Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 21:35
- Nahlásit

Fifi
No já bych ze sebe nejvyšší bod v okolí v bouřce kde to práská pár metrů ode mě prostě nedělala Ale hlavní je, že jim to vyšlo a všichni přežili

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 22:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,

Fifi
Asi bych to taky brala pres pole, kor jestli se Jelito balo. Fajfkoooo, dobro dosli???

Fajfka dobro došla jen jsem ještě byla s tchánovcema na véče

No ono teda jako nic moc jít po polnačce na vrcholu kopce a vedle blesky lítali napravo i nalevo... šlupky jako prase a průtrž mračen 3 hodiny v kuse... nešlo nikde ani se jít schovat páč jsme měli všechno durch a nebylo by se do čeho převlíknout, tak nezbylo nic jiného než to rychle dojít... (ono jako původně bylo v plánu že hodíme bivak v nejbližší vsi kde byli dvě hospody ale jedna byla zavřená a druhá na prodej takže smůla... .. dojít , doběhnout, místama doklouzat, jelítko i plovalo a my měli vodu nad kolena. Jako to byl dobře adrenalínovej zážitek... srovnatelnej se zímním snem..dobře jsme si hrábli do sil a do výdrže...jen mě mrzelo že jelítko v sobotu od oběda krz to vedro moc nemohlo a šetřili jsme tlapku a v podstatě jsem 5 hodin proseděla a čekala až se dycky dospí a odpočine na packy a až se ochladí že to v noci dojdem....bejvali by jsme byli v cíli už kolem šeté a tedy dávno před buřinou..ale co už ..přežili jsem to a tenhle zážitek už nám nikdo neveme
Ale kluci co nás sebou vzali byli zlatý... s tím jedním jsme se potkavali páč jemu haskounka taky hodně odpočívala a tak jsme to chtěli společně dojít pokouskách ale nakonec jsme to došli ještě s jedním klučinou celých 14 kiláků v kuse a klusem..ale psiska moc dobře věděla, že je průser a tak šlapali hodně dobře...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 23:03
- Nahlásit

Fajka
birma
vy jste fakt teda mega slapky, chocholousek na vas

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 23:07
- Nahlásit

Fajka
dojít , doběhnout, místama doklouzat, jelítko i plovalo a my měli vodu nad kolena. Jako to byl dobře adrenalínovej zážitek...
Huf, pekne teda.
tak jsme to chtěli společně dojít pokouskách ale nakonec jsme to došli ještě s jedním klučinou celých 14 kiláků v kuse a klusem..ale psiska moc dobře věděla, že je průser a tak šlapali hodně dobře...
Na to asi fakt nezapomenete nikdo. Opakuju, jste blaaaaaaaazni!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 23:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
nikdo. Opakuju, jste blaaaaaaaazni
no jako souhlasim s tebou i s Májou...máte pravdu vobě..je to celkem šílenost a na chocholouška..ale ta zas nikdo nečekal že to bude až takovej masakr..že jo..( v pátek v noci se jen blýskalo a nikde ani kapka) a ono to dycky tak nějak vyplyne samovolně a když už v tom člověk jednou je tak se s tím musí bud poprat a nebo vzdát nebo někde počkat až bude líp když to jde..aneb co nás nezabije to nás posílí

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 23:20
- Nahlásit

jdu dohnat deficit spánkovej..tož brou zítra a klidnou noc bez bouřek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 05:55
- Nahlásit

fajka, birma
ste husty! dobre, ze doma zdravi a v nic se v burine nestalo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 06:03
- Nahlásit

Rumštáááájn
Gratuluju oběma šlapkám!!!
My jsme si včera užili krásnou neděli. Posuzovala jsem, jela jsem s holkama a bylo to super. Byly to nějaké dny prahy 12, nebylo tam moc lidí, ale byli tam policejní koně, dravci, domácí zvířectvo (nutno říct, že to holky braly dost samozřejmě už ) a pán s dravcema byl boží a dokonalej, měl tam malý výřátko, ještě nepřepeřený, poštolku, orla, puštíka a sovu pálenou. Holky tam strávily prakticky celé odpoledne, za mnou se chodily jenom najíst a napít.Dokonce si držely dravce na rukavici a hladily výrátko. Byla to záchranná stanice (orel slepej, výře vypadlé). Pídě se píďalilo s Michalem, spokojeně.
Jen teda Michal si nevšiml balíčku masa pro psy ve dřezu
:zelenýsmajlík:
Xerxová
strom je neuvěřitelnej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 06:39
- Nahlásit

uffff - dnešek bude výživný. Ráno "dohled" na státnicích studentky "se specifickými potřebami", pak rychle k jiné komisi do muzea (naši návrháři tam mají vždy výstavu bakalářských prací a obhajují přímo tam - a ústní část mají v historické knihovně - moc hezká spolupráce fakulty a muzea). V poledne schůzka se studentkou v závažných potížích studijních (jak vše zvládnout, když byla vážně nemocná) a od jedné velká porada u rektora k projektům... Mezi tím bych měla stihnout hodit pár slov se spectábilis... a kouknout na státnice u nás na katedře, ale to už fakt nevím kdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 07:04
- Nahlásit

birma
co to stehno?

kachna_
je dobre, ze ste si to uzili to by se libilo i denyky takova ptaci prehlidka.

Xerxová
tak to mas dost nabitej program, at to vsechno klapne

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 07:31
- Nahlásit

cernej caj
Zatím nevím. Prakticky celou sobotu jsem šla kvůli kolenům na brufenech, došla jsem a kolena lepší než před startem
Doma jsem sundala tejpy, teď mám všechno ztuhlý a jsem zvědavá, jak to bude vypadat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 07:50
- Nahlásit

birma
tak snad z toho nebude zadnej problem, mas muj obdiv, zes to ale tak zmakla!

at teda koncetiny dobry!

dneska du do mesta vymenit ty zloty, dokoupit zbytek veci a musim se uz zacit balit, pac uz nebudu moc doma...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 08:51
- Nahlásit

birma
tak on brufen je i protizanetlivy takze jestlis tan mela chycenou nejakou slachu nebo sval tak ro mohlo zabrat ale lepsi asi to brat v klidu
Xerxova
a co ty vlastne ucis? neco humanitniho kdyz spoluprace s muzeem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 09:03
- Nahlásit

Maya
no xerxova ma neco s matikou, ne? to asi spis de o to, ze pouzivaj ty muzejni prostory...

jinak ja mam s sebou v lekarnicce aulin, coz je teda jeste vyssi liga nez ibucokoli, ale snazim se to moc nepouzivat a birmu obdivuju, ze s tim sla. ja jit 2dny na brufenech tak 14dni pak nechodim vubec

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:04
- Nahlásit

cernej caj
ja jit 2dny na brufenech
ale birma nemá problém dlouhodobej jako ty, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:09
- Nahlásit

cernej caj
však já šla na brufenu jen sobotu, pátek šel zvládnout bez toho a řekla bych, že ty tejpy mě fakt hodně podržely

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:11
- Nahlásit

Rumštajn,
všude hlásej jak prší a pršelo i pár kiláčků od nás a tady doted nic a všechno je suché...

Vykydala jsem auto, ještě ho teda musím vysát ale ted ho vysouším, bo je v něm jak ve skleníku. Dala jsem prádlo do pračky a mám pocit že to moje trekový oblečení smrdělo víc než psí deka a kšíry

kachna_cernej caj
jit 2dny na brufenech
ale birma nemá problém dlouhodobej jako ty, ne?

já mám spíš obavu že si na něj zadělává...
jako brufen mám sebou taky, ale zatím jsem letos ještě žádnej nepoužila...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:17
- Nahlásit

Fajka
Vykydala jsem auto, ještě ho teda musím vysát ale ted ho vysouším, bo je v něm jak ve skleníku
Číf ho ještě neviděl?
mám pocit že to moje trekový oblečení smrdělo víc než psí deka a kšíry
Moje stoprocentně. Nikdy v životě jsem si nesmrděla tolik, jako na konci tohodle longu. Sláva tomu, kdo vymyslel vlhčený ubrousky
ale zatím jsem letos ještě žádnej nepoužila...
já letos prvně. A to koleno nemělo problém v kloubu (to bych nevyrážela), ale právě vazy, šlachy něco takovýho. A to zas si myslim, že nějak překrýt a přežít jde. Zatím je to fakt ještě pořád lepší než před trekem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:19
- Nahlásit

kachna_
ja bych se obecne bala, ze tlumenim takvoehle bolesti lekama a zaroven velkym zaprahem si obecne zadelas na vetsi problem prave tim, ze to muzes dost pretahnout nad limit a pres tlumeni to nepoznas a muze se z toho vyklubat treba nekolika tydenni klidovej rezim, cehoz bych se principielne bala i u jinak zdravyho cloveka - jakoze obecne.

birma
tak to je dobre, ze patek byl OK a ze tejpy pomohly

Fajka

no ja to taky prave myslela obecne, ale zas pravda je rozdil uz na nich startovat (coz birma nemusela) nebo si dat druhej den na sanci na dojiti, coz se zas da chapat, pokud to od zacatku neni akutni.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:26
- Nahlásit

birma
Číf ho ještě neviděl
v noci po tmě ho ukládal do garáže a ptal se co to v něm tak smrdí ehm já tvrdila že psí věci.... jdu se jelitu vomluvit..páč ten je čistej jak lilie z tý 3 hodinový koupačky

birma
A to zas si myslim, že nějak překrýt a přežít jde. Zatím je to fakt ještě pořád lepší než před trekem
tak uvidíš no..ono lepší pošetřit než to přetáhnout... proto jsme s jelitem jeli v sobotu na čtvrt plynu...aby jsme pošetřili ťapku a nedostal se do puchejřů jako po šeráku....pak to trvá dlouho než se z toho dostane... a v noci jsme to pak už doplavali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:29
- Nahlásit

birma
pockej po slovensku, jak budem smrdet pac to budes mit stejny obleceni ne na dva dny ale na 7

Fajka
chudak jelitko

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:49
- Nahlásit

Fajka
jdu se jelitu vomluvit..
no to bys měla
.ono lepší pošetřit než to přetáhnout... proto jsme s jelitem jeli v sobotu na čtvrt plynu...aby jsme pošetřili ťapku a nedostal se do puchejřů jako po šeráku...
jít o psa, tak to řešim taky jinak, ale moje koleno nějak přežiju

jo slyšelas tu bouřkovou story od jedný ze šílených sester (tý co šla se Šárkou a Lenkou)? Nějak si nevybavuju, jestlis tam zrovna byla, když to vyprávěla..

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:50
- Nahlásit

cernej caj
si teda hodlám vzít alespoň dvoje oblečení a občas to máchnout v potoce a usušit jinde než na sobě

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:50
- Nahlásit

lepší pošetřit než to přetáhnout...
táhne a srůstá, mohl Varel, může i birma .

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:52
- Nahlásit

kachna_
Díky, že ses mě zastala

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 10:57
- Nahlásit

birma
jít o psa, tak to řešim taky jinak, ale moje koleno nějak přežiju
jasný ale nezapomeň že pes sám bez tebe jít nemůže

slyšelas tu bouřkovou story od jedný ze šílených sester (tý co šla se Šárkou a Lenkou)? Nějak si nevybavuju, jestlis tam zrovna byla, když to vyprávěla..

jo jo slyšela...ta pobavila taky dobře

táhne a srůstá, mohl Varel, může i birma
Birma je Varel?

no to potěš...já jí ale jíst nebudu

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 11:05
- Nahlásit

Fajka
pes sám bez tebe jít nemůže
ten můj určitě ne,. když ho nikdo nechce
ještě toho trochu

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 11:06
- Nahlásit

Fajka
myslim, že to si povíte za x let na nějakym extrahardlongu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 11:51
- Nahlásit

birma
a nemas seznam? ja s oblecenim mam pocit ze ho mam tunu a pritom k prdu

a co pro nas historka?

PetraK
tak to ses zas neflakala nez si posekla celou louku

a dobre ze zatim rostlny ok a nejsou poniceny

tak snad jooo, urcite zdravejsi

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 12:37
- Nahlásit

PetraK
nejdřív bych zešílela a pak dostala žinfárkt.
ale prt na oboje bys byla příliš unavená

cernej caj
nemas seznam? ja s oblecenim mam pocit ze ho mam tunu a pritom k prdu
nemám a možná budu ještě něco dokupovat...

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání