| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 18:38
- Nahlásit
Rrumstajn,
fuj to je hic.
kachna_
moribundus už dorazil, připadám si jako přejetá válcem)
Lity lity, at je brzo dobre!
birma
Vseeecko neeej, pani, at vam to s Adamitou slape po horach, lukach a hajich este radu let, hepyyyy brzdyyy!
cernej caj
Ty mas fakt nejak ty svy nohy proklety, at si koupis cokoliv, dycky to znicis.
Darenka
Juu, to uz je velka fenecka teda, haravice harava. Jinak se priklanim k ostatnim a o haracich kalhotkach bych este popremyslela...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 18:43
- Nahlásit
Fifi podle modelů u nás dneska ani kapka... a zítra předpověď taky nicmoc... Ale koukám, že jinde leje docela dost...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 19:09
- Nahlásit
Xerxová
u nás dneska ani kapka...
Vidim to bohuzel dost podobne. Achjo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 19:23
- Nahlásit
birma
co noha?
my doufame, ze btnu se to koncem tydne vyhne, tatinek bude delat s muzem a svagrem zaklad na hrob, stavarinu at se usetri aspon na tom a pak jde na operaci kolene a bude minimalne dva mesice vyrazenej, tak at pak muze uz jamenik makat a nemusi se to furt odkladat... tak musi byt hezky, aby to slo...
fifi
co odkrupnuti, uz k nemu doslo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 19:29
- Nahlásit
cernej caj
co odkrupnuti,
Jj, dneska uz sem si mohla zlehka zacvicit dornovku, a pak se potit jak pako pro jistotu v aute se zakrytym krkem.
pak jde na operaci kolene a bude minimalne dva mesice vyrazenej,
To budes mit na starost i tamni psice? At je tatka po operaci rychle fit, a hlavne se mu ulevi. Kolena jsou potvory.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 19:49
- Nahlásit
Fifi
Díky pani!
cernej caj
Dneska výrazně lepší, už nadávám a řvu jen občas. Zkoušim sehnat tejpu, chci si to zatejpoovat a doufám, že to bude úplně dobrý, i když 108 km na Vokovi je krapet děsivý..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:08
- Nahlásit
Fifi
tak to je skvely! hlavne teda zadny zatuhy idealne uz.
maji velkou zahradu, takze tatinek zvladne o berlich vypustit a zapustit a v ramci rekonvalescence pak prochazky po zahrade budou zcela jiste za pritomnosti zvere
prej v prahee uz prsi
birma
tak to je dobre!
ale jo, je to desivy celkem dost. tejpa se da ale celkem koupit treba i ve sportovnich potrebach, lekarne... spis jestli vis jak spravne na to, aby to pomohlo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:13
- Nahlásit
Heeej majne líbe Kindr, to byl kráááásnej víkendík. A dlooouhej, moc dlouhej, sem tak trochu připíknutá, na raminkách by se i vajco usmažilo , Rumíček hopíkal, Bubinka "běhala" tunel, Rumíček lomcoval s pešíčkem, Bubinka dělala otočky, Rumíček šel hledat zvířátka (a krásně vystavil zajíce, a Koláče si našlo srnce dvouletka) a Bubi si žužlala dobrůtky. A Brtnik mi ukradunl druhou sesli a celou jí vopálil a rozebral. A Koláče se flákalo , sedělo v neděli u stolečku a četlo si u kafíčka - tooo už moc dlouho neznám teda, takhle se flákat, dobrý to je dobrý, taky je dobrý spát na dece pod břízou. Jen teda...když vám hlavu zalehne jeden pes a z boku se do vás mačká druhej pes a k tomu ten první pes má divoký sny maxipsa Fíka........ tak to je pak zběsilý probuzení
ani nevím, jestli mám šanci vás dočíst?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:15
- Nahlásit
cernej caj
V Prahe je už po dešti, průtrž byla, když jsem šla z práce
Mám nějaký video od Katky, tak snad to nebude raketový inženýrství a zvládnu to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:16
- Nahlásit
PetraK
tak to zni paradne jak pro psiska, tak i pro tebe, ze sis odpocala
birma
tak at to klapne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:19
- Nahlásit
Jo a cesta dneska domů, slušnej horor, chytly nás po cestě obří kroupy. Co jsem nepochopila je debilita lidí - pod mostem NA DÁLNICI!! zastavený auta a nechali na průjezd úzkej pruh. Předesílám, že vidět moc nebylo. Jsou normální? To jim je bližší plech, než vlastní život??? Lidi jsou fakt idioti. No po týhle jízdě bude mít Rumíček to auto ještě "radši". Takovej bordel, měla jsem strach, jestli to okna vydrží, pár jich bylo fakt hodně, hodně velkejch. Nedovedu si představit, jak dopadlo cokoliv živýho, co bylo v tu chvíli venku, nekrytý , byly to fakt rány jak od kamení.
Fifi
Jj, dneska uz sem si mohla zlehka zacvicit dornovku, a pak se potit jak pako pro jistotu v aute se zakrytym krke
aj jej, záda?? cos dělala?
A helee, Darenka!! A už má čupku hárafku!! No gratuluju, gratuluju. A užij si to
ČAJDO, CO TO JE ZA BOTY? , moc pěkný, mooc pěkný. A co choroba? Prchla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:22
- Nahlásit
cernej caj
a pak jde na operaci kolene
tak ať mu to dobře dopadne a dá se pak rychle dokupy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:27
- Nahlásit
PetraK
aaaaaaaaaa, pani domaci dorazila
cesta dneska domů, slušnej horor, chytly nás po cestě obří kroupy. Co jsem nepochopila je debilita lidí - pod mostem NA DÁLNICI!! zastavený auta a nechali na průjezd úzkej pruh.
Na jednu stranu se jim nedivim, na stranu druhou je to debilita.
Ale i tak zavidim, asi blbe, kroupy a dest, tu zjevne tropy budou pokracovat bez kapky vody.
A Koláče se flákalo
Neni mozna, te privazal nekdo k zidli?
aj jej, záda?? cos dělala?
Ani nic, samoseto... + teda si pruvan z okynka u auta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
tak to je naprd teda, hlavne, ze se nic nestalo. Ono se to da trochu chapat - kdyz ti to vyskli okynko a treba mas vepredu mimino, tak se o nej tkay clovek boji, na druhou stranu mensi sance, ze to prorazi sklo nez ze se pak diky tomu stane horsi havarka...
jojo, uzila moc, bylo to paradni vero to hezky naplanovala a zaridila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:32
- Nahlásit
Maya na nás asi seslala studenou vodu - tedy na nás nee (my máme starý dobrý bojler v sušárně za koupelnou)... ale babča před chvilkou dorazila, že jí teče jen vlažná voda... A kotel se fakt rozhodnul, že když jsme my vypli topení, po třech dnech vypne on teplou vodu. Minulý týden přitom tady byl servisák na pravidelné kontrole po sezóně...
Jsem ráda, že paní domácí trošku relaxovala... Má to zapotřebí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:34
- Nahlásit
Fifi
Na jednu stranu se jim nedivim, na stranu druhou je to debilita.
já se divim, chápu bylo to příšerný, já se taky bála, ale přece NEMŮŽU zastavit na dálnici!! Co kdyby jela sanitka? co kdyby je vzal kamion, proboha, vždyť to mohl být masakr. Stačil by jeden riskantní idiot za volantem.
, kroupy
ty jo takovejhle nářez venku jsem nezažila, ve vteřině moře na dálnici a pak zmrzlý pingpongáče. brrr.
te privazal nekdo k zidli?
sem se já sama!! heč! takle dobrá já sem!! bylo to moc příjemný, číst si, čumět okolo a pak bum na deku.
Ani nic, samoseto
z toho sezení, co? a už lepší teda?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:36
- Nahlásit
PetraK ony prý u nás v přírodě původní narcisky vůbec nežijí. Vždy, když někde "divoce" rostou, dá se historicky v tom místě najít prastaré osídlení. Třeba milíře uprostřed lesa s jednou chajdou... Prostě lidi to žluté jaro měli vždycky rádi Kdysi mi to psala TerraSan. Škoda jí, byla to moc fajn a chytrá holka bioložka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:40
- Nahlásit
cernej caj
kdyz ti to vyskli okynko a treba mas vepredu mimino, tak se o nej tkay clovek boji,
jo já se taky bála fakt, ale víc bych se bála tam být, navíc ty auta stály v řadě a nechaly fakt jen úzkou mezeru na projetí, to je přece na palici, hrozně nebezpečný.
vero to hezky naplanovala a zaridila
a to je dobře, že se to takhle povidlo, člověk potřebuje takovýhle zážitky. Já se včera kochala v polích, podvečer, příjemný sluníčko, kolem klid jen my a zvlněná přehledná krajina. BEZ ŘEPKY!' pěkně všude zeleňoučko, remízky, lesíčky. Hezký.
Xerxová
.. A kotel se fakt rozhodnul, že když jsme my vypli topení, po třech dnech vypne on teplou vodu.
virus Cotlikus Bojlerikus?
My o víkendu měřili vodu - no vody jednak míň a druhak zanešený dno budem muset čistit. Aaa to nebude levná záležitost. A hlavně co se bojím je, jak v současný době, kdy je vody málo, to udělat tak, aby se nestrhnul pramen? oni musí tu vodu odčerpat, vytahat ten nános, vyčistí to nějakým sajrajtem a musí to vypláchnout........... bojim o pramen.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:42
- Nahlásit
Xerxová
ony prý u nás v přírodě původní narcisky vůbec nežijí. Vždy, když někde "divoce" rostou, dá se historicky v tom místě najít prastaré osídlení
ahá :surprise: to jsem taky nevěděla, divila jsem se právě, že jsou volně.. a ono je to takhle.
dysi mi to psala TerraSan. Škoda jí, byla to moc fajn a chytrá holka bioložka
ano hodně lidí už tam není.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 20:57 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
zatim to vypadá, že se to změnou první číslice věku obrátí všechno k lepšímu Krom toho, že mi přestává bolet ta blbá noha (a zlom fakt včera a dneska), tak se dneska ozval Honza a možnáááá budu mít do konce tejdne manželskou postel (pravda to znamená přesun kompletního vybavení pokoje a vymalování) a navíc i moje starobylý kolo, takže bych mohla brát okolo jedenáctý v noci Adámka třeba proběhnout to by bylo moc a moc fajn
(ke kolu je taková "vtipná" vsuvka - pokaždý, když se ho domáhám, tak si vyslechnu, že jsem přece říkala, že ho chci prodat - no říkala, je to asi dva roky a prodaný neni, je fakt tak divný, že ho teda chci? Tváří se, že nemám právo změnit názor. Kdyby to byl aspoň někdo jinej )
PetraK
to zní jako úplně krásavej víkend! To ti moc přeju zvlášť to nicnedělání jsi určitě už moc potřebovala
Šééécko nej a tu něco k narozkám:
jééé díkuju moc!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 21:02
- Nahlásit
PetraK
oni musí tu vodu odčerpat, vytahat ten nános, vyčistí to nějakým sajrajtem a musí to vypláchnout........... bojim o pramen.
Tyjo, tak to bych pred letem neriskovala... Radsi na podzim to podniknout.
birma
se to změnou první číslice věku obrátí všechno k lepšímu
Jo ty mas az takovy kulatiny? Tak to echt gratulire.
tak se dneska ozval Honza a možnáááá
Pockej, jakoze ti vrati tvy veci nebo se ty navracis?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 21:09
- Nahlásit
birma gratulace ke kulatinám, užij si je
Tadyfakt ani kapka - v jednu chvíli to vypadalo nadějně... ale prd...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 21:22
- Nahlásit
Fifi
Jo ty mas az takovy kulatiny?
