Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 21:12
- Nahlásit

Xerxová
Dánové maj dobrej den? Švédové ne, stejně jako Angláni aby furt člověk myslel na to jestli je ještě ráno anebo už večer
ono úplně stačí, že se děti naučej, jak je důležitý umět cizí jazyk a že bez toho si neobjednají ani zmrzlinu
Fifi
no Kim spásal zahrádku taky, lusky, maliny, jahody, rybíz, ale skleník fakt nikdy
cernej caj
štěkanátko hlavně krade věci a to tak nenápadně, že dělá z lidí blbce, který ani pak nevěděj jestli si ty věci tam už položili nebo ještě ne
každopádně dneska ukradnul mámě nůžky, který si položila na zem když stříhala růže a to mě teda polilo, naštěstí je hlodal z druhý strany než na špičce, takže všichni mají zákaz kamkoliv v dosahu odkládat nůžky a nože
birma
ty bláho, tak doufám, že se ti alespoň ten disk navrátí
proto já tohle jedině přes známý a nebo firmu, kde kupuju věci pc a tyhle věci, z tohohle mám taky obavu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 21:15
- Nahlásit

Fifi
Twe snad ne?!
už dobrý prostě chlap

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 21:17
- Nahlásit

Maya
proto já tohle jedině přes známý a nebo firmu, kde kupuju věci pc a tyhle věci, z tohohle mám taky obavu
Nj, já na to měla vždycky chlapa. U firmy nevěřim, že mě nebudou chtít jenom natáhnout a vnutit mi něco, co vůbec nepotřebuju a naopak tam nebude chybět něco, co bych třeba využila. Navíc se nám to tu podělalo ve svátek a hledala jsem někoho, kdo by byl ochotnej dorazit hned ten den...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 21:20
- Nahlásit

Maya
štěkanátko hlavně krade věci a to tak nenápadně, že dělá z lidí blbce,
Na to byly profici terosky. Ale stacilo naucit a poprosit a nosily to i zpatky.
každopádně dneska ukradnul mámě nůžky, který si položila na zem když stříhala růže a to mě teda polilo, naštěstí je hlodal z druhý strany než na špičce
Neni blbej, ne, co by hlodal kov, kdyz muze plast z druhy strany.
birma
už dobrý

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 21:20
- Nahlásit

narazila jsem na FB na super retro šaty. Škoda, že nemůžýu mít kvůli křečákům šaty jen po kolena...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 22:06
- Nahlásit

Fifi
k donášení zpátky se doufám taky časem dopracujem
birma
ty jo, to je obchod, šaty nádhera, ale to by mi muselo bejt o 20 míň, ale ty puntíkatý kraťasy a ty kola, to by byla kombinace!!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 22:08
- Nahlásit

birma
jinak na křečáku asi super ta laserová metoda, kolegyně s tím byla normálka už druhej den v práci, akorát to proplácej jen některý pojišťovny a vzp zrovna ne
a nebo tam maj tu sekci punčochy, žejo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 22:22
- Nahlásit

birma
taky bych primarne napred cekala vybitej mobil nebo neco podobnyho, ale supr, ze se to vyresilo (a ZALOHOVAT!) pac i kdyby se stalo cokoli, proste mas dulezity veci jeste na jinym disku.

a co to vyresit nejakejma tema barevnejma puncochama?

maya
holt zvidavy stekanatko

xerxova
a tak urcite i kdyz by si toho nepamatovali moc, neco utkvi a taky pak ta vzpominka udela radost, ze si treba budou pamatovat jak s vama byly jako decka na dovolene a i kdyz si treba nebudou pamatovat skoro nic, i ty pozitivni emoce ze to bylo skvely sou taky dobry a nekdy pretrvavaj mnohem dyl, nez samotna vzpominka "materialni

ja ted videla nejaky svoje fotky co fotil kamarad a teda mam pocit, ze ten jeho fotak rozsiruje nebo co

jinak muj milaaaaasek se stale obnovuje, necham to bezet pres noc a doufam, ze rano budu mit masinu paradne plne provozuschopnou bez nutnosti reinstalace, protoze by me asi kleplo

navic sem si tam stahla fotky od martina a ted se k nim nemuzu dostat dokud nedochrousta

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 22:34
- Nahlásit

cernej caj
foťáky samozřejmě rozšiřujou, to je známá věc, jak jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 22:34
- Nahlásit

ha zálohovat, já věděla, že jsem dneska něco chtěla

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 23:10
- Nahlásit

Fifi
stacilo naucit a poprosit
ano, také mám dnešní superkynekologické:
Májíčku vrať to prosím, Píďátko potřebuje obě boty"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2016 23:10
- Nahlásit

Maya

ONLINE!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 08:13
- Nahlásit

Fifi, Maya já jsem jazykový blb. Ale v průvodci je:
dobré ráno - gul móen , dobrý den - gul dej , a dobrý večer - gul áftn

Maya máš normální zvědavé štěně. Průzkum cizích věcí a jejich poponášení patří k stimulaci postřehu páníka

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 11:44
- Nahlásit

tak si Adam dal víc jak 30 minut plavání. Kromě naší obvyklý kachny tam byla ještě jedna, ta se ho bála, takže vždycky začala řvát a plácat se, takže ho děsně zajímala a nedal se od ní zavolat :/ Teď budu mít strach, aby mu nechcípnul ocas, protože cestou domů ho nesl divně a vůbec bych se nedivila, kdyby se v tý nádrži dost přetáhnul...
A taky jsem viděla ledňáčka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 11:49
- Nahlásit

birma
co znamena kdyz mu chcipne ocas? snd jen unava a nic vic...

