| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 12:23
- Nahlásit
birma
jj, na prazskej rybnik nadherny
strasne jim zavidim, protoze sem se na tenhle vandr tesila skoro dva roky, loni mi to bouchlo kvuli praci prescas a letos tohle...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 12:32
- Nahlásit
cernej caj
strasne jim zavidim, protoze sem se na tenhle vandr tesila skoro dva roky, loni mi to bouchlo kvuli praci prescas a letos tohle...
a noha je už lepší nebo se pomalu vydáváš na pohotovost? A klíče od domu jsi sehnala?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 12:45
- Nahlásit
birma
jo, nakonec se zadarilo - mela sem jeste zalozni teta plan, kdyby ostatni selhaly, ale ani na nej nakonec nedoslo, uz druhej zalozni se chytil
noha asi lepsi - zda se, ze je to hlavne hodne pohmozdeny/monclak jako krava/ ale ta nejvetsi rana mozna ani tak hluboka jak vypadala neni... jako boli to cely jak cert ale mozna spis z toho zhmozdeni nakonec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 12:49
- Nahlásit
bylo spis dost blby, ze sem mela vcera na rozhodnuti asi 20 minut - abych stihla posledni spoj do civilizace, protoze kdybysme sli tech par km jeste, tak by se mohlo rano stat, ze se nepostavim a bude problem dostat se z hrebene k vlaku... (a teda v noci sem moc nespala, kazdy pohnuti a preneseni trochu vahy a hned me to vzbudilo
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 13:09
- Nahlásit
Ahoj, prosím info od zdejších "turistek" jak se obléct na výšlap na Sněžku? a Ještěd - a z něj pak výlet na koloběžkách? 3/4 kalhoty jsou jasné - ale co mikina? nepotáhnu jí zbytečně? (šusťákovka nebo pláštěnka v batohu jistá) .... a jak je (počasí) v Českém Ráji (o kolik míň než Praha nebo Brno)
Díky za rady - už jsem asi 30 let v těch končinách nebyla ( a hrozně se těším - teda psiska budu nechávat doma to je jediné - )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 13:30
- Nahlásit
HaZa
vem si rozhodne mikinu, nebo nejakou zateplovaci vrstvu. Radsi at ji tahnes zbytecne, ale nahore muze byt o dost chladnejc, nez dole a v tomto pripade myslim, ze je jen rozumny ji radsi nepouzit nez nemit.
v ceskym raji ti nereknu, jak je to presne min praha/brno ale proste kdyz je vsude teplo, tam je taky teplo. Rozdily muzou byt par stupnu (prece jen rozpalena jizni morava byva obecne teplejsi), ale kdyz cekas horky leto, bude tam taky teplo (mezi skalama chladnejc - nekoho to ochladi, a nekdo oceni aspon sustku do batuzku). Ono pokud by v brne bylo treba 30, tam muze byt 27, coz prakticky neni rozdil.
jinak teda si to paradne uzijte a pokud byste zamirili na malou skalu tak u infocentra v bouckove statku vyborne vari
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 14:39
- Nahlásit
zvažuju jestli se přihlásit na třídenní agi intenzivku k Lence Sack. Finančně mi to sice moc nevychází, ale to mi nevychází ani bez toho, tak je to možná skoro jedno A aspoň bych neměla pocit, že se jenom flákáme a nic neděláme
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 14:40
- Nahlásit
cernej caj dík za rady ;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 15:05
- Nahlásit
birma
tak to by sis zas urcite uzila nejen ty ani adamek a holt dozenes financne potom ty ztraty
HaZa
no vlastne sem ti vubec nic neporadila ale urcite pak se budu tesit na fotky, az se vratite. Ceskej raj je bozi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 15:22
- Nahlásit
cernej caj
holt dozenes financne potom ty ztraty
já to nedoženu asi nikdy ale zas žijem jen jednou Zejtra to proberu v práci a pak Lence napíšu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 17:10
- Nahlásit
birma
presne, tak at to klapne
ten lenoch 20hodin nesel ven, ze prej vcera byl venku dost a curat prej netreba, jen vycitavy pohledy z polstare, kdyz sem sla s timickem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 19:11
- Nahlásit
cernej caj
pěkný fotky, ferinkofotka moc hezká, a ten hrnek parádní, to je skládací?
jinak si to asi včera přivoala, Loki mě včera vzal špičákem u kloubu u zápěstí a dneska zarudlá boule co bolí jak sviň
dneska už mi jen rozříznul zubem prst jak nožem hned pod nehtem, holt moc miluje tvrdej chleba pro králíky a ten chňap ještě moc neumí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 19:12
- Nahlásit
a zase nechtěl domů z louky, tož más smůlu a bude se vracet na vodítku, protože v tomhle případě selhává i okaté chválení Dorina
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 19:17
- Nahlásit
Maya
dik - hrnek jo, je to takovej ten jak sou plastovy skladaci psi misky. Nicmene to mel kamarad, ja kafe nepiju, ani sem netusila ze tam nejaky budou delat, tudiz i kdybych pila, hrnek bych nemela
tak snad to bude brzo OK, nez pujdes do prace tak to zmizi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 19:18
- Nahlásit
Maya
jinak si to asi včera přivoala, Loki mě včera vzal špičákem u kloubu u zápěstí a dneska zarudlá boule co bolí jak sviň
píšu si - cokoliv špicoidního nebrat, jsou to nebezpečný kousavý potfory
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 20:14
- Nahlásit
birma
ale timicek by mouse neublizil (pac je moucha rychlejsi nez cvaknuti tlamy )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 20:17
- Nahlásit
HaZa
ale co mikina? nepotáhnu jí zbytečně
určitě nebude zbytečná, třeba na Ještědu věčně fouká a než vylezeš nahuru určitě se pořádně zapotíš, nahoře bude pofukovat a budeš ráda že ji máš..já na tůry bez šustačky a mikči nikdy nevyrážím...raději táhnout navíc než aby chyběla a pak byl člověk nastydlej
Hezkou dovču přejeme..v českým ráji je jako v ráji.. jen tam budou ted asi davy...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 20:29
- Nahlásit
Achjo, co to ctu, nechci cist takovy veci!!! Bubitko pareckova, psi vilo, pozdravuj tam vsechny a spesl k Dorotce bud preuctiva.... Obema dvojnozcum hodne sily a ctyrnozcovi Rumickovymu co nejmin smutneni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 23:01
- Nahlásit
birma
íšu si - cokoliv špicoidního nebrat, jsou to nebezpečný kousavý potfory
jasně, to by tě sežralo zaživa, to je jasný
jinak nutrie je tu furt a dneska navečer se rozhodla projít do vesnice, bohužel po cestě, srocení se jí jalo zahánět koštětem k potokou a zodpovědně můžu říct, že nasraná nutrie nic moc skřípe a cvaká zubama a stříká moč bo co a taky docela rychle běhá
nehnul s ní nikdo, ale je nějaká vochočená, normálně jí lidi vůbec nevaděj, by si jí čověk i mohl pohladit kdyby chtěl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 23:19
- Nahlásit
Maya
bohužel po cestě, srocení se jí jalo zahánět koštětem k potokou
srocení špatně vyhodnotilo situaci Nutrie jsou prý dost chutné, takže srocení mohlo mít príma dlabanec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 23:31
- Nahlásit
birma
srocení si dá radši vlastní králíky než nutrii, co prej chutná jako králík
no jestli neodkráčela nakonec s tý silnice, tak on si jí za tmy někdo sejme autem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2016 23:33
- Nahlásit
birma
každopádně teď se budu bát pustit psy na louce, když vidím jak daleko chodí od potoka, kdyby na ní narazili uprostřed louky, to by byl asi masakr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 05:52
- Nahlásit
fifi
myslela sem na tebe vcera, zda te nesplachla burina na dovce, tady to radilo ale v cechach uz mozna ne...
maya
a myslis, ze by se psi nechovali jinak, kdyby ji citili? ale asi muzou pak zachytit az pozde, tak naprd...
fajka
zkusena snezkoslapka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 06:21
- Nahlásit
HaZa jestli pojedete z Ještědu dolů na koloběžce, tak si vem určitě něco teplého na sebe. Protože někteří z krajů rovinatých netuší, že když se jede dlouho svižně dolů s kopce, tak je ochlazení těla velikéééééé a je člověku zima.
Do hor (a Ještěd i Sněžka hory jsou) určitě mikinu, větrovku a šátek (na krk či na uši)
Užij si dovolenou u nás za humny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 06:22
- Nahlásit
Bubitka má dneska na Zvířetníku poslední kus svého povídání
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 06:36
- Nahlásit
Fifi prosím, mrkni do tématu o přivolání lovky - jde o výchovu vysokonohého teriéra - a tam si myslím, že máš co říct
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 06:52
- Nahlásit
XerxováFajka
díky za rady, jak jsem psala 30 let jsem tam nebyla ... s rodičema jako děcko každý rok v létě Dvorská bouda (jsem rodilý "pražák" takže to bylo blízko ) tak si něco pamatuji, ale už 18 let jsem "moravák" a musím přesvědčit děcka - oni nejsou "horalové" ... dosud jsme na dovče jezdili k moři (syn má alergie a astma) a na hory už nějak nezbýval čas a finance ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 07:08
- Nahlásit
Xerxová
diky za upozorneni na povidani
jinak teda snidam zbytky cukety po vcerejsich hodech, cukete na smetane, co se mi nevesla na panvicku a jeste mam doma jednu, tak bude asi druhy kolo
jeste neco od kamarada
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 13:53
- Nahlásit
cernej caj
Nesplachlo nas nic, bourky nas zazracne mijely. Ale honilo se to kolem moc pekne.
Achjo, ja chci zpatky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2016 14:07
- Nahlásit
Fifi
to už jste doma? To bylo letos nějaký krátký, ne??
|