| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 20:41
- Nahlásit
Fifi
teda, uz je vlastne sezona, co.. tak snad se panika ani konat nebude
Maya
me spic dneska tvrdil, ze kdyz byl curat vcera ve 23:00 po vylete, ze dneska curat nemusi a do nejakych 16:00 se odmitl hnout z polohy lezmo
no tak to by nebyla poradna zabava, kdyby to bylo na jednom miste
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 20:50
- Nahlásit
Caj Night by taky asi byl nejraději po dovolené v pelechu - ale má smolíka - v osm byl vyhozen z postele a v půl deváté už lítal po lese a hledal houby...
Vše vypráno, usušeno a vyžehleno !! Jen tedy ten článek na Zvířetník už dneska nenapíšu - ale fotky už jsem si vytahala a popsala. Zítra do školy, podání projektu se blíží, tabuličky se konkretizují...
Fifi ta osmá asi letos opravdu poprvé. Holt jsem ranní ptáče - ale po probdělé noci holt i ptáče si pospí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 21:11
- Nahlásit
Fifi
Ty vadej Kremylovi, jak plavani miluje, tak obraty ve vode ji dobre nedelaj
on nevypadal, že by mu to dělalo problém (třeba Altar se při obratech topil a to takovym způsobem, že jsme pro něj fakt skákali a lovili ho), ale pak mi přišel unavenější krapet a hlavně ten ocas celou cestu nesl dom fakt divně. Teď ho vytáhnu ven, chrní od 10:30 a věřím, že bude v konvici připraven na akci
cernej caj
uz mam martinovy fotky... je to zajimavy, ale martin me vyfotil tak, ze vypadam fakt o 10kg lehci
Tohle mám standartně! Na tvejch a Martinovejch fotkách se sobě líbim v 50 a víc % případů, když mě fotí někdo jinej, je to tak 1%...
Maya
co používáš za cloud?
netušim Včera když nedorazil se omlouval a že si mám říct co chci, že mi to nainstaluje, tak jsem chtěla tenhle prográmek a on psal, že ten už tam mám. Detaily budu zjišťovat až jestli to někdy zbuchne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:13
- Nahlásit
birma
jakože to máš někde na netu, nevíš kde a začneš to hledat až ti odejde pc?? seš fakt vodvaha
a aby ti nezačli chodit účty za cloud
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:14
- Nahlásit
Maya
já to hledat nebudu, napíšu jemu ať mi to odtud dostane
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:16
- Nahlásit
birma
myslíš, že třeba za pár let bude vědět kterej cloud použil?
ale by mě to fakt zajímalo, co jsem našla já, tak zdrarma je všude jen pár giga, to by bylo fotkama hned plný a neomezený data jen placený, sice ne moc, ale i tak se mi nechce za něco takovýho platit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:17
- Nahlásit
a jedna letní lapiní fotka, taková lapina v kostce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:17
- Nahlásit
Maya
tak já mu zejtra napíšu a zeptám se ho, jo?
Dneska už ne, doteď jsem si hrála a až teď jsem zasedla k práci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:47
- Nahlásit
birma
jj, dík
co máš za hry? i když mě by nějaký nový asi na xp už neběhaly, asi si budu muset nainstalovat ty svoje z devadesátek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 22:49
- Nahlásit
Maya
strategie - Civilizaci 5 (to by ti možná i běhat mohlo), Settlery 7 (ty jsem ještě nenainstalovala a pokud se nepletu, tak jsou propojený nějak online ) a Anno 2205 (to je prej dobrý, ještě jsem nezkoušela)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 23:18
- Nahlásit
birma
nějakou strategii, kde se buduje civilizace bo co mám a strašná grafika a moc mě to nebavilo, ale přímo takhle Civilizace to asi nebyla, to se jmenovalo nějak jinak, se na to mrknu a na to Anno, co je online, to ne, to mi net nepobírá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2016 23:24 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
hm, tak to Anno vypadá zajímavě, ale je až od win7, pro xp jen ta civilizace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 05:57
- Nahlásit
sem vam napsala a zmizelo mi to tak az zpc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 07:04
- Nahlásit
tak tedy ať žije pracovní proces... vůbec se mi nechce nic dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 07:24
- Nahlásit
Xerxová
tak po dovolene, to je jasny
Maya
co ja vim, tak vetsina cloudu je tak jak rikas - par gb volne a vic gb za penize...
ja mela age of empires a dali se celkem vybrat nebojovy linie + nastupce empire earth coz je taky tak 10let stary a na xp asi v pohode
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 08:29
- Nahlásit
cernejcaj
jj to je vona ta hra, me to nebavilo protoze mi prisla strasna ta grafika, mam ze stejny doby podobnou strategii z Recka Zeus neco se to jmenuje a tam je ta grafika o nekolik trid lepsi a pak k tomu jeste dodatek Atlantida a to uz sem snad ani nikdy nedohraka asi si to budu muset znova zkusit vsechny ta questy bych mela 1 urcite minimalne na rok
tam prave ani bitvy nemusely bejt protoze si se mohla vyplatit a nebo rovnou se vzdat a platit naturalie
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 08:36
- Nahlásit
Maya
empire earth ale uz ma dobrou grafiku a age of em. sem hrala nekdy v roce 2000 a to se mi libilo tenkrat.
jinak obcas parim caesara (3/4) anebo pharao, ale to sem taky uz par let nehrala
me na tech hrach vetsinou nebavi ta bojovaci cast, ja chci jen budovat a rozkvetat ale nechci stavet armadu... ale myslim, ze v caesarovi se taky dalo vyplatit.
ten zeus vypada celkem pekne, me na caesarovi stvalo, ze treba lid zijici hned vedle chramu meli nedostatek nabozenstvi nebo meli v okoli 5 vybercich dani a nikdy tam dane stejne nevybrali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 08:47
- Nahlásit
cernejcaj
v tom Zeus se armada buduje sama myslim ze krome lodi ktery musis stavet jinak jak mas lepsi domy co maj staje tak mas automaticky jezdectvo a tak ale neni to typicka strategie s jednou nekonecnou lajnou ale kazdej quest zacinas znova na jinym uzemi s jinyma surovinama jinyma obchodnima partnerama a tak ale zase clovek se tak nauci fakt ty mesta budovat ucelne obvyklej quest je ze ti mesto nekde ohrozuje nejaka mytologicka prisera takze musis postavit chramy nebo domky pro hrdiny aby prisli do mesta a zabili tu priseru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 09:22
- Nahlásit
Maya
jo, to ty moje strategie maj podobne - tak se daj hrat prave ty linie, kdy zacinas furt dokola jnde nebo si muzes dat mapu a zacit od zacatku a tu muzes hrat jak chces dlouho
tak pokud armadu neresis, tak to zkusim, jak bude cas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 09:35
- Nahlásit
cernej caj
pokud se dobre pamatuju tak pro armadu akorat potrebujes nejaky veci jako kone kovy na vyrobu stitu a tak ktery jinak stejne potrebujes na jiny veci a akorat staci postavit vyrobny tech armadnich veci
bitvy kdyz uz jsou nezbytny je mozny nechat probihat automatickx a jen pockat jak to dopadne
jinak uplne jednoducha hra to taky uplne neni kolikrat me vychcipalo mesto na mor protozr jak se moc nedari lidi zdrhaj a nema kdo makat a pak uz nepomuzou ani takovy zoufaly veci jako zruseni dani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 09:38
- Nahlásit
Maya
jo to znam, v caesarovi je to stejny bud dojdou prachy nebo jina pohroma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 10:04
- Nahlásit
PetraK
jasne, fotky najdes u me, jako dycky
to zni jinak jako bozska dovca, dobre, ze technicka OK a co mama? uz doma nebo jak?
a z ceho marmeladicku? ta musi byt BOZSKA. jinak teda pan motejl taky hustej.
a co vyhled na milesovce, byl? fotky budou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 10:23
- Nahlásit
cernej caj
na fotky už jsem začla koukat, ale budu muset doma. Jenžeeee. to zas není na čem , že ano, když tady máme ten virus a já tím pádem jsem bez počítadla
Marmeládička je třešňičkovo-muchovníková s kapkou citrónu a rozmarýnem. Je výýýborná, fakt výýborná, bez čehokoliv jinýho, ani gram cukru... supr pikantní.
Výhled na Milešovce byl supr, fotky nějaký- asi tři nepsí - kupodivu i mám, ale co nemám je - pooočitač, takže budou asi nejdřív za 14 dní. Páč teď ho tam musíme odnést- ale není kdy, nejdřív asi ve čtvrtek, no a tak tejden to zas bude trvat, než bude novota doma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 10:40
- Nahlásit
PetraK
a mas tu zalohu aspon udelanou? tak snad bude pocitadlo OK nebo uz budes mit rovnou to novy, tak uvidis.
muchovnik je nejaka rostlina? ale tresne miluju, hlavne tresnovou marmelaadu mnam!
tak holt na fotky chvilu pockame. Skoda, ze nejste bliz, bych se na to mohla mrknout ale do prahy kvuli tomu jezdit...
fajka
a uz je aspon lip?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 10:57
- Nahlásit
cernej caj
ale do prahy kvuli tomu jezdit...
ani nááhodou - seeě blásen?.
Ne, jsi hodná,. No ono už by to bývalo bylo i bylo , ale Brtnik na to v pondělí zapomněl-jak měl tak "moc" práce musel dojít se psima, zacvičit si, že jo.... takže zapomněl a já včera potřebovala něco honem ještě zaplatit a ............ odešel rovnou i monitor.
Koukala jsem , že jedeš na Rakovnicko??? Kdy a kam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 11:25
- Nahlásit
PetraK
to jste se meli teda supet
a jak teda ucis vyhledavat ty znacky? muzrs klidne i cesky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 11:31
- Nahlásit
mam velkokynologickej dotaz
mam prvne pas pro psa a u kolonek na odcerveni je tam sloupecek na razitko veta je pas stale platny kdyz si tam nacaram co chci bez razitka jako do ockovaku a nebo je vyzadovana ta byrokracie ?
coz mi pripomina ze jsem si jeste neregistrovsla cip
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 11:33
- Nahlásit
Maya
to jste se meli teda supet
jo bylo fajn, tak pěkně flákavě, žádný napínání se, tu jsme si opíkli masíčko, poseděli pod stromama. Tu měl Rumouš návštěvičku psí sličnou, tu jsem si střihla nějakou odkvetlou kvetěnu, tu jsem si zabodla nůžky do dlaně na kost..., chodili jsme na třešně... dobře bylo.
eda ucis vyhledavat ty znacky? muzrs klidne i cesky
dík.No nemám to zadáčo, jako někdo, komu pejsek hospodáříček nosí vajíčka!! Si to musíme vydřít
No učím tak nějak nekynologicky - přijdu se psem ke stromu, ukážu na značku, upoutám jeho pozornost, pes vyskočí, ukážu na značku, řeknu značka, značka. Chválím odměňuju, Opakuju jako blbeček. Až pes ví, a pak ho už posílám z malé vzdálenosti se slovy Hledej značka, hledej. Protože ví, co je obnáší činnost hledej a ví co je značka a kde, že jí hledat, tak hledá. Teď mě překvapil, našel ji nestandardně i na skále. Blbý je, že to netrénujem nijak systematicky - nemám příležitost to trénovat často, jen na výletě........... a to ne vždycky si vzpomenu . No ale uměl hledat Ešus - Fajka viděla, jak pěkně hledal, a mladej už má taky našlápnuto. Tak snad...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 11:36
- Nahlásit
PetraK
nejedu, mela sem jet o vikendu a kamos ma atb
no monitor odejit vubec nemusel, treba jen rozbita grafarna, ze nenaskocil, to chce zkusit dotahnout kabely ze se neuvolnili v pc/zasuvce/monitoru zkusit
takto je siovnej, ze neen na strome ale i takhle se zmenou terenu
Maya
ja do odcervovaciho sloupecku nedavam nic, podle me to vubec nepotrebujes a pro svoje info asi se tam da vlozit kus papiru? jinak ja teda taky bohuzel nevim. ja bych to tam nalepila leda pred cestou do ciziny, kde se to vyzaduje...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 11:59
- Nahlásit
huff, člověk se sem nemrkne hned ráno a už to nedožene
Maya
Strategie s Questama bylo Settlers 4 - Dědictví králů. Asi nejlepší hra, co jsem kdy měla, protože se tam i měnilo počasí a některý věci jsi musela třeba jen v zimě a tak. Fakt promakaný. A šlapat by ti to mělo, je to mnoho let starý
|