| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 14:14
- Nahlásit
Rumštáááájn
je tu ticho, Marťa spí a holky s Michalem odjely na vodu.
Lucinka přijela ze školy v přírodě smutná, že už příště jet nechce, protože se jí tam nelíbilo (kvůli ostatním holkám)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 14:18
- Nahlásit
kachna_
tak to mas trochu klidek a pohodu? doufam, ze si to paradne uziji u vody aspon, ze bude mit trosku zlepseni lucinka za skolu v prirode...
jinak to je docela blby, ze se ji moc na skolce nelibilo anetka tam s ni nebyla? pro ty deti to holt vetsinou je dulezity, jak ostatni deti nez cokoli jinyho... tak ale i tak proste naprd, ze to clovek neovlivni
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 14:39
- Nahlásit
cernej caj
tak to mas trochu klidek a pohodu?
neskutečnou, ještě kdyby nebylo takové vedro vedro vedro vedro
Anetka tam byla, jenže je o rok starší, takže Lucka říkala, že se skoro neviděly
i tak proste naprd, ze to clovek neovlivni
, přesně, připadám si jako vyvrhel, že jsem jí tam posílala (i když jsem samozřejmě nemohla vědět, že se jí tam nebude líbit)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 14:50
- Nahlásit
kachna_
jo, to vedro je desny... ja su dokonce tak lina, ze sem si ohrala polivku od teticky v esusu, abych ji mohla v esusu snist a nemusela z hrnce davat do talire a usetrim nadobu
aha, tak to mely kazda jinej program, tak to je skoda, ja myslela, ze sou spolu ve tride...
tak s tim se neda nic delat, no... maximalne kdyz priste nebude chtit, tak tam nepojede, pokud by hooodne moc nechtela ale zas si treba uz ve druhe tride udela kamarady?
my byli poprve ve 3. tride na skolce v prirode a sice sem nejak v ni jeste kamaradky moc nemela, ale na drhou stranu vetsina holek byla nastesti v mezich normalu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 15:09
- Nahlásit
Hicstajn,
cokle se prekupujou z wc do chodby a zpatky, ideal by prej byl sklep. Bletajxl.
birma
Au koleno - esli by nejakej ortoped nestal za uvahu, at nemas casem jeste horsi problemy, o kolena, kolena, necht obrati se k jezeru...
Aygo má infekci horních cest dýchacích. Kluci spolu blbli tenhle i minulý čtvrtek, takže to možná u Adama není jen vedrem...
Snad bude Adamit fit, zadna rymicka!
Xerxová
Neb jen dement může jít na golfový turnaj, když nenávidí vedro a na té slunečné pláni, kde není stín, bude trávit celý den.
Urcite si to tam mohutne uzivas, cela uzardela.
kachna_
Marťa spí a holky s Michalem odjely na vodu.
Krasa, uzij si chvile klidu. Na vodu vyjeli i pres noc nebo jen nejaky kratky plaveni? Lucinka at neni smutna a ty taky ne, tos nemohla tusit... Co ji holky provadely? Nebo se jen nechtely kamaradit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 15:27
- Nahlásit
Pršíííííí
Fifi
Na vodu vyjeli i pres noc nebo jen nejaky kratky plaveni?
do úterka
tos nemohla tusit
já vím, Lucka to myslím nijak úkorně nebere, já si to rozumově taky zdůvodnit umím, ale nic to nemění na tom, že to pocitově nefunguje.
Co ji holky provadely? Nebo se jen nechtely kamaradit?
myslím, že nic neobvyklého nebo strašného, ale dokážu si představit, v jaké je situaci, je jich ve třídě 7 a ona je bohužel ta sedmá, plonková, všechny její kamarádky byly o rok mladší.
Přemýšlím, jestli jí nedat do jiné školy - jsou tu dvě, do kterých jezdí přímý bus, s tím, že do té jedné se asi nedostane teda (je to nejlepší škola na Mělníku a je dost nacpaná), ale zase v té druhé má známou (byť o rok výš)
Urcite si to tam mohutne uzivas, cela uzardela.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 15:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Pršíííííí
Zavist, posli trochu i sem! Tu je furt 33, aspon teda fouka.
do úterka
Jehee! Co sjizdej?
Přemýšlím, jestli jí nedat do jiné školy
A tak proc ne, ja taky menila zakladku, od treti tridy jinde, jezdila jsem tramvaji pres cely mesto. To jeste proberte spolecne a treba to bude zmena k lepsimu pro vsechny.
Bazuna byla placla venku ve stinu, vrabcaci se nejak hasterili - ona z lehu na boku vyskok a zase v letu sejmula vrabce, cuza jedna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 16:40
- Nahlásit
kachna_
tyjo, tak to je paradicka, az do uterka
tak muzes to aspon zkusit do te dobre a kdyz nic, tak porad mas v zaloze jeste jednu
Fifi
radsi nezjistuju, kolik je venku ale vitr nam tu vsim mlati o 106 a psiska nechapu se presunuli pred chvili na postel do mekyho..
teda, to bych necekala ze tak svizne sejme vrabcacka...
hm tak v brne 33...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 16:51
- Nahlásit
cernej caj
to bych necekala ze tak svizne sejme vrabcacka...
Rozhodne nebyl prvni ani posledni...
hm tak v brne 33...
To sme na tom podobne, v lbc prej ted bozi dopusteni a kroupy, tak snad to Xerxovic nechytlo na greenu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 16:52
- Nahlásit
Fifi
o kroupach sem slysela vcera, snad teda budou OK
tady mezi poli u ty hlavni je to trochu naprd, ze neni moc ani stin a moznost se trochu schovat, staci ze kdyz na vterinku otevru okno tak me prasti ten horkej vzduch a horky poryvy vetru, tak sme dneska zalezly doma vsichni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 17:35
- Nahlásit
Tak jsem prospalla odpoledne a asi pomalu půjdu něco dělat. Venku hřmí, ale hic furt stejnnej..
kachna_
To je mi Lucinky líto změnu školy asi zvaž, snad bude v jiný líp.
Fifi
Já u ortopeda byla před pár lety. Ono je ale dost jasný, co s tim mám - kvůli dysplázce kyčlí mám jinej pohyb a to kolenu zatěžuju nějak blbě. Ve čtvrtek mi Katka nabídla, že mě v rámci tréninku zdornuje zadara, takže hurá. Jako zkušenej fyzioterapeut by poznala nějakej větší problém, tak pak uvidíme...
Snad bude Adamit fit, zadna rymicka
Nevim, jestli bych nebyla klidnější, kdyby to byla choroba, co ho sejmulo, než kdyby za to mohhly jen ty vedra, protože mi přišel fakt vyřízenej a to to na ty loňský pařáky ještě zdaleka nemělo.
Bazuna byla placla venku ve stinu, vrabcaci se nejak hasterili - ona z lehu na boku vyskok a zase v letu sejmula vrabce, cuza jedna.
Chůdě vrabec ale zas je vidět, že jí nic nebolí a je v dobrý konvici, když tohle zvládne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 17:43
- Nahlásit
birma
než kdyby za to mohhly jen ty vedra, protože mi přišel fakt vyřízenej a to to na ty loňský pařáky ještě zdaleka nemělo.
A tak roky mu asi neubejvaj, ale pribejvaj - Kremyl je dneska uplne vyflusanej, doslova. Hemzi se chvili venku a pak se priplazi s jazykem na veste. Otepleni prislo rychle, z toho je mimoza skorem kazdej, i ty pipiny, jsem ji sla dolejvat vodu do koupaci misky a kosak tam drepel ve vode a asi usnul v koupeli, strasne se me leknul.
Ale rozumim, jak to myslis, s chorubkou.
ale zas je vidět, že jí nic nebolí a je v dobrý konvici, když tohle zvládne
Do konvice ji asi ja dam a vylouhuju, kdo ma furt ty mrtvolky uklizet...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:01
- Nahlásit
žuju (mám krásně červený krk a ruce - ale měla jsem velký slamák) a kupodivu jsem nehrála až tak špatně. Hrozné vedro - a když jsme ukončili hru (více méně všichni naráz - šlo se tzv. kanon startem) tak se strhla mela - kroupy, bouřka děsivá, lámalo to stromy kolem... Načasování vyšlo najedničku. Už jsem doma - zahrada skoro přežila - lehly šlahouny vína, rajčata, jsou omlácené balkónovky... Psík je trošku nešťasten - takové psí počasí a on byl doma sám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:06
- Nahlásit
bourka a ochlazeni paradaaaa
akorat pirana ozila
dneska mel spaci nocni premieru v kotci a dobry
odpolko jsem byla na hodku u brachy a jak zaclo hrmit sla jsem radsi domu co jako chudacek pejsacek a von si chrnel v boude s nozkama nahore
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:08
- Nahlásit
Xerxová
tak ses dobra, ze si hru zvladala lip, nez si cekala a teda nacasovani fakt paradni, ze vam to neprekazilo hru
birma
tak to bude fajn zdornovani, to nikdy neuskodi
Fifi
chudak kos
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:08
- Nahlásit
Xerxova
ty jo tak u nas akorat hrmi a trochu prsi
birma
tak snad bude Adam ok
Dorin chrci asi fakt z veder byl dobrej a ted v tech vedrech zase trochu chrci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:18
- Nahlásit
Xerxová
Načasování vyšlo najedničku.
Tak jeste, ze tak! Prej to tam byl masakr docela. Achjo, el Nino blaznivy...
Maya
bourka a ochlazeni paradaaaa
akorat pirana ozila
Bodejt, v tom kozichu jeho to musi bejt prijemna zmena.
a von si chrnel v boude s nozkama nahore
To dostava halt srdicko vic zabrat, mno... Tak at to zvlada, senior chlupatej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:22
- Nahlásit
Maya
tak skvely, uz ma boudu za vlastni stekanatko
tak ty vedra sou desny, snad se mu to aspon moc nezhorsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:28
- Nahlásit
Fifi
A tak roky mu asi neubejvaj, ale pribejvaj
no to si právě naprosto odmítám připouštět!
Do konvice ji asi ja dam a vylouhuju
myslíš, že to pomůže?
Maya
evidentně má pevný nervy, chlapeček
nedivim se mu, já chcípám taky..
cernej caj
tak to bude fajn zdornovani, to nikdy neuskodi
jojo, jen bude těžký sladit kalendáře, ale to snad zvládnem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 18:51
- Nahlásit
tak Pepa už taky dorazil... tak mi trošku spadnul balvan. Přeci jen 1200 kiláčků je dost.
Jo a Nisa v Liberci během odpoledne z průtoku půl kubíku za sekundu to zvedla na 18 kubíků za sekundu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:04
- Nahlásit
No u nás teprve před chvílí nahodili proud. v patře mám vytřeno, neb jsem zavírala okno už za deště
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:09
- Nahlásit
Xerxová
jj, píšou že u Liberce už je vyhlášený povodňový stupeň, u nás sprchlo tak trochu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:10
- Nahlásit
Xerxová
Přeci jen 1200 kiláčků je dost.
No to teda, kor v tomhle pocasi. Dovolena se "tchanatum" povedla, libilo se?
kachna_
u nás teprve před chvílí nahodili proud. v patře mám vytřeno, neb jsem zavírala okno už za deště
Pekne teda.
Tu zatim ani kapka a obavam se, ze ani nesprchne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:14
- Nahlásit
Xerxová
tak to je teda vyrazny zvednuti toku... dobre, ze je mas zpatky doma a vporadku spokojeni?
kachna_
tak u vas to taky asi byla solidni prutrz...
Fifi
u nas taktez...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:17
- Nahlásit
tady sprchlo, trvalo to asi 5 minut a většina vody se vypařila dřív, než dopadla na zem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 19:38
- Nahlásit
tady je 24 stupňů a mokro všude...
Babča spokojená, děda snad taky - měli krásné počasí, vyšlo jim to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 20:35
- Nahlásit
Xerxová
krasnej najticek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 21:08
- Nahlásit
Xerxová
hezký fotky, on je Najtík tak fotogenickej a taky super foťák, že jo, já mám všechny fotky rozmazaný, navíc jsem zjistila, že mi u foťáiu už docházej baterky, vydrží sotva pár dní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 21:11
- Nahlásit
před chvílí první procházka na vodítku, alespoň jsme rozesmáli postaršího souseda sedícího na lavičce před barákem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2016 21:17
- Nahlásit
Maya
Copak jste vyváděli?
|