Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2016 19:19
- Nahlásit

birma
jasny, tak zas aspon to budes mit bez starosti...

delam pokus o upload fotek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2016 19:43
- Nahlásit

beta verze protoze mi zdechlo pripojeni a nemuzu to nahodit, ale zda se, ze fotky se nahraly vsechny, chybi jen nahledy... a to zitra vecer po praci

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2016 19:56
- Nahlásit

cernej caj
rychle jsem to prolítla a nádhera!
nejvíc se mi líbí makro mechů, sedící bábuška, dva koně s obojkama a pak ty barevný "domečky" v pozadí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2016 20:32
- Nahlásit

fotky cajdy nestiham - ted jsem docetla pohadku a mam nalite vinko. Chceme jit na zapad slunce - tady zapada az po desate vecer - holt sever.

Dneska jsme ujeli vichrici kousek do vnitrozemi - Givskud ZOO (je to ZOO, safari, dinopark a sportovi3te - moc hezky) Jen tedy lidi dost. Night tahnul jak pablb... ale vzladnu to. Zaver byl nejlepsi - asi 15 velkych trampolin u parkoviste - asi aby deti vyskakaly zbytek energie.

Jinak zirafy ci zebry nebo snad bizoni a kapybary a ... (mocmoc vybehu se projizdi auty) psa vubec nezajimali. A to se muzou mit okynka stahnuta - takze je dobre citil... Jen do lviho safari pes nesmi (je tam velesmecka lvu volne vypustena). Betka pred 4 roky byla zaparkovana v uschovne psu (luxusni vykachlikovany kotec s cerstve vystrikanymi bilymi dlazdicemi) pred vjezdem k lvum, s Nightem jsem pockala venku ja a lvy jsem ozelela. Jo a za psa se neplati...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2016 23:19
- Nahlásit

tak u nás byl PC mág Velkej sympaťák, Adama podrbal, kocoury pohladil... Výsledek je, že mamčin noťas je přeinstalovanej a můj mazel odjel do kompí nemocnice. Chudinka už odmítal vůbec naběhnout. No a chvilku po tom, co odjel, jsem se rozhodla, že neodjel do nemocnice, ale do krematoria, už ho oživovat nebudem, pořídim novej a z tohodle vytáhnem akorát data. Přecijen některým částem mág odhadl věk na 10 let a to i když by teď zjistil, že jsou OK, tak zejtra bejt OK nemusej. Zítra zas náš zvěřinec navštíví a já bych mohla i mít novej komp

Xerxová
třeba Adama v ZOO zajímali jen sloni (těch se bál a štěkal na ně) a malý opičky (s těma se vzájemě prohlíželi a všechny to hoooodně bavilo). Budu s nim tu ZOO muset zopáknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 05:52
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, tak at mamce slouzi a ty se odmenis necim novym

sem si drlala srandu ze budem rikat, ze v tech domeckach bydlime obzvlast v tom druhym ci cretim zleva

xerxova
tak to se tesim na fotky ze safari a najtik vzornej, byly deti na skakackach?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 07:22
- Nahlásit

caj krsne fotky mas. Tady stale vsichni spi a tak tu sedim u mistniho PC (system, okna i IE v danstine nema chybu)
Dneska je v planu velevylet na odrazedlech a kole k majaku. Vichrice se opet zmenila v brizu... tak uz nam Trpajzlici neodleti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 07:29
- Nahlásit

Xerxová
tak to safari vypada paradne, lvi nastesti asi napapkani na sieste a najt s rexem je bozi, fakt to vypada, ze se ho chysta snist

a kyc je krasnej my meli vychod slunce i zapad pri ceste tam/zatky kycovite nad benzinkou, takze naprd a jinak krz mraky a vecerni buriny nic.

s danstinou te lituju moc, ja kdyz obcas mam cizojazycnej OS v praci, tak to je porod

majak bude bozi! (muzete zatizit zeleznou kouli;)

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 08:22
- Nahlásit

zas v robote
Xerxova krasny fotky jako obvykle zapad sluncd bozi
cajovy fotky si prohlidnu az doma jestki se uraci nejakmi to furt blbne a to mi v pondeli vymenili antenu za lepsi
vcera jsem vytahla router ze zasuvky a pak mi to shodilo pc az na modrou smrt tak uz zacinam mit podezreni ze brzo dopadnu jak birma asi bych mela zalohovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 08:24
- Nahlásit

http://www.bsp-hagrid.cz/
http://www.chsodjersinskehopotoka.cz/
www.bernskysalasnickypes.info

Ahoj, neznáte někdo, ať v dobrém nebo špatném, tyhle CHS? Díky moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 08:25
- Nahlásit

Maya
zas v robote
Kolegyně je pořád nemocná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 08:26
- Nahlásit

Maya
zalohuj

jinak to ze nevidis nahledy je chyba u me, fotky velky tam sou

kachna_
takze uz je definitivne vybran bernak? zkus se zeptat spis na bernacich...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 09:21
- Nahlásit

kachna
bohuzel neznam nikoho od bernaku
kolegyne uz nastesti nemocna neni ale va dovolenou tedka
cernejcaj
aha ale stejne me se ty fotky na mobil s tom zpomalenym netemco mam ted nacitaji tejden se fakt radsi kouknu doma
bylo by mozny ze by mi ten net doma shazoval nejaky pc? protoze uz faktnevim cim by to mohlo bejt ve firme se dusovali ze po vymene anteny to bude ok jako je to lepsi ale uplne ok to fakt neni a u nich prej signal i rychlost ok tak uz asi musim hledat doma nebo nevim kde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 09:41
- Nahlásit

Maya
jasne na mobilu to je zbytecny, to by sis sezrala data

nevim co znamena "shazoval pc", co treba zkusit napojit router na jinou zasuvku, nez je pc? ale jako v principu by to mit vliv nemelo, leda by treba byl problem se zdrojem nebo neco...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 10:27
- Nahlásit

cernejcaj
no jsem myslela jestli pc nemuze delat neco co proste na chvili odpoji net a to opakovane furt dokola
mi to tahle vypadava a znas to pc si furt neco chroupa a clovek nevi co

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 10:29
- Nahlásit

cernejcaj
jinak router je v jiny zasuvce v normalni pc mam v tech vypinacich s pojistkou a to vypinam a router potrebuju aby bezel furt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 11:43
- Nahlásit

Maya
tak to fakt nevim, no... jako neco delat muze ale tezko rict takhle...

co treba preinstalovat drivery k wifi karte nebo zkusit jinou?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 12:35
- Nahlásit

cernejcaj
ted jsrm se musela chvili zamyslet
ale myslim ze pc nema zadnou takovou kartu, j ja chytam tu venkovni wifi a pak uz to jde kabelem od venkovni anteny k routru a od routru k pc taky kabel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 12:38
- Nahlásit

Maya
ok, takze preinstalovat drivery sitove karty aspon zkusit?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 12:50
- Nahlásit

cernejcaj
nemam potuchy co to je kde to je a jak se to preinstalovava
kazdopadne ten net vypadava celkove nejen na mojem pc ale i na druhem pc i wifina po baraku tskze pak nepripojim ani mobil
routr je celkem novej
no nebudu te tim otravovat je mi jasny ze na dalku tezko rict

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 13:06
- Nahlásit

Maya
aha

hm takze to nebude souvislost s pc zadna, muze byt problem v tom routeru? zkus treba zavolat a zeptat se - mohly by mit nejakou vzdalenou diagnostiku site/modemu...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 13:15
- Nahlásit

cernejcaj
jo to maj a prave tvrdej ze u nich vsechno ok ale zase kdyz tam volam tak to obvykle jde tak nevim jestli jsou schopny to poznat nejak zpetne
protoze samozrejme kdyz to vypadne na dyl nez na chvilku tsk je to nekdy v noci kdy tam na tlf nikdo neni
kazdopadne se do ted ohaneli tou moji zastaralou venkovni antenou a tu v pondeli vymenili tsk je asi budu muset prudit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 13:40
- Nahlásit

Maya
zkus to, no...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 13:56
- Nahlásit

ditka zvladla cestickou mezi dunama 8 a pul kilacku. Holky (skoro tri a skoro ctyri roky) na odrazedlech, sestilety skoroskolak na kole. A pohoda - na kazdem odpocivadle (stul a lavice z klad) - byla mrkev, cokoladka, kus syra a sunky, plastova minihracka... a uz se tesili, co bude dal. U majaku je stanek se zmrzlinou a to byla radost nejvetsi. Night dostal zbytek zmrzliny po Trpajzlici - nadseni na vsech stranach.
MIle me prekvapili - ted je poledni klid u CD Ja Baryk...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 14:32
- Nahlásit

Xerxova
to jsou dobry
je teda trenujete uz skoro od kolibky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 14:56
- Nahlásit

Xerxová
tak to sou sikovny ditka, za 10 let budou behat 40 jak fajky neterinka

proc te prekvapili, ze je klid? cekalas, ze budou nevyradeny a budou chtit akci?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 20:20
- Nahlásit

dneska bych mohla napsat přímo kachní pohádku na téma Loki nese vejce
i když to mám jen z vyprávění
Loki nese vejce poctivě odevzdat, vejce odbráno, Loki nese nese vejce, vejce odebráno, už trochu údiv, kde je bere, Loki nese vejce.... když přinesl prej pátý tak už to mámě nedalo a protože Loki není zas až takovej špic, ochotně se podělil odkud je má, ze starý nepoužívaný psí boudy, která slouží už jen tak kočkám a zřejmě asi i slepici, která nám tak před měsícem furt přelítávala na dvůr, nakonec jich Loki vynosil 11, všechny poctivě odevzdal a ani jedno naštěstí nerozkousnul, protože to už teda byly pěkně jetý pukavci

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2016 21:48
- Nahlásit

Xerxová
Na ty fotce na plazi vcerejsi to vypada, jak kdyz te lovi Godzilla. Pekne rozboureny more tam bylo.
A na posledni fotce vypada Najtik ve vyrazu unavene, je to mozny? Krasnej majak, i cesta k nemu.
Maya
nakonec jich Loki vynosil 11, všechny poctivě odevzdal a ani jedno naštěstí nerozkousnul, protože to už teda byly pěkně jetý pukavci
To je pasak, dostal jiste za odmenu vymenou neco lepsiho nez pukavce!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2016 06:16
- Nahlásit

xerxova
naadhera, majakova je mic povedena

maya
loki je bourec

fifi
co pruhatec po pigaru, uz je zas ve svy kuzi?

kachna
tak lepsi zas neco nez nic s babi...
a kdy budete mit vysledky od cira?

vcera mi zdechl komp - do joci sem se s tim drbala, slibila sem klukum gps logy a archiv fotek. asi mi odchazi disk. se nam tu od birmy siri nejaka pc nemoc a ta uz po internetu byt prenosna muze

a muz sehnal na inzerat levne ten modem, co nam odesel a zrovna vedle vesnice, kde hraji o vikendu, takze od nedele mozna zas bude normalni internet (snad budu mit i na cem surdovat

zitra kdyz to klapne tak vyvencim vero

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2016 06:59
- Nahlásit

fifi urcite je psisko unavene - mnohem mene spi, nez doma. Porad se neco deje a on u toho musi byt. Co kdyby Trpajzlici delali neco zajimaveho a on u toho nebyl. Je unaven i psychicky. Deti se rozbihaji a on je nemuze obihat. Je tu obrovska spousta psu (a v sezone fakt na spagate), cyklistu i chodcu. Teren dun je neprehledny, nikdy se nevi, kdo se vynori za kopeckem, zatackou, trsem obri travy ci sipkovym kerem. A je tu i mocmoc zajicu. A tak je napnuty, co bude za rohem...

Chicht - jsme na tom jako ten pes - taky malo spime, furt mame oci na stopkach (hlidame pytel blech) a porat se neco deje.

Snazim se psa obcas nechat poradne vyspat - treba vcera jsem nesla odpoledne k mori (a neni mi to jedno - Pepa pak nese dve kola pres duny a ditka si v nich hraji na indiany a nejsou videt) a psisko stejne ve strehu ceka, kdy se vrati... Uz se nam to krati - na noc jedeme zpatky

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání