| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:24
- Nahlásit
Fifi
tay sem cekala ze budes pryc dyl. a gril vypada uzasne co smecka, dalo se to prezit a doharali aspo v pohode?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:35
- Nahlásit
birma
To bylo letos nějaký krátký, ne??
Nene, vzdyt jsme odjizdeli 20.
cernej caj
co smecka, dalo se to prezit a doharali aspo v pohode?
O harani ani nemluv! Bylo to strasny, strasny, strasny! Troldak malem zesilel, doslova. Chudak mel v pindourovi takovy napnelismy, ze se ani vycurat nemoh, jedna kulka mu natekla z pretlaku asi, vubec nevnimal, dokonce jeden den ani nechtel zrat, jinak do toho jen dobnul, totalne vypnuto a v mozku jedina myslenka. Tri dny to bylo peklo na zemi pro nej. Jeste jsem u psa takovyhle silenstvi nezazila - jen mi to ulehcilo rozhodnuti, ze pujdou kulky pryc. By se jinak zblaznil z kazdy haravky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:46
- Nahlásit
Fifi chudák malej. Ale tak ty jsi s tímto "konečným" řešením tak nějak počítala od začátku... A už má i věk, kdy se to dá realizovat.
Maso vypadá lákavě, cuketku bych nemusela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:51
- Nahlásit
Birma chvilku jsem se ve škole nudila - a vymyslela jsem ti "procházku" z Hejnic do Hejnic. Asi 80 kiláků, nastoupat (je to okruh, tedy i naklesat) 2500 výškových metrů... trasa se neopakuje a má skály, lesy, vodopády, rašeliniště... Do Hejnic jezdí vlak a nebo by se dala maminka možná přesvědčit na krátký pobyt v lázničkách Libverda - ona by si užila masáže a relax a ty by ses prošla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:59
- Nahlásit
Xerxová
To jo, jen jsem to furt oddalovala. A kdyz jsem videla Balouse od Mathey, se kterym stereo harani skoro nehnulo...
Cuketicku taky nemusim.
Jinak bylo uzasne, smecka si to moc uzila. Troldas s Baz litali po loukach, raaaaaaaaj pro ne, Pruhy plovaly jak vydra (vcera me sejmul do reky, s rozebehem ze brehu me nacudil zezadu do kolen, stala sem ve vode prave po kolena... pleskla sem tam sebou jak vorvan, akorat levym kolenem a holeni na velkej sutr pod hladinou, jsem slusne omlacena... )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 15:03
- Nahlásit
Fifi chtěl aby ses pořádně osvěžila. A prosím, koukni na vedlejší fóru... je tam dotaz teriéří.
Jinak Xerxes taky hárání dvou sousedovic čubin (berňaček) neřešil - písknul si jednou u plotu, když šel kolem - a tím to končilo. Žádné scény se nekonaly
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 15:10
- Nahlásit
Fifi kolik je babče Dydy ?? Na tom řetězu vypadá jak nebezpečné psisko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 15:12
- Nahlásit
Xerxová
kolik je babče Dydy ??
13 ji ted zakratko bude
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 15:20
- Nahlásit
no tak Arnošt je teda opravdu nebezpečný velký šéf Kolik má kilíček ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 15:29
- Nahlásit
Xerxová
Nejak kolem 6 kg! Hlidal jak drak!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:11
- Nahlásit
fifi
chudak trolda, tak ale dobre ze ste si ti jinak paradne uzili a paradni fotky! arnost je bozi! a co otluceni, nema to nasledky?
xerxova
muzes ji poslat i me, treba letos uz nic ale pristi rok by se dalo
petrak
tak to ste k rumickovi moc hodni, a i je sikovnej ale tak dycky rikas ze je citlivej, fakt jak clovek...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:20
- Nahlásit
trochu jsem dnes zaspamovala facebook tak kdyby chtěl někdo kouknout na dnešní zahradní cvakání (po delší době jsem potřebovala vyzkoušet baterky do foťáku před dovčou) tak koukněte tady :
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:22 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
hošani:
a jejich mamina
a asi naše včelička
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:27
- Nahlásit
cernej caj
a co otluceni, nema to nasledky?
Ma, modriny a oteklo, jinak se tesim, az zacnu loupat strupy.
HaZa
Vidim prd.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:33
- Nahlásit
když klikneš na tu ikonku, tak jsou fotky vidět. Šelmiáci chlupatí... i s jemnou matinkou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:35
- Nahlásit
Xerxová
Nevidim zadnou ikonku
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:40 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
někde je asi chyba ... dávám to sem přes tu ikonku 4 zleva .... fotky jsou na rajčeti http://zavrelka.rajce.idnes.cz/zahradni_cvakani_1. 8.2016/#
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:46
- Nahlásit
čaj já jí zatím Birmě neposílala - já mám tu trasu jen v pár poznámkách - hrála jsem si Zkoušela jsem okruh od nějakého nádraží. Nevím, jestli je 80 km moc či málo na takový výlet... lze krátit i prodlužovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 19:56
- Nahlásit
xerxova
prave ja bych hela treba na 3-4 dny.
fifi
tak hlavne, at je to brzo dobry a rychle se hoj
sem si zapomela doma klice... muz doma neni, samo vedel kdy mam prijit, ani nedal vedet ze bude v prdeli a samo nebere telefon, takze uz 20minut sedim pred domem a snazim se mi dovolat. jojo... no pred minutou to vzal a jo, klicu si vsiml... no je normalni, ze vi ze je nemam ale ani mi to neda vedet ze by se se mnou domluvil na nejakym reseni? proste chlap. do hodinky bude doma...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 20:43
- Nahlásit
HaZa
fotky jsou na rajčeti
To je ale vysmata chlupata smecka! super je, jak tady to cerny loupe belmem po ostatnich, hec hec mam a vy ne
cernej caj
proste chlap. do hodinky bude doma...
Ajaj, snad fakt do hodinky, ne dyl. Co dodat, ja bych chytla strasnyho vzteka a zkusila bych domu vlezt nejak oknem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:01
- Nahlásit
HaZa
krásná smečka šelmijííí
já ty chlupatce prostě miluju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:05
- Nahlásit
Fifi
chudák Trolda s tím háráním, bych asi taky neváhala dát kulky pryč
nějaký rady na přivolání by se mi šiikly asi taky , dneska mi zdrhnul Lokin do křoví kam jedni lidi sypou posekanou trávu, takže je tam pěkněj smradlavej humus, prděl na mě, na pískání míčkem na všechno a přišel až když se mu chtělo smradlavej a vobalenej kuličkama, kdybych ho tam nechala, bbylo by mu to asi fuk, jsem myslela, že ho přetrhnu, musela jsem ho vyprat i s vodítkem v baznku
Arnoštěk je boží, to je celej Dorin, nasranejch pár kilo
PetraK
chudák Rumíček, Dorina to drželo měsíc a taky teda ten rozvolněnej režim měl následky, ale rychle se pak zase srovnal, tak on ani Rumíček nezapomene dobrý způsoby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:07
- Nahlásit
a z vopejkání buřtů teď večer nás vyhnala ta pitomá nutrie, asi je fakt nějaká ochocčená nebo co, nakonec jsme kolem ní udělali ohrádku z pletiva, abysme mohli chvíli posedět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:17
- Nahlásit
Maya
ta pitomá nutrie, asi je fakt nějaká ochocčená nebo co, nakonec jsme kolem ní udělali ohrádku z pletiva, abysme mohli chvíli posedět
šiš a to vám normálně mašíruje po zahradě jo? a to jí nevaděj psiska?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:22
- Nahlásit
Fajka
chodí kolem zahrady, my si ohýnek děláme za zahradou u potoka, tam už to oplocený nemáme, naštěstí máme hustej plot, protože sousedovi prej vlezla na zahradu vratama, má tam široký šprušle a žrala mu ta prej granule, co tam zbyly po psovi, to by mě klleplo, protože minimálně Dorin by si jí chtěl podat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:25
- Nahlásit
no a abych Lokina furt jen nehaněla tak jinak dneska byl mega hodnej, na vycházce se chtěl kámošit s bostonkem, co na nás s řevem vyrazil a doma se nechal odvolat od tý nutrie za plotem přes celou zahradu a krásně aportoval do ruky, před pár dny mi to házel na zem, tak jsem dala chvíli přestávku a dneska zase pěkně podával
tak a teď se mi to vymstí
|
birma
Člen |
- Nahlásit
Maya
před nutrií zabrzdil i Adam, pochybuju, že by se Dorin pustil do přímýho boje...
(a blíž k tý prskající potvoře cenící zuby prej ani vo chlup )
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Maya
chodí kolem zahrady, my si ohýnek děláme za zahradou u potoka, tam už to oplocený nemáme
acháá, já už myslala že leze přes plot
by mě klleplo, protože minimálně Dorin by si jí chtěl podat
nooo kdyby byl ale Dorin větší tak by se to zase pořešilo že jo ..teda u nás stopro kdyby si ji chtěla Fajfka podat...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 21:37
- Nahlásit
jo dneska ráni zase velekynologickej velezážitek. Asi to jednou vydám knižně třeba s názvem - kdo potkal většího blba?
Měla jsem s Adamem NW lekci. Poměrně těžkej úkryt, protože skořice byla asi 1,5 cm pod hladinou kaluže, takže špatně se šířící pach a k tomu Adamova láska k vodě... Přibližovala se k nám prasodorka (zdálky vypadala, že čeká aspoň 15 štěňat), tak jsem Adama stáhla z hledání, dala si ho k noze a čekala, kdy paničce dojde, že fakt o ně nestojíme. Když byla čuba tak 2 m od nás, tak paní prohlásila medovým hlasem "Vy jste tu uprostřed tréninku, že?" a nic, čubu si ani nezkusila zavolat. Tak jsem jí odpověděla, že jo a že bych ocenila, kdyby k nám fenu nepouštěla (a fakt jsem se snažila to říct klidně). Výsledek byl, že jsem dostala přednášku o tom, jak bych měla být milejší a vstřícnější (stále hlasem jak když másla ukrajuje), na závěr přednášky se pokusila fenu zavolat a asi se nikdo nedivil, že ta se tvářila, že svoje jméno nikdy neslyšela...
A teď se snažim se přesvědčit, že vůbec nejsem ospalá a dnešní půlnoc je ideální doba k dofouknutí kol u kola a vyjížďce s Adámkem Přecijen musíme začít trénovat, ať na konci měsíce nechcípnem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:01
- Nahlásit
birma
před nutrií zabrzdil i Adam
Pro perdela by to bylo konecne vyziti v ramci poslani plemenneho, snad ji nikdy nepotkame.
Fajka
teda u nás stopro kdyby si ji chtěla Fajfka podat...
Kremyl tez, byt na to neni "slechtena". Krev by strikala.
Maya
nějaký rady na přivolání by se mi šiikly asi taky
Ja nemam radu jinou, nez se proste kor u malyho stenatka stat tim stredobodem sveta. Se kterym je velka sranda, kteryho si stene musi furt hlidat, aby mu nezmiznul (plac sebou do vysoky travy, schovka za kazdym kerem), velka hlasova odmena za nalezeni + nejaky extra mnamky pripadne hracka, clovek musi byt flexibilni a aktivni, aby steneti ukazal, co je to spravny. Jasat prehnane, kdyz se neco povede. Umet chvalit a chvalit, ruznyma zpusobama. Ja, kdyz vidim dneska Troldaka, kdyz zapiskam nebo jen zavolam jmenem, este ho povzbuzuju "jedu jedu, makeeej" a ma privolani fakt v sileny rychlosti, ze se bojim o hnaty. Na bobek si sedam casto, rozpazuju ruce, kdyz zareaguje na prvni dobrou, pro nej je odmena uz jen pak to hlasovy hodnoceni a mega podrbani a vypraveni, jak je to uuuuzasnej pes pes pruhatej...
No nevim, esli tohle ti pomuze, je to o vztahu.
|