| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:29
- Nahlásit
cernej caj
budes brat k esusu vicko?
vezmu (když nezapomenu!)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:30
- Nahlásit
se mi dramaticky prodlužuje seznam. Zvažuju, že si koupím alumatku a týden zvládnu na ní....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:31
- Nahlásit
birma
no urcite je nutny varit jinde, nez se bude spat + to jidlo fakt davat bokem
kamarad rikal prej i peprak ze by se hodil, ale ja uz nemam skoro zadny penize
zubry?
tady mam seznam ja. uz sem vyskrtla mikinu kdyz, nacpu na sebe co mam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:34
- Nahlásit
jinak jeste by to chtelo kapku jaru, houbicku, mam vedomostni hru od vlastika k narozkam velkou jak karty, na alumatce bych mozna nespala i kvuli izolaci zespoda... ale kvuli mistu a vaze ma vyhody
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:51
- Nahlásit
cernej caj
prej i peprak ze by se hodil
pepřák mám, je mrňavej a růžovej. Možná by medvědi umřeli smíchy
zubry?
nevíš, že tam žijou zubři?
mam vedomostni hru od vlastika k narozkam velkou jak karty
super! Já bych si chtěla vzít čtvrtky a kvarely, jestli se to vejde, ale...
na alumatce bych mozna nespala i kvuli izolaci zespoda... ale kvuli mistu a vaze ma vyhody
já po spaní na ní taky neprahnu, ale ta váha a objem je silnej argument...
teď tu byl týpek, co se chystá do Kazachstánu, tak jsme si vyměnili těšení se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:58
- Nahlásit
cernej caj
birma
coz treba v noci rolnicka nezachran
hlídky, musíte si postavit hlídky!!!!
růžovej. Možná by medvědi umřeli smíchy
by se nejdřív z tý barvy poblil a pak cípnul smíchy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:16
- Nahlásit
birma
tak ruzoveh peprak a dovetek pobavil
nojo, bude to mor tahnout ten naklad a skladnost a vaha je hodne silnej argument (nekdo vozu orezany torzo penovky pod zada)
hmmm vymena teseni zni paradne!
petrak
muzes prijet hlidat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:21
- Nahlásit
cernej caj
hmmm vymena teseni zni paradne!
jojo když jsem mu řekla o medvědech a zubrech, tak mírně zesmutněl, že budou mít jenom lišky
a už mám i cestovní pojištění, už to začíná vypadat zas o něco reálnějc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:26
- Nahlásit
cernej caj
muzes prijet hlidat
s růžovým pepřákem nejedu!
birma
pche! Je to nádhernej pepřák!
zvracím, zvracím, zvracím! mám znečištěný pracovní prostředí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:28
- Nahlásit
birma
lisky sou lepsi nez medvedi ale ty zubri tam fakt muzou byt? kazdej strasi s mrdvedama ale zubr je taky obri zvire...
ja nedu ted na masaz, mam total rozhozenou lopatku uz par tydnu a zas mi vyliza z tela, tak aby bylo noseni vaglu prijemny krasne a bez bolesti, staci, ze od vcera nemuzu chodit na spatnou nohu
pohisteni mam tez, co kdyby...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:34
- Nahlásit
"Zubry v Poloninách[upraviť | upraviť zdroj]
V posledných rokoch bol zubor európsky úspešne vysadený v Bukovských vrchoch – Národný park Poloniny na severovýchode Slovenska na hraniciach s Poľskom neďaleko obce Runina. K piatim vysadeným jedincom sa po čase pridal aj voľne žijúci jedinec z poľských Nízkych Beskýd.
Na jeseň roku 2006 sa 800 kg vážiaci zubrí samec Archie odčlenil od stáda a prešiel východným Slovenskom okolo Giraltoviec, cez Branisko až na Spiš. Bol videný v okolí Spišských Vlách a Bystrian. Pri obci Buglovce sa ho podarilo uspať a previesť späť do Polonín.
Na jeseň roku 2009 stádo zubrov pozostávalo z 11 jedincov."
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 15:37
- Nahlásit
tak snad budou plasi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 16:08
- Nahlásit
čaj zubři (a jiní velcí kopytníci) nemají důvod (pokud nechceš hladit zubřátko, či neprobudíš nerudného bejka) být agresivní. Většinou jdou z cesty.
Medvěd je jiná sranda - zvědavý, všežravý a hlavně jdoucí po všem "voňavém". Pokud je to opravdu medvědí oblast, pak nejen jídlo - ale i zubní pastu dát do tašky a pověsit na větev poblíž. Viděla jsem video jednoho našeho studentíka, který byl v parcích v USA a medvěda od své "zásobárny" pověšené na větvi hnal mlácením dvou ešusů o sebe. Vzbudil je méďa lomcováním stanů... chlapec s kámošem oba rozespalí ve slipech - ječeli a mlátili ešusy a kámoška je točila...
A prý opravdu mimo stan nejen jídlo, ale i veškerou kosmetiku a chemii...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 16:09
- Nahlásit
a ještě poznámka - medvídek baribal je "neškodný plyšák" proti brtníkovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 17:01
- Nahlásit
PetraK
zvracím, zvracím, zvracím! mám znečištěný pracovní prostředí
náhodou je fakt super! Kdo to má kromě mě a peroxidovejch blondýn?
cernej caj
sirky/zapalovač/křesadlo - bere někdo něco nebo mám vzít?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 17:34
- Nahlásit
birma
budu mit sirky, ale jako dvoje se muzou hodit
xerxova
diky za tip s tou kosmetikou, ted sem premyslela zeovna, kdyz jidlo vikem, zda i kosmetika ze je vonava je nelaka... takze hyenu + jidlo na strom.
to musel byt ale teda zazitek, ale presne se potvrzuje lepsi medved v zasobarne nez ve stanu.
ctla sem o baribalech zw maj vic barev a obacs muzou zmast prave svoji tmavou varvou v nekterych oblastech
su zdornovkovana a namasirovana lopatka. spatna noha jlasicky delsi, ale ona se mnou udela vic cviku nez mam ten jeden na doma tak i ta bolest v koleni povolila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 18:23
- Nahlásit
musim pochvalit muze, pry semnou dneska da prochajdu tak slibil zaprahnout vlky nez dorazim sice v tom hicu asi na chvilku ale potesilo me to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 18:26
- Nahlásit
cernej caj
To se máš, že jsi po dornovce a ještě máš skvělýho muže
Já mám furt ty nateklý kotníky, vypadám jak důchodkyně, protože kotník prostě zmizel. Po návratu asi přeci jen navštívím pándochtora
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 19:12
- Nahlásit
Rrumstajn,
jedna optimisticka pro zdejsi cestovatelky.
Hlavne se ve zdravi vratte zpatky.
birma
Já mám furt ty nateklý kotníky,
Tyjo, to je divny teda. Snad splasknes do odjezdu, pripadne ti to nebude vadit na dovoleny.
cernej caj
Bezva, ze je tatka po operaci. Tak ted uz se rychle zahojit a hrr domu!
Jinak tady byl slejvanec, ze sterace na nejvyssi rychlost nestihaly - kraasa.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 19:58
- Nahlásit
fifi závidím lijavec. Tady dneska skoro nic (pod stromy sucho) , včera krátký deštík... Slibovali na dnešek lijavce... a nic, slůňo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 20:01
- Nahlásit
cernej caj
ste si meli poridit ty protimedvedi piksly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 20:12
- Nahlásit
Xerxová
závidím lijavec. Tady dneska skoro nic (pod stromy sucho) , včera krátký deštík... Slibovali na dnešek lijavce... a nic, slůňo...
Lijavec byl spis ve meste, doma sprchlo taky, ale decentneji. U vas v nocniku to je teda dost pakarna, ze sucho, sucho
Jinak malinik mi prijde coby zazrak? Nevim, ale Kremyl ozil (destem to nebude), rubal se s Pruhama o pesika, proste je najednou ve svy kuzi. Rano jsem ji zkusila dat trosicku caje samotnyho, jak je popelnicova - a prskla, ze toto teda pit nebude a vyzadovala kamuflaz. Nez jsem to nalila zpatky do hrnku, prisel pan Pindik a ze jemu to chutna - asi ma taky falesku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 20:47
- Nahlásit
Fifi
Zatim mi to nateklý v ničem nevadí, jen občas ty kotníky bolej, ale to i když nejsou nateklý.. Ale asi to budu chtít vyzkoumat, čím to je.
Je skvělý, že maliník zabral!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 20:52
- Nahlásit
Fifi
no ja myslela, ze dneska na internetu si medvedi uz muzou zjistit, co turisti maj
tak kremylek s malinikem to je skvely! ale teda hlidat, at ji to pindik nevychlasta
birma
sice me uz to koleno zas boli ale urcite vyrazne min, nez vcera.
doufam, ze ty kotniky se zlepsi, ale ted to bude pohodicka... jiny botky nejsou?
Maya
neznam protimedvedi vec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:13
- Nahlásit
cernej caj
Jiný nemám, jen ty chudinky už rozpadlý. Sebou budu brát ty skinnersky a na delší pauzy a stavění/ balení bivaku budu nosit ty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:18
- Nahlásit
cernej caj
birma
Damy, ja se tesim, jestli budete mit signala a obcas neco napisete. Kor z mobilu to budou vyzivny reprty.
cernej caj
jiny botky nejsou?
Se pta zrovna Cajda?!
A jen srandickuju, proste at vam klapne hlavne pocasi, zadny urazy, klidny trasy bez zivocichu, dostatek potravy pro lidi v pripade vyskytu zivocichu. Moc si to uzijte!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:24
- Nahlásit
Fifi
Se pta zrovna Cajda?! no jooo (se mi budete smat ale ja si aspon koupila sprej vodeodolnej na nastrikani silnicek, ze by aspon ta sitka chvilu vydrzela a je jako mozny, ze ten sprej nejak zdeformoval gumu ve spicce, ze je ted nejaka ztuhla?
reporty sem tam urcite budou a hlavne pak ty fotkyyyy !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
JO!
JOOOOOOOOOO!!
Bubrdlína je machr!! Dneska lítala jako divá!! Honila dokonce Rumíčka s balonkem
Bože lidi neuvěříte mi, jakou já mám radost!! Víte jak moc hezky se na ni dívá, když to mydlí prostorem v polích přede mnou? Což ovšem nevylučuje, že z tý krůty zrzavý dostanu brzo asi žinfárkt. Došli jsme si k hasičský nádrži. Voda po tom dojáku krásně čistá. Nasměruju psy do vody směrem, kde je jediný normální vstup. Jinak protože je to hasičská nádrž, tak klasika- šikmý stěny, ve vodě klouzavý. Pro normoš psa to jde, pro šmatlavýh psa, to vůbec nejni. I odvedu Bubrdli hore na břeh a házím Rumajzlovi do vody dálky. A výsledek? Ne nezabiju ji, protože to zvládne sama. Jasně, že vzala čáru, seběhla dolů, vběhla do vody, tam se jí rozjely ty její párátka, hodila držku a sápala se ven. Asi si nic nevykloubila, protože pak ještě další hodinu fordila polema. A já se za ní potácela s infarktem. Uvidíme jak jí to bude chodit zítra. Schody nahoru si vyšla sama. Já ne, já pod nima zdechla vyčerpáním a proto že mě opustily nervy a zkolaboval srdeční sval je to kráva blbá, no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:40
- Nahlásit
cernej caj
Já musim zítra pořídit impregnaci, protože v sobotu mi protekla pláštěnka batohu. Pořád nemám pláštěnku pro sebe a pořizovat ji nebudu, protože na ni nemám prachy. Má pršet občas, tak se budu modlit, aby to nebylo příliš... A s karimatkou to udělám stejně jako ty, Adam má doma půlku tenký evy pod pelechem, tak ji vezmu sebou a k ní alumatku
Bereš nějaký spešl obaly na to jídlo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 21:42
- Nahlásit
PetraK
Vy jste dvojka
|