| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 00:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka 24 kilo
Mayajá tipuju 20
Tak kdyz to zprumerujete, mate ho.
Maya
spíš že jako chudinka má v předcích nějakého toho vipeta nebo něco podobného
Ty hele, ale i to mi bylo dneska receny, ze je to ten "behaci" pes, asi chrt. On nejak laka psomilny lidi typovat, co to je za vemeno, jak je libivej a sympatickej - a to von fakt umi, se usmat, ze starenka pookreje a ohne se ho pohladit. A ze mu je 15 mesicu mi nikdo nechce verit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 06:59
- Nahlásit
Fifi takze do rozmezi 25-45 jsem se trefila
Maya krasne stenitko - vyrazove je to uz spis pubertak
Legoland plny lidi, vsude fronty, presto vsichni nadseni. Dneska odpocinkovy den - neb predpoved rika, ze cely den bude prset. Takze ven se pöjde jen na chvili, mozna vyrazi do bazenu (meli bychom ho snad pri tyden9m ubytovani mit zadara) - jinak bude vytvarna cinnost a pohadky na CD
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 09:13
- Nahlásit
Xerxová
do rozmezi 25-45 jsem se trefila
To zjevně ne, když je to průměr z 20 a 24
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 14:25
- Nahlásit
birma jsem blbe cetla - pochopila jsem, ze je to prumer ze vsech odhadu... Je to tedy skalara placata...
Dneska od rana leje a leje a leje. Prave zbytek vyrazil vyzkouset mistni bazen, neb jsme zjistili, 6e ho meme mit zadara (kdy6 bydlime cely tyden). Jen se bojim, ze za minutu budou zpatky, ze je beznadejne plno...
Ale na zitrek je predpoved vyrazne lepsi - takze to vidim na slibenz cyklovylet k majaku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 15:51
- Nahlásit
fifi
tak ja tipovala 22 (vokometricky porovnani s vokounem) a tef sem se docetla, zw asi nejsu daleko tak supr. vcera semi to uz neposlalo. ale pres 25 se mi nezdal.
domuuu..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 17:10
- Nahlásit
Xerxová
Tak hodně štěstí s bazenem
cernej caj
To vám to rychle uteklo... Jak vycházíte s Martinem? A hlavně JAKÝ TO TAMJE?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 18:19
- Nahlásit
Xerxová
Dneska od rana leje a leje a leje.
Foukni nakej destik sem, u nas prosla bourka, jen nas zlehka lizla, par kapek... Snad se v bazenu omladina vyradila.
cernej caj
tak ja tipovala 22 (vokometricky porovnani s vokounem)
Tos vokometricka vestkyne, uplne kalibrovana.
domuuu..
Uz? Tak dobre dojedte, budu se tesit na reporta.
Troldidlo je dneska jakesi spavejsi, ze by prece jen i Pruhy mohlo ockovani zklidnit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 21:06
- Nahlásit
Xerxová
teda s počasím máte pech, tady u nás ani kapka, furt azuro, sem tam mráček, dneska fakt vedro
Fifi
no kdysi kámoška měla žíhaného vipeta a mě ho Trolda fakt tak nějak připomíná
dneska Loki nechtěl z louky domů, tak jsem zavřela a nechala ho tam a je fakt jak špic, úplná kopie Kima, přišoural se, pár vteřin koukal jestli jako se otevře nebo ne a když ne, tak s výrazem Když mě tu nechcete, tak tu nebudu sedět jak trotl když je tady tolik věcí k čuchání, zase odkráčel do dáli
přitom jinak se zatím celkem drží smečky, ale Kim fakt tenkrát udělal přesně to samý
chjo takže už to vidím v živých barvách, co bude do roka a do dne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 21:29
- Nahlásit
bazen fakt v cene ubytovani. Takze se vratili vyplaveny a utoboganovany... Dest ustava, zitra prset nema. Pro zmenu z nejsilnejsi brizy (desny fucak) ma vitr poskocit na slabou vichrici...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2016 23:32
- Nahlásit
Xerxová
ať vás to neodfoukne!
Fifi
mám dobrou duši jako dalšího člověka na spravování terošů. No ještě že tak, teď jsem se k tomu dostala po čtvrt roce...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 06:22
- Nahlásit
fouka vitr fouka, Night se z dveri kouka... Ze do toho fujavce nepujde ani curat. Premyslim, jestli to odfoukne minicyklisty nebo neodfoukne... Jeste je moznost jet dnes do Givskud ZOO - ve vnitrozemi tak nefuni. Ale zase dneska nema urcite prset, coz pri rychlem proudeni a zmenach aktualniho pocasi nemusi platit o zitrku.
Zatim stejne vsichni spi. Potvrzuje se znama vec, ze kdyz jsou deti cely den v akci, krasne jedi (zerou jak kyseliny) a vyborne spi ( i dvanact hodin ) A nemaji cas zlobit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 07:07
- Nahlásit
xerxova
krasny fotky, poradne si uzivejte a dobre, ze deti na zlobeni ani nemaj cas
maya
tak co hy taky chudak delal kdyz nemuze dal
birma
jo, supr, bylo to bozi a martin je fajn
fifi
tak snad po ockovani bude brzo zas jak strela.
domaaaaa (a prej se nam rozbil modem...)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 10:37
- Nahlásit
Adam líná. Denně vyčešu tašku nebo dvě a stejně to z něj pořád lítá. Asi z něj bude brzy peruánskej naháč.... (nechápu, co z něj lítá, protože když mu kouknu do srsti, tak podsadu už nemá prakticky žádnou)
Xerxová
úúúúúžasný fotky! Jak nikde není ani noha!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 10:42
- Nahlásit
birma
to se mi taky moc libi, ze tam nemaj ani nohu
jinak mam tunu fotek, zas vsechny stejny z nejlepsi atrakce zadny nemam ale, protoze sem mela fotak radsi v batohu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 10:44
- Nahlásit
cernej caj
na fotky jsem napnutá jak kšandy
Martin se ještě neozval, lenoch
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 10:47
- Nahlásit
Najdi přístroj který dělá pííííííp
Přijdu domů a slyším tiché, žalostné pííííp .... píííííp .... pííííp. Zoufale přehlédnu celou, přístroji docela vybavenou domácnost. Mám ráda různé přístroje a máme jich dost. Martínek je má také rád a často někde něco zmačkne. Zvuk se ozývá odněkud z mezi kuchyně, šatny, koupelny. No, to mi moc nepomohlo. Sušička suší, pračka pere, nic neříkají. Kartáček je nabitej, holící strojek taky "nic neříká"
píííííp .... píííííp
Nedůvěřivě koukám na časovače. Mlčí.
pííííp .... pííííp
Settop box hraje, televize hraje, počítač počítá, laminovačka nelaminuje, tiskárna netiskne
Lednice lední, trouba netroubí (chválabohu, když vidím, co do ní synek narval), pekárna nepeče
píííííp .... píííííp
mixér nemixuje
pííííp .... pííííp
No, nebudu vás napínat, někdo v šatně drknul do mý posuzovatelský tašky a sepnul mi digitální mincíř, kterej se vypínal a zapínal.
dovětek pro zloděje - bydlím jinde, máme moskevského strážního psa, 230 V v plotě a v bytě alarm
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:06
- Nahlásit
kachna_
já čekala, že někdo dotáhl domů živý kuře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:08
- Nahlásit
v Královéhradeckym útulku maj Adámkoida...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:12
- Nahlásit
kachna_
sem byla napjata jak ksandy tak hlavne, zes nasla
birma
tak on jeste musel dojet z brna... ja si doma 2hodky zdrimla a jeste sem byla nakupovat cestou
me strasne stval celou noc v buse takovej zvuk, jak kdyby neco dychalo v klimatizaci a tak me to prudilo, ze sem se nemohla soustredit na spani
jinak rumunsti psi - sou zrejme dva druhy, aspon na vesnicich. jedni bezprizorni, co evidentne jdou s kymkoli kamkoli (treba s nama nekolik km a pak sme zastavili na svacu a pes odesel s nekym jinym a uz sme ho nikdy nevideli), a pak ovcacti, kteri sou asi horsi (clovek se jich musi bat) - bezi k vam a stekaj a nekdy jich je vic nez jeden, ale reagujou na to kdyz se clovek sehne (pes zastavi) a hodi neco jejich smerem i imaginarne (pes odskoci)...
no a taky sem se dozvedela od jednoho paru, kdyz sme se podivovali nad psem, co s nama jeden den sel, ze mel ostnac otocenej ostnama ven, ze oni to meli na dogu. ze to prej vubec neciti a taky prej to jinak s tak tezkym psem nejde...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:30
- Nahlásit
cernej caj
rumunsti psi - sou zrejme dva druhy, aspon na vesnicich. jedni bezprizorni, co evidentne jdou s kymkoli kamkoli (treba s nama nekolik km a pak sme zastavili na svacu a pes odesel s nekym jinym a uz sme ho nikdy nevideli), a pak ovcacti, kteri sou asi horsi
Nějakou interakci těch psů mezi sebou jste neviděli? Já se tam právě kvůli těm pastevcům s Adamem bojím, ale zas když nevyraždili místní toulavý psy, proč by měli zabíjet zrovna mýho Ádu, žejo.
sme se podivovali nad psem, co s nama jeden den sel, ze mel ostnac otocenej ostnama ven
To sen dává - u nás někdy jako frajeřina, tam bych řekla, že šlo o ochranu krku psa...
oni to meli na dogu. ze to prej vubec neciti a taky prej to jinak s tak tezkym psem nejde...
Poklepala sis aspoň na čelo a řekla jim, že máš známou, který to bez ostnáče jde už s několikátou dogou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:35
- Nahlásit
birma
ti toulavy psi sou spolu vetsinou v pohode, nebo co jsem videla, sel s nama jeden cernej, byl asi submisivnejsi, kdyz nejakej pes nevypadal uplne pratelsky a stekal, tak sel mega obloukem a vubec nesel do kontaktu.
jo no, premysleli sme, zda je to na ochranu psa. Jo, rekla sem jim, ze je jeste o hlavu mensi nez ja
jinak mi padl prodlouzenej vikend, kamarad, co sem s nim mela jet k tomu rakovniku ma ATB a boreliozu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 11:54
- Nahlásit
cernej caj
já spíš myslela jestlis neviděla, jak se tvářili pastevci na ty toulavý...
mi padl prodlouzenej vikend, kamarad, co sem s nim mela jet k tomu rakovniku ma ATB a boreliozu...
to je mi líto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 12:16
- Nahlásit
birma
to bohuzel ne, pastevci vetsinou stekali a hnali se na nas/na psa a rozhodne dost budili hruzu, takze ti toulavi zdrhali. ja bych tam se psem asi nejela, ale mozna se najde nekdo, kdo ma s pastevcama v rumunsku vic zkusenosti...
neda se nic delat, zrusim si pondelni volno a v sobotu pudu aspon na vylet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 12:20
- Nahlásit
cernej caj
no právěže všichni píšou, že se psem neeee, tak jsem to tak brala. Jen mě to teď napadlo, kdyžs psala, že s váma chodili ti toulaví, že by to třeba i šlo. Tak nic, vyberu nám jinou zemi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 12:34
- Nahlásit
birma
no chodili s nama, ale asi jak se objevil ovcak, tak zmizeli nebo obloukem obchazeli a ovcak se objevil v pohode v prostred louky kde sme zadny stado nevideli a zcistajasna za nim dalsi dva... nic prijemnyho to nebylo a se psem bych se tam asi bala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 13:53
- Nahlásit
jinak se tam hodne skoro vsude kde je vic nez dva domy prodava "bryndza" - syr, liker - malo % alkohol, palenka - asi jak nase slivka, takze ten malo procentni alkohol je i pro me zabijak a placenty - placky ala langos, s necim vevnitr.
fotek je tuna, potrebuju si je napred popsat a kdyz su o vikendu doma, tak asi dneska nebudou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 14:07
- Nahlásit
birma
tady mas napadnika
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 17:41
- Nahlásit
dneska se sesypal náš poslední komp. Musim se pochválit - našla jsem někoho, kdo dojede ve svátek, pokusí se to spravit a předpokládaná cena za záchranu (dle odhadu by mohlo stačit přeinstalovat) obou kompů je včetně cesty 700,-
cernej caj
tady mas napadnika
pěkně děkuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 18:03
- Nahlásit
birma
tak supr
(a s tim mym cd si ten reinstall nezkousela?)
uz sem probrala fotky na web (akorat jak zdech modem a mame starej, tak nas museli prepojit na pomalou rychlost, kterou ten starej modem vladne, takze porad jeste uploaduju fotky martinovi a tomovi a jeste do rana budu takze stejne ji dneska asi nenahraju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2016 18:19
- Nahlásit
cernej caj
nezkoušela jsem nic, bylo mi fakt zle, tak jsem se nechtěla ještě rozčilovat. Takhle se to spláchne jednim vrzem pro mě bez stresu
|