| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:09
- Nahlásit
fotky z Voka. Je jich málo, to vedro mě ubilo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:10
- Nahlásit
PetraK
Máma kupodivu ještě nepropadla úplně trudomyslnosti, hustím do ní, že to zase po návratu dáme do kupy.
Vsak taky date! Achjo, jinak jak u blbejch s tema lekama teda.
cernej caj
brum brum bude citit adamka a bude se bat
Kdyz to rikas, tak to tak bude!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:11
- Nahlásit
Fifi
A tim vedrem a pocasim to bejt nemohlo?
asi by i mohlo, ale nikdy mi to vedro nedělalo, za to jsem to měla prvně po Kruškách, což byl první long, co jsem šla v těhle botách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:17
- Nahlásit
birma
ale nikdy mi to vedro nedělalo
... to vis, to bude tim vekem. Nebit, prosim!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:25
- Nahlásit
Fifi
... to vis, to bude tim vekem. Nebit, prosim!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2016 22:57
- Nahlásit
PetraK
Jsem váš Rumíček
Hele, Rumicek se musej nutne potkat s Prouzkama. Protoze on ma este ten kukuc vymakanejsi a myslim, ze by si kuciii rozumneli.
Krasna, prekrasna zahrada, chalupova. Ach. Jen v provedeni zdejsim by to bylo Juuu ďurka = jeee, krater?
Hele myslím, že maliník někdo úspěšně podával hlavně ve formě homeo. že to fungalo spíš. Nebo máš ten čaj odzkoušený, jo?
Odzkouseno u jinych rtw kolegyn, kterezto timto nesvarem trpely, teda ne ony, ale jejich cubky. U Kremyla to je novinka fakt nova, a vis jak, rezat do ni, kuchat a resit jinak v jejim veku nejde, nechce se... Hlavu ma zamestnanou az moc, to ji v laktaci ovsem nezabrani. Inu halt uvidime - a to ona fakt neni svihnuta ala Ag, ze by psychicky si neco hrabala, chranila piskaky, byla protivna - vubec, jen najednou mliko, mliiikoooo. No jak rikala znama vetka, mozna zmeny na vajecnikach. Ech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 06:02
- Nahlásit
petrak
naaadhernou zahradku mas! a stromy krasny to je sice fakt hodne prace asi ale i hodne radosti.
fifi
drzime kremylkovi co mame, at to fakt zabere a teda snad to nebude odted na beznym poradku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 06:46
- Nahlásit
Fifi ach jo... moje obě feny na falešku trpěly, ale mlíko neteklo ani z jedné. Hlavně ať nekojí Pruhy, případně nekojí sama sebe. Vylizování mlíka to pochopitelně zhoršuje - jednak je odbyt a stimulace běží naplno a jednak je dost živin na tvorbu...
Dogařský pan doktor vždy doporučoval nějakou mast na kravská vemena - ta že zabírá... ale název nevím.
PetraK krásná zahrádka a krásná psiska a kupodivu i krásné fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 06:51
- Nahlásit
Leje. Čeká nás agitrénink, tak si asi procházku před ním odpustíme. Adam už včera večer prudil, že ho zanedbávám Je úžasnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 07:19
- Nahlásit
birma
pekny fotky, zkamenelej zamek treba vubec neznam a vsimla sem si ze mas majkokontrolu vyfocenou
a tos v nedelu psala, ze mel dost vydrzelo mu to na jeden vecer
Xerxová
kamosky fena obcas falesku ma, co si poridila jeste stene, tak mela k falesce i mliko...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 07:24
- Nahlásit
cernej caj
Zkamenělej zámek byl v reálu monumentální, úplně mě to místo zaskočilo, někdy bych se tam ráda vrátila.
Majkokontrola byla první kontrola na trati - čaj na 9. km byl super
tos v nedelu psala, ze mel dost vydrzelo mu to na jeden vecer
To na dýl, do cíle jsme se doplazili v neděli v 5:20 ráno, tak bych řekla, že tak 36 hodin proodpočíval
Vlastík mi poslal skvělej podrobnej mail. Už se tam nemůžu dočkat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 07:53
- Nahlásit
birma
ja se taky moc tesim ale nevim vubec jak s oblecenim...
budu si brat urcite pro jistotu perovou vestu (na noc, na postavani na chladny rano/vecer) ale nejsu si jista, zda radsi dve tenky trika s dlouhym vpripade potreby pres sebe nebo jedno tenky a jednu mikcu (zas ono je celkem teplo, aby ta mikca nebyla fakt totalne mrtva vaha...) co mas na horni cast tela v planu ty?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 07:58
- Nahlásit
cernej caj
trika s krátkym rukávem, slabounkou mikinu a silnější mikinu. Zas nemám žádný peří, který bych vzala, to bych preferovala před tou silnější mikinou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 08:08
- Nahlásit
birma
peri ma zas nevyhodu, ze je supr na noc nebo kdyz se stoji, ale je naprd na pohyb (pokud je pohyb ve vyssich teplotach nez 0 - 5stupnu, coz tu zrejme bude
ale jo, rikam si dve tenky a kdyztak to hodim pres sebe, mam totiz strach, ze tu tlustci bych skoro neuzila vzhledem k pocasi + pohybu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 10:35
- Nahlásit
ááá ještě k tý falešce - info od pana doktora Jiřičky
http://homeopatie.ivories.cz/index.php?strana=clan ky&clanek_id=143
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:00
- Nahlásit
PetraK
jojo, bydlet takhle by muselo bejt super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
jooo jo, vždycky v neděli trpim jako pes, když mám odjet
huž máš zabalený péři a mikinu? Vlezlas už do krosny?
.
edit- já si z tebe sice dělám čurinu, ale přiznám se, že zabalit se by pro mě bylo nereálný, nevěděla bych co vzít, aby toho nebylo moc, ale bylo tam všechno co potřebuju karavan bych si vzít asi nemohla, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:31
- Nahlásit
PetraK
jeste ne, vcera sem to nahazela do krabice a dneska musim
ja taky nevim, co zabalit at mam vse co potrebuju a zaroven toho nemam moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:40
- Nahlásit
cernej caj
ja taky nevim, co zabalit at mam vse co potrebuju a zaroven toho nemam moc
to je hrozný dilema, já mám "potíž" zabalit na dovču, kde jedem autem a je to fučík, vědět, že jsem omezená prostorem a váhou a ponesu si to, zemřu na zoufalství .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:42
- Nahlásit
cernej caj
hele čajdo- kdeže jste to byli na tý dovče v jižních čechách zjara?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 12:59
- Nahlásit
cernej caj
bereš vařič? že bych vzala ešus a tablety...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 13:07
- Nahlásit
petrak
vlkov nad luznici
birma
beru, vem
tatinek je po "o"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 13:09
- Nahlásit
cernej caj
tatinek je po "o"
supr!! tak ať může brzo domů a rehabilitovat
vlkov
dík
a máš odkaz na ubytko, nebo je to rodinná záležitost (myslím, tím ubytování v rámci rodiny)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 13:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
petrak
tady to je
- my teda jezdime mimo sezonu vetsinou, neni problem bych rekla kdykoli ale muze byt problem asi s obsazenosti, pokud to chcete na letosni leto zvazovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 13:55
- Nahlásit
cernej caj
díky našla jsem . Zatím se rozhlížím no. Nejradši bych nějaký bungalovy v komplexu hotelu či penzionu - abych nemusela co? vařit! , ale chalupy jsou právě v taky v merku. Uvidím co vybereme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:03
- Nahlásit
PetraK
tak my hodne jezdivali do okoli na obed - nekam sme dojeli, dali kolecko, dali obed a dom a veceri uz tak aby se nereklo.
vsude tam varili dobre, co sme byly ale chapu no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:22
- Nahlásit
cernej caj
beru, vem
super!
A rolničku na plašení medvědů mám koupit?
tatinek je po "o"
to je dobře! Tak ať se dobře hojí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:27
- Nahlásit
birma
no nevim, jeslti neni zbytecna
vnimam to tak, ze se boji hlavne hluku, coz treba v noci rolnicka nezachrani a pres den asi netreba
jen nesmim zapomenout igelitku na jidlo, at ho muzeme davat bokem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:28
- Nahlásit
birma
budes brat k esusu vicko? ja nemam, mam kus alobalu ale trha se... jestli jeste hledat nahradu nebo si pucim (pripadne ohrejeme ve tvym, ja mam 0.75l)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2016 14:28
- Nahlásit
cernej caj
nesmim zapomenout igelitku na jidlo, at ho muzeme davat bokem
budem ho věšet na stromy? To dělala kamarádka na trecích po Kanadě A nějaký obranný mechanismy proti zubrům máme?
|