| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:17
- Nahlásit
PetraK
tak ten je teda
a co teprv, jak chutná! Lepší dort snad neznám
jak to má, když ty jedeš a míjíte cyklistu?
vzhledem k tomu, že nejsem sebevrah, tak byl volně a proto jsem fakt ráda, že tahle situace nenastala. Už proto, že holomek má zjevně dost času i když já jedu na kole, protože do rychlosti cca 20 km/h mi v pohodě stačí klusem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 05:37
- Nahlásit
ahoj, ten kamarád, co chtěl pesa
Entlebuch a velký salašnícký, že se nepletu a ten entlebuch je docela temperamentní dělo? Toho druhého neznám vůbec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 06:58
- Nahlásit
kachna_
O těhle salašnících byl asi před rokem nebo dvěma článek v ppč. Vyšlo mi z toho, že to jsou poměrně komplikovaný povahy..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 08:06
- Nahlásit
kachna
o entlebucha jsem se kdysi zajimala a stejne jako velky salasnik jak pise birma asi bych to charakterizovala jako pomerne vostry delo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 08:27
- Nahlásit
birma
tak to teda jeste vetsi gratuliere k narozkam kulatym a ten dort vypada fakt paradne!
tak dneska sem zdechla doma, doktorka ma dneska odpo tak asi tam pak odpo zajedu, pro jistotu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 08:28
- Nahlásit
birma
Maya
dík, předala jsem. Já si vzpomínám, že jsem to někde párkrát četla. Tak snad nakonec skončí u toho berňáčka, ale moc tomu nevěřím, už.
Hele, a co hovawart? To by mohla být rozumnější neovčákovitá (vzhledem myslím) varianta.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 08:32
- Nahlásit
cernej caj
týjo, čajíku, pořádně se uzdrav
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 08:49
- Nahlásit
kachna
hovik je urcite lepsi bych rekla
ale samo s nim bude horsi porizeni nez z bernakem
asi proste spis zalezi co kamarad chce
me ted nedavno mile prekvapil springer nikdy jsem se o ne bliz nezajimala ale fakt milej a pohodovej vetsi pes
cernejcaj
tak konecne se vylecis to je fajn
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:00
- Nahlásit
kachna_
já si zase pamatuju jak jsem chodila jedna paní a ta je chovala a tvrdila že to není uplně jednoduchý plemeno, že některý bejvaj dost dominantní, hlídací, obranáři a musí bejt a ně vcelku pevná ruka...ale třeba feňule co znám z treků jsou v celku v pohodě...
birma
šecko nej ke kulatinám! at jsou ty změny po přečíslení jen příjemný jako doteď!
Já teda na sobě žádnou změnu k lepšímu po přečíslení nepozoruju..spíš navopak
cernej caj
tak dneska sem zdechla doma
týjo asi by to chtělo už pořádně vyležet což?
Maya
prekvapil springer nikdy jsem se o ne bliz nezajimala ale fakt milej a pohodovej vetsi pes
jj to jsou , jediný co mě od nich odrazuje jsou prostě ty věčně zadělaný ušiska a že když čék sportuje a je furt venku tak se ta čistota moc udržet nedá..vidim to na jelitu...ten má tu srst tak děsnou že by na výstavách neměl šanci...ale rači pár dredíků a bodláků než držet psa v isolaci na perfektní srst...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:00
- Nahlásit
jo nevím jak u vás ale tady od včerejška ani kapka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:18
- Nahlásit
Fajka
u nas taky ani kapka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:21
- Nahlásit
zacalo prset
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:23
- Nahlásit
cernej caj
zacalo prset
já si říkala že podle radaru u vás pršet musí ...tu furt nic ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:37
- Nahlásit
Fajka
tak snad taky jeste bude
nas to teda asi jen trochu lizlo, taky sem se ted divala na radar a je to trochu jiznejc, ale vyprahla morava urcite dest oceni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 09:53
- Nahlásit
Fajka
já si říkala že podle radaru u vás pršet musí ...tu furt nic ....
u nás jo, u nás napršíno.
A jsem zvědavá co chuderky moje cuketky, který jsem o víkendu zasadila a pečlivě opečovávala spolu s rajčátky , se bojim, že je ta kanonáda asi zdevastovala a takový byly kráásnýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 10:07
- Nahlásit
PetraK
díík....
jako ten klip je vtipnej
škoda jen že jezdím na naftu
moje cuketky, který jsem o víkendu zasadila a pečlivě opečovávala spolu s rajčátky , se bojim, že je ta kanonáda asi zdevastovala a takový byly kráásnýý
no jestli padalo tolik krup jak ukazovali , tak to asi jo
a tady je sucho teda strašný... a to je teprve květen... jako a já už zas skoro nemám čím zalejvat páč nádrž se snad přes zimu ani nenaplnila... mě tn trávník scípne už počvrtý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 10:18
- Nahlásit
Fajka
jako ten klip je vtipnej
já ho miluju, jsou to debilové a zase tam zahlušili nebohýho klávesáka
škoda jen že jezdím na naftu
neboj, von Tilda něco vymyslí
tolik krup jak ukazovali , tak to asi jo
my jsme v tom jeli, bylo to příšerný, fakt že jo, zatím jsem nic takovýho nezažila. Rány, že jsem měla strach, že to odnese i sklo. Ale - plech překvapivě vydržel . Teda jen jsme to zběžně okoukli a mazali v tom dešti domů, ale vypadá to, že na to, jaká to byla kanonáda, tak auto cajk . No ovšem jaksi zelenina asi na tom tak dobře nebude A já měla radost, že mi to hned běhěm prvních dní nesežrali plzáci ááách jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 10:27
- Nahlásit
PetraK
zase tam zahlušili nebohýho klávesáka
to je ten co skáče z mrakodrapu?
jako ale tu krásnou alej tam mohli nechat ...
ale teda mělo to uplně jinej děj než sem čekala já myslela že jak jsou čpinavý tak že to jsou horníci a půjdou fárat do dolů a vylezou černější než uhel ..ale klip dobrej to zase jooo...
a ted něco za co mě zabiješ..i hudba byla skoro poslouchatelná
. Ale - plech překvapivě vydržel
no tak to je klika teda !
A já měla radost, že mi to hned běhěm prvních dní nesežrali plzáci ááách jo.
no joo plzáci kroupy a nebo sucho..si nevybereš.. my už zeleninovou zahradu skorem zrušili..krom jahod česneku a cibule... ty totiž přežijou šecko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 10:51
- Nahlásit
Fajka
to je ten co skáče z mrakodrapu?
jojo, to je to párátko, Tilda ho vždycky na koncertech "mučí" . Strčí ho do vany a zaleje ho "ohnivejma" jiskrama, uvaří ho v kotli plamenometem /jednou skorem doslova - páč mu připálil půlky /, zahá ho za vlasy a tak jako podobně. No a tady ho nechali hópnout, v dalším klipu odpálit se bombou a tak jako podobně a přibližně
jako ale tu krásnou alej tam mohli nechat ...
trochu se netrefili no .
U nás na chalupě jsou místama krásný aleje podél cest
čpinavý tak že to jsou horníci a půjdou fárat do dolů a vylezou černější než uhel .
ale tak to můžou bejt klidně taky! Stačí říct!
https://www.youtube.com/watch?v=StZcUAPRRac
.i hudba byla skoro poslouchatelná
kecáš? No tak vítej v R+ klubu!!! kdy jedem na ten koncert? Pojede Číííf taky?
no tak to je klika teda !
byli jsme dost překvapený, protože jsme fakt měli obavy, jestli to nezničí sklo, tak jsme si říkali, že plech bude poďobanej, no a překvápko zatím. Hele a tý vody co bylo ve vteřině na dálnici
my už zeleninovou zahradu skorem zrušili..krom jahod česneku a cibule... ty totiž přežijou šecko
no já skorem taky, ale vždycky mi to nedá, miluju ty cukety a když se zadaří, tak se o to moc nestaráš, jen zalíváš, rajče taky- páč na to nejdou plzáci. Mangold se mi tam vysemení vždycky sám, fazole se strčej do země a dělejte co chcete..... no uvidíme. Česnej jsem zkusila letos prvně, normoš z paliček co jsem si koupila na farmě, nic namořenýho, tak jsem zvědavá. Je velikej a vzhlednej. Mám prej počkat až se začne kroutit, pak to až na dva listy utrhat a až se to narovná, tak ven. Uvidím.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:03
- Nahlásit
brut janiii fajka
jeste ze vas ta esuska praskla tak vsechno nej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:05
- Nahlásit
a ja klip prt
u nas teda vcera taky ani nekaplo dneska nevim ale podle predpovedi asi taky nic nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:06
- Nahlásit
Janam taky preju vsechno nej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:07
- Nahlásit
cernej caj
ta esuska praskla
sem stará sviň práskavá (ale.... nemáme si moc co vyčítat tys práskla birmici )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:07
- Nahlásit
Maya
a ja klip prt
a to je škoda, toooo je velká škoda, Tos o moc přišla, jejda, jejda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:12
- Nahlásit
PetraK
jestli tam vystupuje taktez bubenik tak asi jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:21
- Nahlásit
Maya
jestli tam vystupuje taktez bubenik tak asi jo
jistěže, a velmi mu to sluší, když hovoří do vysílačky, velmi mu to sluší. No jo , no. máš smolikof , je to celý veleftipný a nejftipnější je ten konec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:28
- Nahlásit
PetraK
no kdyz si predstavim kterak do ty vysilacky hovori nemecky tak to uz snad radsi ani videt nechci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:33
- Nahlásit
Maya
prooosim Tě ty naděláš, myslíš, že u toho vypadá jinak, než kdyby mluvil finsky?
bože já chci na chalupu!! sem se na namlsala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:42
- Nahlásit
PetraK
to je jasny, no
takova relaxacni pohoda, kdo by se nenamlsal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 11:53
- Nahlásit
PetraK
finstina na rozdil od nemciny zni sexy
chalupu mam dojem vam zborily kroupy?
se smeju ale doufam ze me nejaka prutrz nechytne dneska vypada ti venku nejak podivne
|