| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:32
- Nahlásit
birma
Asi, naštěstí dneska už je o dost líp,
grr, to naštve hodně.mělas plány na to volno?
Xerxová
jsou i zony volneho pobihani psu..
tak to je fajn
A prochazky po nekonecnych plazich i vresovistich nemaji chybu.
hmmm to bych si dala říct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:33
- Nahlásit
birma
V útulku je přes 7 let
ach jo, pipi malá, ech . A v kterým útulku je, je to aspoň něco domáčtějšího??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:40
- Nahlásit
PetraK
grr, to naštve hodně.mělas plány na to volno?
no jasně. Včera jsme se měli jet s Adámkem koupat k Hořovicím, zejtra nebo pozejtří na výlet s Katkou, Aygem a Evelýnkou...
v kterým útulku je, je to aspoň něco domáčtějšího??
v Mariánkách. Vůbec o tom útulku nic nevím... Roky měl úplně příšernou malou fotku, vůbec se nedivím, že se jim nevedlo ho udat no a pak už bylo pozdě, no...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:50
- Nahlásit
birma
Včera jsme se měli jet s Adámkem koupat k Hořovicím, zejtra nebo pozejtří na výlet s Katkou, Aygem a Evelýnkou...
tak to vyloženě nepotěší, je mi vás pani teda dost líto. Tož aspoň, ať se dáš brzo dohromady, kurnik.
Roky měl úplně příšernou malou fotku, vůbec se nedivím, že se jim nevedlo ho udat
ach jo, blbá prezentace je špatně, chudínek malej, já prostě.... no nic no, vím, že člověk nemůže pořešit všechno,ale.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:57
- Nahlásit
PetraK
Tož aspoň, ať se dáš brzo dohromady, kurnik.
Dík, teď už skoro dobrý. I se kolegyně nabízela, že dojede, že právě přistála doma, ale naštěstí je tu pohoda a já už jen občas chrchlám jen na výlet to asi moc nebude...
no nic no, vím, že člověk nemůže pořešit všechno,ale.....
přesně pani!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 14:58
- Nahlásit
birma
ale naštěstí je tu pohoda a já už jen občas chrchlám
a ještě další výhoda - nebo teda dvě - neděláš kopáče a není prosinec takže taky dobrý . Práce v uzavřených prostorách má své plusy
přesně pani!
no jen to jde někdy fakt těžko. jak nejsem vůbec na peníze, tak někdy mě hrozně vadí, že jich nemám moc. Mám prostory kde, myslím, že bych dala dohromady i tým lidí s kterými by to šlo , ale nemám peníze na to, abych pomohla tak, jak bych ráda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 15:03
- Nahlásit
PetraK
Práce v uzavřených prostorách má své plusy
když pominu, že to mám přesně z toho, tak bych s tebou i mohla souhlasit
jak nejsem vůbec na peníze, tak někdy mě hrozně vadí, že jich nemám moc. Mám prostory kde, myslím, že bych dala dohromady i tým lidí s kterými by to šlo , ale nemám peníze na to, abych pomohla tak, jak bych ráda
Mně by stačilo i mít jen víc času a sil. Třeba teroše teď aktualizuju po nějakých 3 měsících a mám z toho úplně výčitky... Ona i "jen" propagace, může udělat strašlivě moc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 15:13
- Nahlásit
a další pejsek, tenhle už se nového domova nedožil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 15:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
když pominu, že to mám přesně z toho, tak bych s tebou i mohla souhlasit
tak trochu je to paradoxní, uznávám
o i mít jen víc času a sil.
to jo , to bezpochyby. Jen já tím, co mám k dispozici - myslím chalupu, pozemek, prostory, umístění, lokalitu............ tak mě štve, že nemám prachy, který by umožňovaly to co bych chtěla. Myslím tím fakt velký prachy,který by mi uvolnily ruce a umožnily investice takový, aby to bylo o tom, o čem si představuju. A pak by bylo možné dát zázemí, skutečný zázemí / domov přesně těm, co je nikdo nechce. a byla bych maximalisticky spokojená. No nic, vždycky jsem byla fantasta.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 15:22
- Nahlásit
PetraK
no ono tohle jde i bez peněz, když to někdo umí a umí ty peníze vypáčit z lidí, co je maj... Vezmi si třeba Dogpoint, Voříškov taky holky vybudovaly z ničeho...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:04
- Nahlásit
birma
vím, a smekám. Tohle bych neuměla - a nebo kdyby to bych ale musela být jen sama za sebe, protože bych měla strach, že když to nevyjde strhnu do potíží i ty, co mám kolem sebe. Proto mluvím o penězích, co by mi uvolnily ruce , navíc- já nejsem ten, kdo umí z někoho peníze dostat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:09
- Nahlásit
ma to vetrne pocasi jednu vyhodu. Hadr na podlahu jen rucne vyzdimany je za chvilku suchy (pokud neuleti )
Ale treba v uzkem pruchodu mezi dunami na plaz je takove proudeni, ze pisek se zene proti nam a mame ho mezi zuby, ve vlasech, v usich... male holky se ten kousek chteji nosit. U more je to dobry - vlnami umlaceny mokry pisek nelita. Zpatky deti uz vi, ze se nesmi ohlizet a stale musi cucet jen kupredu - a vitr je zene do kopce jako by byly na klicek. Na druhe strane fucaku nasednou na kola... a svisti domu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:10
- Nahlásit
PetraK
z toho si nic nedělej, já taky ne...
Ale teď třeba Moravskoslezskej spolek shání někoho, kdo by jim pomohl sehnat prachy a ty umíš dobře psát, co na ně mrknout a napsat jim nějakej hezkej text, co by mohli rozesílat firmám s žádostí o peníze?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:29
- Nahlásit
Léééétim, dom a pak do kšáááá, nezlobte tu a neotvírejte cizím lidijům!
Odpočívejte a uzdravujte se!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:32
- Nahlásit
PetraK
Užij si to!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:52
- Nahlásit
Rrumstajn, krasny dny volna preju.
birma
A tebe at laskave opusti choroba.
Byla jsem s Troldakem na ockovani, tak ma triletou vzteklinu, nejaka nova vakcina, + kombinaci. Byl uplne nejvic hrdina, hysterka moje ani nepipnula. A tipnete, kolik vazi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:53
- Nahlásit
Fifi
Hrdina!
A tipnete, kolik vazi.
27,4
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 16:59
- Nahlásit
birma
Sama voda. Pockam na vic tipu a vyhlasim viteze.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 17:25
- Nahlásit
Fifi
to se asi načekáme, když jsou všichni v čudu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 17:52
- Nahlásit
birma
Kdo si pocka, ten se docka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 17:53
- Nahlásit
Fifi nejak mi u nej chybi odhad. Sice dorostl Kremylka, ale je nesmirne stihly. A moc dela i sila kostry - Nigh je vychrtlina a vazi hodne.
Ja bych tipla 35 kg. Ale klidne se muzu o deset kilicek seknout.
Teprve nyni vyjeli z Legolandu. Na sedmou cht2ji veceri - a podle toho, jak se prervavali v aute (a byli tam zraloci a tys byla hysterka a nebyla sem hysterka... a pak jim deda ustrihnul spojeni )- tak spokojenost.
Nigh uz je vyhlizi. Stoji na terase a cumi pres zabradli. A jakmile slysi kolemjdouci detske hlasy (vsude kolem nasi zahrady zelene hradby, videt neni nic) tak jeci... mu rikam, ze prijedou autem - a neveri mi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 18:03
- Nahlásit
Xerxová
tak spokojenost.
Bezva, ze si to tam trpajzlici uzivaji, takovych zazitku musi mit...
jakmile slysi kolemjdouci detske hlasy (vsude kolem nasi zahrady zelene hradby, videt neni nic) tak jec
To je trouba, bych necekala, ze je na deticky takhle navazanej a jen ty mu nestacis.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 18:11
- Nahlásit
Fifi
To víš, jsem zvědavá, jak na tom ta tvoje žížalka malinká skalárovitá je
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 18:26
- Nahlásit
Fifi on je desnej zavislak. Hlavne na mne, ale kdyz nas tu ma byt sedm - tak SEDM !! Ryze se zacina varit, omacka je hotova... Jo a Night je spokojen se zavarenym masem maximalne. I dneska (vynervovan) krasne zere. A kupodivu se dobre stravoval i cestou. Pry kousky syroveho kurete ujdou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 18:57 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
ale kdyz nas tu ma byt sedm - tak SEDM !!
Najt a sedm trpajzliku.
A kupodivu se dobre stravoval i cestou.
Tak to je fajny, zatukej na futro, at si zase nenasadi nejakou hladovku. A tesim se na fotky seversky.
Vlastne i od Cajdy, kterak pozirala vizlicky.
Prozatimni tipy: birmica 27,4 a xerxova 35 (si jen zapisuju, at to pak nehledam)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 19:16
- Nahlásit
birma
rychlesevykuryruj
xerxova
paradne si uzivaye, jentak dal
petrak
vizla se turika parkim/klobaskamald riksla sem si ze tomusim napsat!
maya
tak to roste ruchle
fifi
pes s nsma denavylet, po 10km sw pripoji kk jine grupe.. 2dny sme houz nevidrli. asi fakt toulavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 22:05
- Nahlásit
Fifi
vždyť vypadá jak chrt, já tipuju 20
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 22:17
- Nahlásit
Maya
vždyť vypadá jak chrt, já tipuju 20
To znelo skorem, jak kdyz ho tejram hlady.
dnešním Lokinem
Editiii, to je pupiky, klidne stenatko, moc klidne. A krasne, moc chundelate krasne!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 22:36
- Nahlásit
Fifi
24 kilo
Maya
ty kdo nemaj fb zatapetuju dnešním Lokinem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 22:39
- Nahlásit
Fifi
znelo skorem, jak kdyz ho tejram hlady.
spíš že jako chudinka má v předcích nějakého toho vipeta nebo něco podobného
Jinak díky za to info, tak teda budu si nadále používat Ne já si na fuj prostě nějak nemůžu zvyknout a automaticky říkám ne
já teda jako zákazovej povel fakt potřebuje jinak by nás sežral, jako on už ho zná a poslechne i na dálku, ale to používám jen výjimečně, jinak to potřebuju, aby mi zůstaly na sobě alespoň kalhoty, ponožky a tak, tudíž fakt nablízko
|