Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2016 22:31
- Nahlásit

Maya
Ooo, gratulire k prvni voditkovy vychande!
My jsme se sli taky protapnout, prichod az ted za tmy. I kdyz tu ani nekaplo, aspon se ochladilo. Tak pekne nadvakrat jsem si to dala, nejdriv separe se Skritkem, lovily jsme myse a v dalce kraliky (terier ma fakt zrak jak chrt) a pak si sama vyhrabnula z radku mrkev (jj, jupii, bude mrkev) a chroustala ji blazene... Ja sem si pak vyhrabnula par cibuli mladych (jj, jupi, bude cibule), at je do lucinovy pomatlanky cerstva - teda vyhrabnula zem je tak rozpraskana suchem, ze stacilo sebrat z jedny praskliny.
A pak druhy kolo kolo mlynsky s duchodcovskou cernou a silenym pruhem - ten nemel chybu, tryskal v prostoru, pritom si furt jistil, kde jsme, pak za necim vypalil a stacilo zapiskat a v trysku to otocil... Akorat mi teda hodne zhubnul panacek, jestli to je tema hicema nebo jestli ho malo krmim? Nebo jak vylinal, ale obojek je mu najednou pomerne dost volnej, pravda, na krku mel podsady nejvic.
Tak, kez nam tu v noci sprchne, mirne, zahradnicky, zadny kroupy ci privalaky - ty po polich jen stecou a prd z toho.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2016 22:53
- Nahlásit

Fifi
chudinka Trolda hladovej
tady prší chvílema a bouřilo všude kolem, dokonce i na chvíli vypadnul proud, ale už je to zase pryč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 07:43
- Nahlásit

tady pršelo mírně v noci a ještě jednou teď ráno. Je o deset stupňů míň než včera - hezkých 13 ...

Maya krásný čas prvních procházek a poznávání světa

Fifi možná má větší potřebu - třeba Night žere o mnoho víc, než Xerxes a přitom je hodně štíhlý, což o dvouapůl ročním Xerdovi říct nešlo (ten zmohutněl na dvou letech). Asi Nightí bláznivá aktivita potřebuje hodně energie navíc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 09:08
- Nahlásit

Maya
tak zkus fotit tim telefonem? sou i nejaky softy, kde si muzes nastavovat rezimy, videla sem jeden zajimavej asi za kilo, ze mas dostupny manualni ovladani tak bys mohla fotit i ty stojky na hlave

Fifi
tak chlupama to byt celkem muze, vsak jestli se ti i jinak zda hubenej, tak to dozenete

doufam, ze vam trochu aspon pokrapalo, u nas jemnej destik byl

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 10:20
- Nahlásit

my teď dorazili z lesa - spousta hub (hlavně růžovek), ale i hřiby a babky... ale hlavně všechny potoky bublají a tečou naplno. A na stejném místě, jako posledně při dešti, jsme potkali asi 8 mloků... už se ta cesta pro nás bude vždy jmenovat "mločí". Jen tedy zrovna na mločí cestě moc nerostou houby - a to jsme si od ní hodně slibovali...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 10:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
ale hlavně všechny potoky bublají a tečou naplno.
hmm, ale to pro mě znamená, že na Harasov ne-e, to bych jela shora až dólů
cernej caj
sou i nejaky softy
pro drojda Androida? Já nechápu proč Michalův telefén (stejný typ) fotí líp než můj.

Joo a to jsem ani nepsala - udělali si u nás před vchodem hnízdo asi strnadi (prostě malí hnědí ptáčci pod hranicí mé rozlišovací schopnosti ) a jak máme otevřeno, tak považují náš barák za součást svého domova. Lítají ná oklobávat pečivo (a naštěstí nejsou černí, takže je Mája nevraždí). Jsem na to pyšná a strašně se mi to líbí.
edit. Mája letos nějak ptáčky nechává být, je to skvělý pes.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 11:09
- Nahlásit

kachna strnad není hnědý - pokud malý hnědý oprásklý, tak bych tipovala rehka - třepe ocáskem, když sedí ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 11:15
- Nahlásit

kachna_
jj, pro android, ze ti to dava i plne manualni ovladani.

bohuzel proc michaluv foti lip nez tvuj a mate stejnej tezko rict, ale ono taky muze byt jina verze firmwaru treba...

jee, tak to je supr ze se jim u vas libi i kdyz okousanou snidani teda, to musi byt zazitek

maja je sikulka

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 12:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
strnad není hnědý
rehek to myslím není, myslela jsem, že strnad luční (ale ten koukám, že je zase větší), ale vzhledem k tomu, že tu máme i dost vrabců tak to nejsem schopná (zejména u mladých ptáčků) vůbec rozpoznat. Je pravda, že hnízdo odpovídá vrabcům, jenže naproti je vzrostlá jedle, vedle jedle jsou dřišťály, borovice, díry v dřevěném obložení, takže to nemusí být okapní návštěvníci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 13:37
- Nahlásit

tak to se přikláním k vrabčákům - jsou oprásklí - děda je trénuje na krmení z ruky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 17:52
- Nahlásit

Poslouchám radiožurnál, rozhovor s nějakým slovenským fotbalovým reprezentantem (tuším z r. 1968)
ot: "no a co by měli hráči udělat, aby vyhráli nad Německem"
od: "hrát lépe"

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 18:21
- Nahlásit

Rrumstajn,
tak u nas ani kapka. V noci se v dalce blejskalo, a to bylo cely.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 19:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
u nás spadlo nejmíň 15mm.
Holky jsou na vodě nadšené, myslím, že to Lucince bohatě přebije tu školu v přírodě .
Já se přiznám, že taky, jak mě to normálně nebaví, tak s chutí uklízim barák a užívám si, že tu mám jen jednoho záškodníčka. K večeři jsme měli brambory s vařeným květákem, s tím bych normálně taky neuspěla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 19:49
- Nahlásit

kachna_
muzu prijet na veceri? miluju varenej kvetak
dobre, ze si to uzivas

Fifi
tak snad zaprsi v tydnu, ma byt ochlazeni...

sem privezla dedovi vytisknutej cestopis s par fotkama a prisla mi esemeska, ze to dal na ex a podruhy si k tomu vzal i mapu, takze jeste jednou dik, ze ste me nakoply, protoze pochvala od dedecka je skvela, prece jen je jiny, kdyz se to libi dejmeztomu moji generaci a 80tnikovi

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 22:07
- Nahlásit

cernej caj
tak to je skvělý, že se to dědovi líbilo, tak ho můžeš zásobovat cestopisama i nadále
já fotím mobilem, sem si tam stáhla i režim sport, ale je to horší než foťákem, manuální ovládání tam je, ale sem se k tomu ještě nedokopala to ani vyzkoušet

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2016 23:45
- Nahlásit

chystáte-li se do ciziny a chcete-li vědět, kolik tam co stojí, tak
http://www.numbeo.com/cost-of-living/

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 00:29
- Nahlásit

birma
jdeš?
https://www.kamsdetmi.com/detail.html?id=53344

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 07:03
- Nahlásit

Maya
tak to me prekvapuje, ze ten telefon foti jeste hur i s rezimem sport...

holt teda budou lepsi fotky az budes ucit sedni

jinak slepice je zajivama docela

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 08:17
- Nahlásit

cernejcaj
tak me to neprekvapuje podle me sebelepsi fotak v tlf nedosahuje kvalit prumernyho digitalu
nekde jsem i o tom cetla proc to nejde technicky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 08:28
- Nahlásit

Maya
castecne mas pravdu, na druhou stranu treba 10let starej kompakt X modelovej produkt firmy (s7) muze mit uplne stejne velkej cip a pak uz zalezi na optice a na sw a da se rict, ze s tou optikou na tyhle bezny fotky moc rozdil nebude takze uz jen zalezi na sw a tam si myslim, ze by se dal najit pouzitelnej soft, kterej z toho telefonu dokaze neco vytahnout.

proc taky dneska vetsina lidi foti telefonem a nekupuju kompakt za 3t, ze... (u kompaktu pak uz jen snad ten zoom navic, no)

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 08:29
- Nahlásit

Bubi Jubi je hezkej clanek tak doufan ze za tok bude dalsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 08:56
- Nahlásit

Maya
dik za upozorneni

PetraK
mas to pekny jako dycky a vtipny

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 09:18
- Nahlásit

rumštáááájn
hlásím, že jsem zmatená jak fčela, děti fuč, všední den
7:14
sedím s kafem u kompu, v náručí nepříjemný Martínek, mám intenzivní pocit, že jsem "přece někam měla jet"
7:15
doprčic, vždyť já jsem zapomněla zrušit odvoz Anetky
7:15:30
Oblékám sebe a Martina
7:20
Rvu autosedačku do Michalova auta "Šuplík" (Kia je na výletě)
7:27
Stojím u Anetky před barákem, chválabohu mají otevřené dveře, protože Šuplík netroubí.

Ke cti mi budiž, že jsem aspoň zajela nakoupit, ke cti mi nebudiž, že jsem Marťovi přejela další hračku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 09:21
- Nahlásit

ufff - mířím směr promoce. Ale není vedro - tak to bude fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 09:38
- Nahlásit

kachna
ale ses dobra!

ja dostala na vandru minule domaci spek, slibila sem kousek tatinkovi a vpatek prej "prineslas mi to" a ja zmatena co?? a svagr "nemelas donest spek?" a ja "jeeee, spek" a svagr "fakt? sem trefil od boku, sem chtel rict klobasky ale to je moc bezny, to bych se moh trefit"

Xerxová
uzij si promoce

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 10:18
- Nahlásit

PetraK
koukám, že mám emila, podívám se na to hned, jak to půjde, ano?
nemusíš, v prvním jsem tě prosila o kritickou revizi dopisu a v druhém psala, že už to není potreba

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 10:34
- Nahlásit

kachna_
nemusíš

áha. tak to se omluvuju, že jsem se k tomu nedostala včas, ale čtvrtek pátek byl fakt blázinec

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 10:35
- Nahlásit

PetraK
dyk se nic neděje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 10:45
- Nahlásit

PetraK
tak to zni jako paradni vikend doufam, ze ti to rameno neutrh

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 11:12
- Nahlásit

kachna_

dyk se nic neděje

no jo, ale.... nemám to ráda, když můžu pomoct a nepovede se to.

cernej caj
rameno neutrh

naščestí ne, ale prda to byla slušná teda, protože on asi zasmykoval a otočil to na druhou stranu a obě naše plný rychlosti + náraz se sečetly a bylo vystaráno

Jo a! Rumouška taky ďobla vosa. Koledoval si a tak ho ščípla. Do nožčiky. Byl raněn velice, ale je to pan Statečníček, takže se nehroutil úplně. Navíc, Koláče je študýrovanej dochtor, takže udělala léčbu vodičkou - neboli vzala do ruky hadici a šla na RUmajzla střílet vodu - do vaničky, aby si tam tu haxnu vyráchal a ochladil - a tak bylo rázem na bodnutí zapomenuto. Páč vodní hrátky s hadicí a vaničkou, tooo je přeukrutně účinnej lék . Lítal tam po trávě jako pošahanec. Je to zkrátka jelit obecný

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání