Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 13:41
- Nahlásit

kachna_
bohuzel neznam, no...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 14:36
- Nahlásit

cernej caj
tak kdybych jela pozdějšim vlakem a doháněla vás tam, vyjde mě cesta do Kysaku na 524,- ale když chci jet tim dřívějšim, je to 900,- a to se vyplatí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 14:46
- Nahlásit

birma
tyjo, to je masakralni cenovej rozdil...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 14:54
- Nahlásit

cernej caj
jj je to děs. Ale tak říkala jsem si, že je to dovolená a jet tim pozdějšim, tak přijdu prakticky o celej den - půlku bych strávila v busu a tu druhou bych vás někde doháněla... Takhle to bude víc na pohodu a holt ty peníze musim ušetřit jinde...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 14:54
- Nahlásit

birma
to je jina spolecnost? ja ani nevim, co to stoji, asi radsi...

staci mi nova celta a rozkousany leginy, vydaje pres caru uz tak. nejenze sem pozastavila vysluzku na sporak ale jeste sem ho vybrakovala

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:01
- Nahlásit

cernej caj
no to jedno je bez přestupu a ČD a druhý je s přestupem v Blavě, takže kombinace ČD a slovenskejch železnic

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:02
- Nahlásit

ale jinak teď long, pak Bukovky, zaplatit pojistku na blbost, dobít InKartu... no a můžu se jít klouzat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:07
- Nahlásit

hezky se čte to vaše plánování... já mám teď období dost pracovně nacpané - minulou sobotu ve škole, tuto sobotu ve škole a další dva týdny státnicové... a obejít všechny komise musím - to se nedá nic dělat. Možná uloupnu nějaký den dovči před promocema. Ale jinak bude červen dost napěchovaný...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:31
- Nahlásit

Xerxová

Ale jinak bude červen dost napěchovaný...

a po červnu přijde co???

asi jsem sehnala vhodnýho studnaře, uvidíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:33
- Nahlásit

birma
budes mit aspon telefon s sebou uz novej?

sou to palky, no, takovy dovoleny...

xerxova
nepsalas, ze mas tunu dovci? vydovolenkujes se po nejhorsim naporu

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:33
- Nahlásit

cernej caj
jasně doufám, že se nebudu muset pást

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:37
- Nahlásit

http://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=32637

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:38
- Nahlásit

birma

jasně doufám, že se nebudu muset pást

ježiš!.... kdyby na to náhodou došlo, tak .......... sim Tě namiř k nám na chalupu. na louku. Je dost šťavnatá a šiklo by se, kdyby jí někdo spásl

jau.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:40
- Nahlásit

PetraK
http://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=32637
vím o něm, hned jsem si na tebe vzpomněla
ježiš!.... kdyby na to náhodou došlo, tak .......... sim Tě namiř k nám na chalupu.
když jsem si to po sobě přečetla, jsem moc ráda, žes mě poslala jenom na chalupu

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 15:45
- Nahlásit

PetraK
a po červnu přijde co?
všichni doufáme, že červenec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 16:15
- Nahlásit

čaj mám tunu dovči - 40 dní - ale čerpat jí můžu jen tehdy, když se to hodí. I když kecám - když je potřeba, tak se vždycky dohodneme a vyjdeme si navzájem vstříc. Máme skvělou partu jak na katedře, tak na vedení fakulty. Ale prostě červen je měsíc, kdy by mě ani nenapadlo něco dovolenkového chystat.
Spíš mi teď vadí ty dvě pracovní soboty po sobě... ale co nadělám

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 16:49
- Nahlásit

Tááák a já mám kolo a postel takže krom výše vyjmenovaného musim ještě zaplatit barvu na vymalování pokoje, opravu kola a odvoz starý postele. Ešusová očekávej nájezd na louku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 17:43
- Nahlásit

xerxova
ale oddechnes si jindy, aspon vis, ze sobca prijde

birma
my te umrit hlady nenechame

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 19:41
- Nahlásit

si stěžujte, alespoń máte dovolenou, já dovalím domů a první co es dozvím, že po bojleru se odporoučela i čistička a vysavač
ještě že já mám teda louku za barákem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 19:55
- Nahlásit

maya my taky ještě náhradní díl do kotle nemáme... měl být dneska a kotlář se ani neozval...

Sucho je děsný - a tak Pepa vzal hadici a protočili jsme vodoměr... co se dá dělat

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 20:05
- Nahlásit

Vsem vyletujicim a slapkam prijemny zazitky, zadny boty rozpraskany a puchejre natekly.
Maya
že po bojleru se odporoučela i čistička a vysavač
Tak to mas za sebou, dycky to chodi po trech? Vic se toho nemuze potento...
Xerxová
Sucho je děsný - a tak Pepa vzal hadici a protočili jsme vodoměr... co se dá dělat
Tady po desti z uterka uz ni pamatky, je to hnus. A dokud je z ceho aspon vodomer protacet, jeste neni nejhur.
I kdyz to me fascinovalo vloni (nebrat osobne, pls), kdyz se zakazalo zalejvani ze studen a cerpadel z vodnich "toku", fura lidi zalejvala pitnou vodou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 20:08
- Nahlásit

Fifi
ono totiz asi ve vodovodnim radu je vody dost, kdyz se explicitne nejmenuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 20:21
- Nahlásit

Fifi paradoxně loni i tam, kde chtěli třeba naplnit bazén a nesměli z vlastní studny, si mohli koupit cisternu vody za poplatek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 20:23
- Nahlásit

tak sem si udelala seznam veci, co povezu s sebou na dovolenou... a to jeste nemam ten filtr...

13kilo a to asi jeste nekoncim... asi ten bagl nezvladnu dostat ani do vlaku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 21:22
- Nahlásit

třináct kilo jsem nosila běžně vnoučata v krosničce To se ještě dá... i když se mrskaj...

teď volal kotlář, že jede Já chtěla jít spinkat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 21:53
- Nahlásit

hmmm - tak prý když slíbil dneska - tak to dneska stihne Doufám, že mu to do půlnoci trvat nebude Ale jsem ráda, že to bude hotové...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2016 22:03
- Nahlásit

Xerxová
se máš, nám slíbil bojler na zejtra, ale tak nejak na půl, že to ho maj hodne, jako už me klepne, otuzování fakt nemusím

cernej caj
birma
si stežujete a přitom se dá cestovat zadara
http://careers.sygic.com/cz/sygictraveler

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 06:53
- Nahlásit

Xerxová
tak prijel?

nojo, ale ty ses silna zena, kdyz udrzis i najtika, pravda, ze kdyz si nosila vnouce ty, a rozhodne nejsi vetsi, ze bych moc protestovat nemela (nemelas prubeznej trening jak rostlo?

u me je spis problem koleno, jedna vec je, ze mi to asi totalne zmasakruje ramena, a druha, ze to neujdu, coz je horsi... (teda boli me koleno hrozne uz tyden, i v tom podyji sem byla rada za nedelni zkraceni celkem)...

Maya
tak snad ti to dneska dopadne.

jinak teda jako cestovat "zadara" tam kam nechces, fakt supr kauf

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 07:06
- Nahlásit

čaj no byl u nás od půl desáté do jedenácti... a ještě to někdy dojede dokončit (ale voda je teplá, něco tam provizorně zbastlil). Je šikovný.
Jasně že s vnoučatama máš průběžný trénink - ale taky je nenosíš celý den - když nemůžeš, tak je vysypeš ať chvíli ťapou sama. Což ty s ruksakem udělat nemůžeš... Proč vlastně ještě nikdo nevytvořil samojízdnou krosnu, když golfové bagy jezdí samy za "páníky" i v terénu ?? ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 07:37
- Nahlásit

Xerxová
tak to je dobrej, je fajn ze aspon provizorne vyreseno a ta pracovni doba teda taky neskutecna, to klobouk dolu

no, to bych presne potrebovala, litaciho drona co by mi bagl nesl

asi se budu muset obejit bez sportovnich sandalu + 0.5kg a doufat, ze upadavaci podrazce bude stacit vterinak v kapse

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání