Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 18:38
- Nahlásit

birma
vceli bodnuti.

Ja ten zyrtec mam ve vandro lekarne asi milion let - pro alergiky. Ale urcite mi nic o ospalosti nerikala, kdyz sem to kupovala.

Kdyz sem se ptala v lekarne dneska na jinou latku, tak byla dost prekvapena a rikala, ze ospalost je hodne krajni vedlejsi ucinek... (aneb uz se mi ozvalo asi 6 lidi ze po tom ospali sou, tak mi to prijde jako dost velkej vzorek lidi...)

jinak si domlouvam snad jeseniky na rijen, uz se tam chystam dlouho a tvoje fotky me jen utvrzujou ze tam musim!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 20:56
- Nahlásit

cernej caj
ospalost u jednorázovýho podání antihistaminik je úplně běžná, když to budeš brát dýl, tak si zvykneš
zkus příště jiný, třeba budeš mít lepší reakci, ale jinak ty neuspávací jsou jen na předpis, ale zkoušela jsem a mě teda moc neučinkovaly

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 22:56
- Nahlásit

cernej caj
nevím, jak na tom v říjnu jsem, ale kdyby to šlo, přidala bych se (tedy pokud by to šlo).
Ale bacha, koleje do Lipový jsou pryč a do října asi nový nebudou...
Po Zyrtecu jsem byla jak zombie, neschopná ničeho a jen bych spala...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 05:47
- Nahlásit

no aja se divala na ramzovou a jeste cosi a oboji mi naslo spojeni v poho, musim se podivat kde presne je lipova, pac ty zastavky tam moc neznam

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 06:35
- Nahlásit

cernej caj
Lipová je kousek od Ramzové, minule jsme tam vystupovali - při čundru po rychlebkách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 07:27
- Nahlásit

birma
tak jo, mas pravdu, v tom spoji vidim "bus". uvidime, kamarad to naplanoval od patku coz mi nevyhovuje, takze uvidim, jak to nakonec dopadne...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 08:42
- Nahlásit

zase chystate nejakej vylet?
Loki vcera na louce nasel mrsinu a nevyvalel se v ni
taky mi zere vlasy jeste ze si je jdu nechat v patek ostrihat
dneska posledni den v praci pred dovolenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 08:43
- Nahlásit

Maya
no ja chystam furt neco, jen na to neni moc cas

no tak s mrsinou co neni muze byt ale treba nebude valeci typ
jak mas dlouho dovcu, 14dni? a budes jen doma?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 09:03
- Nahlásit

cernejcaj
jj 14 dni jen doma krome navstevy kadernictvi a zubare a jednou chci mamu vytahnout do Prahy do obchodaku protoze potrebuje bundu a u nas nic poradnyho nemaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 09:05
- Nahlásit

Maya
tak to si aspon krasne odpocines a doufam, ze s mamou neco peknyho vyberete

drzte palce, dneska se de pan podivat na objektiv, co nepouzivam diky bozskymu drzaku na fotak, aby si ho chtel koupit.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 09:15
- Nahlásit

cernejcaj
tak to drzim palce at si ho koupi
jinak jsem psum koupila ty grancle Black canyon steneci zerou to mnohem lip nez TOTW ale Loki po tom kadi strasny hromady jako zere 3x denne takze vetsi odpad predpokladam ale tohle uz se mi zda moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 09:19
- Nahlásit

Maya
ty ani neznam. Hm, tak asi rychle dozrat a neco jinyho - ale treba se to taky zpravi?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 11:31
- Nahlásit

Maya
jednou chci mamu vytahnout do Prahy do obchodaku protoze potrebuje bundu a u nas nic poradnyho nemaj
ji vytáhni k nám

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 11:33
- Nahlásit

birma
nic proti, ale k vam bych si nesla koupit bundu ani ja, natoz mama

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 11:34
- Nahlásit

cernejcaj
msji je ted novy na grauule.cz
jo pak vezmu jiny asi osvedcenej Nutram
nastesti tech 15 kg sezerou brzo Loki toho sezere hodne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 11:46
- Nahlásit

Maya
kyselinka stenikovska

PetraK
tak snad bude bubinka po veterine OK, DRZIM VSECKO

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 11:53
- Nahlásit

PetraK
doufám, že to není nic horšího.OKAMŽITĚ PROSÍM DRŽTE VŠICHNI PALCE.

držíme!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 12:00
- Nahlásit

PetraK
drzim palce at to nic neni a Bubice je brzo doma a cajku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 12:16
- Nahlásit

PetraK myslím na Bubici - ať to zase tou svojí buldoččí povahou zvládne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 12:16
- Nahlásit

PetraK a jak maminka na výletě ??

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:13
- Nahlásit

PetraK
držíííííím!!! a ty jsi v práci? nebo jsi zůstala doma, abys byla neustále na příjmu a po ruce?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:14
- Nahlásit

Maya
k vam bych si nesla koupit bundu ani ja, natoz mama
A to proč jako???

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:29
- Nahlásit

birma
az se budu chtit vypravit na trek tak mozna jo ale bezne ve meste cestou do prace nemusim vypadat jsko ze jsem si prave odskocila ze sjezdovky v bunde po mladsi segre
jako cti ze se mi krajne nelibi sportovni obleceni noseny jako mestsky a v zivote bych v tom do mests nevlezls pokud bych zrovna nesla z lesa nebo tak nejak a nesnadim vopnuty bundy takze u vas fakt nic oro me

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:36
- Nahlásit

Tak vim, proč nechci dalšího psa, ale dneska mám teda hodně velkou potíž se přesvědčit, že to fakt nejde. Vlastně až takovou potíž, že se snažim přesvědčit mamku, že to jde.... (však jsou kapesní, to moc nesežere, léky nestojej tolik, do bytu se to vejde, na vodítku to člověk udrží a o tréninky se při finanční nouzi s Ádou podělej...)

Maya
fakt ti třeba tohle přijde nevhodný do města? Nechci na tobě dělat kšefty, jen mě to překvapilo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:40
- Nahlásit

birma
me by se to treba celkem libilo a sehnat hezky sportovne ladeny obleceny do mesta i nouzove na ven ale aby to melo taky nejaky bud dobry parametry membrany nebo zadnou, to je dost nerealny tez

tak su zvedava, jak s mamkou rozhodnete

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:42
- Nahlásit

cernej caj
su zvedava, jak s mamkou rozhodnete
no já zvědavá nejsem, je mi to jasný. Ale fakt mě po dlouhý předlouhý době něco vzalo tak, že jsem to nespolkla, ale aspoň poslala mail s odkazem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 14:55
- Nahlásit

Veterinární hlásání. Bubice zahydratována, asistuje paní doktorce. dostala asi 4x něco malýho"+ i normální pití a dobrý nebleje. Má zrychlenej puls. Udělali RTG pro jistotu. No nějaký nálezy na játrech a na plicích-může být, že přiměřené věku, útvar u močáků- může být cysta. Aby se zjistilo víc, musela by se dělat biopsie, což se jim teď vzhledem ke stavu a věku nechce. Taky žlučník je větší - a to si myslím, že bude ono, že fakt to byl žlučníkovej záchvat. A snad se to podaří nějak pořešit. Bubi si to tam užívá, s paní veterinářkou jsou velké kámošky, je prej zlatá, fakt velká asistentka (ani do bydlíku jí nedala ). Já si jí tam dovedu představit, jak to tam řídí, tetka jedna bláznivá. Zítra kontrola, po čtvrtý jí Brtník vyzvedává. Snad se můžem trochu nadechnout????? Já jsem totál Ká.Ó. navíc v práci supr průser - naščestí ne můůůůůj!! - ale spadnul mi na stůl, takže jsem se mohla přeskočit, abych to stihla pořešit. Ale mám radost, že je Bubi výrazně líp a je mysli veselé. Tak prosím držte palce, ať jí to už zvostane. Vidět jí ráno bylo hrozný, já prostě nedávám, když jim něco je a já jim obratnem neumím pomoct, to nedávám ani trošku, nenene.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:00
- Nahlásit

Xerxová

PetraK myslím na Bubici - ať to zase tou svojí buldoččí povahou zvládne.

ty jo, tentokrát byla hotová, bylo jí tak hrozně zle!! kam se hrabe ta torze, To jí prostě bylo blbě, zle , ale teď tohle bylo hrozný, fakt jsem myslela na to, že to bude třeba konečná,

Máma si včerejšek užila, zajeli jsme pak na večeři, dala si obalovanej květák, hranole a tatarku, kávičku, moc fajn to bylo Jen ten dnešek to teda převálcoval.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:02
- Nahlásit

PetraK
uuuuuuf Bubitka šikovná!
Ona je prostě kočka ! má těch životů minimálně devět

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2016 15:03
- Nahlásit

birma

držíííííím!!! a ty jsi v práci? nebo jsi zůstala doma, abys byla neustále na příjmu a po ruce?

v práci. jednak jsem musela, druhak, sama veterinářka říkala, že není nutné, že mě bude kontaktovat a průběžně informovat - kdyby něco fakt hořelo, jsem tam z práce za chvíli.Podle toho co vetka vypráví, si to tam Bubrdle dost užívá. Ulevilo se jí, prospala se - což jí zase pomohlo, však člověk ví, jak mu chybí spánek, když je mu zle a teď to tam šéfuje. Já se z ní jednou ZBLÁÁÁZNIM!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání