| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 13:50
- Nahlásit
PetraK
jj, dneska o dost lepsi nez vcera, tak su rada a za mesic du s tim ulomenym, tak jim to rovnou reknu, ze me to zacalo rust...
dneska snad udelam aspon mini cistku... achjo, NUTNE potrebuju zbavit se zavislosti na tom materialnu (toho je skoda, to bylo drahy, to si jeste nekdy vezmu...), a kdyz se neceho zbavim, neco jinyho koupim, pomooooc. Dneska snad neco dam pryc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 13:56
- Nahlásit
cernej caj
Dneska snad neco dam pryc...
takže se máme kouknout zejtra ráno do rubriky Bazar nepsích věcí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:11
- Nahlásit
PetraK
mozna jo ale jak budem stehovat tu loznici a dame pryc jednu skrin, tak bych potrebovala ze svych4policek udelat 3 pac skrin ma 5policek tak uz sem dve vyklidila, muz taky jednu uvolnil a jeste potrebuju aspon jednu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:12
- Nahlásit
cernej caj
hm, takže bude úroda!!
tož jsem na tebe zvědavá, jak budeš akční
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:14
- Nahlásit
PetraK
proc mam tolik obleceni ze to zabere cely 4 police, pomoooc. dyt jen kalhoty zabiraj jednu polici a pritom treba ty SS kalhoty mam dvoje a mela sem kazdy za zimu asi 2x
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:19
- Nahlásit
cernej caj
mám taky hodně oblečení a mooc dobře vím, že ne všechno nosím. Je to nemoc myslim . U mě vyšperkovaná ještě o to, že si řeknu- no co neunosím tady vezmu na chalupu.... odvezu to tam, abych to za nějakou dobu vezla zpátky a konečně pak vyhodila . Myslim, že se to nedá léčit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:25
- Nahlásit
cernejcaj
dej si kalhoty na raminko na jedno se jich vejde hodne a misto nezaberou
pravil dalsi krecek kteryho nouze naucila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:45
- Nahlásit
Maya
ja zadny raminko nemam mam akorat ty policovy skrine ale tim sem chtela rict, ze jen rifli do prace mam asi 8, dvoje tenky letni, dvoje silnejsi zimni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:48
- Nahlásit
cernej caj
NUTNE potrebuju zbavit se zavislosti na tom materialnu (toho je skoda, to bylo drahy, to si jeste nekdy vezmu...)
já takhle pomalu pročišťuju, uprodávám, darovávám a můžu říct, že mi to dělá strašně dobře. S každou další věcí, co dám pryč, mám pocit, že ze mě spadlo závaží
Tak držím palce, ať vybereš to, co fakt nepotřebuješ, abys to zanedlouho znovu nekupovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:50
- Nahlásit
birma
jj, prave myslim, ze to muze byt fakt super prave, ale asi by se to taky lip delalo s nekym doma, ze by to clovek prokonzultoval, dostal radu zda slusi/neslusi (nemam ani zrcadlo )
navic mam treba i milion psich hracek a tech bot, co vyzkousim a zjistim,ze sou v necem na prd tak je mam na noseni do prace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:54
- Nahlásit
cernejcaj
jakoze nemas satni skrin s tyci na raminka?
to je blby
ha kdyz jupavaka skrin musela mit vic tyci nez policek jako zadna sranda to sehnat ale zadarilo se
to co popisujes by se ti veslo na dve max tri raminka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 14:59
- Nahlásit
Maya
nemam, mam akorat skrin s polickama, mame na obleceni dve skrine, 70x50, v kazde je 5 polic + nastavec. mame pak dve jeste stejny ve kterych sou veci jako repraky, veci na vandry, boty, inlajny, rucniky...
no ale zas raminka sou nekde ve vysce ramen takze mas tunu mrtvyho prostoru a zas pak lovit porad neco na dne v krabicich je asi taky naprd? casem bych misto tech dvou skrini chtela rohovku na miru i s kouskem te tyce, ale to v pristi petiletce asi nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
pravil dalsi krecek kteryho nouze naucila Maya
áááá díky milý křečku
ha kdyz jupavaka skri
to je v řeči Čerokézů, tahle informace??? to mám bohužel smůlu, čerokézky neumím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:27
- Nahlásit
cernejcaj
ja mam pod raminkana suplicky nad nima polici takze zadneh nevyuzitej prostor tam neni
PetraK
a to kolik toho jeste opravim
prave nastala prutrz a kdo pude z prace?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:27
- Nahlásit
cernej caj
navic mam treba i milion psich hracek
ty se snažim pravidelně lifrovat do útulku. I tak má teda Adam celou skříňku + dvě úlužiště dek a pelechů + obrovskou krabici věcí Taky to budu muset pořádně probrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:33
- Nahlásit
Maya
a to kolik toho jeste opravim
zkus to někdy nechat v původním znění.
