| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2016 18:53 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
já mám od zítřka dovolenou. Odjíždíme v pátek večer - tak abych si v klidu upekla mazanec (bez něj není dovolená), zabalila, uklidila (ráda se vracím do čistého) a ve čtvrtek dopoledne budu s tátou na kontrole v nemocnici... No a už nyní vím, že ve čtvrtek ráno budu ve škole kvůli projektu a v pátek dopoledne taky... Holt někdy jsem doma v poledne a jindy zase o dovolené schůzuju...
Už se na Trpajzlíky těším - počasí v předpovědi nicmoc, moře má skoro ledové kry Asi budeme hrát "člověče" celý týden
Ale tenhle kus Evropy se nám moc líbil - tak snad se nám bude líbit zase
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2016 19:10
- Nahlásit
Xerxová
tak to budes mit tu pripravu pekne prolozenou pracovnima povinnostma, tak snad vsechno krasne stihnete a uz ted vam zavidim a tesim se na povidani a fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2016 19:55
- Nahlásit
birma
podprdy pěkný, taky mám jednu triolu, ale oni bohužel nedělají ty velký košíčky u menších obvodů, takže i ta moje podprda má menší košíčky než by bylo ideální, ale furt lepší něco než nic
na těch odkazech totéž, obvod 75 končí někde u F G
cernej caj
Xerxová
tak si užijte dovolenou, já si budu užívat akorát v pondělí doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2016 20:32
- Nahlásit
áááá to bylo pěhný odpůldne!!! Když teda opominu velkokynologický zážitek, fakt ty lidi postrádaj jak mozek, tak nějakou ohleduplnost. Přišli jsme k nádrži. Bylo tam pár lidí a jedna paní s rádobydžékraslem. Monty se jmenoval a já začínám nabývat dojmu, že všichni psi co se jmenují Monty - až na jednu berňáckou výjimku, jsou nevychovaní čokle, znám jich toho jména už několik. Byli jsme v dostatečné vzdálenosti od všech, hráli si, moji psi si nikoho nevšímali a já pak začala cvičit vysílačku na balónky. A co myslíte - jo, byl tam! Ne neodolatelnej, ale neodvolatelnej Monty, kterej se somroval do Rumouška. Aspoň teda že byl jen vtěrnej, a ne agresor. Nicméně sebral míček, uprostřed cvičení a na kníkavé Montííí, Montííí mommomomontíííííčku zvysoka házel exkrement. A takhle jsme si to střihli opakovaně. Pravda paní se omluvila, nicméně psa si opět nezajistila. Tak jsem ji o to slušně požádala. No jo no, jenže co s Montííííí, že jo, když von se nenechá chytit. Japa to má pani asi zavonačit, když vona volá a pes nic, že jo.... Už byla naštvatá i Bubrdle, protože jí taky ukradl balonek. Ne nezabila jsem tu paní, jen jsem odpálila Montííííího a pak už byl relativně klid. Čokl jí vybíhal jen do určité naší blízkosti. Nicméně bylo po cvičení, Rumouš se tak moc nesoustředil, protože měl o balonky strach. A tak jsme si aspoň hráli. Což je taky fajn činnost. A pak jsme si šli polema, hráli si, mudlali se a běhali jsme. Tak moc, že Bubrdle Potrhle Obecné, na závěr prochajdy začla kulhat. Že by ji to ale zbrzdilo v rychlosti to ne, páč vono už bylo taky hodinu po krmné hodině, že.... (vyrazili jsme po pátý, dorazili dom před osmou), dost mě hnala Bubrdle jedna. Vyprala jsem, vytřela v bytě, na balkoně, nakmila čoklidy, dala jim kostéčky na žužlání a nalila si Prosecco. Kráásnej podvečír se uďál, páč zapršelo.
cernej caj
uz se balim do rumunska, zitra nebudu doma a ve ctvrtek budu vyrabet tycinky asi
Xerxová
Odjíždíme v pátek večer - tak abych si v klidu upekla mazanec
tjo tady je to samý chystání na dofču, přávidím dámy, přávidím. Pěkně zabalte, upečte a ať se dovča vydaří, to vinšuju předem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 06:49
- Nahlásit
PetraK
snad bubinka dneska uz nekulha a byla jen pretazena vcera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 08:32
- Nahlásit
PetraK
tak alespon ze Monty nebyl agresivni ale chapu ze i tak je to na zabiti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 08:39
- Nahlásit
Lokiho nejoblibenejsi hra je momentalne na bojovnika ve vysoky trave ovsem vysokou travu nemaje pouziva zahradni kvetenu zatim to odnesl zahon mrkve bohysky a brambory zatim odolavaj
asi si rika ze tohle v Laponsku nemaj tak toho musi vyuzit nebo co
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 09:02
- Nahlásit
uuuuž ať je pááááááááteeeeek mě ta práááce už ...S..............!!!!
sem si ulevila, děkuji a zas du !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
bud rada, ze to nevyhrabava a nezere
Fajka
jojo, souhlasiiiiim!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 09:19
- Nahlásit
cernej caj
ale fakt ses dobra, zes to z toho astratexu trefila
no při týhle velikosti prostě bereš to největší , navíc zkoušela jsem Triolu, super, podprsenka krásná (černo hnědá) seděla a při delším nošení to strašně dře, amputace kostic taky nepomohla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 09:21
- Nahlásit
kachna
a jakou mas z astratexu? asi bych se taky mela odhodlat neco ibjednat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 09:53
- Nahlásit
kachna_
no prave, ale nekdy nesedi strihy (ja zjistila, ze potrebuju ideal balkonovky ale ty se zas tak moc nedelaj + ta velikost)... a vetsina sou hodne uzavreny takze mi prepuli zasadne prso
Maya
co doporucis paradniho ke cteni? (ted kdyz nemusim jen kupovat, tak muzu zkusit i veci, co bych treba nekoupila ale muze se z nich vyklubat neco zajimavyho) - stahla sem si strugacky ale
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:07
- Nahlásit
Maya
tahle a ve skutečnosti je hezčí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:10
- Nahlásit
kachna_
je paradni i takhle tak to musi byt fakt paradni kus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:28
- Nahlásit
cernej caj
pokud ti podprda puli prso tak mas maly kosicky
jako nejakou scifarnu? ja ted docetla krimi a ctu jakoze scifi let 305 a je to nic moc a nejak blbe napsany ve stylu vyoraveni holejma vetama a to mi fakt nesedi pritom od stejnyho autora ta atlantska trilogie je super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:37
- Nahlásit
a je pekna
ts velikost kosicku tsk nejak odpovida ?
a nedava ty prsa moc do stran ze by si ckovek o ne pri chuzi brnkal rukama s cimz jsem se uz setkala tak casto ze pri zkouseny v kabince uz si vzdycky zapochoduju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:42
- Nahlásit
Maya
ts velikost kosicku tsk nejak odpovida ?
tahle, jak má ta půlená čísla, tak mi odpovídá a ty prsa drží docela pevně.
Ta bezkosticová byla ale úplně mimo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 10:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no prave problem neni v malejch kosickach (vetsi kosicky pak treba taky puli prso + delaj kapsu naboku). tohle je problem v mym pripade strihu... ze jakoby hrozne moc objima prso a jeste oblibena vsita gumicka v okraji to dorazi... i kdyz mam jednu od maminky, kde pomohlo odstrihnout tu gumicku a je to lepsi, ale jinak s mym objevem balkonovky mam konecne strih, kterej fakt paradne sedi
klidne i krimi, detektivky/thrilery nakonec ctu o neco vic nez scifi. spis proste neco fakt ctivyho a dobryho, jedno jakyho zanru asi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:06
- Nahlásit
cernejcaj
tak krimi byla Hedvabnik druha kniha se stejnyma postavama od autora nebo spis utajeny autorky oboje se mi celkem libilo
taky hodlam cist krimi Vsude kolem cerny les nebo tak nejak
scifarny co se mi libilo byly ty trilogie Atlantsky gen atd a od Rollinse Pekelna krev
jako pekny scifarny starsi ala hratky s casem pokud to mas rada ma Eschenbach nebo jak se jmenuje jedna knizka se urcitr jmenuje Video s Jezisem
taky mam v planu si sehnat to Lod do Gronska
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:08
- Nahlásit
kachna
asi ji teda budu taky muset zkusit jsko ty ceny tam maji vic nez prijemny v krame se pod tusicovku nedostanu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:12
- Nahlásit
Fajka
koukala jsem, že teď bude Bloody Walk. Už balíš kufry?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:16
- Nahlásit
birma
Walk. Už balíš kufry
já dycky na poslední chvíli , takže jak se znám začnu nejdřív tak v pátek v 9 večer
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:30
- Nahlásit
Fajka
ale chystáte se, jo? Budu fandit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:34
- Nahlásit
Fajka
tak budu drzet palce
maya
ten cerny les vypada zajimave
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:40
- Nahlásit
birmacernej caj
no dík...ale není moc k čemu páč jdeme tu nejkratší a já jsem spíš doprovod a šofééér a sponzor budeme to mít jako celodenní výlet
takže opět někde na konci výsledkový listiny... ale jako socializace a trénink pro zrzavku to bé dobrý. Akorát chudák Aduš ještě neví, že tentokrát bude navigátorka na trase ona..ať se děvče učí essi zabloudíme bé to mít na triku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:43
- Nahlásit
Fajka
ale i tak si to urcite moooc uzijete, kazdej vylet dobrej
tak snad nezabloudite
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 11:48
- Nahlásit
cernej caj
tak si to urcite moooc uzijete, kazdej vylet dobrej
jj po tom pracovním maratonu co byl ted se nemůžu dočkat a o jelitu ani nemluvím..ten už zas stihnul překopat kus zahrady
tak snad nezabloudite
no essi joo tak to bude mít na triku dost dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 12:02
- Nahlásit
Fajka
chudak jelitko nevybehany
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 12:18
- Nahlásit
Fajka odměna za vysvědčení ?? Jak jsem už mnohokrát psala - jsi skvělá tetka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2016 12:25
- Nahlásit
cernej caj
chudak jelitko nevybehany
no a co chudák já??? furt chodim s koštětem a motykou a rejčem a vracim tuny materiálu nazpět
prevít a přitom když byla stará zahrada tak tam skoro nic, krom jedný lochny pod stromem...a ted co se vloni udělal plot a terénní úpravy tak to má potřebu furt nějak předělávat k obrazu svému... aspoň že už trávník celkem vzešel ..bo kde je tráva tam už ho to nezajímá... momentálně přesazuje dvoumetrový tůje..blbec
Xerxová
odměna za vysvědčení
jasný
Jak jsem už mnohokrát psala - jsi skvělá tetka
kuju
|