Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 08:40
- Nahlásit

Xerxova
no jo s detma je ta logistika vzdycky narocnejsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 09:01
- Nahlásit

kachna_

tak uz tam mam knizky! ma to bozi ficuru ze si to posles na mail, co se ti vytvori pri registraci, takze poslu ze seznamu pdfko na mail a pri pripojeni k wifi carymary fuk a mam uz hromadu knizek

Xerxová
tak se vam to uz blizi, budu se mooooc tesit na fotky doufam,z e si to poradne uzijete moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 09:38
- Nahlásit

Xerxová
no urcite si to moooooc uzijete, vypada to nadherne

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 10:46
- Nahlásit

naše dnešní srážka s blbcem (kopíruju z FB, nemám sílu to přeformulovávat):
Dneska další výživný zážitek s pánem s bobrmanama. Normální člověk se psovi uhne (30 cm stezka, okolo keře, často trnitý), kdo se neuhne dost a na vrčícího zježenýho bobrmana zařve je píča. No a pokud si dovolíte poznamenat, že by měl mít psa vychovanýho nebo na vodítku, tak se dozvíte, že máte držet hubu, nebo vás příště zastřelí.
Takže apeluji na všechny své pejskařské přátele - chraňte práva svých miláčků stejně jako tento pán a odstřelte každého, komu vadí, že ho váš pes ohrožuje nebo obtěžuje!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 10:55
- Nahlásit

birma
to je sila teda
asi jsrm rada ze nemam osy ve meste
cernejcaj
jestli to je kindle a amazon tak bacha na to prej cas od casu promazavaj ctecky od nelegalnich knih

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Pruhatec, blbecek, hodil tenisak do zachodu.

už nebudem řikat, že "Čumí jak husa do flašky", ale "Čumí jak Pruhy do mísy!"

jak byl v predzradelnim rausi a ruzne si klokotal prostorem...
u nás se pěje. A fčéra pěl Rumíček pod stolem v hospodě. Přišla obvyklá doba žrádelní a...... nic.... minula obvyklá doba žrádelní aaaaaa zase nic.... Tak asi přišlo Rumičkovi samotnýmu sobě líto a pěl pod stolem. Tak jako potichu. I pravilo Koláče :"Ty zpíváš, RUmíčku, ano??" a Rumiček to potvrdil. No... pak si k nám přišla sednou paní kuchařka a to už Rumouš spíš jako přitvrdil

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:01
- Nahlásit

Maya

já bych taky jak píše Fifi podporovala to lehounký přetahování. Převedla bych tu jeho samostatnou hru na společnou hru, pak máš spoustu trumfů v rukávu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:14
- Nahlásit

birma
proste blbecci no...

PetraK
paradni ste to vcera meli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:21
- Nahlásit

Fifi do lahve od okurek se vejde asi 650 g uvařeného masa - a už jen asi decka vývaru. Takže vznikne asi třičtvrtěkilová "konzerva" - se sklenicí je to kilovka. Má chlapec 100% ní masové konzervy - a cena není špatná a trvanlivost dobrá. Jen na puťáky to není - nosit na zádech bych to nechtěla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:25
- Nahlásit

Xerxová
a co teprv kdyby to na tech zadech ruplo

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:38
- Nahlásit

cernej caj
proste blbecci no...

to je slabý označení , jsi moc slušná.

paradni ste to vcera meli

jojojo, miluju tyhle útěky uprostřed týdne. A taky je to dost vhodný místo k venčení. Pravda není to za domem, ale.... celou dobu kolem vodičky, stín od stromů, stráně v lese, výborná paní kuchařka....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:41
- Nahlásit

čaj neteče to - pokud není vysloveně vedro, tak to má konzistenci spíš jak lančmít (takhle hezky česky je to divný ) Aby se mi to dobře vykosťovalo, tak kuře uvařím, pak vykostěné napěchuju do sklenic... a ještě to dvakrát po třičtvrtěhodině zavářím - takže to ještě změkne a s tím hustým vývarem to udělá rosolovatou hmotu. Když to stojí v chladu, tak to nevyklepeš - musíš ďoubat lžicí...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 12:45
- Nahlásit

PetraK já mám "uklízecí" dovolenou - psisko mi celý den asistuje a ani se pak díky nespavosti nedožaduje extra dlouhých výletů - včera šel s námi nadšeně s vyřazeným textilem do hadrokontejneru - a byl vzorný (tedy na vodítku) - dokonce ignoroval příkladně malé pejsky a taky v klidu čenichal a četl zprávy, když za plotem na něj řičel pes. Před časem nemyslitelné - sice neodpovídal, ale v klidu nebyl. A včera v klidu byl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 13:08
- Nahlásit

Xerxová
myslela sem kdyz bys nesetrnym zachazenim rozbila sklo pak mit rosol po kratasich a spacacku

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 13:43
- Nahlásit

Xerxová

A včera v klidu byl

no vidite pani!! jak to pěkně jde a posouvá se to.

Rumíček byl s Bubinkou taky v klidu, když ty xichti malý dělaly nájezdy. tak jsem za to byla ráda, že jsou takový.
Další kreténopsy jsme potkali včera večer- Pudlosousedi - to je zoufalí, je půl jedenáctý, vyjdou s čoklema, ty se vyřítěj, ječej půl hodiny, sídliště auf a..........oni si v klídku jdou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 14:00
- Nahlásit

PetraK při nájezdech malých hysteriků jsem musela hlídat jen Aronu. Xerxes i Beta byli nad věcí - tam byli v šoku majitelé, když jsem je žádala, ať si psíky uloví (v bezprostřední blízkosti dogy se majitelé minipsíků jistě necítí ) Ještě horší je to s Nightem, který u každého (i zuřícího) psa dostává nadšený záchvat "budeme si hráááát" a tančí na zadních - a majitelé psíků omdlívají, neb už vidí vylisovaný rozšláplý flek... Ale kupodivu Night je velmi opatrný, takže se víc bojím o páníky než o psíky

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 14:02
- Nahlásit

PetraK
Pudlosousedi - to je zoufalí, je půl jedenáctý, vyjdou s čoklema, ty se vyřítěj, ječej půl hodiny, sídliště auf a..........oni si v klídku jdou
takovou máme pani s jozefpčíkem, a nejen v půl jedenáctý, klíďo i v půl jedný....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 14:10
- Nahlásit

v sídlišti jsem občas měla černé svědomí já - i když jsme v tom byli nevinně. Bydlel tam totiž útulkový pejsek, který děsně nenáviděl velké psy (i fenky) - a jakmile jsem šla s dogou směr lesopark (a já jsem vstávací, takže klidně před šestou ráno), tak se rozezněla často (v létě skoro vždycky) "siréna". Děsný zvuk - a dlouhotrvající. Pejsek už není (a ta nenávist mu vydržela až do požehneného věku).

Ale v létě hodně psů štěká z balkónů či za otevřenými okny - a i když je Night klidný a já na něj nemluvím - tak stačí cinkot karabinky a naše kroky... a občas to řve na všech stranách. A není to jen na nás - je to na jakýkoli ruch. Zlatý straky stračeny

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 14:43
- Nahlásit

birma

pani s jozefpčíkem

fakt to mordovat, tohle. No ale ono je jedno jestli člověk má a nebo nemá psa. Včera v noci - už poněkolikátý - někdo V PŮL DVANÁCTÝ asi půlhodiny LUXOVAL???? chápe to někdo? V paneláku? Navíc v tichým vchodu, kde se tak nějak povětšinou snažíme chovat civilizovaně. Bože lidi jsou fakt čím dál tím větší sobci a dementi.

Xerxová
neb už vidí vylisovaný rozšláplý flek...
kdyby si z toho aspoň vzali nějaký poučení z krizovýho vývoje idioti, jenže to ne, jdou dál a udělají to zas. Ten dement s čibabama vůbec evidentně nevěděl o čem je řeč, dokud jsem mu barvitě nenastínila co by se tak jako mohlo i stát jeho milovaným čibabám. fakt to nějak jde k horšímu - teď myslím počtem bezmozků .

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 15:06
- Nahlásit

PetraK
treba si tan nekdo vysypal cukr do koberce tak furt lepsi pulnocni luxovani nez mravenci v panelaku
ono na vesnici to nejni o nic lepsi jestli jako myslis ze si v tomto sneru polepsis barackem

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 15:17
- Nahlásit

Maya

cukr do koberce
jo to jsem zapomněla dopsat, že mám pochoptení pro to, že se někomu třeba rozsype hlína z květináče a prostě vznikne situace, kdy to nejde nechat do rána. To ovšem následně neznamená , že se to děje opakovaně a luxuju půl hodiny. Nenene, tohle je druh Egoistus Dementus.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 17:58
- Nahlásit

Maya
narazis na bubenika, kteryho mam vedle v baraku takze celej den slysim, jak trenuje? jeste, ze netrenuje v noci?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 19:56
- Nahlásit

Rrumstajn, ja mam jen jedno slovo, teda dve. Zasr.ny vedro! 32 hnusu stupencovych - nevim, co budu delat v "lete", jestli bude hur.
Xerxová
do lahve od okurek se vejde asi 650 g uvařeného masa - a už jen asi decka vývaru.
Takze proste jedna vecere pro mamuta.
PetraK
"Ty zpíváš, RUmíčku, ano??" a Rumiček to potvrdil. No... pak si k nám přišla sednou paní kuchařka a to už Rumouš spíš jako přitvrdil
Vyzebral neco? Pruhy taky tichounce piskaj, jak kdyz je pruvan ve starych okenicich, kdyz se blizi finale pripravy zradelni. Ja to nesnasim, ale nenadelas nic. Je to silnejsi, nez on.
Maya
tsk neco delam blbe a nebo nevim me se fakt nejsk extra nepretahovalo zadny stene a co mam info tak u spicu je to bezny a oroste Loki he v tomhle uplne to samy
Bez urazky - klidne je mozny, ze neco delas blbe. Brachovic spicka se pretahuje nadsene a rada, takze neni spic jako spic.
vzdycky dvakrat zacukam a bud pusti stene a kouka co blbnu a nebo mu to pustim ja a on si s tim lehne
To by chtelo definovat "cukani" - jestli zeshora dolu, je to spatne, ideal je do stran a velmi jemne, s takovym miminkem psim. Spis nez nejaky cukani bych to ja definovala jako mirnej tah se spoustou drivu od panicka. Ale jak si psala, k zivotu to nepotrebujete.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 20:06
- Nahlásit

Fifi Night nepíská na jídlo (jak známo strava nepatří mezi jeho základní životní potřebu), ale píská, když si chce hrát, když se nudíííí... A nebo když zavřu dveře... na wc...

Protože má maso jen jako doplněk ke granulím, tak mu to vystačí i na snídani... Navíc pojedou i kuřátka mražená - alespoň dvě. Takže hlady snad neumře.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 20:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Nám se taky špičaté přetahovaly, milovaly to.
A po povodni mě vždycky Mili lovila ze zákrytu - u vody se udělaly takové písčité mítinky obrostlé vysokánskou travou. Dělali jsme tam takovou "koridu" (já stála uprostřed a odněkud se vynořil zlošpic s cílem zakousnout mě) a bylo to boží.
vzdycky dvakrat zacukam
jo, na cukání špic pouští, na mirnej tah se spoustou drivu od panicka drrrrrží.
To cukání je fakt nebere.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 20:43
- Nahlásit

ostříhala jsem odkvetlé růže a pivoňky, Pepa zalil co bylo potřeba... a ten černý dement půlhodinu trýýýýskal. Prach zvednutý jak po stádu mustangů. Fakt se nezastavil. Pak vypil kýbl vody - a padnul na venkovní pelech. A já jdu "uvařit" pivo

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 20:49
- Nahlásit

kachna_
Dělali jsme tam takovou "koridu" (já stála uprostřed a odněkud se vynořil zlošpic s cílem zakousnout mě) a bylo to boží.
Predstavuju si zlospice, kterak se vynoruje z rakosi..
Xerxová
ostříhala jsem odkvetlé růže a pivoňky
Ja drapy zase coklum, Troldak je jak pan Fantozzi, to je na sekerku... + ten jeho hysterak zase, uz jsem se mu musela smat, lezi a drzis mu predni nohu, priblizis klesticky a von zacne jecet tak, ze se i okno otrasa. I kdyz ma klesticky par cm od drapku, zavre oci a jeciiiiiiii! Grrrrrrrr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:19
- Nahlásit

Fifi

Vyzebral neco? Pruhy taky tichounce piskaj, jak kdyz je pruvan ve starych okenicich, kdyz se blizi finale pripravy zradelni. Ja to nesnasim, ale nenadelas nic. Je to silnejsi, nez on.

nene nenene nevyžebral, to on ví, že tudy se k ničemu nedostane. On pěl protest songy proto, že jako se tam leží a zatim utiká čas a večeře .
Von nepíská to by měl se mnou těžký, tyhle vynucovací metódy já nedám. On jde na to od lesa. Prostě sem tam něco broukne, zapěje, tak jako specificky a leží u toho a dělá filutu. Hajzlík jeden.

kachna_

a odněkud se vynořil zlošpic s cílem zakousnout mě) a bylo to boží.

jééjda. Miluju tyhle hry!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:21
- Nahlásit

Fifi

zavre oci a jeciiiiiiii!

asi kus vižlíka, že tam někde musí být schovanýho? Vižlata jsou hysterky hrozný.

Já vezmu betadinu, že jdu Bubi čistit ty dirky, nebo i jen hrnek s bylinkama a......... zatímco Bubi v klidu leží, Rumouš se dekuje jak partysááán f zákopůů

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:22
- Nahlásit

Xerxová
Fakt se nezastavil. Pak vypil kýbl vody - a padnul na venkovní pelech.

to vidím jako komixový obrásky

tak a odeslala jsem Bubičlánek na pindělí. Jmenuje se to Bubi-Jubi (léjum)

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání