Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 10:15
- Nahlásit

Xerxová
ses husta! ja bych potrebovala nejakyho bachare na to, co vyhodit

hmmm kotletky to zni dobre. ja mam dnesa zubare s tim urazenym preddovolenkovym zubem... beeee

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 11:41
- Nahlásit

taky bych potrebovala zubare snad se dokopu tam nejdy zavolat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 13:31
- Nahlásit

tak jen zkontrolovala - dobry, uvidi se, co rtg (priste), ten zub prohlidla a ze to bude tak na hodku a mam si pripravit 1800. a bude nova pani doktorka... achjo. stara byla moc hodna, k tehle sem se bala ale je taky moc hodna a ted zas zmena...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 14:48
- Nahlásit

vážená paní domácí - ten mobil, ze kterého jste mi dnes psala smsku je teď aktuální?? Nějak mám v kontaktech na Vaši osobu chaos

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:03
- Nahlásit

birma
tak skinersky uz nejsou vubec, objednala sem na kickstarteru a su zas na dne uplnym na ucte a to do vyplaty jeste asi 14 dni ale v rijnu budou doma

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:18
- Nahlásit

cernej caj
však psali, že je budou posílat v půlce července, tu novou kolekci, ne? Já plánuju koupit hned, jak s nima vyjedou...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:22
- Nahlásit

birma to jsou ty ponožkové botky ?? Jak jsi s nima byla spokojená ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:23
- Nahlásit

birma
no tam to bylo vykoupeny uz ty na ted a dali se koupit jen na rijen...

a psali, ze pak jak vyjdou, ze budou o 10dolacu drazsi, tak sem je predobjednala, tak su zvedava. ale je mozny ze moje anglictina to nepobrala spravne?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:38
- Nahlásit

Xerxová
spokojená jsem moc, neni to do úplně šílenýho terénu, ale jinak v nich odchodim klidně běžnej pracovní den (1-2 hodiny venku, celou dobu v práci a večer třeba agi trénink). už chci další na střídání
Podrážku mám ochozenou, ale oproti těm 5f botám super výdrž.

cernej caj
To mi ani neříkej, o říjnu. Tohle mě na nich dost sere, že nejsou schopni zásobit vlastní trh (vyprodáno už maj x týdnů) a rozjížděj světovou kampaň...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:42
- Nahlásit

birma
na kickstarteru... prvni k dispozici mozny na koupeni v predprodeji je rijen a co tam pisou, zda se, ze to bude pak az v prodeji... dole maj tabulku ze online prodej az ten rijen... tak sem si to predobjednala aspon kvuli tomu usetreni a "podporeni" ale taky me to stve, si myslim, ze s takovym zajmem to muzou delat i jinak nez takhle...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 15:59
- Nahlásit

cernej caj
máš pravdu. Žádnou radost z toho teda moc nemám...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 17:02
- Nahlásit

birma
no je to naprd ale z ty lepsi stranky, bez napadu by nebyla zadna bota takze lepsi v rijnu nez nikdy

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 18:19
- Nahlásit

cernej caj
a k čemu mi to v říjnu bude? už na ně bude zima... Hlavně s tím jak fungujou do teď bych to viděla spíš na prosinec No už jsem jim to hodila na FB, že mi to přijde dost smutné...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 18:28
- Nahlásit

birma
tak jasne, ze celkem k nicemu ale budou do novy sezony aspon...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 20:13
- Nahlásit

kachna_
sem konecne mela cas zprovoznit darecek - a ted nevim, jak tam dostat knizky ale fakt MOC DIKY, doufam, ze do toho dostanu nejaky cteni a vemu na dovolenou

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:17
- Nahlásit

cernej caj
ted nevim, jak tam dostat knizky
já taky ne

jsem ráda, že se hodí

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:19
- Nahlásit

cernej caj
máš čtečku od kachny? já teda normálka zkopíruju z pc

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:31
- Nahlásit

Pruhatec, blbecek, hodil tenisak do zachodu. Stacilo nezaklopit dekl a nezavrit dvere a jak byl v predzradelnim rausi a ruzne si klokotal prostorem...
kachna_
ted nevim, jak tam dostat knizky
já taky ne

Tomu rikam darek.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:38
- Nahlásit

Fifi tak hlavně že sis s tenisákem neucpala odpad Předpokládám, žes míček vylovila a vyprala a usušila... a vrátila nebohému hladovému psíčkovi.

Night chodí kontrolovat kuchyň - ve dřezu rozmrzá pět kuřat - budu mu zítra zavářet masíčko na dovolenou.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:47
- Nahlásit

Fifi
a tak ještě že si ho nelovil sám
Loki aportuje, jakože s tím nemám zkušenosti, předpokládám správně, že stačí když mu budu říkat Přines když jde s tím ke mě? Vyflusne to jen výjimečně, jinak spořádaně předává do ruky. Doufám, že to nebyl jen úlet, ale že mu to vydrží.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 21:58
- Nahlásit

Xerxová
Předpokládám, žes míček vylovila a vyprala a usušila... a vrátila nebohému hladovému psíčkovi.
Letel do popelnice a splachnuto bylo predtim. Tenisaku mam velky zdroj, jeden neubude, ale pobavil me, jak tam cucel...
budu mu zítra zavářet masíčko na dovolenou.
Aaaa, velka konzervace se chysta, kolik z 5 kurat bude flasek?
Maya
Loki aportuje
vitej ve svete sportovni kynologie.
předpokládám správně, že stačí když mu budu říkat Přines když jde s tím ke mě? Vyflusne to jen výjimečně, jinak spořádaně předává do ruky. Doufám, že to nebyl jen úlet, ale že mu to vydrží.
Asi to delas spravne, v ramci rekreacniho prinaseni. Jen bych mu veci hned az tak nehazela, zkus se s nim nejdriv umerne potahat o uzlika, mekkou fuskohracku, aby ho to vic drajvovalo. A jen mu to pustis, aby vyhral, odcouves od nej a pridrepnes a on se sam radostne prijde znovu potahat. Hlavne nezacit sbirat upadly aportky nebo delat kroky smerem k nemu. Proste "spadlo ti to, Machale, podej mi to" - a kdyz si chce dal hrat, tak poda. Samoze tyhle hry musi bejt kratky a umerny jeho neuronum. Ja mam na tohle povel "podej mi to", kdyz neco flusnou cokle driv nebo mi neco spadne. Vyjma tenisaku do wc.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 22:20
- Nahlásit

Fifi
on se ale moc nepřetahuje, hned pouští, radši si ty hračky zabíjí sám, s tím je fakt jak špic
aportoval míček, takovej měkkej lehkej, jsem mu ho kutálela po zemi a stačilo přidřepnout a nosil sám od sebe
jako cíleně by mi šlo asi o to, aby nosil třeba na povel a předával do ruky
budu si muset asi o tom něco počíst

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 23:04
- Nahlásit

Maya
on se ale moc nepřetahuje, hned pouští,
To je na tobe, kazdy stene se rado pretahuje primerene. Utvor pesicka ponoznika - vycpi jednu velkou fusku vsema, kterym pracka sezrala kamosku, udelej na tom par uzlu a uvidis, jak to bude oblibena pretahovaci vonuce.
jako cíleně by mi šlo asi o to, aby nosil třeba na povel a předával do ruky
Pretahovani na miste je pro tvy cile idealni start. A postupne odhazovani pretahovadel na kratouckou vzdalenost. Hujer nakej taky asi, Lokisovitej, mas ho par dni doma a takhle aportuje?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 23:15
- Nahlásit

Maya
ešivá je to špic, tak já jsem fakt cíleně rozaportovávala, důležitý bylo nepřestávat.
Batynka aportuje, bohužel teda nejradši aportuje Cira, no
oblibena pretahovaci vonuce
Tak přesně takhle funguje Cir. Ta čůza ho vždycky chytí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 07:12
- Nahlásit

Fifi
jak rika xerxova, hlavne neucpany trubky ale tak nastesti to plave, ze

myslis, ze by to nezvladl podat?

kachna_
jojo, parada, uz mam od kolegu nejaky info k tomu a mam tam jednu ukazku v anglictine, at se trapim

predstavuju si jak batynka je zahryzla do cira a nekam ho vlaci

Maya
jeee aportujici spic!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 07:37
- Nahlásit

Fifi z pěti kuřat... spíš kuřátek (měla kolem 800g) . Navíc jsem jim odkrojila prsní řízky (ty zavařím na kostky - bude z nich kuře na paprice - taky velmi rychlé dětmi oblíbené jídlo uvařené do pár minut). Uvidím. Teď je těch pět bezňaderních holoubat v hrnci - povařím, oberu a uvidím, kolik lahví z toho bude. Když málo - vyndám z mražáku další... včera jich Pepa přivezl broučkovi dvanáct...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 08:19
- Nahlásit

Xerxova
no jo vy uz se chystate nejak mi uniklo ze uz je doba dovolenych

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 08:30
- Nahlásit

Fifi
tsk neco delam blbe a nebo nevim me se fakt nejsk extra nepretahovalo zadny stene a co mam info tak u spicu je to bezny a oroste Loki he v tomhle uplne to samy
vzdycky dvakrat zacukam a bud pusti stene a kouka co blbnu a nebo mu to pustim ja a on si s tim lehne a zacne si to okusovat protoze okusovani je lepsi zabava nez pretahovani ze by mi cokoliv vnucoval zpatky abysme se pretahovali tak to ani omylem

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 08:31
- Nahlásit

cernej caj
nekam ho vlaci
ne, ona se nechává vláčet. Prej je to sranda (nezkoušela jsem )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2016 08:34
- Nahlásit

Maya jedeme příští pátek. Čtyři dospělí (ještě švagrovka se švárou), tři Trpajzlíci (6,4,3 roky) a Night. Těším se - tohle bývá odpočinková dovolená - žádné velevýlety, žádný stres - odpolední odpočinek, večer brzy odpočinek. Jen doufám, že počasí bude přívětivé a nebudeme to trávit s Člověče nezlob se a s omalovánkama.

Balení je ale trošku obtížnější - normálně dětský příbor či malé záchodové prkýnko nevozím a to jsou věci, které se zapomenou spíš, než kyblík a bábovičky

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání