Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:08
- Nahlásit

Maya
nevyrostlo ti to nějak? taková roztomilá kulička to byla a najednou je z toho takový nohatý něco krásnej je

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:08
- Nahlásit

birma
to jsou krásný fotky, ale na to už asi musí být nějaký speciální objektiv ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:10
- Nahlásit

birma
nevyrostlo ti to nějak? taková roztomilá kulička to byla a najednou je z toho takový nohatý něco krásnej je
no to je to blbý právě, že to moc roste

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:19
- Nahlásit

Maya
na to už asi musí být nějaký speciální objektiv ne?
asi jo ale nádhera veliká

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2016 23:35
- Nahlásit

birma
to jo, taky se mi to moc líbí, hlavně ty proti západu slunce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 07:05
- Nahlásit

Maya
takze samy pozitiva koukam u lapinky

ten kukuc

jojo, na to asi sou makro objektivy/predsadky + evidentne zrcadlovky kvuli velkymu cipu

birma
sou fakt pekny ja az budu velka, tak si koupim full frame

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 07:33
- Nahlásit

a napred se naucim nedavat 120 fotek z dovoleny na web

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 07:44
- Nahlásit

cernej caj
napred se naucim nedavat 120 fotek z dovoleny na web
to se neuč, kam bych se pak chodila kochat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 07:56
- Nahlásit

birma
kdyz me to prijde desne moc, ze to musi nad cca 60fotek uz treba taky lidi prudit

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 08:00
- Nahlásit

cernej caj
to je jenom tvoje utkvělá představa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 08:35
- Nahlásit

birma

zapomela sem doma v lednici jidlo, snad mi ho muz veme s ferinkou do brna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 09:34
- Nahlásit

Čajda tak snad ti nezapomene proviant dovést - to by se ti blbě putovalo

Dovolenkuju (tedy dvě hodiny ráno jsem intenzivně pracovala do práce - ale jindy zase jsem s čoklíkem v poledne v lese, takže to neřeším), uklízím, vařím, peču, smažím. Dědovi (tchánovic) je pětaosmdesát - už dneska na oběd dorazí švagrovka se švárou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 09:42
- Nahlásit

Xerxová
to teda, musela bych se s ferinkou delit o granule

tak hodne zdravi tchanovi a pekne si uzijte rodinnou seslost

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 10:34
- Nahlásit

cernej caj

zapomela sem doma v lednici jidlo, snad mi ho muz veme s ferinkou do brna

ješiš!!! 30x mu ještě zavolej a naposled tak půl minuty před tím, než bude zavírat branku od plotu.!! Vim co říkám, jsou naprosto nepoužitelní, on nedokáže udržet to, že má přivézt dvě položky. Buď cípneš hlady a nebo pudeš sama!! Vohlídej si to! :

Xerxová
už dneska na oběd dorazí švagrovka se švárou...
tak to hezkou rodinnou slavnost přeju.

birma

kdo za vás dneska ochutnal vteřinový lepidlo?

hele, když to takhle blbě drží, zkus si sehnat ovocný bonbony z eNDéeR - takový bobky to byly, to když jsi zkousla, tak už jsi nikdá nevodlepila žuby, nebyly žahnuty ani naholu, ani dolu, držely při sobě na věky věkůf.

Co to máš teda s těma nohama? Jdeš teda k lékařský vědě?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 10:45
- Nahlásit

PetraK
tak snad neco sezenete, drzim palce! (slysela sem, ze nekde se da sehnat ubytovani na farach ale nevim, jak je to se psem. nicmene mozna dobry si to projit jeste doma na netu a pripadne si par telefonu schovat do zasoby?

ma seznam v sms, jakoze "z lednice syr, sunku...." a k ferince obojek, voditko a nezapomen ferinku

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 11:17
- Nahlásit

cernej caj

ma seznam v sms, jakoze "z lednice syr, sunku...." a k ferince obojek, voditko a nezapomen ferinku

MÁ-LO! Ti řikám, musíš mu zavolat těsně před tim, než zabuchne branku

no vezmem nějakej hrubej seznam a uvidíme, už jsme takhle jezdili dřív - i bez seznamu a vždycky se něco našlo, no a když ne, tak se prostě bude improvizovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 11:52
- Nahlásit

PetraK
tak snad si trochu oddechnete

jo vcera sem vzala do rpace pomucku kazdyho spravnyho zvukare na ukazku jak fungujou stary dobry bedny a melo to uspech. k repraku staci prilozit trychtyr a stoupnout si par metru od trychtyre

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 12:16
- Nahlásit

PetraK
aspo'n vím, že nejsem úplně na hlavu
nejsi, nebo jsme úplně na hlavu obě měla bych pocit, že nějak profituju z toho, že není a hrozně by mi to vadilo...
HOdně volný průběh, sbalíme se a pojedem do Novohradek na blint. Když nás nikde neubytujou, pojedem jinam.
podle mě ideál!

PetraK
Co to máš teda s těma nohama? Jdeš teda k lékařský vědě?
nevim, co s nima mám. natejkaj mi po longách (loni ani jednou) a tentokrát ty mrchy nechtěj moc splasknout. Jako už je aspoň vidět, kde mám ten vnitřní kloub, ale to je všechno. nebolí to, nijak mi to nevadí, akorát se mi blbě zapínaj oblíbený boty letní...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 12:25
- Nahlásit

birma
měla bych pocit, že nějak profituju z toho, že není a hrozně by mi to vadilo...

ano, to je přesně to ono. A brát to jako dárek od ní neumím, to to ještě zhorší.
.evim, co s nima mám. natejkaj

hm tak to je divný, nebolí to- oteče to........ jdeš teda k dochtoroj jo? Jak to mají těhule? když jim ty nohy otečou - taky je to nebolí? Tělo má v tu dobu extrémní zátěž-tak jestli to není něoc podobnýho?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 12:43
- Nahlásit

birma
su zvedava, co ti k tomu doktor rekne.

jinak se musim pochvalit, celej tyden se mi dari jist cca 4-5 jidel denne aspon, tak doufam, ze tech od novyho roku pribranych 6kg asi v dusledku naprosto nedostatecny vyzivy se trochu zredukujou, aspon at se vlezu do mych oblibenych katat akorat su zvedava zda muj experiment zvysit prijem z cca 4500 kj na 7000 povede ke kyzenymu efektru prestat ukladat zasoby nebo se to zhorsi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 13:37
- Nahlásit

sedim u kadernice a desim se jak bcdu odchazet neb dnes to bylo stylem jezis vy mate strasne vlasu to sr musi upravit smik smik

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 13:41
- Nahlásit

Maya
to bude supr urcite

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 13:56
- Nahlásit

cernejcaj
jako ja to chtela hodne zkratit to jako dobry
ale mam prostrihany vlasy!! nesnasim prostrihany vlasy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 14:02
- Nahlásit

Maya
hm, tak si ji to mela rict? ale treba ti to slusi i tak a to si bud zvyknes nebo az povyroste, nechas ostrihat s duranym upozornenim

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 15:50
- Nahlásit

PetraK
brát to jako dárek od ní neumím, to to ještě zhorší.
taky bych to neuměla. prostě bych to zařídila celý úplně jináč
jdeš teda k dochtoroj jo? Jak to mají těhule? když jim ty nohy otečou - taky je to nebolí? Tělo má v tu dobu extrémní zátěž-tak jestli to není něoc podobnýho?
Jdu v úterý, teď má dovču. Chci rovnou dořešit svoje dejchání, protože mi fakt nepřijde normální, že v kopcích modrám a kyslíkovej dluh z toho mám eště i druhej den. Navíc chladnout jsem začala až po půlnoci. Že plíce nemám ok vím, tak třeba na to něco vymyslíme. k tomu mám asi prošlou tetanovku, takže ho nejspíš docela zaměstnám
Jestli to je námahou na nohy nevim. Podle mě to může bejt i nějakej problém se zavodněnim těla, kdy tu vodu nedokáže odčerpat? Dneska konečně začínám mít zase svoje kotníky a přestávám vypadat jako stoletá babča

cernej caj
su zvedava, co ti k tomu doktor rekne.
já taky
jinak se musim pochvalit, celej tyden se mi dari jist cca 4-5 jidel denne aspon,
super!

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 19:35
- Nahlásit

birma
tak otoky nohou můžou být cokoliv, i ledviny nebo srdce, tak super že někam jdeš a budou ti na to moc přijít
cernej caj
jsem nestihla nic říct
jako nevypadá to špatně, ale jako fakt prostříhaný vlasy nemusím, i to jde blbě sepnout, ale tak snad to brzo nějak odroste

minulej tejden jsem koupila ježatej míček a psiska se o něj furt hádali, tak dneska jsem koupila druhej, úplně stejnej a ještě shodou okolností máma donesla ten samej, takže maj 3 a co myslíte???? hádaj se vo jeden, mě klepne

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 19:36
- Nahlásit

PetraK
tak si v rámci možností tu dovču užijte, ubytko snad někde seženete

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 19:41
- Nahlásit

taky jsem si koupila dneska knížku Jak trénovat nemožného psa nebo tak nějak se to jmenuje, v pravej čas další vědomosti se budou hodit, protože dneska Lokin vůbec nechtěl z louky domů a hodlal odkráčet někam do dáli, co mi to jako jen připomíná?????
jsem přečetla jen kousek, ale je to celkem vtipný no a pravdivý smo nejvíc mě zaujalo něco jako ovčácký a lovecký pes hledá způsob jak uspokojit požadavky páníčka, teriér (a špic bych dodala) hledá způsob jak zdrhnout od párníčka a uspokojit svoje požadavky
a vůbec tihle psi, kteří tak trochu prděj na páníčka, jsou tam popsaní pěkně

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 19:43 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a fotka pro nefb zdejší
Loki, jeho vohlodanej klacíček a Dorin, ty žlutý nohy mu udělal mobil sám od sebe, to já ne

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2016 20:38
- Nahlásit

Maya
otoky nohou můžou být cokoliv, i ledviny nebo srdce
to si uvědomuju, ale mám to vázaný na longy (na čundru s kafem nic) a tam piju celkem dost (5-6 litrů denně určitě, pokud je dost hospod, tak i víc), tak od ledvin by to snad bejt nemělo. Možná spíš to srdce, babička ho měla slabý a dost by to odpovídalo tomu, co mi dělá, když se chci rychlejc pohnout nějak do puberty jsem občas chodívala na EKGa to bylo vždycky OK, tlak mám ukázkovej, tak uvidíme
takže maj 3 a co myslíte???? hádaj se vo jeden
tys jako čekala něco jinýho?
vůbec tihle psi, kteří tak trochu prděj na páníčka, jsou tam popsaní pěkně
jojo super knížka první pozitivkářská věc, co jsem četla dneska bych asi s některejma věcma nesouhlasila, ale celkově mě tenkrát nadchla (jak by to bylo dneska nevim, už asi 3 roky ji má půjčenou Honza...)

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání