| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 20:12
- Nahlásit
Maya
dneska mi zdrhnul brankou ven za kocourem, bude mít tuhej rezim chla
Jako nakou tou zadratovanou? By me zajimalo, jakej tuhej rezim steneti nastavis, krome preventivniho kvalitniho plotu.
no my ted máme fenu naproti, doufám, ze Loki nijak extra vyvádět nebude
Doufej, doufej. Kazdej psi pindour to ma jinak, ale Trolda to teda proziva az moc, ne jen domaci. Proto lepsi, ac se to pani domaci nebude libit, ho nechat casem bezkulkina.
Xerxová
Jak rikas, suseny se nekazi, tak hlavne nerozdej vsechno, ja fakt nevim, kdy se k vam dostanu. A nevim, uplnej konec leta, kde zase budete trajdat? Sak skotsko je az zari, ne?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 20:19
- Nahlásit
Fifi a kdy končí léto ??? V září
V Liberci v útulku je pruhatá čubinka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 20:47
- Nahlásit
Xerxová
V Liberci v útulku je pruhatá čubinka
Ze bych Troldika potesila a zalozila bez PP chov? Sympatanda, i kdyz o neco jina nez on, k jejimu telicku mi ta jeji hlava prijde hodne velka. Pruhy sou takovy uniformni a libivy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 21:10
- Nahlásit
Fifi
Sympatanda, i kdyz o neco jina nez on, k jejimu telicku mi ta jeji hlava prijde hodne velka
Páč je to holka mrštná a chytrá, tak musí bejt drobná a zároveň mít hlavu, kam se jí vejde ten velkej mozek?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 21:10
- Nahlásit
Xerxová
on usne zpravidla v těch osm (když nespí dvakrát denně), ale vzbudí se v půl jedenácté a pak ještě nějak po půlnoci s pláčem
Spí se mnou, neusne, když se mě nedotýká.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 22:06
- Nahlásit
Fifi
Jako nakou tou zadratovanou? By me zajimalo, jakej tuhej rezim steneti nastavis, krome
nee, normálka kdyz jsem procházela, on má tyhle zdrhací tendence jak někdo prichází furt, ale obvykle ho stihnu odchytit, ale kocour byl takový lákadlo, ze se mihnul rychlejc ne já
tuhej rezim mysleno výcvik na téma ven se nevychází ani kdyz někdo prichází
jako opacne kdyz někdo odchazi odchazim s nim jen na povel a bez dovolení nelezu do baráku uz dava minimálne v polovine pripadů, je fakt chytrej akorát holt ty prichody jsem nějak podcenila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2016 22:29
- Nahlásit
cernej caj
něco pro muze
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 06:00
- Nahlásit
jedeme do Jizerek - Bukovec, soutok Jizery s Jizerkou, polské Orle, přes Polsko do Harrachova a podle Jizery zpátky.
Ha - jdu Nightovi zabalit pas...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 11:08
- Nahlásit
dojáček. Takhle nějak si představuju čupakabru...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 14:24
- Nahlásit
v Jizerkách - ráno děsná zima (slůňo se chvíli schovávalo za mraky a fučelo), v Polsku nám najednou cestu zahradili cedulí že vstup zakázán, že se těží (a fakt padaly stromy a jezdily traktory a nakladače nakládaly) takže jsme kus obcházeli spíš pralesem než lesem. Našli jsme tam krásné veliké křemeňáky (a doma jsem je všechny vyhodila, neb i když byly tvrdé a vzhledné, tak měly opravdu hodně podnájemníků). Z Harrachova pak podle JIzery NIght musel jít dost často na vodítku, neb cyklisti se rojili... Občas jsme z cesty slezli k řece - nádherně to teče po dvoudenních lijavcích, takže si páník nějakou fotku udělal (snad vyjdou) a psisko si poběhalo.
Ušli jsme 19 kiláčků - cesta spíš oddychová, polská se mi líbila víc, než ta česká...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 21:45
- Nahlásit
Jsem na sebe hrdá probrala jsem skříně a z hnízda vyletí dost velká kupa věcí (i když si pořád nedovedu představit, jak se kafe vejde do 4 poliček, když já mám šatní skříň + komodu a teprv po velkých čistkách teď se mi tam snad vejde všechno )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:03
- Nahlásit
ta prostřední nahoře je speciálka pro bivakářky... polská útulna se zatrávněnou střechou na cestě z Orle do Harrachova
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:10
- Nahlásit
Xerxová
Ach, ta prvni fotka, bublajici voda proudem tekouci... a ta posledni, jen curek ubohej, mechova smutna ovecka tam? Coby byvala vladkyne potoka... Naprstniky (jsou to ony?) jsou prekrasny a vy dva sedici v barevny, pestry louce taktez. Pokryv strechy u asi odpočívadla je zamerně travnatej. Nebo se to tam samo jaksi tento, at si to zije vlastnim zivotem?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:11
- Nahlásit
Xerxová
no nez neco poslu, uz mam reply a strechu zatravnenou vysvetlenou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:13
- Nahlásit
Xerxová
To je nááádhera! Ta útulna mi přijde trochu moc vystavená povětrnostním vlivům, ale je krásně malebná
Zrovna dneska jsem vybavovala slečnu na 4 dny toulání s batohem po Jizerkách, tak jsem na vás myslela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:28
- Nahlásit
k mechové ovečce mám ještě dřevěné dračí mládě
teklo to hezky: tady je pokus o panorama soutoku Jizerky s Jizerou - vlevo je Jizerka, vpravo (na fotce) Jizera.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:48
- Nahlásit
maya
nojo, celej muz
xerxova
tak to je dobre, ze se vulet zadaril a paradni dotky
birma
mozna nemam az tolik veci, jak si myslim ale 4 police mam obleceni a boty. potreby pro domacnost, psi a tak vemou dalsi misto, celou domacnost ve 4 policich, su asi bezdomovec
fifi
pomuze ufiknuti haravimu problenu?
jinak KDO DNESKA USEL 30 KM? schvalne kdo to uhodne sice sem za to "zaplatila" cajovnou, protoze mi spatne vecer jezdi spoje a teda jedu az ted domu, ale paradni vylet i cajovna a su moooc spokojena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 22:49
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, ten dráček je super
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 23:28
- Nahlásit
cernej caj
však já tu šatní skříň a komodu mám taky jenom oblečení
KDO DNESKA USEL 30 KM?
supéééér!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2016 23:40
- Nahlásit
birma
no a vubec ani na konci neodlehcovala nic a ted jak sem sla z busu tak mi malem urvala ruku jak pres silnic prebehla kocickaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 07:58 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
čaj gratulace veliká špicce k pořádnému výletu
Maya z dřevěného dráčete má radost hlavně Pepa - mnohokrát něco fotí a nevyjde to tak, jak bylo míněno. Dráče se vyklubalo i na fotce dráčkovatě
birma útulna byla otevřená, ale na to, jak byla velká, byla poměrně nízká. Zadní prostory byly kryty ze dvou stran a střecha měla přesah... Myslím, že pokud by nebyl silný vítr, který by navíc točil deštěm do všech stran... že by se vždy suché místo našlo.
ještě jedna fotka:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 10:16
- Nahlásit
Jedeme do qÍQ parku
cernej caj
ani na konci neodlehcovala
bezvááá
Xerxová
dráče je jako živý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 10:48
- Nahlásit
kachna_
tak si to mooooc uzijte, sem slysela, ze je to supr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 10:49
- Nahlásit
Xerxová
Myslím, že pokud by nebyl silný vítr, který by navíc točil deštěm do všech stran... že by se vždy suché místo našlo.
Takhle to vypadá skvěle Někdy si budu muset vyšetřit dovolenou a ty Jizerky proťápnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:17
- Nahlásit
birma
ja tam mam nekde naplanovanou i cca 3denni trasu, ale letos uz to asi nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:18
- Nahlásit
fotky z minule nedele a jeste ze vcerejska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:35
- Nahlásit
řeším, jestli se nepřihlásit na etapu 22 - v noci bychom nebyli nebezpeční snad nikomu krom sebe samých, ale vůbec nevím, jestli mám(e) fyzicky na to to na kolobce dát (že to neuběhnu je jasný a na kolo si Adama fakt neuvážu, i když.....)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:36
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky! Ten včerejšek závidím, škoda, že jste nejeli dneska..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:45
- Nahlásit
birma
me se to nezobrazuje teda, ale tak jeslti to zkusis, budes husta!
trasu sme dali trochu jinaci, nez na jakou sem te lakala, abysme meli neco, az se nam to bude hodit oboum
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:48
- Nahlásit
cernej caj
to nevím, proč se ti to nezobrazuje. Jde o tuhle akci, takže bych si zas chtěla bejt jistá, že to nejdem jen zkusit, ale že když se přihlásíme a nestane se nic nepředvídatelnýho, tak to prostě dáme...
|