S titulky
prave nastala prutrz a kdo pude z prace?
jdeš až za hoďku, ne? Tady se to troošek prosvětlilo, tak snad??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:34
- Nahlásit
maya pude z prace
petrak
holt prokleti zen asi
ale uz mam vymysleny naky veci, co pudou, casto kalhoty a tam je naprd, ze moje metr sirka a metr delka sou nekompatibilni se vsema znamejma, bud maj delsi nohy nebo mensi zadek
sem si koipila dneska na dom zmrzlinu. mnam jen vudu muset tak hodku az dve cekat, nez v mrazaku zas ztuhne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:37
- Nahlásit
birma
taky nekdy davam, ale ted myslim spis jak si s nicim moc nehraje tak mam doma par mapul znicenych co dat pryc je blbost a vyhodyit taky pac by nebylo pripadne ani co nicit, kdyby se rozhodla, ze jako na stary kolena joo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:40
- Nahlásit
cernej caj
já dávám do útulku klidně i napůl zničený. Pro jejich spotřebu a nudící se psy lepší napůl zničená hračka než žádná hračka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 15:47
- Nahlásit
cernej caj
zmrzku na cestu zabal do novin, dýl vydrží nerozmrznout.
kdyby se rozhodla, ze jako na stary kolena joo
pak ti stačí zajít do sekáče a koupíš pár hovadin za pár korun. Jako já kondomáče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 16:04
- Nahlásit
petrak
noviny nemam ale priste koupim
aha tak to sem nevedela ze i zniceny hracky sou dobry. akorat mi prijde blbost to dat pryc a pak az budu chtit vokounovi hazet hracku tak ju napred pojedu koupit do mesta
skoda, ze co mam nejaky voditka a tak, ze maj uz hnusny a zrezly prezky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 16:28
- Nahlásit
cernej caj
ze maj uz hnusny a zrezly prezky
nevadííí! to nevadí, vodítka a obojky se hodí pořád a v jakékoliv- tedy nerozbité-formě.
ale priste koupim
jojo, funguje to krásně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 16:36
- Nahlásit
PetraK
no mam prave strach, ze to prdne pri prvnim skubnuti psa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 17:43
- Nahlásit
tak jsme byli ve velkém slejváku brzy odpoledne na malé vodítkové (jinak nechce v lijáku jít ani čůrat) a teď jsme šli už v takovém normálním deštíku na pořádnou procházku. Psík nadšen, já taky. Nikde nikdo, vody v lesoparku na cestách i trávníku nad kotníky... Jsem jak hastrman. Ani za žádným plotem neštěkal psík - prostě počasí, co by psa nevyhnal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 18:26
- Nahlásit
Xerxová
a u xerxu sou tvrdaci a vyzenou nejen psa, ale i sebe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 19:29
- Nahlásit
Tak máme za sebou návštěvu veteriny pándochtor na mě už ode dveří volal, že má dobré zprávy. Trochu jsem ho zmátla, když jsem mu odpověděla, že to vím, že je kocour zdravej Takže kocour, co byl včera skoro na umření s podezřenim na orgánový selhání, má jenom zvýšený bílkoviny ze zánětu a jinak nic Oznámila jsem panu doktorovi, že se svojí rýmou už budu chodit jenom k němu a budu chtít píchnout to, co píchnul jemu (prej to neni pro lidi, ale to mi asi neva ). Probrali jsme možnost amputace Prckovy nohy a vyrvání Mandíkovejch zubů. Plodná návštěva to byla Teď už jenom nacpat do Prcka 8 večerů po sobě půlku prášku
Xerxová
jste dobří!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 20:02
- Nahlásit
birma
tak to je moc dobre tak at se dari s pilulema
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 20:10
- Nahlásit
To vam byla pohadka! V noci zaclo prset. A prselo, a prselo... a prselo... a prselo! Ted uz tedy prestalo, ovsem aaaaaaach, kez by takhle krasne lilo co tyden.
birma
No tak bezva, kocicak blaznivej! Kolik vlastne tech kocek mas? A co ma s nohou, Prcek, ze ji nejspis mit nebude?
cernej caj
K vyrazovani veci se coby zarytej sverac radsi nevyjadruju. Minulej tyden mi ruply oblibeny kalhoty na zadku, aaaach, to bylo smutku! Ale na doma sou este dobry...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 20:15
- Nahlásit
Fifi
lity lity pani! chapu, me ruply u kolena pred mesicem tak sem z nich smikla aspon krataaasky na ven
urcite jeste neco zkrapne, kdyz ma zustat chladno, neboj
na dovcu razis uz ted o vikendu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2016 20:15
- Nahlásit
Fifi
Kolik vlastne tech kocek mas? A co ma s nohou, Prcek, ze ji nejspis mit nebude?
Teď 4
On ji mít bude, shodli jsme se s panem doktorem, že mu v ničem nevadí a nepřekáží Ještě jako minikoťátko ho přišlápl kůň a buď mu jednu přední nohu vykloubil nebo zlomil v lokti. Teď to tam má srostlý napevno do takovýho divnýho úhlu, že nedošlapuje na polštářky packy, ale jakoby na hřbet. No a mamce přišlo, že se mu to horší, že se mu hůř chodí. Mě to tak nepřipadá a pan doktor říkal, že podle něj ho to nebolí, že by to nechal tak
|