| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2016 22:03
- Nahlásit
Maya
víš o téhle knihovně?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2016 22:51
- Nahlásit
birma
o tom Skandinávským domu jo, protože tam pořádají i kurzy, tak jsem na to narazila, když jsem si je hledala, ale že maj i knihovnu, to nevím, jako bylo by to super, ale pro mě fakt hodně z ruky, jako blbý je, že prostě z Hostivaře je v Praze všechno z ruky a jezdit někam skoro hoďku a totéž zpátky na bus po práci je pro mě nereálný
no mě teda i v zátěži 5-6 litrů přijde hodně, když v normálním režimu nad jídlo má člověk vypít půllitr až litr a následky přepití taky nejsou žádná sranda, aby ti ještě neřekli, že máš míň pít
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2016 23:23
- Nahlásit
Maya
No já i normálně tak 4 litry denně vypiju. Při dvou za den už mě bolí hlava z nedostatku tekutin. Že to není úplně zdravý vim, ale abych měla denně bolehlav jen abych se vešla do tabulek, to mě ani nehne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2016 23:38
- Nahlásit
birma
no ale otoky jsou hlavním příznakem přepití, ale tak uvidíš, co ti řekne doktor, každopádně být tebou bych mu ten tvůj pitnej režim popsala pro jistotu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 06:42
- Nahlásit
Maya
Kvůli mýmu pitnýmu režimu už mě i zkoumali a na nic nepřišli
Z přepití to fakt nebude, to bych to neměla vázané na longy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 08:02
- Nahlásit
birma
4l jsou fakt divný
první pozitivkářská věc,
Lapinou to začíná, pozitivkou to pokračuje a longem to končí
Jedeme na dofčuuuu.
Psy hlídá babička, protože kamarád bere fenku a bylo by to zbytečně komplikovaný.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 09:19
- Nahlásit
kachna_
4l jsou fakt divný
to má prostě každej jinak, někomu stačí půl litru, já začínám na 4. A věř, že mě kvůli tomu jako malou protáhli po doktorech, protože babička mi věštila minimálně cukrovku. Nějak nebyla schopná pochopit, že v asi 5 letech k obědu opravdu POTŘEBUJU vypít 1,5 l vody
Jedeme na dofčuuuu.
moc si to užijte!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 12:57
- Nahlásit
my máme za sebou úžasné Jizerky. Trošku jsme průzkumničili... a krásná místa daleko od cesty nalezli... 15 kiláčků.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 14:25
- Nahlásit
Já mám za sebou akorát práci a pak 40 bazénů večer nás čeká rande s kamarádkou a plavení psů, tak se těším
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 14:53
- Nahlásit
birma plavání si Adam určitě užije.
NIght si užíval lítání podmáčeným mechem, tryskání ve vysoké mokré trávě, brodění potoků... Viděli jsme černého čápa, ořešníky, křivky, lišku... Psisko vzorné a protože jsme byli nejprve v horách sami (brzičko) a pak jsme zase šli mimo cesty známé... tak si to až na poslední dva kiláky užil zcela svobodně
Včera i zítra je slavící den, kdy nás bylo i bude doma víc - a tak jsme volný dnešek využili k pořádné procházce.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 15:09
- Nahlásit
Xerxová
plavání si Adam určitě užije
on vždycky, i kdybych mu měla vysekat díru do ledu
NIght si užíval lítání podmáčeným mechem, tryskání ve vysoké mokré trávě, brodění potoků... Viděli jsme černého čápa, ořešníky, křivky, lišku...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 16:53
- Nahlásit
kvizova otazka: koho grafla ferinka do lytka protoze jlidal psy z jiny strany pac ta druha s restauracnima stolama vypadala ok? jasne, cokl na volno 4metry od panicky, ferina predvedla to svoje naf, ja se lwkla ukrocila a bylo to. vero zdarne pokracuje ve vandru a ja budu muset jet na testovaci ferinko vamdr jindy... strasne me to ssssssss ale kdyz by se to zhorsilo, budu rano na hranicich 12 km od nejblizsiho spoje
kachna
kraaaasnou dovcu
xerxoba, birma
dobre ze ste si obe uzili venku s psama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 17:28
- Nahlásit
čaj ty máš ale smůůůůlu... Tak ať ti kousanec neoteče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 17:47
- Nahlásit
xerxova
no doufejme... boli to jak slak, pri chuzi z kopce na bus sem myslela ze umru. kdyz se nehybu jen vitim jak to boli. nemuzu se navic sovolat kamaradce, protoze nemam klice od domu, takze mozna budu spat na nadrazi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 18:46
- Nahlásit
paradni a ta teti tam, ta je husta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 20:18
- Nahlásit
Xerxová
ještě že je tak velkem a nemusí z těch skla skákat
cernej caj
ty jo, tak at se ti to brzo zahojí, dneska byl asi nějakej echt den, Lokiho taky chytnul protestní amok když nechtěl domů, jsem myslela, že ho přetrhnu a žádná pozitivka teda, si říkám, že už z toho vedra hrabe i psům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 20:22
- Nahlásit
maya
je to rozhivene stene, pockej co tepr puberta. jinak tu knizku mam taky, nemam ji doctenou ani, su lajda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 20:27
- Nahlásit
cernej caj
jj, však Kim bbyl stejnej, jen jsem doufala, že tenhle si ti vrčivokousavý vzteklý amoky odpustí, ale holt si chtěl žrát slepičince
takže když si vzpomenu na Kimovu pubertu, tak jestli mě čeká to samý, tak to bude fakt na blázinec a nebo ho přerazím
knížku jsem zatím přečetla kousek, je to samo o klikru, klikr mám, ale teda nevím jestli to zkoušet nebo ne a kdy když tak, taková ta rada tam na nabití klikru x krát dát psovi odměnu, to bych Lokimu stihla tak jednou než by si odskotačil zabíjet flašku
hele jestli už tu nebylo https://www.facebook.com/milos.kluiber
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 20:28
- Nahlásit
Maya ono tam se skáče blbě - neboť borůvčí ukrývá další kameny a mezi nima jsou díry. Klidně i na zlomení nohy. Takže se musí šlapat tam, kam člověk či pes vidí. Proto se tak opatrně "spouští" , neb se skočit oprávněně bojí. Je od malička pes jizerskohorský - takže většinou problémy v terénu nemá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 20:37
- Nahlásit
maya
nechapu ten db profil krom zaladniho infa nic nevidim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 21:20
- Nahlásit
a videli sme ohare s bilou hlavou, jen z dalky, a derinku nekdo mazlil a ptal se ceho je to jrizenec ze je to moc pekny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 22:27
- Nahlásit
cernej caj
mě se to normálně otvírá, je to nějaý fotograf asi, má tam krásný fotky jako třeba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 22:30
- Nahlásit
a kdo to zkusí s těma fotkama tady?
mám to na profilu, dává je tam a celkem mu vyhrávaj
http://www.pixoto.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2016 22:35
- Nahlásit
tohle jsou boží fotky a vůbec ta kategorie Landscapes nebo Digital Art
http://www.pixoto.com/kimmoellerkjaer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 07:53
- Nahlásit
Maya
z pc uz to vidim. no ja tam fotku davat nebudu, to je nejaky profi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 11:08
- Nahlásit
čaj přehoď fotky sem - dala jsi je k ATB - a to není nejlepší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 11:11
- Nahlásit
něco ze včerejšejšího večera - i v Praze jsou hezká místa
Fifin - nejnebezpečnější pes, co znám. A ten malej smrádek mě miluje a já se ho bojim
Xerxová
nádherný fotky!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 11:38
- Nahlásit
birma koukám, že se Adamisko krásně vyplavilo. Hezké fotky - ono bylo krásné fotogenické počasí.
V Jizerkách jsme místa běžně lidnatá prošli v čase, kdy jsou hory jen naše (skoro - bděl výběrčí parkovného - už ví, že budeme mít první parkovací lístek dne a pak jsme dva mládežníky potkali u výhledové věže na Čihadlech. Evidentně nocovali ve věži a čistili si zuby nikoli v rašelinných jezírkách, ale v protějším příkopu plném průzračné dešťové vody) Pak jsem sešli z cest značených a v podmáčených cestičkách jsme hledali Ztraceného pánaboha. Nenašli - nu co - Ruské kříže jsme hledali rok a půl a na tenhle malý křížek taky určitě dojde . Já vím, že dneska není problém vygooglit si přesné souřadnice i těchto zapadlých míst (vím i kde) - ale to není ono... My rádi bloudíme, čvachtáme, kocháme se... Kafíčko s bábovkou uprostřed hor je prostě dokonalost
No a pak jsem šli naším oblíbeným průsekem přes Smědavskou horu. Tam taky živáček nehrozí... a tak lidi a psi a cyklisti byli až od mostu přes Smědou ke Smědavskému parkovišti. A tam bylo jak na Václaváku, parkoviště přeplněné, na hospodu se stála fronta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 11:43
- Nahlásit
Xerxová
jo, uz sem si vsimla
par fotek
birma
ten rybnik je skvelej
no ja musim rict, ze na tom hrebenu javorniku to bylo jak na dalnici, tolik lidi sem snad takhle v kopcich jeste nevidela, ale asi jako jednodenni vylet oblibena trasa...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 12:05
- Nahlásit
Xerxová
koukám, že se Adamisko krásně vyplavilo
jojo byla tam snad hodinu, úplně blaženej
Snad se mi na podzim povede urvat ještě den volna a na tři dny si tam k vám do kopců zajet. Vůbec to tam neznám a ty tvý popisy a fotky jsou neskutečně lákavý
cernej caj
par fotek
parádní
ten rybnik je skvelej
jojo, na to že je pár minut chůze od obrovskýho sídliště je moc hezkej, docela čistej a neni tam zas tak moc lidí (alespoň večer teda)
|