| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 15:07
- Nahlásit
cernej caj
pípalo to dokud jsem se nenamíchla a natvrdo to nevypla. Problém se objevil, když jsem běžící komp vzala a zcela náhodou tim stiskla takový to tlačítko vedle kabelu do elektriky.
domačkat všechno vevnitř zkusim, ale právě mi přijde divný, že se to nestalo na 90% pohybem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 16:32
- Nahlásit
PetraK
jasne, ale to se stahne jednou a kdyz ses odpojena, tak to nezere zadny data, jen to tam je zobrazeny (v duchu mas to zadarmo tak cum na reklamu), takze sice ti to muze vadit, ale nic to nezere, aby ses bala o data
birma
jo odpojilas zdroj... mohlo dojit i k nejakymu prepeti v tu chvili a klidne to mohlo poskodit i neco... takhle tezko rict, no.
pipani muze znacit prave spatnou ramku (tak fakt zkus tema ramkama pohybat - ozkouset kazdou zvlast/vyzkouset jednu ve vic slotech), ale taky i cokoli jinyho, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 20:17
- Nahlásit
PetraK
tím křížkem teda obvykle ty reklamy jdou zavřít a dokud se nepřipojíš k netu, tak se žádný nový nenačtou
tohle bohužel je obvykle u všech free verzí, zkus se ještě podívat přímo na nastavení tý apky, jestli tam nejde zrušit aktualizace, u některých to jde vrátit zpátky do původního stavu
a nebo si najdi jinou a ozkoušej, třeba bude bez reklamy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 20:46
- Nahlásit
Ja, kdyz vas tu zase prolitnu, tak sem rada za nechytrej tlf od cajdy.
Nekomu neco pipa, jinej ma krizky a reklamu, dalsi nema data... Radsi vam pekne po klasickym netu pisnu, ze vlastovky vyhnaly asi postolku, to byly nalety na ni a jak se kolem hnala bourka a byla tu dvojita duha, ale ani nekvaplo. A ze jsem mozna naucila Troldu novej trik, nastavim ruku a reknu:"Mas tezkou hlavu?" a on mi ji polozi, co polozi, on si ji fakt na tu ruku celou odlozi, tu svoji pruhatou tezkou kebuli a odkydne tam i vetsinu vahy predni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 20:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tak - mámu jsem vytáhla ven. Musela jet autobusem, výtahem se dopravit nahoru v našem miniobch. centru. Dovláčet se do optiky. Zařídit si brejle, dojít štreku na parkoviště k autu. Chtěla domů.... tak jela ještě nakupovat do supermarketu . Ale asi sem si jí tim zabila . Daly jsme si birella, uklidily nákup, a je Ká.óčko, jak Rumíček po plavání BuboRumíčci byli přepadnout Danušku a vynadat jí, že nejde s obří oteklou nohou co chytá velmi tmavou barvu k jinému lékaři, než k místnímu hovadu, co se na člověka ani od počítače nepodívá. ASi ji zabiju dřív než případná trombóza.
Fifi
A ze jsem mozna naucila Troldu novej trik, nastavim ruku a reknu:"Mas tezkou hlavu?" a on mi ji polozi, co polozi, on si ji fakt na tu ruku celou odlozi, tu svoji pruhatou tezkou kebuli a odkydne tam i vetsinu vahy predni
šikulka hošíček.
My na tohle máme povel Žehlička a značí to, že Rumouš stejně jako Ešátor jde a položí hlavu buď na židli, lavici a nebo ruku a hrooozně u toho kouká
Hele tak jak? jsi pořád v kontaktu s paní S. nebo už ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 20:57
- Nahlásit
Maya
tím křížkem teda obvykle ty reklamy
dík. no jestli se to tam zase bude vracet, tak to nemá cenu se tím zabývat, chjo, reklama debilní.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 21:05
- Nahlásit
Fifi
tutinek, neutrh ti jeste ruku?
PetraK
sikovna, ze to zmakla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 21:06
- Nahlásit
PetraK
BuboRumíčci byli přepadnout Danušku a vynadat jí,
No to dobre delaji, ze ji nadavaji! At ale kouka nekam zajit.
Mamina, jak teda ctu, je taky v haptaku z tebe, kdo by se nebal malyho cernyho razitka. V kontaktu jsem, warum (jdu ti asi brnk), ci jak se to rika po vasem? Jo a zehlicka povel, ten sem u vas neznala - tohle vzniklo samo, jak je blb pruh nalepka furt.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 21:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Tak máme první třídu za sebou. Huuuuf
Lucinka měla jednu dvojku, chtěla jsem jí zvednout sebevědomí, ukázat, jak je šikovná, tak jsem jí ukázala svoje vysvědčení z první třídy se spoustou dvojek. Ona se na něj podívala, podívala se na mě a řekla káravě "no mami!".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 21:57
- Nahlásit
kachna_
podívala se na mě a říká "no mami!".
A joo, zackove meli vyzo/vizo - oboji je hrozny, kdyz se to napise, ale rika se to tak! Prosim te, kdo je schopnej dat prvnackovi dvojku, probuh?! Luciasovi gratuluju!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 06:58
- Nahlásit
kuk - dneska porada, pak koupit čerstvý chleba a ovoce na cestu... vyběhat psa v lese, zabalit, počkat na nájezdníky, dobalit jejich věci... a čím déle - tím lépe - vyrazit. Aby ti Trpajzlíci hned usnuli a vydržel jim ten spánek co nejvíce kiláčků...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 07:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Aby ti Trpajzlíci hned usnuli a vydržel jim ten spánek co nejvíce kiláčků...
Fifi
Prosim te, kdo je schopnej dat prvnackovi dvojku, probuh?!
ten, kdo 29.6. učí? (tak, že jako děti v lavicích opakují učivo a dokonce skládají z písmenek slova)
Xerxová
Aby ti Trpajzlíci hned usnuli a vydržel jim ten spánek co nejvíce kiláčků...
nám na tohle nejlíp fungují tyhlety, tablety a sluchátka. Máme docela jasná pravidla (tablet na výslovné povolení a doba se započítává do celkové doby u přístrojů). Zvládly Itálii, Šumavu i vodu, Michal byl velmi nadšen, že to bylo s tabletem (možností je na chvíli zabavit než uvaří/postaví stan v dešti...) naprosto bez problémů.
Joooo a víte, co to je? Kachna a 30 žabiček?
Dospěli nám skokánci pulečci z našeho koupacího bazénku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 07:37
- Nahlásit
kachna_
lucinka je boziii! tak supr, ze to takhle paradne zvladla
Fifi
to me taky zustava rozum stat, za co maj prvnacci dvojku... (navic za nas byla jedna velka znamka co vim?)
Xerxová
tak bezpecnou cestu!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 08:19
- Nahlásit
kachna
budete mit zabi koncerty
gratuluju k peknymu vysvedceni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 08:33
- Nahlásit
Maya
tu knizku cos psala sem nenasla ke stazeni - o ty vrazde na svatbe, tak si budu muset pockat a mam aspon detektivky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:19
- Nahlásit
cernejcaj
no ona je to nejaka novinka
ja kdysi na ulozto nasla soubor asi 800 knizek a minimalne tak 200 jsou z toho detektivky a tak sice starsi ale neva ted ctu asi uz tretiho Deavera a taky se to da
ani nic jinyho do ctecky uz nestahuju
ten odkaz se mi neotvira
dneska je tu prhserna nuda asi uz maj vsichni dovolenou a nikdo nepracuje nepise nevola
to bude dlouhej den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:29
- Nahlásit
Rumštajn,
Xerxová
hezkou dovču! At si to užijete všici od trpajzlíků až po černýho obra
Maya
dneska je tu prhserna nuda asi uz maj vsichni dovolenou a nikdo nepracuje nepise nevola
to bude dlouhej den
šmarjáááá, vyměnim si s tebou místo!!! hned z fleku!
mě toho chodí že se nezastavim do šesti do večera
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:37
- Nahlásit
PetraK
budu objednávat v centrumkrmiv.cz, kdybys něco chtěla, tak dej vědět na emila.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:47
- Nahlásit
Fajka
do 6 by to bejt nemuselo ale jinak beru furt lepsi bez nudaaas
PetraK
ja ti pucim Lokiho vcera skoncil s behanim pod kytickama a zacal s valenim se po kytickach
a pije vodu z hadice!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:47
- Nahlásit
Maya
detektivky stephena bootha
jo, deavera mam rada taky
PetraK
i vaaaam paradni prodlouzenej vikend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:02
- Nahlásit
Fajka
ze jo, misto aby byl clovek rad, ze muze cist treba at ti klapne trek!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:16
- Nahlásit
Maya
ja ti pucim Lokiho vcera skoncil s behanim pod kytickama a zacal s valenim se po kytickach
joooooooooooo! pujč mi ščenááátkooooo malinkýýý hodńoučkýýý tichooučkýýý!! Beru!
a pije vodu z hadice!!
JOOOOOOOOOOO!! je to bourec hošíček, poočkej, jaká bude čurina, až ho s tím budeš zlobit! Juchéé!
cernej caj
i vaaaam paradni prodlouzenej vikend
dík a pozdravuj rumunský hory. a bacha na toulavý psy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:28
- Nahlásit
PetraK
jasne ze je hodnouckej
vcera mi jenom udelal diru na ponozce ale voni uz stejne byly na vyhozeni nasledne si malem zlomil nohu bo ji narval mezi plotovky u zelviho vybehu ale chytre sirenou svolal vsechny s sirokeho dalekeho okoli ktery z toho steneciho jekotu nesklatil infarkt jako treba me a nakonec nepozorrovane odesel se synovcem na naves hrat fotbal bo miluje kopacak jako normalka pohoda klidek
synovce tam ted budem mit celej tejden takze dneska bude mit dlouhy skoleni na tema z domu odchazim zasadne bez psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:29
- Nahlásit
kachna_
jej, no to víš, že bych chtěla, ale ........... bylo by toho víc (2x phytovet a1x ostropestřec)a to je mi zase blbý tě otravovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:31
- Nahlásit
Maya
mi jenom udelal diru na ponozce ale voni uz stejne byly na vyhozeni
jak si to člověk pěkně vyargumentuje
le chytre sirenou svolal vsechny s sirokeho dalekeho okoli ktery z toho steneciho jekotu nesklatil infarkt jako treba me
naja nejni to přeci debíííl (když pomineme to, že měl tlapu v plotě )
a nakonec nepozorrovane odesel se synovcem na naves hrat fotba
Houdýny, celej Houdýny!
l bo miluje kopacak jako normalka pohoda klidek
a máš to tady!!
synovce tam ted budem mit celej tejden takze dneska bude mit dlouhy skoleni na tema z domu odchazim zasadne bez psa
na ně, na ně se můžeš spolehnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:35
- Nahlásit
Maya
je u toho celej mokrej?
na tema z domu odchazim zasadne bez psa ale specifikuj spravnyho psa
PetraK
ty tam snad nebudou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:46
- Nahlásit
cernejcaj
jj jemu nevadi bejt mokrej ale ze by vodu nejak aktivne vyhkedaval to ne Kim se v tomhle veku uz koupal v misce na piti a delal fontany prednina packama to teda Loki z misky jen sporadane pije
psa specifikovat nemusim Dorina by ani nenapadlo odejit bez dovoleni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:49
- Nahlásit
Maya
Dorina by ani nenapadlo odejit bez dovoleni
tak treba to jeste bude hodnej pejsanek spicoidni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 10:57
- Nahlásit
stáří a debilita je hrozná věc.
uvaříla jsem si kafe....zavolal mi kolega.... nechala jsem kafe po přístrojem.... řešíme, řešíme, zapomněla sem na kafe... na výborný kafe s výbornou pěnou. škoda ho!
a taky jsem zapomněla, že jsem vlastně měla svátek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 11:03
- Nahlásit
PetraK
tak ti vsechno nej k svatku
to slavis na chlapskej schvalne a nebo zensky nemaj svuj?
|