Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 07:22
- Nahlásit

kachna_
to te uz boli, tak uz budou bolet jen vic ste dobri ale

Maya
stekanatko stekaaaa! tak to si uzijes, ale to si zvykne snad s vekem

Xerxová
tak at se dobre cestuje.

HaZa
ted je to naprd asi uplne vsude, sou prazdniny, rozkopou se vsechny cesty i objizdny cesty...

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 07:36
- Nahlásit

Maya
tak to nezávidím, ale zase nová zídka potěší ne?
až pozítří

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 08:16
- Nahlásit

kachna_
takze dneska jeste drina bez potechy, jo

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 11:17
- Nahlásit

v cekarne u zubaka, jeste jeden clovek prede mnou
koupila jsem Lokinovi velkej mic v hrackarstvi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 11:29
- Nahlásit

Maya
tak at to mas rychle za sebou a pak uz dobry. Lokimu se to snad bude libit

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 12:02
- Nahlásit

Maya

v autě prej blije a u očkování prej ječí, tak to uz jsem dlouho neměla

furt kouše a ještě u i hrabe

háhááááá
no noc, jdu teda asi radši, že?

v cekarne u zubaka, jeste jeden clovek prede mnou

áááááť to nebolíííííí!!
koupila jsem Lokinovi velkej mic v hrackarstvi
bude míčomasakéro !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 12:16
- Nahlásit

PetraK
tak to si rumicek asi pekne zaploval a supr, ze vam to tak vyslo a dneska vylet?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 12:21
- Nahlásit

cernej caj

no snad jo. Zase plánujeme Unhošt a večeři v Nouzově, nic velkýho, ale je to tam v tomhle počasí pro psy ideální, jdeš lesem, ve stínu, chládek, potůček u cesty, na konci brod, kde se psi můžou pohodlně oráchat a očistit, do hospody dojdou čistí a ............ hladoví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 12:26
- Nahlásit

PetraK
tak to zni paradne snad to teda krasne klapne

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 13:43
- Nahlásit

Rrrumstajn,
fuj to je venku dusno. Zejtra bude jeste hur, ze? Protoze proc? Protoze odjizdime... Vloni v nejvetsich tropech, letos to bude asi to samy.
Uz ted se desim cesty, Pindour bude muset bejt v aute v kleci, aby kladelkem neoplodnil nekterou ze svych psich teticek, kterezto jsou v rozpuku nejvetsim. Jsem zvedava, jak to vsechno do auta s rozlozenou kleci narvu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 13:48
- Nahlásit

Fifi
moooc si to uzij doufam, ze se pocasi umoudri a ze i smecka nebude na zabiti

at se to tam vleze bez obtizi

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 14:38
- Nahlásit

hotofson!!! (já i zeď)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 14:50
- Nahlásit

kachna_
sikulaa!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 15:30
- Nahlásit

Fifi

? Protoze odjizdime... Vloni v nejvetsich tropech, letos to bude asi to samy.

hm a pak že ne dvakrát do stejný řeky! Protože se "neuvidíme" - počítač doma nejni, tak si to moc užijte fšicí

, kterezto jsou v rozpuku nejvetsim.

jak by pravil vlk : "Ajaj jaj jáá ja jáá!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 15:37
- Nahlásit

kachna_
hotofson!!! (já i zeď)

a hladová"!! (já i zeď)

nebo ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 17:15
- Nahlásit

PetraK
tak si to moc užijte fšicí
Pokusime se. Vy taky.
Smecku uz zachvatila cestovni horecka, protoze se vyndal stan! A zarincely retezy a tyce k uvazum. Jak maly decka, motaj se pod nohy a cloumou s nima emoce.
Jsem vas v rychlosti procetla,
tak preju Xerxovy at je tatka brzo doma a jsem zvedava, co rekne bystre oko na Najtika. mayu at nesezere divoky, teda klidny a hodny stekanatko, kachnovic_ at se neodrovnaji pri stavbe zdi a cajda at se pekne protape, jestli se nekam chysta. Jo a fajfkovic by mohli naucit esusku, jak ten talir hazet, nebo at to Jelito predvede Rumickovi a je to. Birmici nic nepreju, s tou se snad uvidime.
Huf, nezapomnela sem na nikoho? Snad ne. Vlkovic se neozyvaj, s Denyky jsem onehda mluvila, stejne jako s Brutici a Darenka na nas prdi.
Takze vseeeeem krasny dny vinsuju, este se tu vecir mihnu, zhroucena po baleni a s tikem v oku z kvicicich Pruhu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 18:41
- Nahlásit

Fifi
vlkovic nemuzou na cezetko a rady po netu nepomohly

UZIJTE SI TO a teda dobry, ze holky so nateseny a troldatko jeste asi nevi, co ho ceka? nebo se pridal k nadseni smecky?

cajda bude mit nezvykle relaxacni dovcu s kamoskou u tety na vysocine, bude zrat maliny a valet se v rybniku

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 19:04
- Nahlásit

cernej caj
nezvykle relaxacni dovcu s kamoskou u tety na vysocine, bude zrat maliny a valet se v rybniku

To zni suprove!
vlkovic nemuzou na cezetko
To je divny, proc to tak je?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 19:26
- Nahlásit

Fifi
to ja nevim, neco jim zlobi v pc/prohlizeci a moje nadalku rady nepomohly

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:12
- Nahlásit

cernej caj
ani jinej prohlízeč nepomohl?
Fifi
si to uzijte, ale to si asi uzijete s háravou smečkou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:13
- Nahlásit

krááásně bylo :
cesta v pohodě, zácpa minimální v Kuřimy. V hodnocení psiska nic nového - hezká hlava, dobrá přední fronta, spáditá záď a děsný mimochod (když se rozkluše, tak to jde). Ale byl vzorný - společensky se pozdravil s kocourem (který si myslí, že je pes, neb byl coby novorozené kotě donesené k utracení podstrčen falešněbřezí domácí čivavě). Nato, že Night kočky nezná se choval velmi přátelsky. Když byl pak Night víc zvědavý (kocour se uvelebil u Pepy na klíně a dvě hodiny na něm setrval) a chtěl se pomazlit s páníkem, tak dostal facku přes čenich... a od té doby kocoura obcházel.
Slibovala jsem mu dozí holčičku - ale nic nebylo - neb žíhaná krásná psí slečna je v nejlepším hárání... Zato Nighta okouzlila Klára (a nejen Nighta). Slečna arová obrovská - se zobanem až neskutečným. A psisko k ní mohlo na blízko (neb dogy zná a prý i po bedně se štěníky chodívá), zatímco já ji hladit nesměla...

No a po malé domácí ZOO jsme jeli za vnoučaty - a tam to taky bylo parádní. A psisko i v hospodě bylo přímo vzorné a u dětí bylo vzorné (byla tam i dítka cizí včetně ročního batolete). Prostě se den moc povedl.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:18
- Nahlásit

Xerxová
tak to jste si pěkně uzili celej den

super nápad
street view tam fakt není, uz jsem to pred casem taky hledala
https://www.novinky.cz/koktejl/409645-na-faerskych -ostrovech-foti-ovce-krajinu.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:20
- Nahlásit

Maya
ale to si asi uzijete s háravou smečkou
Nemit je pod nosem, tak je Troldas vic v klidu. Harava smecka se odhara z toho nejlepsiho behem asi 2 dnu, pak uz to bude dobry. Haravky se halt v psim zivote vyskytujou, jen at si zvyka. Vychazky po castech mi problem delat nebudou, naopak, rada zvednu po mesicich poradne zadek od pc a budu chodit a chodit... Teda ne jak zdejsi slapky.
Xerxová
V hodnocení psiska nic nového - hezká hlava, dobrá přední fronta, spáditá záď a děsný mimochod (když se rozkluše, tak to jde).
Coz znamena? Budes ho bonitovat?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:30
- Nahlásit

Zkusíme to. Záleží i na jeho rozpoložení - pokud se bude slušně předvádět a bude hezky klusat... tak je vlastně hezký pes Umí to. Když má náladu a je konstalace hvězd správná Když snad někoho zaujme Najtí velmi specifický původ a nepříbuzný rodokmen na české dogy a vezme v úvahu výstavní úspěchy obou jeho sester... tak aby holt měl ten dodatek "chovný"
A když nebude mít svůj den - tak se taky nic nestane... Nevrátíme ho a do útulku ho taky nevrazím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:33
- Nahlásit

jo a taťka dneska propuštěn domůůůů

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:45
- Nahlásit

Xerxová
pokud se bude slušně předvádět a bude hezky klusat... tak je vlastně hezký pes
Prave, jsem si rikala, ze kvuli krvi by ho byla skoda. Ad ten vystavni klus - to jde naucit. Tatka domaaaa, no parada!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:51
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skvělý, ze tatínka uz pustili
no a u Najtíka by ten původ zohlednit měli, u špiců se někdy uchovní na jeden vrh a kdyz je to OK, tak se povolí chov na furt, ono tu spáditou zád a mimochod nemusí predávat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 20:59
- Nahlásit

Betka měla úžasný pohyb celý svůj život. I když měla od malinkata křivé zadní (proto jsem ji nebonitovala), tak se vždy ladně vznášela. I když já šla krokem, ona klusala. A já se dneska dozvěděla, že její tatík byl celý život mimochodník...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 21:44
- Nahlásit

Xerxová
no právě, potomkům se to předávat nemusí
Loki taky občas chodí mimochodem, i Kim to dělal

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2016 21:47
- Nahlásit

pro nefb zatapetuju Lokinem, z x fotek vybraných a hodně ořezaných pár použitelných

dlouhonohá skoro tříměsíční srnka

aportujeme hezky do ručky

taky pohled z druhé strany

jazyk dlooouhej

a uklízet jabka se taky musej

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání