Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 23:00
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem našla, že alpinepro má bavlněný gatě a dokonce je u nás krám, tak jestli mi to v pátek vyjde a budu fakt moct vypadnout z práce dřív, tak to půjdu obhlídnout, sice teda ty prachy co za to chtěj, ale tak jedny snad ustojím minimálně si když tak ozkouším velikost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 06:19
- Nahlásit

maya
tak posli na gate odkaz

birma
tak neco pro jistotu se taky neztrati, ja eur vezmu asi 100, ale nepredpokladam, ze bych je utratila. nicmene dve papirovy bankovky se moc nepronesou, ale kdo vi jak cesta zpatky (eura), nejaky jidlo... ale idea je utratit max 40 idealne, protoze to mam i do rakouska.

dneska snad pujdu vymenovat

uzij si voka!

kachna
ja bych to s tim fb nedramatizovala ale zas chapu tvoje duvody, ale klidne byh sla pres drpbox a dala odkaz, vsak rozkliknout ho neda moc prace.

ja treba na fb malo davam lidi, spis skoro vubec nebo sebe nwbo zezadu aby tam nic nebylo... ale mam kamarada, kterej vzdycky z mych fotek vybere nejaky kde je on (sam nebo s lidma) a nasazi si je k sobe do alba... coz uz treba mi celkem vadi, protoze ja se cilene snazim kdyz uz, davat na fb fotku z vyletu s lidma, tak s lidma co na fb treba teda sou a ne s lidma co fb nemaj a nemuzou se ani branit ze jim tam vystavuje ksicht...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 07:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
3/4 z fleru

a hannah ma dost 3/4 tez ale nepisou tam matros

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 07:46
- Nahlásit

čistě bavlněné tříčtvrťáky jsem měla i z Decathlonu - ale už je to dva roky. Jak teď - netuším. Jinak nejlépe sedící jsem měla od Vietnamců... a bavlněné mívají.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 08:12
- Nahlásit

cernejcaj
dik si to projedu doms na pc
Xerxova
u vietnamcu uz jsem prave nenasla teda oni tvrdej ze bavlna jooo ale ve skutecnosti je to s lycrou

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 08:17
- Nahlásit

cernejcaj
stranky alpinepro mi ns mobilu nefungujou ale proste normalka v outdoor gatich se daj najit
v decathlonu jsem nic moc nenasla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 08:47
- Nahlásit

maya mám bez lycry...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 08:57
- Nahlásit

ono asi zalezi, na co clovek zrovna narazi. i vietnamci podlihaj modnim zmenam, strihum, zmenam v matrosu...

achjo, budu se muset o vikendu balit a nikdy sem nebyla na tyden, vubec nevim, co si vzit s sebou jako nejak to vymyslim, ale je to dilema, no...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 08:58
- Nahlásit

cernej caj
Bereš ten vodní filtr?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 09:08
- Nahlásit

birma
tak muzu ho vyhrabat a ozkouset (se priznam, ze sem ho koupila na sumavua tim ze sme nejeli tak sem ho nikdy ani netestovala)
stejne sem zvazovala, ze bych ho mozna vzala.

jen mam potiz s oblecenim (teplyma vrstvama a kalhotama) to nejak rozseknout

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 10:23
- Nahlásit

Xerxova
no to se mas taky bych brala za tech par korun co to mivaj ale asi teda u nas mame vietnamce s jinejma zdrojema nebo nevim
jsem dneska videla strakatou dogu vybirat s oanickou bankomat
cernejcaj
birma
do jaky divociny to jedete ze potrebujete filtr na vodu????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 10:54
- Nahlásit

Maya
tak ten filtr nepotrebujes, ale je to bezpecnejsi kdyz nechces treba hnacku

PetraK
tak snad pani pokladni nedosly pamlsky

muselas, platit

s birmou a kamaradem za tyden na tyden na slovensko, birma s fajfkou dneska razi na voka

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:02
- Nahlásit

Maya
do jaky divociny to jedete ze potrebujete filtr na vodu????
na poslednim longu jsem vysosla 5 l vody za den, páč bylo teplo, takže buď filtr, nebo každej kilometr obchod

PetraK
to zní jako krásný odpoledne
koukám, že někam razíte? nemám šanci zjistit ničehož, kam vyrážíte? Na treka štreka?

Za tejden na tejden na úplnej výýýýýchod Slovenska

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:34
- Nahlásit

cernej caj

tak snad pani pokladni nedosly pamlsky
ve zveráči to snad nehrozí.

muselas, platit
nojo, jak mourovatá, kdyby bylo na něm, vykoupil by si to tam všechno. Seděl pak pod balonkama a toužebně hleděl, Blbec jsem se zeptala co chce.... tak mi to přesně ukázal, co a konkrétně potřebuje

birma cernej caj

s birmou a kamaradem za tyden na tyden na slovensko, birma s fajfkou dneska razi na voka

aaa taak! ty jo a jedete s pesanama? Kolik vás jede lidí a kolk psů?

taky mi přijde lepší filtr, shánět vodu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:36
- Nahlásit

Maya

kachna_
takový paranoidní představy

a máte je dobře.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:45
- Nahlásit

PetraK
ty jo a jedete s pesanama? Kolik vás jede lidí a kolk psů?
tři lidi a Adam. Je to dost vojeb, protože třeba do vlaku, kterym jede kafe s Vlastíkem mi nevezmou Adama bez schrány a schránu fakt neberu, takže místo v 9 nebo 10 večer budem s Ádou vyrážet už před šestou, abychom si střihli 2 hodiny čekání v noční Bratislavě... fakt radost. Navíc v NP na vodítku, podle pravidel i s košem, což teda asi na 100% dodržovat nebudu. A pak je otázka, jestli nebudou ti dva spát uvnitř chat a já jako zapomenutej chudinka venku

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:51
- Nahlásit

PetraK
takový paranoidní představy
a máte je dobře.

Nemyslim Podle mě je fejsbůku i všem cizím úplně buřt, co dělám a proč to dělám, nebo jak na který fotce vypadám

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 11:56
- Nahlásit

birma
Podle mě je fejsbůku i všem cizím úplně buřt, co dělám a proč to dělám, nebo jak na který fotce vypadám

no.... to se docela bohužel pleteš.

Je to dost vojeb, protože třeba do vlaku
tý jo, no hezký teda, to jsi chudera

Navíc v NP na vodítku, podle pravidel i s košem
no, to je pro mě třeba právě důvod, proč tam na dovču ne, páč psa mít furt na vodítku, to bych nedala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:11
- Nahlásit

birma
ale na vysprchovani ti adamka pohlidame, kdyz bude nejhur

no ty prestupy budou hnusny, taky nejaky mame...

PetraK
ja neberu zadnyho, na vokouna by to mohlo byt moc a feri by to stejne nedala jeste

ale tam taky nebude NP vsude, hlavne treba v tech poloninach asi nebude ani noha, takze neberu nekde nizky tatry, kde asi voditko+kos budou resit mnohem vic, nez treba kam jedem my

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:30
- Nahlásit

PetraK
to se docela bohužel pleteš
Co děláš může ten člověk sledovat i tady a na ulici si tě může každej vyfotit a naděláš prd. Rozhodně bych nešířila paniku. Co nechci, aby šlo dohledat, prostě nevěšim na net (třeba psát, že jedem celá family na měsíc pryč považuju dost za nerozum). Ale upřímně - zajímá tě,co právě teď dělá Lojza z Horní-Dolní? Ne? Tak proč myslíš, že zajímáš ty jeho? Nějakej ouchyl si tě vyhlídne i v práci nebo na ulici...
psa mít furt na vodítku, to bych nedala
Nj, tak u nás bys ho v národnim parku na vodítku asi taky mít měla. Nám je to šumák, nafasuje batožinu, zapřáhnu ho a bude v sedmym nebi

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:31
- Nahlásit

cernej caj
na vysprchovani ti adamka pohlidame, kdyz bude nejhur
To budete dělat hlavně pro sebe, abych vám nesmrděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:35
- Nahlásit

birma
Rozhodně bych nešířila paniku

nešířim, já jen s určitostí vím, že je dost dobrý se určitých věcí vyvarovat. Jak si to kdo udělá, tak to bude mít a je dost na místě být opatrný. Ale, každýho věc.

Nám je to šumák, nafasuje batožinu, zapřáhnu ho a bude v sedmym nebi
no tož to pro nás není

cernej caj

, hlavne treba v tech poloninach asi nebude ani noha
aha, já nevěděla přesně kam.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:43
- Nahlásit

birma
Nějakej ouchyl si tě vyhlídne i v práci nebo na ulici...

......nebo na treku....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:45
- Nahlásit

birma
fb samozrejme nezajima co delas prave ted ale zajima ho celej tvuj zivot coz vi pospojovanim tech informaci o kterejch ty si myslis ze ho nezajimaj (jako jednotlive ne ale v kontextu jo)
tyto informace si uklada i prodava tretim stranam tudiz info o celym tvym zivote vlastni x neznamejch
to fakt neni o tom zr fb da neci fotku nekam o to nejde u fotek jde o tagovani a tim lepsi identifikace ze vsech moznejch uhlu a nasledny prodej tehto info provozovatelum kamer kde ta identifikace jeste pokulhava atd
nekomu to nevadi ze nekdo nekde vi nejen jak vypada ale i co kupuje kam chodi a s kym v kolik chodi spat atd a nekdo je holt na to oaranoidni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 12:50
- Nahlásit

Maya
jenze ono jestli dam fotku na fb nebo ji vystavim na verejny rajce pod login jakej mam treba na fb, tak je to uplne jedno... nehlede na to ze i ta google galerie bude uplne stejna... takze dneska jediny reseni asi vlastni server zabezpecenej heslem a nikdo bez pristupu se nedostane k obsahu a pak bychom si rovnou mohly fotky posilat rovnou mailem...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:09
- Nahlásit

cernejcaj
ja si teda tipuju ze rajce mozna vytezi ty fotky ale jinak nic google samo taky hodne smiruje ake na fb podle me nema protozr jen na fb jsou takovy profily a komenty a grupy pratel navic fb sleduje i tvoje aktivity na netu mimo fb

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:24
- Nahlásit

Maya
no ono i na googlu tvoříš skupiny přátel, můžeš tam mít fotky, kalendáře... ale mě je fakt upřímně jedno, jestli Zukenberg nebo vláda USA ví, že jsem si koupila novej camelbag a mám hnědýho psa a modrý oči a ve středu v 19:05 jusem prošla pod támhletou kamerou. Jak jsem psala - nedávala bych nikam info o tom, že bude prázdnej byt, rozhodně bych nedávala fotky nahatejch dětí a podobně, ale jinak, pokud po tom někdo prahne, vědět kde kupuju podprdu a její velikost, tak mi je to naprosto buřt. A až budu chtít páchat trestnou činnost nebo zmizet ze systému, tak zamířím někam, kde ty kamery nejsou. V tuhle chvíli prostě filtruju "co" vypustim a ne "kam" to vypustim.
Chápu, že to má někdo jinak, pak ale bude mít lepší se vyhnout netu obecně a rozhodně mu to dost věcí zkomplikuje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:30
- Nahlásit

Maya
navíc u těch dětí je to podle mě vůči nim nefér, ať si "prodají vlastní identitu sami", to už neovlivnim.

Rajčeti tak nějak víc věřim (i když teda nevim proč, když je Babišovo), že tu fotku odstraní, když jí smažu, navíc právě, není to ucelený systém.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:32
- Nahlásit

Maya
v kazdym pripade proste jen rikam, ze mit paniku z fb a pritom davat fotky treba tady je trochu pritazeny za vlasy. cimz nepopiram, ze davat jisty druhy fotek na fb je naprd.

birma
asi tak...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:34
- Nahlásit

birma
vědět kde kupuju podprdu a její velikost,
jo, pokud to skončí u individualizovaný reklamy, je to cena, kterou ráda zaplatím. pokud na mě teď budou vyskakovat reklamy na projektanty, budu dokonce ráda

Nevíte náhodou o projektantovi, který by nám udělal projekt rekonstrukce našeho domečku v CHKO svépomocí? Projekt není složitej. Na CHKO jsem psala, svoje kamarády už jsem taky zkusila.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání