo, kdyz nebude zadna cast moje, nebudu mit logicky narok, takze bezpredmetny
a jeste kdyz to klapne, zrusim dneska zivotko tak drzte palce at dostanu aspon nejakou stovecku zpatky
to sou teda uskoky od rumicka nemuzes mit spunty?
Maya
nojo, to bude divoch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:07
- Nahlásit
cernejcaj
kdyz mas spunty tsk neslysis budik
tak s tim n
majetkem je to vsude kde je vic nez jedno dite a pravda ze s tema nemovitostma je vic starosti nez uzitku kdyz je nevyuzivas a pro tebe je lepsi ibvestovat do svyho baraku
Loki je hlavne spratecek vcera vubec nechtel z louky domu a vecer ani do kotce protoze prej si chce honit mury
vcera mi prisel balicek ze zoohitu a micek 3 v1 takze jeste micek prebejva
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:10
- Nahlásit
jinak jediny co mi zatim u Lokiho chybi je to spici bezuzdny nadseni napriklad pri vitani holt v tomhle je to ovcak jsk bordera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:14
- Nahlásit
Maya
fakt? ja myslela, ze jen neslysis ty tichy zvuky ale treba budik neni az tak tichej zvuk
murak jeden jak prebejva? jakoze ti jich poslali vic?
bud rada, aspon nebudes poskakana a poskrabana
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:22
- Nahlásit
Maya
a vecer ani do kotce protoze prej si chce honit mury
jééžiš můůry!! To bylo období!! Jehehéééé, hehehe, sem si vzpomněla!
jeste micek prebejva
jak tři v jednom? Jak přebejvá?
u Lokiho chybi je to spici bezuzdny nadseni napriklad pri vitan
ale počkej, on se ještě rozjede.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:37
- Nahlásit
PetraK
tak tatinek s maminkou si to koupili skoro pred 20ti lety a cely to tatinek chalupu postavil holejma rukama sam a maminka tam mela tuny a tuny kytek a zeleniny a segra tam roky mela svoje zajmy, narozdil ode me, psi tam mame pohrbeny vsechny 3... ale ja fakt nebudu na dovolenou jezdit o dve vesnice vedle, to by uz bylo na palici
vynalezavec teda je ale videt, ze rumicek byl dobra volba
jo to chapu, taky nesnasim spunty (ale muz rikal, ze kdyz slysi tu kvalitu zvuku na velkejch koncertech, ze by tam bez spuntu ani nesel, aby to tlumilo ty pazvuky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:40
- Nahlásit
cernejcaj
PetraK
jakoze za jednu cenu byly 3 stejny micky
s tim vitanim uz se myslim nerozjede proste vita jak bordera a ne spic a je to propastnej rozdil akorat jak pravi caj to ovcacky prezije clovek vic bez uhony ake po tech letech je to holt nezvyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 10:43
- Nahlásit
cernejcaj
tak ja myskela ze spunty zazdej vsechno ale ukusenost nemam protoze se spuntama usich bych neusnula stejne jako pri rambajzu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 11:12
- Nahlásit
cernej caj
ale ja fakt nebudu na dovolenou jezdit o dve vesnice vedle, to by uz bylo na palici
a tak to je jasný, já fakt myslela spíš na nějakou možnost kompenzace. důležitý je, že to zůstane v rodině.
ze kdyz slysi tu kvalitu zvuku na velkejch koncertech, ze by tam bez spuntu ani nesel, aby to tlumilo ty pazvuky
mně vadí vždycky předkapely, samotná ta skupina - a že štajni dělaj hodně velkej bordel s těma výbuchama a ohněma, ani tolik ne, to nevnímám.
Maya
jakoze za jednu cenu byly 3 stejny micky
a to je gůůt, (já myslelal nějakej typ hračky), to se vždycky sejde, páč nebude dlouho trvat a jeden někam zmizne.
proste vita jak bordera a ne spic a je to propastnej rozdil
já jsem tohle člověče nějak nikdy nevnímala - jako že je nějakej rozdíl mezi plemenema ve vítání. Fšicí psi vítali jako magoříííí a všechny jsem je musela trochu klidnit - tedy převést na nějakou únosno - a pro ně radostnou (protože jsem jim to nikdy nechtěla kazit tu radost z vítání) verzi vítání. Ešus přinesl dáreček a zatočil se do preclíku a vždy jsme důkladně pohovořili - oba. Teda on víc , byl fakt mluvka hroznej. Bubrdle zakusovala a hýkala, pak začla nosit papuče. Rumouš taky nosí dárečky, jen bohužel - nehovoří - to zas chybí hrozně mě, moc moc a nejvíc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 11:32
- Nahlásit
Maya
a jak vita bordera? segry bordera vita tak ze stoji, mele ocasem a kdyz se zvohnu na sundani bot, dostanu do hlavy tafana jeji hlavou
ja taky zkusenost nemam ale podle me zazdej jen neco
PetraK
asi zalezi, muz co obcas obchazi tak rika, ze ti zvukari neumej zvucit a ze by na ty koncerty kolem litru za lupen ani nesel, ze dycky chodi se spuntama a hleda misto, kde se to da poslouchat
selmice vitaj tak, ze vrtej celym telem a eliska u toho jeste vydava zvuky ferina i vokoun skacou az na hlavu a drapou pocelym tele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2016 11:54
- Nahlásit
cernej caj
asi zalezi
a taky, já jsem pak tak trochu mimo a nevadí mi nic. Krom toho když se do mě somruje někdo jako tlustá Hilda, to se pak drobátko to.... nas...naštvu a ukážu jí, zač je toho v čechách botiček
selmice vitaj tak, ze vrtej celym telem a eliska u toho jeste vydava zvuky
Zrzaví se hrozně hemžej a taky se celý hlemejžděj - stáčej se do preclíku, rozvinujou se, pobíhají j a pochopitelně by jako všichni psi skákali, tohle se sanžím eliminovat. U Ešusa, tím že byl sám, to šlo v klidu a pohodě krásně, Rumouš, jak se snaží přes druhého pesa prosadit, tak ty tendence byly větší a hůř se to nacvičuje /jo, kdyby člověk nebyl lemra a zaměřil se vyloženě na to, tak to je pak vyloženě o něčem jiném, ale přiznám se, že se mi nechce zrovna tomuhle spešl vyhrazovat čas, to jej věnuju něčemu jinýmu na čem opravdu bazíruju),a le skákání potlačuju. Jinak teda nejsem příznivce těch rad - psa odkázat na místo, pak jej tak nějak jako přívítat a nedat mu de-facto ten prostor pro to uvítání.
|