| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 07:36
- Nahlásit
Xerxová
tak si to jeste poradne uzijte ten posledni den a dobre dojedte!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 08:04
- Nahlásit
cernej caj
a kdy budete mit vysledky od cira?
dostal ATB s tím, že pokud to nezabere, tak ten zub vytrhne.
A Cir byl srandovní, on sice už nemůže zvednout nohu, aby značkoval, ale to neznamená, že neznačkuje. jééénže. Zastavit se na tak dlouho taky nemůže, to musí dát ty nohy hooodně daleko od sebe. takže během značkování popochází. Potřeboval toho u veteriny označkovat mnoho. Zanechali jsme tam docela komickou cestičku na asfaltu na ulici.
Xerxová
třeba vás to taky zaujme, je tam i Ještěd a Sloup
www.zapokladem.cz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 08:20
- Nahlásit
kachna_
tak snad zaberou, ale tak hlavne aby to teda nebylo nic horsiho.
tak hlavne, ze ho to znackovani jeste bavi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 08:30
- Nahlásit
Zima zima zimička,
přišla na mě rýmička,
jdu si lehnout do hrobu,
mám nejhorší chorobu!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 08:34
- Nahlásit
kachna
chudak Cir tak snad mu atb zaberou
Xerxova
to uz se vracite? to to uteklo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 08:45
- Nahlásit
cernej caj
tak hlavne, ze ho to znackovani jeste bavi
jeho baví všechno, jen je prostě starej , ani to nevypadá, že by ho to nějak bolelo nebo otravovalo.
Fajka
lity lity lity
teď jdu hledat tablet a poskládat Lucince nějakou milou origami do dopisu (na tom tabletu jsou návody)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 09:11
- Nahlásit
Fajka
a kdy mas ten trek? nebo byl ted o svatkach?
at je brzo lip!
kachna_
at se ti podari pekny
to je, holt starej pan to ma uz trochu jinak, tak hlavne, ze ho to neboli a neotravuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 09:46
- Nahlásit
cernej caj
Složila jsem motýla podle Smida3, je trošku křivej, ale návod je moc pěknej. Má tam božího Yodu. K tomu dostane dvě tetování na ruku z olmíků, tak snad bude spokojená.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 09:54
- Nahlásit
kachna_
tak to zni paradne ty tetovacky na ruku sem desne milovala jako dite, vlastne neznam dite, kterymu by se to nelibilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 10:02
- Nahlásit
kachna_
a ten yoda je bozi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 13:21
- Nahlásit
kachna_
nasla sem ti spacak!
nastavitelnej spacak - da se zmensit/zvetsit a ma tam kachni stopy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 19:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Cir je dobrej pacient
- zabalila jsem prášek do chleba s máslem po dětech. Jenže vypad. Cir nejdřív sežral chleba, potom prášek
Spacák super, ale ty "loapy" kvůli tomu prodávat nebudeme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2016 19:56
- Nahlásit
kachna_
tak kdyz uz je mate, tak nic
cir je teda komediant to by u spice neproslo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 08:23
- Nahlásit
jsme doma od 5 hodin - cesta v noci v pohodě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 15:03
- Nahlásit
tak skvely, ze ste meli dobrou cestu ale uteklo to strasne rychle, nejezdivate jiny na dyl?
jinak teda doufam, ze trpajzlici sou radne spokojeni a vy samozrejme taky tesim se na povidani fotkovy
my dneska jen 15km damska jizda, sice prej 26 stupencu, coz se da prezit ale nemam pocit, ze by bylo 26... ted trda uz zatazeno a fouka, tak mozna sme nemuseli zkracovat, ale coz.
jinak hopikova desne lina, pri cesani jeste nic ale dneska to z ni padalo na vylete po hrstech behem dne, je mozny, ze to melo vliv na vylete v teple? predevcirem sem cesala ale takhle to z ni nepadalo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 16:23
- Nahlásit
Rrumstajn.
kachna_
Cirousovi preju uzdraveni, snad zuba atb poresi a nebude muset dojit na skubani.
Fajka
přišla na mě rýmička,
Ouje, vari vari, od naseho prahu! Uz je ti lip?
Xerxová
To bude fotek! Dobro dosli, stejne jak Cajde mi vase vyleteni prislo nejak kratky? Dospete se vsichni, Najt asi nejvic.
cernej caj
pri cesani jeste nic ale dneska to z ni padalo na vylete po hrstech behem dne, je mozny, ze to melo vliv na vylete v teple?
Klidne muze mit vedro vliv, Troldak vylinava este ted. Ale nebude treba harat? U nas to vypada nebezpecne s haranim, nejspis bude dovolena s haranim Skritka. Pruhy jiz chodi a klepou hubou. A budu doufat, ze Kremyl se k harani neprida.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 17:41
- Nahlásit
Fifi
na harani je jeste brzo, i kdyz feri to ma takhle vetsinou vic, ze se ji to neda vycesat moc a pak zacne obcas poustet chlup tak to je znameni, ze uz to pude lip a rano jako sem tam chlup a na vylete trsy
tak to preju, at dovcu zdarne zmaknete a ze snad kremylek uz letos ma splneno, tak snad pruhatec nebude mit doma uplny orgije
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:14
- Nahlásit
cernej caj
a rano jako sem tam chlup a na vylete trsy
To znam od Troldy, vono staci i treba kdyz se nekde namoci a chlup si rekne, co bych tu dal trcel...
a ze snad kremylek uz letos ma splneno
Obavam se, ze nema, vypada to, ze se prida hormonalne ke Skritkovi. Zase po trech mesicich, achjo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:16
- Nahlásit
Fifi
aha, tak to je blby, to uz na ni musi byt i hormonalne docela dost, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:25
- Nahlásit
cernej caj
Uvidime, jak se ji pipka vyvine. Ale ano, bylo by to na ni dost nezvykly. Jenze kuchej do jinak zdravotne zcela fit rtw, kterymu bylo pres 11 let...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:26
- Nahlásit
Adamův dnešní NW trénink sice to neni žádnej hit, ale pracoval a našel
Fifi
vypada to, ze se prida hormonalne ke Skritkovi
Líty líty pani. Snad si to ještě rozmyslí...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:37
- Nahlásit
Fifi achjo... hormonální změny co tři měsíce ještě proložené faleškou... chápu, že se do kastrace neženeš. Chudák čubina, chudák Pruhatec a chudák ty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:48
- Nahlásit
Fifi
tak ja samozrejme nemyslim neco takovyho, ale prave i vzhledem k veku je to naprd, ze to muze napachat nejaky neplechy tak drzim palce, aby to bylo vsechno ok i pres tu cetnost
birma
tak to ste si paradne zacvicili
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 18:56
- Nahlásit
Xerxová
A Night spí a spí a spí - ale jak klapnu miskou, už se řítí. A to tentokrát jedl (a venčil se) celou dovolenou ukázkově.
Uz se poucil, panacek, asi, ze z neceho energii na hlidani svy smecky brat musi.
Chudák čubina, chudák Pruhatec a chudák ty
No cubina coby chudak nevypada, naopak. Pruhatec to zmaknout musi, treba to na dovoleny bude mit jednodussi nez kdyby s nima obema byl v baraku. Chudaky tyrany.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 19:10
- Nahlásit
jinak víc fotek z toho večerního výletu k moři je tady a tady
zpčátku byl na špagátě, neb tam byl pán s dvěma teriéry (nikdy nevím, jestli norvič a nebo ten druhý) a taky se blížili běžci. Jakmile se prostor vyčistil, tak si chlapec poblbnul i navolno. V psím albu jsou některé fotky nekvalitní - to když včas páník nevyleští objektiv, který se během pár minut zanese slaným potahem (opravdu tam hodně fučí)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 20:15
- Nahlásit
Xerxová
tak Najtík je převlečený pes ovčácký když musí mít stádo pohromadě?
ale jste si to všichni užili a to je důležitý
tyhle malý děti si fakt nepamatujou, takže teoreticky je fakt zbytečný s nima někam jezdit prakticky samo si myslím, že pobyty v zahraničí odmalička jsou jen k dobru
Fifi
chudák Kremylek, jako s těma fenama to fakt není jednoduchý, zlatej pes
Loki sklízí okurky ve skleníku, jako teda musím říct, že jít do skleníku nenapadlo ani Kima a ten že jinak slízel celou zahrádku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 20:30
- Nahlásit
Xerxová
tak najtik byl ale celkove za vzornase, a ze obcas trochu skotacil kdyz chtel mit celou smecku...
jinak teda to chapu, ze se do legolandu za dalsich par let tesi aby zmakl vsechny atrakce
Maya
jak pokracuje domacnost se stekanatkem? jak roste a co vajicka, uz nosi i cerstvy? nebo se zatim drzi jen tech okurcicek?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 20:37
- Nahlásit
Maya jasně že co se v mládí... proto je taháme. Jednak je to prostě "dovolená" a dělají se jiné věci než normálně a pořád se taky něco učí. A pamatují si hodně. Viděli jsme racky, viděli jsme vrány útočit na káně. Známe dánskou vlajku (mají je úplně všude - skoro každý dům má na zahradě stožár a vlajkou), umí dánsky říct dobrý den... Vědí, že když jdou dovnitř kostelíku, sundají čepice z hlavy... A tak. Prostě co se v mládí...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 20:45
- Nahlásit
včera večer jsem měla dostat svůj novej komp. Psal, že tam chce ještě něco zkontrolovat, že můj disk, co do něj dával, má divnej zvuk, tak mi ho přiveze dneska po poledni. Po poledni psal, že tam má ještě nějakou zakázku a jestli nevadí, že ho přiveze kolem šestý. Psala jsem mu něco po sedmý, jestli ještě dneska dorazí. Neodpovídá, telefon nebere a já mám vztek a začínám mít i strach, že jsem přišla o data. I když si nedovedu představit podvodníka, co by trávil dva dny tim, že by si se mnou psal o tom, co všechno tam chci nebo nechci mít...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2016 20:58
- Nahlásit
Xerxová
umí dánsky říct dobrý den...
Jak se to rekne? A bezva, ze maji trpajzlici takovy zazitky a zkusenosti, byt si to treba na prvni pohled nepamatujou.
Maya
Loki sklízí okurky ve skleníku, jako teda musím říct, že jít do skleníku nenapadlo ani Kima a ten že jinak slízel celou zahrádku
Klidne, male stenatko. Skritek mi sklizel rajcata, denne sondoval rypackem, a kdyz byly akorat na utrhnuti, uz nebyly. O hrasku ani nemluvim, ten mi kdysi spasla Dorota komplet.
birma
Neodpovídá, telefon nebere a já mám vztek a začínám mít i strach, že jsem přišla o data. I když si nedovedu představit podvodníka, co by trávil dva dny tim, že by si se mnou psal o tom, co všechno tam chci nebo nechci mít...
Twe snad ne?!
|