| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 22:56
- Nahlásit
uf balim věci na záftra...sem nezačala v devět ale v deset
Fifi
Ano prosim, na falesku! Z Kremyla teklo mliko i pri pohybu...
a vařit nebo jen přelít horkou vodou? kolikrát denně?
jak tu včera proběhla tak jsem zjistila že je má nateklý jak po štěňatech
je ale uz velka holka, zrzata teda
koza...taky nemusela hned po prvním hárání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 00:34
- Nahlásit
Fajka
Ja zakoupila caj v lekarne, prelejvam horko vodo, necham to louhovat prasacky od rana do odpoledne, sacek. Pak pul hrnku do snidane a druhou vecer, mezitim se louhuje dalsi varka...
uf balim věci na záftra...
Jo vy zase nekde slapete? Tak to zrzavku prejde urcite samo, naky nality prsa. At se slapkani povede a neuvarte se.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 05:23
- Nahlásit
Fifi
zakoupila caj v lekarne, prelejvam horko vodo, necham to louhovat prasacky od rana do odpoledne, sacek. Pak pul hrnku do snidane a druhou vecer, mezitim se louhuje dalsi varka...
uf balim věci na záftra...
díííky pani, předám info Adelíně
Jo vy zase nekde slapete? Tak to zrzavku prejde urcite samo, naky nality prsa. At se slapkani povede a neuvarte se
Díík..jj Kééérkonoše, ráno se asi uvaříme a pak nás zaleje buřina... se vsadim ale doufám to už budem v cíli. sice jsem myslela že tech 25 natáhnem na celej den ale když se má odpolko přihnat to bouření tak asi pospíšíme . a doufám že zrzavku to falešení přejde ...
hezkýho víkenda všem!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 10:11
- Nahlásit
Fajka
myslím na vás, ať se vám hezky ťape a nic vás nechytne.
Kolik je vlastně zrzafce? 9 měsíců?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 16:22
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
,
Obrázek nebude ten z telefénu neumim. Houby nejsou jeden hribek se suší. Sedim na zápraží piju kafe a jim lívance s jahodovo-boruvkovo-smetanovym přelivem. Maaaam. A psi pijou kref, mne,pac přidej že procházka v lese a útěk před burinou jsou prt zážitky. Asi je utlucu nebo jak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 18:34
- Nahlásit
PetraK
Vyřiď jim, ať jjsou rádi, že jsou rádi, já sobotní dopoledne v práci, odpoledne v posteli, páč jsem marod. Adam je značně znechucen...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 19:39
- Nahlásit
birma
tak to se brzo uzdrav
PetraK
burina kde??? já chci takyyy, tady akorát celej den dusno a pár kapek
před chvílí tu frčeli hasiči do chat, maj tam oslavu, tipuju jim něco baflo, kouř nějakej taky vidět byl
Lokimu se dostalo ohodncení jaký je to pěkný hranatý štěńátko
pravda je, že jak on nemá ty špicí kalhotky na stehnech, tak vypadá jak useknutej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 19:46
- Nahlásit
Maya
u nás bouřky a propršené odpoledne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2016 22:17
- Nahlásit
tady prší teď, doufám, že do rána to přestane
předpověď komárů pro Skotsko
https://www.smidgeup.com/midge-forecast/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 11:36
- Nahlásit
Tak Adam si zaplaval, poběhal za citronem a my jsme s mamkou očesaly třešeň v městském sadu byli jsme venku dvě hodiny a mě to pěkně sejmulo, tak už zas ležim a jsem pěkně nasraná..
Pro Fifijovou videjo perdela z ms obedience v Moskvě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 14:41
- Nahlásit
snefla sem dve vizly!
takovej adenalin sem v zivite nezazila, ponorka jeskyne znamena ze vni tece ricka nebo potok. muzete jit podle stavu vody suchou nohou, po kotniky a dneska do pul stehen. burina vcera I dnes ted sme v canton glavoi a zerem vizly a palacinky. nedna vizla tu jeste beha kolem - jak dlouho? tot otazka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 15:00
- Nahlásit
cernej caj
To sem ani nepiš, Ešuska tě vyrazí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 18:58
- Nahlásit
kuk - je to fajn. Jen pocasi moc nespolupracuje. Neb sluno strida lijavec a je vichr. Ale ditka si nohy v mori smaci. Psik vcera neuveritelne vzorny, dnes me namich - neb chtel za psikem a nechtel poslechnout. Ale poslech... kdyz jsem rvala jak Slapy. A m9stni klavesnice nema cestinu, jen krouzky nad pismenky...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 19:19
- Nahlásit
koukám dovolený se dařej, jedně věje vichr, druhý žerou vižly
já dneska dvě procházky na střídačku, jedno společnou a pokus o česání
Loki si našel venku tenisák, normálně se mu už vejde do tlamy, takže můžu v klidu nějakej zakoupit, jsem myslela že na něj bude ještě velikej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 21:34
- Nahlásit
Mě tak napadá, když říkám na zákaz povel Ne a zároveň volám na Lokiho Lokine, nemate ho ta stejná koncovka? Nebo to pes až tak nerozlišuje?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 22:03
- Nahlásit
Maya
Neměla by. Údajně se řídí spíš samohláskama, takže mívají problém se slovy, která mají samohlásky ve stejném pořadí (typicky sedni/lehni), takže dokud nebudeš mít zákazový povel třeba "košile"...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 22:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
Ne a zároveň volám na Lokiho Lokine
Kdyz nebudes volat Lokine, Loki NE! tak snad... , to je neco jak opakovani čapí... ale i tak na dalku neco "ne" volat je zbytecny, lepsi dle myho upevnit hlavne to privolani za kazdou cenu, v kazdy situaci a v ruznych podminkach. A na neco, co nechces aby delal, treba kratkej zvukovej signal, jen samohlasky prave treba vyrazny - OO, EE , a pak hned zase privolani. Edit - ja jsem teda priznivec max 2 slabik v privolani jmenem, at ponecham psovi dost casu, tri mi prijdou uz dost. Nez bych rekla v realu Kreemyylkuu - tak je fuc.
Xerxová
kuk - je to fajn. Jen pocasi moc nespolupracuje. Neb sluno strida lijavec a je vichr.
Uzivejte si to tam, i v tom necasu, lepsi nez tropy!
cernej caj
snefla sem dve vizly!
Chudinky, cos jim to provedla??!
nedna vizla tu jeste beha kolem - jak dlouho? tot otazka
Byla pecinka a uz nebeha zadna?
Taky si to tam moc uzij, ty adrenaline.
birma
Naka virozka ci co te postihlo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 06:29
- Nahlásit
Fifi
Kombinace vedra a větráku celou pracovní dobu se ukázala být smrtelná.
Dneska je mi trochu líp, tak jdu do práce, aby mi mohlo být zas hůř (kolegyně je na dovče, takže jiná možnost neni)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 09:08
- Nahlásit
jsem tusila zradu, ze psisku se nebude libit, kdyz zbytek vypravy vyrazi do LEGOLANDU... Piska u dveri jak papinak, ze je chudacek opustenej. A ja jsem mu ukradena.
Dneska je totiz krasne, tak si to jeli uzit dneska - a navic se Trpajzlici pochopitelne mocmoc tesili.
Koncentrace psu obrovska - ale je sezona, tudiz fakt vsichni na snurach a vsichni v pohode. Night psy vetsinou zcela prehlizi, jen nekteri (ti co se zajimaji o nej) jsou pro nej lakadlo a pak posiluju. Je blby, pokud mam treba Trpajzlici na koni pripadne nesu odrazedlo... Ale jeste ziju Na pozemku je skvely a k detem opatrny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 09:14
- Nahlásit
jo a opravdu mu vadi, pokud jecim - a bohuzel je mu jedno, ze na neho to neni. Ale tri Trpajzlici na pohybovadlech na cestach, kde obcas i auto jede (pomalu, je to zona prazdninovych domecku mezi dunama) se obcas ovladaji zarvanim. A Night je razem jak spraskanej pes, i kdyz ho chvalim a nezne na nej hovorim. Predchozi psi to jednoznacne rozlisovali - on je takovy chudacek mentalne zaostaly...
Ale on chodi se mnou v predu, ostatni dospelaci jisti zadni stranu a pomahaji s rozjezdy a resi kolize v sipkovych kerich... a tak ZASTAV, NA STRANU, POMALU - pokud nektery Trpajzlik prilis rychle opousti skupinu musim resit ja...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
snefla sem dve vizly!
ČAJDO!!!!
Chápu, že v těch končinách je asi nedostatek jídla.
chápu, že tam možná takový zvyklosti, jako jíst psy jsou.
ALE TY ŽRÁT VIŽLY NEBUDEŠ!!!!
Jinak.... na Tebe pustím strejdu Tildu!
Xerxová
kdyz jsem rvala jak Slapy.
prorvaný?
.. Ale jeste ziju
aktivní dovolená no
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 11:38
- Nahlásit
kr8888888snou prochazku jsme meli. A nebudu to opravovat
Sli jsme najit trasu na velecykloodrazedlovaty vylet k majaku. A cesta je krasna - piskem sypana, ne kopcovita - ale jak had se vine mezi kopci pisecnych dun porostlych vresem, plazivou vrbkou a sipkovymi ruzemi. Fouka - ale zdaleka ne tak, jako na pobrezi, neb pod dunama je vetrny stin... Vrany, spousta racku, nejaky ten dravcik a zajici (jednoho mame i na zahrade - provokuje Nihgta a zdrhne do neprostupnych ostruzin). Provoz na ceste minimalni - Nigh na dlouhe snure (v sezone pes na volno nesmi, mimo sezonu ano) vzorny, kola ani bezce neresi. A dneska neresil ani ty tri psy, co jsme potkali. Dokonce s jednim pokecal... Moc hezky vyletik (my to sli hodinu a pul - pro Trpajzliky to bude polodenak).
Majak otevren a nanuky pod majakem taky ve stanku maji.
Jdu odpiskovat podlahy, neb ten pisek mama uplne vsude...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 11:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
Nigh na dlouhe snure (v sezone pes na volno nesmi,
chjo. tak to by mně zabilo dovolenou. Vižle celou dobu na vodítku = konec dobrých časů.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:09
- Nahlásit
jsem v práci. Coldrex, Robitusin a čokoláda. Ještě žiju...
Adam si dal ráno aspoň trénink noseworku a je dobrej našel krásně rychle i vzorně označil budu muset vynajít těžší terény než jen opadaný jehličí borovice
PetraK
hezkej víkend co to, že jste si nevzali dneska dovču a neprotáhli si to na 5 dní?
Xerxová
Závist! Veliká závist!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:17
- Nahlásit
tak vím, na co bych se chtěla podívat v reálu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:24
- Nahlásit
birma
Coldrex, Robitusin
křípka??? dej se brzo dohromady
rénink noseworku a je dobrej našel krásně rychle i vzorně označil
tak šikula, můžete za chvíli na zkoušky znovu.
co to, že jste si nevzali dneska dovču a neprotáhli si to na 5 dní?
aby se vystřídali i naši kolegové. My měli jet čt.pá do germánska, ale nepodařilo se vykutat lístky na R+
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:28
- Nahlásit
PetraK
křípka??? dej se brzo dohromady
Asi, naštěstí dneska už je o dost líp, včerejšek jsem z velké části proležela a bylo mi jako psovi. Mamka už to má samozřejmě taky... Nejhorší je, že nemůžu moc chodit, hned začnu kašlat tak, že to vypadá minimálně na tuberu...
můžete za chvíli na zkoušky znovu
No ještě to napřed radši pořádně potrénujem, ať zas neletíme
nepodařilo se vykutat lístky na R+
To je mi líto...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:56
- Nahlásit
PetraK tak po okoli jsou i zony volneho pobihani psu... ale nejsme tu jen se psem... Jet sem bez ditek, tak jedu mimosezonu - a pak voditka nepotrebujes. Vsechny domecky maji krby ci kamna na drevo, takze je kde se ohrat. A prochazky po nekonecnych plazich i vresovistich nemaji chybu.
S ohledem na mnozstvi psu se nedivim, ze to nejak omezit musi. Ale zase tady se psem muzes nejen do LEGOLANDu, ale treba i do ZOO (a zadara)
Jo a uprostred plani jsem potkala i lidi, co psy na volno meli - ale jak se k nam blizili, pripli je.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:01 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
birma tak trampolina jako cerpadlo je hezky napad. Mimochodem obri nafukovaci volne pristupne trampoliny jsou na hodne mistech. Tady jsem pred ctyrmi lety - a letos uz jsme taky dvakrat skakali...
tak mi to nejak nejde vlozit... ona ta danstina je dost necitelna - i reklamu mam danskou na cz-psu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2016 13:24
- Nahlásit
po hoooooodně dlouhý době procházim teroše. Jeden z mejch oblíbenců je kvůli zhoršenýmu zdravotnímu stavu už jen k virtuální adopci a čeká se, že brzo umře. V útulku je přes 7 let
|