Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:35
- Nahlásit

Fifi
Kremyl tez, byt na to neni "slechtena". Krev by strikala
jo to si dovedu představit, to je prostě tak rychlý pudový že je to mžik a i kdyby čék zabránit chtěl tak nemá šanci...

No nevim, esli tohle ti pomuze, je to o vztahu.
jo..mě se ted o víkendu stalo, vzala jsem jelito na houby a než vlezem do lesa na kraji srnka..jelito vyskočilo udělalo huf, oko na postroji rup a jelito bylo v prdeli....no tak si tak řikam... a je to v řiti, už sem ho viděla jako placu pod autem, sraženýho motorkou či traktorem...a jdu si těch pár metrů (asi 10 ) k lesu a přemejšlím co jako a ani sem nevolala ...nezařvala.. prostě nic... a u vlezu do lesa se proti mě řítí jelito s pohledem, kde siiiii? jak to že neběžíš takýýý, se votočíím a ty nikdeeeee tak sem se pro tebe vrátil...nechal se připnout a šli jsme na houby

řekla bych že díky těm trekům je ten vztah mnohem hlubší a taky je zvyklej mít mě furt za zadkem a když zjistil že mě tam nemá tak byl vcuku letu zpátky

birma
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:41
- Nahlásit

Fajka
u vlezu do lesa se proti mě řítí jelito s pohledem, kde siiiii? jak to že neběžíš takýýý, se votočíím a ty nikdeeeee tak sem se pro tebe vrátil...nechal se připnout a šli jsme na houby
supéééééééééééééééér!
díky těm trekům je ten vztah mnohem hlubší
máme to taky tak

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:46
- Nahlásit

birma
díky těm trekům je ten vztah mnohem hlubší
máme to taky tak

takže měla Kachna pravdu...ještě chvilku a Maya pošupajdí na trek..co by pro vztah a Lokýýška neudělala

birma
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:51
- Nahlásit

Fajka
takže měla Kachna pravdu...ještě chvilku a Maya pošupajdí na trek..
ještě může třeba na agi - to nám taky hodně prospívá

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:55
- Nahlásit

birma
ještě může třeba na agi - to nám taky hodně prospívá
pravda..ale ono je asi fuk u čeho Mayu trefí šlak

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:56
- Nahlásit

Fajka
tak to je jelito super
Fifi
nojo, to teoreticky vím, prakticky mi to fungovalo jen na Dorina, protože on je na žrádlo
Lokin je stejnej jako byl Kim a i Aran, doma to funguje, protože zahrada nudaa, takže hračky a žrádlo jsou lepší, venku hodí bobek na mě, na hračky, na žrádlo, se tam můžu válet v trávě jak chci a klidně si pískat míčkem, stavět se na hlavu bo co, to čuchání někde v křoví je vždycky zajímavější a prostě není nic, co by to přebilo
v tý knížce je to jako pěkně popsaný, ale to řešení se mi až tak moc nelíbí
jako Arana i Kima jsem měla naučený nakonec natvrdo drilem, že přišli i když nechtěli, jsem myslela, že se tomu s Lokinem vyhnu a že budou stačit hračky nebo to žrádlo jako u bordery třeba, ale zdá se ne, že je to fakt víc špic než ovčák

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 22:57
- Nahlásit

Fajka
mě by trefil šlak z obojího

birma
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:04
- Nahlásit

Maya
doma to funguje, protože zahrada nudaa, takže hračky a žrádlo jsou lepší, venku hodí bobek na mě, na hračky, na žrádlo, se tam můžu válet v trávě jak chci a klidně si pískat míčkem, stavět se na hlavu bo co, to čuchání někde v křoví je vždycky zajímavější a prostě není nic, co by to přebilo
nj, ono jde o to budovat tu hodnotu zábavy s tebou postupně. Kdy to, že je to prdel největší ho naučíš na tý zahradě, pak na nudnejch místech, pak na míň nudnejch místech a pak až na těch trochu zajímavejch...
a jo, je to zdlouhavý a je to šichta a s borderou nebo ovčounem bys to měla mnohem víc "zadara", ale zas by to nebyla taková psina, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:05
- Nahlásit

Maya
ale zdá se ne, že je to fakt víc špic než ovčák
Ja ti nevim, ty vzdycky reknes, ze spic je spic... Ja s terierama mam privolani taky nadseny, primerene okolnostem, a zaklad je prave ve stenecim veku. Nepiskam hrackou, nestavim se na hlavu, proste si s tim stenetem hraju a ono vi, ze je se mnou a ja pro nej. Zahrada je zahrada, ale venku je venku. Nezlob se, ale proste musis nekde delat chybu ty.
venku hodí bobek na mě, na hračky, na žrádlo, se tam můžu válet v trávě jak chci a klidně si pískat míčkem, stavět se na hlavu bo co, to čuchání někde v křoví je vždycky zajímavější a prostě není nic, co by to přebilo
Protoze nekde delas chybku ty, opakovanou, neni to stenetem, psem. Ale to je fuck, vsak si stene vychovas tak, jak potrebujes.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:11
- Nahlásit

no nic, míň lidí už asi venku nebude. Jdem na benzínku a pak se projet. Držte prosím všechno co máte, ať to přežijem my i okolí ve zdraví...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:16
- Nahlásit

birma
Držte prosím všechno co máte, ať to přežijem my i okolí ve zdraví...
drzim a jsem zvedava, co si sedres.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:17
- Nahlásit

Fifi
asi nic, ke kolu ho neuvážu. Proto taky čekám jak debil než všichni slušný lidi zalezou spát...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:35
- Nahlásit

birma
tak držím palce
Fifi
ale jo, já to nerozporuju a nejspíš dělám někde chybu, asi furt stejnou a nevím kde a chtěla bych na to přijít, já si s ním samo hraju, doma, ale venku on si hrát nechce, chce si čuchat, tak to ho těžko přinutím
asi se moc opakuju, že je špic, ale co vím, tenhle problém má se špicema dost lidí, že kapku ignorujou páníka a jsou blbě motivovatelní, protože pro ně je největší motivace to čenichání
ty seš mega cvičitel, tak dáš i teroše, ale my obyčejní lidi s tím holt máme problém

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2016 23:40
- Nahlásit

aby to neznělo tak pesimisticky
on je Loki jinak docela hodnej a chytrej, už celkem zvládá dveře do baráku i branku za plot, už se necpe, ale čeká, čeká u misky, chodí na povel kotce a vůbec takový ty provozní věci celkem dobrý, jen už občas se mu nezadaří
a chce furt vlezt do králíkárny a hrát si s králíkama, ale nikdo ještě neměl odvahu mu to dovolit

birma
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 01:16
- Nahlásit

Žijem! Adam se snad pro běh u kola narodil, on je přitom tak vzornej!
Když jsme jeli tam, byl v parku mazlící se pár. Když jsme jeli zpátky, byli v nejlepším. Samozřejmě když jsme byli od nich pár metrů, tak se Adam musel jít podívat, co je zajímavýho u potoka, takže jsem brzdila avolala ho. No když jsme je míjeli, tak přestali a mladík mě slušně pozdravil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 07:25
- Nahlásit

Maya
tak ji jeste priklopte at nezdrhne a muzete ji pak snist

to jeste dotrenujes

birma
tak supr, ze ste si to uzili a prezili a teda dobry, no

HaZa
paradni selmicky

rozhoduju se, jesli zrusit kralicak, coz se mi fakt nechce ale nevim, jestli ho zvladnu

birma
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 07:29
- Nahlásit

cernej caj
Králičák ze strany od Starýho města nebyl tak strašnej. Hlavně nelez na Točník a Keprník

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 07:53
- Nahlásit

birma
ja spis nevim kvuli tomu pokousanymu lytku ze me to furt boli pri chuzi a mam tam obri podlitinu a nevim, jeslti je vhodny to hned drazdit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 08:36
- Nahlásit

xerxova
Diky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 08:53
- Nahlásit

čaj nemáš zač... Jizerky já ráda

birma
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 09:00
- Nahlásit

cernej caj
Jo ty to máš už na tenhle víkend?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 09:10
- Nahlásit

birma
jj...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 09:14
- Nahlásit

birma taky máš v emailu pochoďák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 11:49
- Nahlásit

dneska divocina, uz bych sla domu... budu delat jeste tu druhou cuketku asi, protoze nevim, jak dlouho to vydrzi.

PS: nabatikovany gate, co sem dostala do vero, sou supr, prala sem je s monterkama a fakt nepustili, takze snad teda taky dobry a budu prat normalne. Aji tu barvu sem nakonec zvolila dobrou, neni na tom nic moc videt

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 12:42
- Nahlásit

cernej caj
ja spis nevim kvuli tomu pokousanymu lytku ze me to furt boli pri chuzi a mam tam obri podlitinu a nevim, jeslti je vhodny to hned drazdit

sem se přidala do klubu..mě zas včéra hapal na nožénku kamíneček kvádříček žulovej ...jo joj to je pokulháníčko krom strhaný kůže mám taktaktéž jelito....
je mě prostě souzený noo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 12:48
- Nahlásit

Fajka
tak aspon mas dve jelita tak snad budes brzo zas OK, do treku se to urcite zahoji

jo a zapomela sem napsat, ze feri se nad ranem klepala zimou, coz me dost prekvapilo, tak nevim, jeslti ji vozit neco spis pod sebe (vozim alumatku) nebo spis na prikryti?

jo a bezne vyjou psi? slysela sem v noci, asi kolem 2h hooodne vzdaleni vyti, asi 3 zvirata a myslim, ze to slo z trochu jinejch smeru a fakt hodne z dalky. Stekani to nebylo, ale je otazka, zda to mohl byt vlk nebo spis nepravdepodobny

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 12:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
tak aspon mas dve jelita
takže jsme tři to už je slušná smečka

ze feri se nad ranem klepala zimou, coz me dost prekvapilo, tak nevim, jeslti ji vozit neco spis pod sebe (vozim alumatku) nebo spis na prikryti?
v tom jejím kožichu? nebyl to spíš nerv? nervy nervičky to já znám...

bezne vyjou psi?
jo třeba haskouni furt...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 12:58
- Nahlásit

Fajka
nevim, nikdy sem to u ni nevidela, a vypadalo, ze fakt chrape. Ale taky sem si rikala, ze i kdyz je ted vylinana, prece jen ze bylo docela teplo...

vydis, tyhle primitivni rasy me nenapadly

birma
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 13:15
- Nahlásit

Xerxová
díky díky moc!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2016 13:28
- Nahlásit

cernej caj
a vypadalo, ze fakt chrape
no tak to se jí možná něco zdálo ne? že honí lumpíčky nebo zajíce..to se fakfka taky dyck třepe a to spí ve vytopeným obyváku na koberci v zimním kožichu..to jí zima fakt nejni

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání