| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:51
- Nahlásit
birma
jj, uz sem se divala, celej ten web se mi nacita brutalne pomalu takze to casem pak uz naskocilo.
tak drzim palce, at se zadari, i kdyz do prace bcyh pak ji nechtela teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 11:54
- Nahlásit
cernej caj
dovolený pomálu Ale kdybychom to zvládli v limitu, tak chvíli po pátý ráno bych mohla být doma a do práce bych vstávala okolo 10. takže něco spánku bych v pohodě urvala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 12:24
- Nahlásit
birma
tak su zvedava
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 12:25
- Nahlásit
jsme vyrazili do lesa až ve čtvrt na jedenáct - po dešti. Dole ani houbička (v lese jsou davy), ale když jsme odbočily na naše skoro neprůchodné strmé stezníčky... tak lidi zmizeli a houby se zjevily... Night vylítán, vyřáděn - chytil ho rapl lítací jako už dlouho nee.
Teď rychle oběd a pojedu s mamkou do nemocnice...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 12:35
- Nahlásit
Xerxová
doufam,z e uz dostanete tatinka domu!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 14:41
- Nahlásit
Tak jsem dodělala nezbytné s tím, že konečně vezmu Adama vyplavat do nádrže a že si hezky v klídku posedím na břehu a ono co? ano! začalo pršet...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 17:08
- Nahlásit
a nakonec jsme si ty dvě hodinky ve střídavých přeprškách pobyli Adam se vyplaval, prohnal citron, našel skořici ale vyřízená jsem z nás dvou já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 17:13
- Nahlásit
birma
tak supr, ze ste si to nakonec uzili i kdyz teda nemelo by to byt priste naopak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 18:18
- Nahlásit
Íkvé park byl super, ale na Babylon areál jsem docela čuměla, jsem si připadala jak na pouti v osmdesátejch letech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 18:32
- Nahlásit
kachna_
jak pro deti, tak pro dospely?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 19:13
- Nahlásit
cernej caj
i kdyz teda nemelo by to byt priste naopak?
jako že bych si zaplavala, vyčuchala skořici a honila se za citronem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 19:15
- Nahlásit
birma
no treba
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 19:33
- Nahlásit
kachna jóó - Babylon, to je věc Hlavně že jste si to užili.
ještě k tomu usínání mimíše jsem si vzpomněla na jednu věc. Naše mladá tvrdí, že dítka matku občas vydírají. A že pokud usínají jen s maminkou, potřebují ňadro jako dudlík, nebo se budí na jídlo vícekrát za noc... že je třeba vrazit dítko na dvě noci otci (nebo babičce) a zmizet. První noc se někdy otec nevyspí, ale od druhé noci dítko spí jak špalek a moc dobře ví, že maminka není. A pak už to nezkouší - i když je mamina zpátky.
Zkusila to její příbuzná, zkusila to naše sousedka... a fakt jim to oběma zafungovalo. Možná vyraž s holkama k mamince a kluky nech doma A pak se konečně vyspíš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 22:09
- Nahlásit
Xerxová
No, zkusit to můžu, spali spolu jednu noc a to se teda v těch půl jedenáctý vzbudil.
cernej caj
Jo, užili jsme si to taky, hodně - holky si zkusily fakírovo lože, bubliny, lidský tělo, měli jsme v záloze dinopark, ale ten holt příště. Dokonce si ani Kačenka nestěžovala, že se nudí V zásadě to byly i docela kraviny, ale nenudili jsme se nikdo. Snad jen Píďa na to byl ještě maličkej (neplatil).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2016 23:38
- Nahlásit
pobavila jsem se
Ze života účetní:
Minulý měsíc na školení mi vyprávěla kolegyně histroku, kdy účtuje hospodu a spadla obratem do DPH. Paní na finančním úřadě po ní tvrdošíjně chtěla doložit největší odběratele. Kolegyně se ji snažila vysvětlit, že to v hospodě jednoduše nejde. Úřednice si stála za svým, s tím, že bez toho registraci nevydá (i když podle zákona měli povinnost se registrovat). Tak se kolegyně zdravě naštvala a vyfotila v hospodě největší štamgasty (s jejich svolením) a milé úřadnici fota datovou schránkou poslala. A hle registrace byla na světě DD
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 06:41
- Nahlásit
birma typický český úřednický postup... Nepřemýšlím, ale vyžaduji...
dneska vyšlo na Zvířetníku naše povídání o Dánsku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 06:45
- Nahlásit
kachna_
tak to zni paradne
birma
tak jak, sla si do toho?
tak evidentne jde nejvetsi odberatele dolozit
Xerxová
jéé, těším se na povídání, díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 07:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
to je strašný
Xerxová
jdu číst, edit. moc pěkný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 08:20
- Nahlásit
Xerxova
moc hezky povidani a takovy pekne informativni
tam by se mi asi libilo az na ten pisek
ctu tam taky o tom kocicim kalendari ten si budu muset asi objednat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 08:41
- Nahlásit
Xerxová
je to skvely a ten kontrast deti v plavkach a bunde je taky zajimavej, me by to asi odradilo od koupani
jinak zub zatim prestal bolet koncem tydne se to nejak zacalo zlepsovat a dneska uz neboli ani na omak jazykem, i muzu uz na ty strane zas bezbolesti jist
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 09:20
- Nahlásit
birma
kolegyně histroku, kdy účtuje hospodu
myslím že štamgasti místní hospůdky se tím budou bavit ještě hodně dlouho
ale když se nad tím člověk zamyslí tak to až zas tak vtipný není....je to spíš na palici a odraz tohodle úředního šimla co tu začíná mávat se vším na všechny strany... a bojuju s tím furt.
Mě se třeba stalo na sociálce, podali jsme přehled kde jsem měla správně spočítanou výši záloh na příští rok...paní mě při odevzdávání to přepočítala přes jejich program a říkala ne ne ne to máte blbě budete platit míň....no dobrá tak ona asi ví....tak jsme platili celj rok míň..při podání dalšího přehledu na mě vylítla že platíme celej rok málo a že budem platit pokutu.
Když jsme si obhájili že jsme to měli dobře a oni nám řekli tudle částku tak pokývali hlavou a řekli, to je sice možný ale
vy nám tu ted zaplatíte pokutu a úroky za to že jste celej rok platili míň, pak si zažádáte o to aby jsme vám to prominuli.. a my vám to milostivě promineme a vrátíme....
no jako upřímně..někdy už se nedivím že někdo jednání úřadů nevydejchá a vrhne se tam na ně.... já už byla tak kousek od toho....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 09:40
- Nahlásit
Fajka
to je teda sila
ona vubec u nas ta podpora podnikani je na vrazdu
cernejcaj
tak to mas dobry kdyz uz te zub neboli je vubec prorezanejva nebo se muzes tesit na dalsi kolo ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
je hezky, chlapci vyrazili na koníčky..... do Finska
Tak u nás, majne líbe Kindr, narozdíl od Xerxů teda houby nerostou, když pominu ty tři zoufalce na poliftku a tak jsem si domů teda místo hub přinesla kyblik borůvek. A brousila bednu. A naučila Rumička a taky Bubinku hezky zvedat květináček za ouško, abychom si mohli hrát zase nový hlavolam. A Rumíček objevil "osérko", neboli nádrž na vodu z vany zakopané do země, kterou máme v rokli. Tedy objevil - no on o ní ví už dávno, pochopitelně, ale tetkon objevil, že tam bude pádlovat. Stojí na břehu a pádluje střídavě levou a střídavě pravou. Do toho ještě potápí také svou půvabnou hlavinku a bublá do vody. je to dement. No. Nenaděláme nic, milé děti, nenaděláme nic. A Koláče je neschopný jedinec. Neumím házet disk tak, aby ho pes chytil. Oba zrzavci mají rádi rollery (které ovšem házím velmi specifickým způsobem ), Rumíček pěkně lítá za diskem i když letí (nesmí svítit sluníčko teda, to pak honí ten stín ), ale prostě neumím to hodit tak, aby ten pes měl šanci to chytit v letu. (přes pokusy nácviku v blízkosti). Jsem prostě matla.
kachna_
nespavýmu spratkovi mě tykadélko neteslá
páč nese Tymošenkovi psaní
Fifi
On to snasi kupodivu udatne
udatné Pruhy máš,
jsou fšade-kam se podíváš
Maya
bude mít tuhej rezim chlapec
ááále, vlk taky sliboval...
.Xerxová
krásný fotočky, podle tý první je fakt už vody zase trošku víc .
Houby fakt závidím,
tady je pokus o panorama soutoku Jizerky s Jizerou
TO JE KRÁÁÁSA!!
cernej caj
KDO DNESKA USEL 30 KM?
ani na konci neodlehcovala nic a ted jak sem sla z busu tak mi malem urvala ruku jak pres silnic prebehla kocickaaa s
žjoo, tak čajda a Ferinka už zpět ve své konvici?? gratuluju.
fotky z minule nedele a jeste ze vcerejska
ten kříž jen krásnej a druhá fotka z minulý neděle je suprová
birma
Tak se kolegyně zdravě naštvala a vyfotila v hospodě největší štamgasty (s jejich svolením) a milé úřadnici fota datovou schránkou poslala. A hle registrace byla na světě DD
tooooooooooooo si děláš prčůůů??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 09:59
- Nahlásit
Fajka
wtf to je fakt masakr... obcas clovek nestaci zirat.