tak to si mela dobrej zoo krouzek

ja si vcera zacvicila (asi po roce, co sem doma necvicila des), dneska bych mozna dala druhy kolo ale bolej me ruce

cesaci prace budou asi nekonecny, chlupy mam ted uplne vsude

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 11:55
- Nahlásit

cernej caj
co znamena kdyz mu chcipne ocas?
syndrom mrtvého ocasu, je to pro psa dost bolestivý a vznikne to buď přílišnou námahou nebo prochladnutím svalů okolo kořene ocasu.
ja si vcera zacvicila dneska bych mozna dala druhy kolo ale bolej me ruce
tak jsi evidentně cvičila dobře a je třeba to zopáknout šup šup!
cesaci prace budou asi nekonecny, chlupy mam ted uplne vsude
každej den češu už víc jak týden. Adam vypadá, že už na něm neni jedinej chlup podsady a přitom stačí ho pohladit a lítá to všude kolem...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 11:59
- Nahlásit

ráno jsme spali dlouho - až do osmi Prostě ta jedna zcela probdělá noc byla poznat. V lese se Night vylítal, my našli zase nějaké houby... spokojenost. A peru a peru... sluníčko to stíhá sušit, takže budu i žehlit a žehlit a žehlit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 12:24
- Nahlásit

birma
ale da se to lecit nebo je to pak trvaly?

jojo, u ferinky je to stejny, aji uz je takova fakt sediva na zadech, jak se ta podsada dere ven ale jeste furt nekde dost drzi

Xerxová
tak to potrebujete odpocinek
takova podovolenkova pracovni cinnost, to te bude prace slechtit, narozdil ode me

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 12:42
- Nahlásit

cernej caj
trvá to tak 1-2 týdny a po tu dobu se dá psovi akorát ulevit práškama na bolest.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 13:08
- Nahlásit

birma
tak dobry, ze to neni nevratny a doufam, ze adamek je akorat unavenej a tohle se mu nestane!
i dyz nemel s tim problem uz v minulosti? nebo si mozna mela taky jen obavu ale vzpomela sem si, jak si to vysvetlila, ze uz sme se tu o tom mozna v souvislosti s adamkem bavili?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 13:17
- Nahlásit

cernej caj
jednou se mu to už právě stalo. A jak přitom blbě chodil, tak pak měl problémy i s kyčlí. Doufám, že to teď vyleží a vyodpočívá, ty rychlý obraty při plavání mu daly fakt zabrat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 14:41
- Nahlásit

birma
tak snad to bude OK, asi teda asi kratsi cas ve vode priste?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 14:50
- Nahlásit

huž mám novej komp a rovnou i s pár hrama práce počká, jdu pařit

cernej caj
já bych ho tam tak dlouho normálně nenechala, ale on se od tý kachny nechtěl nechat odvolat, smrádek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 15:08
- Nahlásit

birma
tak si ho uzivej co sis koupila za komp?

nj, tak snad z toho nebudou nasledky

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 17:14
- Nahlásit

cernej caj
co sis koupila za komp?
nějaký 3 roky starý herní hP Prý původní cena 800 E, přehodil mi tam můj disk, přeinstaloval to, dal mi tam nějakej prográmek, co mi to bude automaticky zálohovat do cloudu, přivezl stlačenej vzduch a ukázal mi, kde ho mám profoukávat (prej takovej bordel, jak jsem měla v casu já ještě neviděl, aby taky jo, když case měl oddělanou boční stěnu a komp žil 5 let se smečkou koček...) celková cena 5500,- (+ ten vzduch ve spreji)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 18:43
- Nahlásit

birma
tak to je supr tak at dobre slouzi

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 19:44
- Nahlásit

cernej caj
věřim, že bude sloužit dlouho a dobře. Zatim mě překvapuje tim, jak je rychlej, snad si zvyknu

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 20:27
- Nahlásit

birma
ty rychlý obraty při plavání mu daly fakt zabrat...
Ty vadej Kremylovi, jak plavani miluje, tak obraty ve vode ji dobre nedelaj. Snad mu vocas nechcipne! A gratuluju teda k novymu pc, at vydrzi hoooodne dlouho!
Xerxová
ráno jsme spali dlouho - až do osmi
Neni mozna, to je snad jedinkrat za rok?

A podooor, nepratele na obzoru, doslova!!! Dva balony! Troldak jeci hrdinsky, panika se zatim nekona, prece jen jsou vysoko!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 20:29
- Nahlásit

birma
zvyknes si asi rychle

jo a uz mam martinovy fotky... je to zajimavy, ale martin me vyfotil tak, ze vypadam fakt o 10kg lehci nechapu to, ale evidentne vse zalezi na vhodnem postaveni boku a tasticky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2016 20:39
- Nahlásit

Fifi
Trolda už se dočkal?
u nás teda letos zatím balony nevidět, asi lítaj jinudy nebo co
birma
co používáš za cloud? to už mě taky napadlo, ale všechny kam by se toho dost vešlo, jsou placený co jsem našla
Xerxová
růzkum cizích věcí a jejich poponášení patří k stimulaci postřehu páníka
a taky k výcviku vyhledávání dneska jsem vyhledávala po celý zahradě kytku, plastovej květináč a okrasnej květináč co byl přes to, kdyby to alespoň nechal na jednom viditelným místě

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání