| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2016 15:10
- Nahlásit
Xerxová
, až jsme usoudili, že na bonitaci by bylo nejlepší jít s žakounem
a dobrý by bylo, kdyby do toho žakoun říkal "Pooďoor Nýtku poďooor!" aby se vám Nýtek ešče víc vyšponoval a celý to mělo nějakýgrády
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2016 19:20
- Nahlásit
Dneska je ten slavný den, kdy Loki objevil vodu. Když jsem přišla domů, tak máma prej, že Loki vytíral hlavou misku na pití, vodu až nad vočima a dlělal si bublinky. Tak jsem vytáhhla bazének, dala ho doprostřed a tooo je teda něco.
Akorát mu tam budu muset o víkendu dát víc vody.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2016 19:45
- Nahlásit
Maya když Night poprvé objevil bazének, tak bylo brzy v bazénu sucho. Jen bylo blbý, že to byl bazének pro fňoučata a museli jsme jet koupit nový...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2016 22:26
- Nahlásit
Xerxová
no to já mám naštěstí plastovou mušli, tak jí Loki okusuje, normální bazének by asi dopadl jako ten Najtíkův
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 06:38
- Nahlásit
maya
takze yo budw vodni pes a s klauzi to bylo jen opejpani?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 08:09
- Nahlásit
cernejcaj
evidentne jo jak s louzena nevim ale rozhodne se nu libi potapeni hlavy
jak se to dela takhle se stenatama? prece ho nemuzu jen tak vypustit na volno do rybnika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 09:16
- Nahlásit
PetraK
tak maminka se dala pekne do kupy to je skvely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 09:23
- Nahlásit
Maya
já fakt nestačim čubrnět a nestačim jí chváli I doma je akčnější, je to paráda.
Kde jsou Lokiho vodní fotky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 10:14
- Nahlásit
PetraK
masli na mysli fotky jak rejdi hlavou pod vodou a dela si fontanku dirou po piskatku v micku tak to samo fotek net kdo by od takovy legrace odchazel pro fotak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 10:28
- Nahlásit
Maya
dela si fontanku dirou po piskatku v micku tak to samo fotek net kdo by od takovy legrace odchazel pro fotak
my chceme takýýýý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 10:53
- Nahlásit
he asi spadnul server nebo co nejdou pocitace abi telefony jsem zvedava jestli alespon obed nsm daj na futro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 11:15
- Nahlásit
nekdo dovezk dansko svedskeho farmarskeho psa prej nekonfliktni terier to bude mit uspech
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 12:12
- Nahlásit
PetraK ehmmm - a dneska telefon (a chvilku času) máš ?? Písni kontakt aktuální
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 12:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Darenka ufff - jak jsem ráda za "normální" maminu. Naše psiska k dětem mohla od malinkata - alespoň to nebyl žádný šok, když se začala mláďata pohybovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 13:04
- Nahlásit
Darenka
Adel ma kratsi cumscek nebo co? jsem si nikdy nevsimla
s tim vnouckem blby holt si musis pockat na druhy vono to pak s dvema vetsinu tehle hypermatek pusti
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 13:48
- Nahlásit
XerxováMaya
Jj, rádi bychom vnoučka viděli častěji, ale Adél není vyloženě vítaná a tak jsou návštěvy krátší než bychom si přáli.
Maya
Adél má kratší čumák a ještě trochu pršáček, takže působí pořád dojmem štěněte. Požádala jsem o pár profilových fotek od A. sourozenců a je to tak. Teď jsem se párkrát potkala s majiteli dalších maďarů a Adéla se tím čumákem odlišuje. Nemá ho tak protažený. Ale nám je to úplně fuk. Nám se líbí právě taková jaká je
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 14:15
- Nahlásit
Darenka má čeníšek nahoru jako pointr Ale sluší jí to. Hele a domácí berňačka taky k mimíšovi nesmí ??
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 14:21
- Nahlásit
Xerxová
Tak to jsou nádherné fotky. Děkuji.
Ukazovala jsem mladé mamce fotky naší Adély s mimískama kamarádek, nepomohlo to. O Darence mi ani nemluv. Krvácí mi srdce. Od té doby co se narodil Tomášek je odstavená. Zachraňujeme to my, tedy hlavně manžel, který za ní jezdí denně a snaží se jí nahradit její rodinu. Darenka je na tom teď špatně a patrně se s ní budeme muset brzy rozloučit. Ani se mi o tom nechce psát.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 14:31
- Nahlásit
Darenka to je mi líto, že jsem se dotkla bolavého místa. Přitom normální pes v rodině žijící zvládá Trpajzlíky bez problémů - vždyť smečkové chování je jim dané.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 14:49
- Nahlásit
Chá! Máma si došla pro svý nový brejle, došla si do baňky vyměnit kartu, do Alberta nakoupit, koupila mi rajčata..................... bože to je změna!! Hrozně jí to přeju, mám fakt radost.
Darenka
Jej ahoj Darenko, já myslela, že už s náma nemluvíš!! Fotky nevidím musím až doma, škoda. U vižlích předků jednu dobu přimíchali pointra, proto rypáček pršáček. Jsem zvědavá jak moc má pršáček. A jste šikovní, pěkně vám to šlape. Matroš k tréninku závidím. My křepelky nahrazujeme vylítnuvšíma kosáčatama, který Rumouš dozoruje v chroští . A taky má přítele - motýla . Už jsem stáhla fotky, tak to sem po víkendu někdy hodím.
S Darenkou je mi to moc a moc líto, dovedu si představit, jak Tě to bolí. je to smutný o to víc, že teď by je potřebovala o to víc. Jste hodní, že se jí snažíte být nablízku. Domů k vám ji vzít nejde?
Xerxová
Telefono kupodivu mám, ale........jsem bez nabíječky ozvu se večír jo?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 15:02
- Nahlásit
PetraK jasně. Klíííd - když zapomeneš, nic moc se neděje Úspěchy s mamkou přeju mocmoc. Taťka se taky snaží, i když se po návratu domů musí vždycky chvilku rozkoukat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 15:11
- Nahlásit
Xerxová
. Taťka se taky snaží, i když se po návratu domů musí vždycky chvilku rozkoukat.
No jo, to je normoš, to máma taky.
CO JE ZA DESET MINUT? CO?? VÍÍÍKEND!! tak si ho užijte! Já tak hodlám učinit , budu brousit svou krasavici bednu a natírat židli
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 15:17
- Nahlásit
PetraK
Darenka chce svůj klid a v bytě s Adélkou by se stresovala. Ani pobyt v bytě, když celý život byla zvyklá venku by jí asi na klidu nepřidal. Už jsme o jejím přemístění dost uvažovali, ale z uvedených důvodů jsme to zavrhli.
Užijte si všichni krásný víkend!!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:03
- Nahlásit
Darenka
To je smutný, ale co naděláš a přemístit starého psa zvenku do bytu, to bych taky neudělala, když by to nebylo vyloženě nutný. Hlavně že vám dělá radost Adélka a teda mě její nos přijde normální. Je vidět, že na to nemám oko, poznám jinej čumec tak u špice.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:05
- Nahlásit
Jo a dneska dorazil Lokinův PP, takže kdyby to někoho zajímalo, kolik těch lapin tady je, tak má číslo 104, docela dost, když jeho táta se narodil před 3 roky a má číslo 8, když se budou rozmáhat tímhle tempem, tak za pár let to tu bude samá lapina.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:06
- Nahlásit
ufff - je teplo. Pepa posekal a dotřel sousedce kus okapů, nechápu, jak může venku vegetovat na přímém slunku. Psisko raději se mnou ve stínu vyplňovalo tabulky do projektu. V neděli mám termín na odevzdání... a nebaví mě to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:08
- Nahlásit
Maya máš papíry k psisku v termínu rozumném. Né jako my... španělské ležely v šuplíku v Kastýlii a exportní zapomněl chovatel vystavit Inu profík chovatel, co vyváží štěníky do celého světa Night je dostal k prvním narozeninám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:37
- Nahlásit
Xerxová
no jo, u špiců to taky trvá i několik měsíců, jsem takhle brzo ani nepočítala a taky půjdou do šuplíku
si pamatuju co jste měli za anabázi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumstajn
Jsem pozvykana a vyplivnuta. Padl na mě moribundus. Naštěstí neodolal brufenu a spanku. Ale rošťák, už je to letos potřetí.
Adus je boží, zbytek ach jo.
Nemáte někdo tip na ubytování +-150km od Mělníka s hodně vyžitím v tom ubytku pro děti? Chceme si v říjnu užít pohodovy víkend.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2016 19:48
- Nahlásit
kachna myslím, že zvířetnická Hanča měla věkově podobnou sestavu - loňské povídání je tady a letos byli opět na stejném místě a opět spokojenost
|