PetraK
foto jak padluje!
tak trenuj, a brtnik to haze lip? nedal by ti lekci?
jojo, ferinka je v konviciiii (dame si kafe? jo, to tam bylo takovy sutrovy zpestreni nahoru na templak
Maya
jeste prorezanej neni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 10:12
- Nahlásit
PetraK
bych byla stejny nemehlo takze si rovnou pisu falir neporizovat
oni ozerko Lokin v sobotu omylem slapnul do louze a prej fuuuj ale alespon z nich pije takze nebude ns prochazkach na suchu jak Dorin kterej pije zasadne jen doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 10:25
- Nahlásit
Maya
tak to je idealni kombinace, jak timicek ale problem, kdyz zaprsi
kde sou fotky jinak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 10:50
- Nahlásit
Fajka
já už byla tak kousek od toho....
no a to se teda vůbec nedivím, mám taky pár historek a vždy to bylo něco. Debilita úředníků je bezbřehá
Maya
pisu falir neporizovat
hele a falír zrovna klidně můžeš, toho bych se nebála
omylem slapnul do louze a prej fuuuj
ááá dámička! No uvidíš, Rumouš taky zpočátku třeba tu vodu shora vůůůbec, vůůůbec a dneska je maniak do hadiece.
jak Dorin kterej pije zasadne jen doma
jéžiš to je pipina!! Nicméně že nepije z louže to bych kvitovala. To psům zakazuju všem.
cernej caj
foto jak padluje!
no jo! Snad si vzpomenu - o víkendech teď zas foťák zvostal doma.
ojo, ferinka je v konviciiii
to je dobře, moc dobře- se to tak najednou změnilo, jestli si to dobře pamatuju?
(dame si kafe?
nebo čaj? černej?
jo, to tam bylo takovy sutrovy zpestreni nahoru na templak
moc hezký, moc. A ten kříž má dobrou atmosféru.
tak trenuj, a brtnik to haze lip? nedal by ti lekci?
já trénuju, oni mi ty talíře lítaj, i lítaj daleko, ale nejde mi to naučit tak, aby to ten pes chytil. Vůbec nevím, jak to ty lidi dělaji
Brtnik byl chytrej jak zábradlí, že mi to vokáže, jak bych to asi tak měla udělat, aby to ten pes měl šanci chytit............. a prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 10:56
- Nahlásit
PetraK
proc zakazujes pit z louze? zdravotni duvody? ja su teda rada, zenemusim tahnout treba o 2l vic vody na den
najednou asi uplne ne, ale asi ten vetsi skok mohl nastat nekdy v tom kvetnu/cervnu, v breznu sme chodili kazdej den 5km a bylo na ni videt, ze uz obcas treba nadlehcovala ke konci nebo pak po prochazce v klidu odlehcovala, ale vlastne jo, ted najednou nejak mi prijde, ze uz bez potizi cokoli, takze za 14dni vero vandr s ferinkou
kanibalismus?
ten kriz me mrzi, ze ta fotka je neostra, malo svetla a muzuv kompakt
jo ze nejak blbe hazes, ze to de treba v blbym uhlu a rychle dolu kvuli zachyceni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 11:00
- Nahlásit
cernejcaj
voda shury nevadi klidne si hraje na desti a nebo necha pocakat hadici mokra trava nevadi ale louze joo no zatim teda
fotecky jsou ve fotaku neb jsem myslela ze to jeho hemzeni lip vyfoti ake byl to mylnej predpoklad takze fotky nic moc
PetraK
ja piti z louzi povoluju a navic piti z louze znamena ze se napije i z potoka nebo rybnika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2016 11:02
- Nahlásit
cernej caj
proc zakazujes pit z louze? zdravotni duvody?
jojo, stojatá - dlouho stojatá voda z louží může být trošku problém
uz obcas treba nadlehcovala ke konci nebo pak po prochazce v klidu odlehcovala, ale vlastne jo, ted najednou nejak mi prijde
já si to tak myslím, že jsi psala, že to je furt ještě blbý a teď najednouuuuu v pohodě třicka! On i ten náš veterinář říkal, že ortopedický problém se prostě vleče.
takze za 14dni vero vandr s ferinkou
tady se někdo vůůbec netěší!!
ze ta fotka je neostra, malo svetla
to nevadí, nebo aspoň já to nevnímám jako mínus právě.
o ze nejak blbe hazes, ze to de treba v blbym uhlu a rychle dolu kvuli zachyceni?
já nevím no, prostě disk není schopnej chytit, nejsem schopná ho naučit to chytat v letu. Baví ho to, sám za mnou chodí a že půjdem házet /když nepádluje dole v rokli /, tak mě to mrzí, vím, že by ho to bavilo.
|