Jojo, otáčím list za nepovedenejma dvacetinama a začínám hezký třicetiny
nebo se ty navracis?
neblázni, toho už bylo až moc
se štěstim mi přiveze postel a kolo. Takže i tak u něj velká část mejch věcí zůstane, ale s tim už jsem se asi smířila. Mrzí mě jenom kredenc po babičce, jenže ten už je stejně asi chudinka akorát na podpal, protože ho nechal stát jen venku pod střechou, takže to dřevo za x zim a lét mnohokrát nabobtnalo a pak se rozeschlo a já ho nemám kam dát...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 21:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Tadyfakt ani kapka
Napodobne.
birma
neblázni, toho už bylo až moc
No huuf, uz sem se lekla Tak at to se stestim teda priveze, aspon neco.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 21:58
- Nahlásit
U nás sprchlo pěkně - už jsme vyzývali Aláha ať nám dá vodu. Nám se po všechny týdny a měsíce voda vyhýbala obloukem. Popraskaná zem na polích, na zahradách. Tak teď se pěkně zalilo. Snad ještě sprchne i v příštích dnech.
S háracíma kalhotkama počkám a budou jen v nejnutnějším případku. Už se to rozběhlo a pár kapek jak to je teď nás určitě nezabije. A taky se sama čistí.
Hezký večer, dobrou noc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:08
- Nahlásit
birma
(ke kolu je taková "vtipná" vsuvka
libo-li kobereček????
takže bude se trénovat s Adamitou?
Fifi
Radsi na podzim to podniknout.
uvažo vala jsem stejně, leč tetkon v kópelce při mytí vlasůch mě napadlo, že v tý době bude vody ještě míň, po suchým létě. takže de-facto, jestli uvažuju logicky - je nejvyšší čas. víc vody už nebude. A navíc, kdybychom čekali, hrozí, že se zničí čerpadlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:12
- Nahlásit
PetraK
takže bude se trénovat s Adamitou?
Adam prej trénovat nepotřebuje, nemá se mnou na kole nejmenší problém... Ale rozhodně mu neuškodí, když občas bude mít krapet rychlejší pohyb po delší dobu než je běhání za citronem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:14
- Nahlásit
Darenka
S háracíma kalhotkama počkám
nevím, jestli už to tady padlo - holky mi tu kdysi říkaly - že je možná spojitost - a to logicky i vychází - mezi kalhotkama a pyometrou, jak se ta fena nemá možnost čistit. tak jen tak pro info.
Popraskaná zem na polích, na zahradách
ta průtrž co tu projela se bojím, že tady ty praskliny v půdě moc nezacelí , ta voda neměla šanci moc se vsáknout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:15
- Nahlásit
birma
reálně byl tenhle
jéžiš - tak ten je teda, hmmm, kávička dortíček - dala bych si .
epotřebuje, nemá se mnou na kole nejmenší problém.
a jak to má, když ty jedeš a míjíte cyklistu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 22:16
- Nahlásit
PetraK
že v tý době bude vody ještě míň, po suchým létě. takže de-facto, jestli uvažuju logicky - je nejvyšší čas. víc vody už nebude. A navíc, kdybychom čekali, hrozí, že se zničí čerpadlo
Tezko rict, babo rad... Ja bych to nedelala, ale zase sem postizena tim, jakej je stav spodni vody u nas.
Darenka
S háracíma kalhotkama počkám a budou jen v nejnutnějším případku. Už se to rozběhlo a pár kapek jak to je teď nás určitě nezabije. A taky se sama čistí.
Ja chapu, ze to je neesteticky, mit haravku doma... ale opravdu to poresi nejaky prehozy, deky... nez ji v upinat do bombardaku.
|