Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:54
- Nahlásit

birma
me teda posledni dobou taky bolej a trochu natejkaj kotniky a novy boty nemam, tak nevim
asi nejaky blby kotnikovy obdobi
Fifi
super že caj zabral, to teda slysim prvne ze na falesku malinik, ale tak to doufam nikdy nebudu potřebovat
cernej caj
co tatinek, dobry?
jinak se teda vypravujete jak do pustiny na severni pol

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:58
- Nahlásit

cernej caj
tady mas ty protimedvedi piksly a taky nějaký tipy, jak s tim jídlem
https://www.rei.com/learn/expert-advice/bear-resis tant-canisters.html

a koukam už mi pise i žžž, třeba se nakonec dockam i dalsim a možna i carek

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 22:26
- Nahlásit

Fifi

hele to je ale teda rychlost!!! šikovnej maliník! to jsem fakt netůchala. Paráda, že si to s Pruhem vyměnili, ten ať si jede falešku o sto pérko

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 22:27
- Nahlásit

Maya

falesku malinik,

já to kdysi dááávno - ještě na ohařím fóru na můjpes, takže rok 2004 -četla, že to holkám fachá. Ale překvapila mě ta rychlsot

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 22:45
- Nahlásit

Maya
jinak se teda vypravujete jak do pustiny na severni pol
No jo, tak první 4 dny naprosto bez možnosti nákupu a další dny sice je pár chat, ale je otázka, jestli se tam dá koupit i něco sebou a jestli vařej...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 22:55
- Nahlásit

PetraK
Ale překvapila mě ta rychlsot
To me taky, treba to je jen jeji nejaky hnuti mysli, ale podivny, ze by to byla souhra nahod. Navic dneska ji nic netece. Timto nerikam, ze to je zazrak, kterej lze brat za obecnou pravdu! Jen ze u my babky prasteny rtw to fakt zabralo po trech davkach.
cernej caj
nastrikani silnicek, ze by aspon ta sitka chvilu vydrzela a je jako mozny, ze ten sprej nejak zdeformoval gumu ve spicce, ze je ted nejaka ztuhla?
Pokud si koupila asfalt, muze byt spicca ztuhla.
Jinak ja impregraci pouzivam prave komplet a nic moc netuhne.
PetraK
Víte jak moc hezky se na ni dívá, když to mydlí prostorem v polích přede mnou?
Vim a tusim. Trubku hlidej, at se neseposkodi, pri ty vsi energii, kterou zase ma. Je to krasny cist, rikam to denne Kremylovi, ze Bubitka jest spolu s Dydydy jejimm vzorem na stari!

A hele, vy dve cestovatelky, birmico, cajdo - vy jedete jen tak na blint? Zadny ubytovani, proste jen courani a bivaky? Zadnej zachytnej bod krome nadrazi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 22:57
- Nahlásit

birma
ale je otázka, jestli se tam dá koupit i něco sebou a jestli vařej...
Hlidej si Adamka! - osli smycka na ty tazny psy... Co jemu tam vlastne beres?

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:04
- Nahlásit

Fifi
Máme trasu naplánovanou i chaty, kde by se mělo dát přespat (možná ne se psem).
Ádovi se právě suší směs vepřovejch jazyků a kuřecích stehenních a prsních řízků. Celkem toho bylo skorem 3,5 kg. K tomu mu vezmu energeťáky, ale ss těma musim šetřit, na šlapkách dostal 1/4 a pak v noci skoro nespal. Teď bych řekla, že mu to pomohlo, ale měl fakt ždibeček.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:09
- Nahlásit

birma
Ádovi se právě suší směs vepřovejch jazyků a kuřecích stehenních a prsních řízků. Celkem toho bylo skorem 3,5 kg.
Na tyden ci jak dlouho jedete mu to postaci, zadny grancle coby balast vyzivny? Kor pri zatezi - tyjo, ja si tohle vubec neumim predstavit resit takhle na dlouhym vandru. Aby mel pes dostatek, iontaky, energetaky (jaky? ja znam jen calopet pastu) mu asi hlad nezazenou, myslim ten zaludkovej? A to vubec nedumam o lidech... Och, zlatej kempink, grilaz a obchody kolem. Silenciiii!

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:18
- Nahlásit

Fifi
Granule beru jen jako pamlsky. Hlad mu vynahraděj zážitky navíc mu to můžu namočit, ať to nabobtná i tak doufám, že někde bude možný mu něco kupit nebo dostane troxhu z mejch rýžovejch nudlí, mýho sýra a tak

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:22
- Nahlásit

Energeťáky máme od Hely Levíčkový, jsou to takový "mejdlíčka" převážně z tuku doplněný o minerály a vitamíny. Chuťově relativně dobrý sladko slaný.
Velkou fyzickou zátěž tam pro něj nečekám, spíš bude nevyspalej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:22
- Nahlásit

birma
Hlad mu vynahraděj zážitky
To mu radsi ani snad nerikej.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2016 23:27
- Nahlásit

Fifi
To von už zná
Jo jinak abych nezněla jako škrt - toho masa je váhově stejně, jako normálně dostává.. Vlastně je ho víc o tu část, co normálně tvořejj kosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 06:04
- Nahlásit

birma
vis jak sme na toulovci meli to suseny maso co bobtnalo po zaliti? yo by byla taky alternativa?

petrak
bubitka je teda silenec, tak ale dobry ze i pak krasne fordila prostorem

prvni 3-4dny nic, pak chata k prespani a asi nejakym jidlem a pak nejhur obden neco.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 06:06
- Nahlásit

birma
vis jak sme na toulovci meli to suseny maso co bobtnalo po zaliti? yo by byla taky alternativa?

jinak mam nejaky obaly od syru z lidlu a oni maj ten plastovej zip nahore, tak sem si vymyla (budu muset do lidla na syr) a do toho si dam orisky, jinak na kasi mam plastovou krabicku po zmrzline a mam travellunch chili con carne. jinak to budu mit v igelitce

petrak
bubitka je teda silenec, tak ale dobry ze i pak krasne fordila prostorem

prvni 3-4dny nic, pak chata k prespani a asi nejakym jidlem a pak nejhur obden neco.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 06:24
- Nahlásit

cernej caj
Každý sušený maso nabobtná po zalití
Zip sáčky mám taky v plánu - mám je doma na balení objednávek.
Moc mě neuklidňuje, že nemám nic sbaleno a co nestihnu dneska, už nestihnu vůbec...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 07:26
- Nahlásit

birma
to chapu... vcera sem si chystala jidlo, sla sem spat pozde, v praci su jak mrtvola, to bude dneska den... mam nahazeny aspon veci do krabice a dneska to musim narvat do baglu (zda se to vejde do 48...) nebo do 68...

vidis, to me nedoslo, ja to vlastne brala ze lidi suseny maso ji suseny... by se dalo teda susenym masem nastavit to chili con carne i kupovanym

jidla mam asi 3kila, to nikdy neodnesu ani k nadrazi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 07:44
- Nahlásit

birma
ps ty nemas tu nepromokavou bundu co sis kupovala? ja budu mit jen bundu a kalhoty, plastenku nee (nemam)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:04
- Nahlásit

jinak sem si chtela vzit podvlikacky na spani anahradni kratasky, kdyyb bylo nejhur... ted se divam na pocasi a nejsu si jista, jestli vubec ma smysl brat kratasy a nevemu misto nich radsi dlouhy sustaky...
s tim, ze mam goracovky teda ale zas ty proste nejsou na normalni noseni, no... (vedro/teren)...

tak ted nevim, co ke kalhotam vzit do paru, sustaky nebo kratasy?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:14
- Nahlásit

Rumštáááájn
dcera dneska jede na výlet na Harasov. Odhaduju, že pojedou shora od Vodičů až dooolů, páč tenhle kopec je po deštích dost masakr (my místní tam vůbec nechodíme).
Školkáčci jedou na výlet vláčkem. To jsem zazdila úplně . Tedy ke cti mi je, že to prostě na nástěnce nevisí, informaci jsem asi dostala.
Proč proboha neumí učitelé používat e-mail? Já bych tak strašně vděčně ocenila informace předané prostřednictvím e-mailu, místo nějakých pitomých lístečků ve skříňkách.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:17
- Nahlásit

kachna_
tak at si uzije vylet nicmene teda snad to tak zly nebude s tim klouzanim

a co to ucitelum rict, ze v dnesni dobe by tahle forma pripominani/upozornvoani na akce byla lepsi nez u skolkovych deti listecky nekde...

pritom ve skole uz si to napisou do zakajdy a tam staci projit zakajdu a vis vsechno...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:32
- Nahlásit

cernejcaj
bych vzala spis dlouhy kalhoty a spendlik aby drzely pripadne vohrnuty krarasy v kose neprodlouzis
kachna
tak ono urcite vsichni rodice mail nemaj a ty listecky by museli psat stejne vsem protoze furt evidovat komu mailem jo a komu ne je vopruz znam tohle z prace

kolegyne furt marodi uz pomalu ctvrtej tejden s nejakou virozou jestli se brzo nezmatori tak papa moje dovolena se stenetem

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:39
- Nahlásit

Maya
njn, to máš asi pravdu. Ale teda mě to ničí. Notýsek, žákajda, cokoliv, ale tyhle lístečky, to fakt není "systém" pro mě.
jestli se brzo nezmatori tak papa moje dovolena se stenetem
tak to teda držím palce, ať se zmátoží!
snad to tak zly nebude s tim klouzanim
nebo snad půjdou jinam, páč jako tak zlý to je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:44
- Nahlásit

Maya
drzim palce, at se uzdravi, to by bylo se stendem blby... mas jeste 3tydny?

no prosla sem ted obchody online a birma ma v obchode hezky "3/4" tak sem ji napsala jestli mi je nezvazi a nezmeri to by dilema vyresilo

(zas kratasy muzu navliknout na spaci spodky, takze to se zimy tak nebojim)

kachna_
listecky se nedivim, to aby clovek furt hlidal, kde ma jakej listecek... zas je otazka jeslti to kopiruje nebo vypisuje xkrat rucne a pak do notysku taky naprd... ale nejaky systemovy reseni, listecky + treba jeste info na nastence na chodbe nebo tak...

aha, tak to je naprd, hromadu malejch deti do takovyho spatnyho terenu...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 08:59
- Nahlásit

cernej caj
Bundu mám, ale předpověď mi přišla spíš na pláštěnnku. Kraťasy beru. Hodlám moknout v nich a pak se převléct do dlouhejch suchejch.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 09:02
- Nahlásit

A koukám, že předpověď je čím dál tím horší...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 09:05
- Nahlásit

birma
taky zajimava myslenka...

no prave, predpoved je cimdal horsi, to bude jeste zajimavy (budu mit internet s sebou, ale nemuzu najit powerbanku takze jen na nejaky rychly kontroly treba vecer)

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 10:23
- Nahlásit

cernej caj
powerbanku beru. Je to 20000. Chtěla bych trasovat, takže asi to nebude, že bych ti ji poskytla každý večer, ale samozřejmě počítám s tím, že se podělím

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 10:25
- Nahlásit

cernej caj
já totiž žádný dlouhý, co by dobře schly nemám, jako dlouhý musim brát tepláky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2016 10:26
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, diky (ja asi nepredpokladam moc potrebu a vlastik bude mit nabijecku, ale mozna bych potrebovala nacucat mp3 a ta ma usb a to teda jako pocitac s sebou nosit nechcu na nabiti

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání