| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 13:48
- Nahlásit
Fajka
prave ze na to nejsu zvykla, nikdy to nedela,takze takova novinka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 14:22
- Nahlásit
Birma nemáš zač - to byla jen nuda v práci Kdyby se výlet nějak blížil nebo jsi chtěla cokoli dovysvětlit, změnit, zkrátit, prodloužit, vyndat asfalt, .... napiš. Zatím si to můžeš překreslit do mapy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 14:25
- Nahlásit
birma
az to prekreslis, posli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 14:25
- Nahlásit
Fajka ty jsi taky jelito - dělat si jelita pod dozorem Jelita... Já mám pro změnu doma ručku v ortéze, neb jsem si našíváním korálků na šatičky, korunku a závoj čtyřleté princezny pořídila jakýsi zánět šlach... Já o nich občas vím... a teď to tedy dost vygradovalo. Ortéza byla doma a v ní je vše o.k. Do práce chodím bez ortézy - a jednou ručkou cvakám tabuličky, případně plány velevýletů jizerskohorských
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 15:15
- Nahlásit
jo byla jsem dneska u dochtora a asi ho myluju s otejkáním nohou si nemám dělat starosti, že je to prostě žilní nedostatečností a jenom jinej příznak stejný nemoci jako moje křečáky. Že ledviny to nejsou, když je to vázaný na námahu a že když to samo odezní, neni to nic vážnýho Pak mi i secvaklo, proč to mám až letos - dřívg jsem si den dva po takový akci dala kopyta nahoru, jenže teď v pondělí většinu dne stojim v práci, což tomu samozřejmě neprospívá...
Na moje dejchání říkal, že to taky nic vážnýho nebude, ale poslechl mě, prohmatal, změřil tlak (a prej dobrý), udělal ekg a ještě půjdu na krev, ale srdcem to teda nebude. Jestli budem ještě šťourat do plic, který podezřívám od začátku, nebo jestli mu uvěřim, že prostě nejsem v kondici, tak se nemám divit, nevim.
Na rozloučenou mi sestřička bodla tetanovku a bylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 17:00
- Nahlásit
birma
tak supr ze to neni nic vaznyho a mas tetanovku
xerxova
proto se dost vyhybam podobnym drobnym cinnostem a treba i loupani brambor. ten ychop mi chronikej zanet slach zhorsuje, tak se ho snazim vubec nedelat a radsi nejist doma brambory nez si zapricibit pracovni neschopnost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 17:41
- Nahlásit
cernej caj
tak se ho snazim vubec nedelat a radsi nejist doma brambory nez si zapricibit pracovni neschopnost
kup hezký brambory a pak je umyj hloubičkou, nový brambory loupat netřeba aslupka dodává skvělou chuť, navíc je plná vitamínůch
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 18:10
- Nahlásit
čaj tak to já se snažím dělat všechno. Mám je načaté řadu let - ale holt bylo těch potvor korálků moc.
birma chicht - už jsi to zkoušela nacpat do mapy ?? Já se přiznám, že jsem jela hodně podle paměti a doufám, že jsem názvy rozcestníků a vrcholků trefila... Hledala jsem jen Jezdeckou cestu a U studánky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 18:21
- Nahlásit
Xerxová
ještě jsem se ani nedostala domů, abych na to měla klid... A tedy nevím, jestli dneska spíš nezalezu spát, protože ruka po očkování začíná pobolívat, tak že bych nechala tělo v klidu se s tím vypořádat Ale už se moc těším, až si k tomu sednu
Teď mě ještě namlsal Martin fotkama ze Šumavy, kde jsem nebyla už mnoho let a stejně tolik let tam chci Tak jsme se hooodně předběžně domluvili na listopadový výlet, že by tam nemusela být ani noha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 19:52
- Nahlásit
koukám tady se hromaděj marodi, jen birma s nateklejma nohama je úplně zdravá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 20:15
- Nahlásit
Maya
birma začíná bejt flustrovaná z toho kola, protože řeší, že buď může jezdit po samym asfaltu (chudinky Adámkovo nožičky), nebo se bát, protože tam, kde neni asfalt jsou bezdomovci a to nevim, jestli bych se bála víc o sebe nebo o Ádu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 21:03
- Nahlásit
s ohledem na Adamova tlapátka bych volila ty bezdomovce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 21:04
- Nahlásit
birma
se holt fakt musíš přestěhovat někam na venkov
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 21:05
- Nahlásit
jednou za sto let není Pepa večer doma a náš závislák pravil, že na něj bude čekat. Což by mi až tak nevadilo, kdyby u toho tenince neplakal, že já jdu nahoru směr koupelna a knížka v ložnici...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2016 21:25
- Nahlásit
Xerxová
zatim zvažuju, že zmobilizuju veškerý morální síly a budu pravidelně vyrážet autem za rozbřesku za Prahu. Snědenýmu psovi jsou zdravý ťapátka dost k ničemu...
Maya
to není novinka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 07:48
- Nahlásit
birma
jj, takova pecena bramburka se slupkou
myslim spis jakoze loupaci prace nedelam kvuli bramboram
ta sumava je bozi, ze ?
Xerxová
me to prave dost zhorsuje tahle titerna prace, tak se ji vyhybam co to jde. At je brzo hnatka odpocata a zase v plne kondici a holt s koralkama budou pomahat deti, az povyrostou
citlivy dogatko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 08:00
- Nahlásit
čaj tohle dogátko mě svojí citlivostí a měkkotou zničí... Navíc mám pocit, že opravdu konečně dospívá a jak se trochu v chování mění, o to víc je přecitlivělej. Tenince pláče, vždy když není něco přesně dle jeho požadavků. Umí se tvářit jak trpitel největší. Někdy mám pocit, že se za těch dva a půl roku nenaučil česky.
Naštěstí na tyto projevy nemá moc prostoru - venku řádí a blboší ažaž a doma hodně času prochrápe - přeci jen to není vižla, jelito či jiný aktivista...
na té třetí fotce zkouší šitou korunku se závojem (a první našité korálky)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 08:31
- Nahlásit
Xerxová
najtik princeznou je BOZI fotka, fakt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 09:20
- Nahlásit
tak ten kralicak zvazuju... zvazuju, ze ho zkusim nalehko a s prespanim v chate cca 2km pod mistem, kde sem chtela bivakovat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 09:37
- Nahlásit
Xerxová by asi tedy měla Nýtkovi číst pohádku:
a já Rumíčkovi taky. Protože on je taky panenka, která tence plakala. Teda pláče. Stojí za dveřma záchodu a tence pláče, stojí za dveřma kópelky a pláče, chodí bytem s krysou a pláče Doufám, že ta dovolená ho rzptýlí. V pondělí jsme se rozptylovali sami v polích, prací, hraním a taktéž plováním (žebrání u mámy moc zmiňovat nebudu, nesnášim totiž žebravý psy ). A včera měl Rumíček o zábavu postaráno velmi. Jel se totiž podívat za tetou Aischou, kde byla taktéž návštěvou bíglová Čelzí, kterážto je velmi plaché stvoření, což Rumíčkovi vůbec nebránilo v dvoření. A tak dostal od tety Aischi na budku, protože co se má co zabávat s kýmkoliv jiným, než s ní. Pak mi seděl Rumíček na klíně a líbali se s Aischou. Pak seděl Rumíček Brtníkovi na klíně, pak seděl Aischový na klíně, pak Aischovýmu tatínkovi na klíně, pak Aischovýmu páníčkovi na klíně. Malý Aischopaničce na klíně neseděl, to by jí asi zasednul i když je trpaslik. Pak byl Rumíček Blažej, protože mu tam děti házely míček. Pak házela míček i maminka jedný malý holčičky a hodila tak přešikovně, že ehm holčičku málem trefila , tím pádem ovšem Rumíček musel velebrzdit a stejně nedobrzdil, udělalo báác! Pak přišel Rumíček domů a po vdechnutí zelených držtěk taky udělal bác a vytuhnul až do rána, stejně jako Koláče, kterýžto ač nechtělo, bylo mu sektu nalíváno. A sektu Koláče neodolá dlouho. Takže pak taky udělalo Koláče bác a vytuhlo až do rána. Resp do 3:30, pak už bylo vzhůru a pro myšlenky neusnulo.
