| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:40
- Nahlásit
PetraK
asi kus vižlíka, že tam někde musí být schovanýho? Vižlata jsou hysterky hrozný.
Nevim, ale je to sileny. Fakt ryzi hysterickej zachvat. Kdyz jsem mu driv nohu pustila, okamzite vypnul sirenu, vykulil se na zada a zacal mrcat ocasem a loupat belmem a pojd si hrat - zadny, ze by prchnul z procedury. Ted uz nohu nepoustim, pockam, kdyz se nadechuje a smik.
zatímco Bubi v klidu leží, Rumouš se dekuje jak partysááán f zákopůů
No tak to Kremyl je presnej opak, zarlivka NUTNE potrebuje taky ostrihat drapy, klidne i ocas vokupirovat a usiska uriznout, hlavne at na ni taky prijde rada!
že jdu Bubi čistit ty dirky
A jak, Bubi direcky, nejak se to zatahuje? Hlavne, nehorsi se to?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:49
- Nahlásit
Fifi
Kremyl je presnej opak, zarlivka NUTNE potrebuje taky ostrihat drapy, klidne i ocas vokupirovat a usiska uriznout, hlavne at na ni taky prijde rada!
Bubrdle zasejc, jak nenechá nic nazmar, tak při střihání sežere šéécky ustřižený nohýtky
A jak, Bubi direcky, nejak se to zatahuje? Hlavne, nehorsi se to?
no. když má Bubi minim. dávku ATB, ale denně,tak se to drží, jak to rozhodíme na míň - třeba ob den, tak se to má tendenci otvírat Co jsem tak slyšela, tak to tak prostě někdy - zvlášť u těch starých pejsů je . Ale. zapojila jsem to bejlí - hlavně měsíček - protože ten JE antibakteriální a vysušuje. Tak uvidíme, zatím to vypadá dobře.Jinak dělám všechno pro to abych od ATB aspoň trošku eliminovala ty důsledky. Dobře mi z toho není.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:52
- Nahlásit
maya
Hele, nedalo mi to a i si procvicis English, mrkni na tohle video, pro nazornost, jakej je rozdil mezi cukanim a pretahovanim.
PetraK
Tak uvidíme, zatím to vypadá dobře.
Tak to je podstatny, a jestli halt si bude brat minimalni davku, at ji bere, nez resit otevreny rany. Bubitka je bojovnice prevelika!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2016 21:59
- Nahlásit
Fifi
a jestli halt si bude brat minimalni davku, at ji bere
no přesně. zatím to tak je. POsiluju imunitu, bylinkuju zvnějšku i vnitřně. Uvidíme.
Teď je zase zpátky na maximum. Už zase citýruje Ajšadlo v jejím kufru v autě , honí Rumajzla, běhá za míčkem, chodí si na procházkách dopředu, čuchá si........... můžu si přát víc??? ne,nemůžu. Jsem nadšená, jak to zvládla.
Je to bojovnice největší. Johanka z Arku promine, ale.... Bubi je lepší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2016 22:05
- Nahlásit
PetraK
Jsem nadšená, jak to zvládla.
Ija, ija. V jejim veku, fakt neskutecny, prala bych si nekdy mit psi duchodkyni v jeji kondici a jejim veku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 06:18
- Nahlásit
fifi
pindicek maleeej predstavuju si ho jak jeci a ty mas nuzky pul kilaku
kachna
to muselo byt supr se zlospicem
petrak
tak hlavne, ze bubitka to ma zatim dobry
ja fikla rano jeden patej drap z cukajici nohy a na druhej uz prej neeee, az zitra. vokoun je ma desne dlouhy...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 06:47
- Nahlásit
já večer taky tedy vytáhla kleštičky - a ufikla alespoň ty dva "palečky", které si neochodí. Ale tohle Night vůbec neřeší - kupodivu žádná doga to neřešila. Teď ho musím vykopat z postele, pravil, že on tedy nevstává...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 07:30
- Nahlásit
Miluju tréninky u Katky!!!
Po agi jsme si dali ještě společnej nw trénink - Katka nám schovala 2x v boudičkách (uvnitř hledal Adam prvně) a jednou v hromadě dlažebních kostek a fakt se snažil a našel. Je to bourec
Fifi
To je herec
PetraK
Super zprávy o Bubitce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 08:02
- Nahlásit
birma
tak to zni paradne!
a mame tu patek, tak at vam to v praci rychle utece!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 08:08
- Nahlásit
Fifi
dik zkouknu doma to video
Trolda je trolda
doufam ze ani ted nebudu mit psa kterynu bych nusela smikat drapy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 08:40
- Nahlásit
Maya
tak nam by to u vokouna nevadilo ale jak skace na muze tak ma ty trhavy drapy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 08:56
- Nahlásit
Maya
o moji zname napsali noviny neprelozis nam to?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 09:59
- Nahlásit
cernejcaj
a to je dobry
rozumim kouskum jako libi se nam finska oriroda a lidi a ted cekame na bus a oristi keto pojedeme na kole nekam na pobrezi bo co
zbytek bych asi dala jedine se skovnikem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:04
- Nahlásit
cernejcaj
obal peknej jsem koukala taky po nich na fleru ale pro me neprakticky v tomhle mekkym bych si v tasce rozmlatila displej a akorat by mi to nekde odlitlo kdybych si chtela cist pri cekani na bus takze jsem skoncila s fadnim cernym origos deskovitym
to by jako bylo smutny kdybych po samostudiu 10 lekci nebyla schopna precist akespon nejaky slova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:08
- Nahlásit
cernejcaj
ale si to mozna cvicne orelozin ceky zda se to takovwj jednoduchej text
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:27
- Nahlásit
Maya
tak ja nosim bagl, takze ho buud nosit bud s telefonem v predni hluboke kapse, kde stejne nic nemam, nebo v zadni na papiry v baglu, takze mi de spis jen o neposkrabani displeje... trochu to ochrani a jinak ji budu vynvadat z obalu, kterej bude trunit v baglu
preloz, znama taky nevi, co tam psali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:31
- Nahlásit
cernejcaj
js msm takovy ty desky co se do nich ctecka zacvakne a pak se pri cteni jen orehodi ten predek dozadu asi jako u tabletu
uz jsem si tu stranku ulozila
vis ze do kindlu jdou prej nejak posilat webovky orezany na text orimo z ff?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:38
- Nahlásit
Maya
jojo, vim co asi myslis, taky sem zvazovala ale pak se si rekla, ze si udelam radost takovym peknym, kdyz to budu nosti v kapse jen s tlf
jo prej je nejakej doplnek prave i do ff, chrome ze se to da odeslat ale doma nejak se mi to nepodarilo rozchodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 11:54
- Nahlásit
Maya
prej loni byli na kolech, za rok zas kanoe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 12:36
- Nahlásit
cernejcaj
mam prelozenejch par vet akorat nevim jestli vzdycky sli nebo jeli vono je pro to jedno slovo
na zacatku je o kanoi a pak jak sli a spali pod stanem a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 12:36
- Nahlásit
cernejcaj
mam prelozenejch par vet akorat nevim jestli vzdycky sli nebo jeli vono je pro to jedno slovo
na zacatku je o kanoi a pak jak sli a spali pod stanem a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 12:39
- Nahlásit
Maya
ale ses dobra. zajimavy je, ze maj jedno slovo pro oboji? prece jel sem praha - brno je uplne jiny nez sel sem praha - brno... bezna vec X zajimavej vykon
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 12:45
- Nahlásit
Maya
jak se rekne finsky k noze se prej mam zeptat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 14:23
- Nahlásit
před obědem jsme byli hodinu v lese - a spokojenost. Nebylo až takové vedro (les a hory nějaký ten stupeň ubraly), pes měl potok (vody málo, ale na cachtání a chlemtání dobrý), páník našel překvapivě dost hub (konečně směska - babky, tři druhy hřibů a růžovky)... pohodička pohoda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 15:11
- Nahlásit
Maya
doufam ze ani ted nebudu mit psa kterynu bych nusela smikat drapy
Doufej. Ale i tak je dobry stene na podobnou manipulaci naucit, nikdy nevis, kdy se to hodi.
Co nejaky tututu fotky Lokise, no, kde jsou??!
cernej caj
jak se rekne finsky k noze
Seuraa!
Xerxová
Nebylo až takové vedro
Tady je nechutne.
A preju krasavej vikend, snad bez krup.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 15:36
- Nahlásit
cernej caj
psali ze skinners, že češi dostanou botky přednostně - v srpnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 15:58
- Nahlásit
Xerxová
Jsem ponekud v soku z Brexitu - napada me, ze mate stesti a stihnete ostrovni vylet se psem jeste za soucasnych podminek vstupu psu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 16:03
- Nahlásit
Fifi
To jsme asi všichni Řekla bych, že je nějaká možnost, že podmínky pro vstup psů se měnit nebudou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 16:08
- Nahlásit
birma
Řekla bych, že je nějaká možnost, že podmínky pro vstup psů se měnit nebudou?
Tak nez dojde k uplnymu odlouceni, byrokratickymu, tak snad ne. A pak se uvidi - jestli zase nastane obdobi titru na vzteklinu nebo karanteny - who knows
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2016 17:11
- Nahlásit
Fifi nevěřím, že se vrátí ke karanténě. Že k testu protilátek... to bych možná věřila. Tak doufám, že to nezavedou do září - s tou povinnou šestiměsíční lhůtou bychom měli smůlu, neb Night (na rozdíl od Betky) protilátky nabrané nemá.
|