cernej caj
já bych čajdo asi byla srab a s tou ukousnutou nohou /ty máš na to dífče teda smůlu na ty kousance/ ten Kraličák neriskovalo. Nebo už je to nějak výrazně lepší?
birma
Gratuluju k nedostatku chorob
s tím kolem teda blbý, chápu, že máš dilemata, eh
Maya
je úplně zdravá
a co hlava?
ad to hraní a navázání psa na sebe, musí to být fakt tak zajímavý a intenzivní, aby to zaujalo a jak píše birma - z domova to přenášet ven postupně. Štajn jako malej na mě taky házel bobek a doma jsme si hráli hodně, tak jsem začla tím, že jsme se rozblbli ještě v chodbě domu a pak jsme blbli, když už jsme byli na podestě a postupně jsem to vytáhla úplně před dům, na louku za domem a pak i do těch polí, kde bylo všechno 100000x zajímavější než já. Musíš na tom máknout. A taky chodit jen s ním a mít prostor a volný ruce jen pro něj.
Fajka
koukám, že si taky musíš pořídit kdejaký jelito
Fifi
Smutenka smutenkovatej Moc na vas myslim, pani. Snad ho to prejde, postupne, ale musi to pro nej bejt tezky mo
děkuju. No těžký to pro něj je. Jsem jen ráda, že ví, že ji nehledá, že je "jen" smutnej. pláče a tulí se, v určitým ohledu najednou dospěl. A my se snažíme co to jde, on je i důvod proč do tý dovolený jdu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:08
- Nahlásit
PetraK chůdě pan Smuténka Smuténkovitý. Plánuješ do budoucna pro něj mladého parťáka ??
Tak ať dovča vyjde a všichni si odpočinete a v novém prostředí smutek trošku odezní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:14
- Nahlásit
Xerxová
Plánuješ do budoucna pro něj mladého parťáka ??
já teď neplánuju vůbec nic, jsem ve stavu meziprostoru a času. Chtěla bych se trochu víc věnovat jemu. Taky nevím jestli štěně - a jaký, jestli dospělýho - jestli fenu, jestli psa........... nevím teď nic. Jenom prostě jsem .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:18
- Nahlásit
PetraK
tak supr, ze mel takovou psi partu a dovolena snad bude rozptyleni pro vas vsechny
jo, je to lepsi je tam hlavne obri podlitina ale kousanec tentokrat neni tak hlubokej a chodit muzu. otazka je, zda budu moct i na kralicaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
kraličák je vražda převlečená za kopec. Tak. Nikdo by tam neměl chodit, nikdo, protože hrozí smrt vysílením!
supr, že se haxna dává do pucu, že to není žádná hrůza.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:31
- Nahlásit
PetraK
a co smrt zesilenim?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:40
- Nahlásit
cernej caj
si piš, že zešílíš rozhodně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 10:48
- Nahlásit
cernej cajPetraK
ehm ehm..někdo kdo je šílenej..už rozhodně zešílet NEMUŽE!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 11:20
- Nahlásit
dneska opět velezážitek s paní s medovým hlasem a prasodorkou. protože paní mi to asi chtěla nandat, tak opět přikráčela s čubou na volno a pustila ji k nám. No nějak paní asi nečekala, že tentokrát mi to vadit nebude Adam byl na volno, krásně poslechnul, vydržel čekat, dokud nedošla skoro až k nám, tak pak dostal svolení. Trochu jí prohnal faldy a vrátil se zas ke mně a takhle několikrát. Paní zatím odešla asi 50 metrů daleko, pak přešla málo frekventovanou silnici a čuba pořád u nás. Takže se paní musela kus potupně vrátit a stejně bylo vidět, jak si fena šla až ve chvíli, kdy se jí samotný chtělo... Tak hlavně, že je paní tak spokojená s tim, že nemá vycepovanýho psa.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 11:21
- Nahlásit
PetraK
chůdě malej smutnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2016 11:38
- Nahlásit
birma
opět velezážitek
lidi jsou fakt.......... mně takhle před časem vypustila madam Rumoušovi do zad, když jsme byli uprostřed cvičení a byl opravdu soustředěněj, odrostlýho thajce. Prima fakt.
|