Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 08:07
- Nahlásit

cernejcaj
nebo kdyz tak naboso kdyz je to ted v mode

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 08:11
- Nahlásit

a jinak zalozte si s birmou firmu to je tady evidentne dira na trhu

http://www.sherpavan.com

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 08:14
- Nahlásit

tutistika je koukam nebezpecnej sport
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/404703-tu ristka-zabloudila-v-divocine-nasli-ji-po-dvou-lete ch-s-denikem-ktery-si-psala-pred-smrti.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 08:29
- Nahlásit

Maya
na modu kaslu, nerozriznu si nohu a neznicim kolenov jednom

to je docela dost smutny ale, a castecne i hrozivy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 09:46
- Nahlásit

Snažim se neexplodovat .
Michal má práci, práce ho baví, jenže je prakticky celej den pryč za no, nic moc peníze, mimo prázdnin, kdy měl 7 týdnů "dovolený" (není to dovolená, ale dovolená+přesčasy).
No a dneska mi volá, kdy že to vlastně jedeme na dovolenou, že by začali pracovat už v srpnu, takže by měl vlastně jen 5 týdnů v kuse s tím, že ten zbytek by si vybrat prakticky nemohl.
Takže takových 4-5 měsíců v roce ho vidí děti hodinu před spaním, 3-4 měsíce nedorazí před pátou, odjíždí brzy ráno.
Rozdělení prací v domácnosti tomu odpovídá, nedělá prakticky nic. Myslím, že právě narazil na pevné dno mojí trpělivosti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:26
- Nahlásit

kachna_
tak to se nedivim, no... ty chlapi to maj trochu jinak, ale je naprd, ze i to leto by vyslo takhle dementne

no vzpominam si, ze sme jako decka tatinka videli 1x za 3 mesice na tyden kdyz priletel z ruska tak mel tyden... nastesti sem byla dost mala takze si ty roky co v rusku byl fakt nevybavuju vubec, ze by me jeho absence vadila, ale z hlediska i narocnosti starani o domacnost, pomoc s detma a deti X tatinek by to bylo asi dost naprd, hlavne kdyz neni vidina, ze to skonci (coz u tatinka byla, skonci stavba, vrati se do cech s normalni pracovni dobou...)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:27
- Nahlásit

pocasi pro psy
tak to je dobry to sem nevedela

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:40
- Nahlásit

cernej caj
z hlediska i narocnosti starani o domacnost, pomoc s detma
no já mám poslední dobou pocit, že vynaložené úsilí z Michalovy strany neodpovídá výsledku (finanční ohodnocení, volno). My bychom s těma penězma vyšli, to krácení společnýho času mi vadí silně.
Nicméně přemýšlím, jestli je jsem ochotná k nějakému kompromisu (1x týdně do tří a +15% platu, třeba)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:43
- Nahlásit

kachna_
to ja chapu, ze s tim casem je to asi nejhorsi...

jakoze by byl kompromis, ze by tam byl 1x tydne kratsi dobu a jeste mu za to dali vic penez? v kazdym pripade asi nejlip zkusit probrat s nim, me nekdy taky uz dost dochazi trpelivost jak ma na me muz cas akorat v noci kdyz spime a to nemame ty deti jeste a i tak je to nekdy na koberec...

PetraK
ses tam vecpala nejak v mezicase

teda chudak rumicek, doufam, ze to bude v pohode a nebude se pak nejak moc bat?

slapky uz snad slapou

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:53
- Nahlásit

kachna_

to krácení společnýho času mi vadí silně.

a tomu naprosto rozumím, pro mě je společně strávenej čas ten nejdůležitější. Brtnik tetkon nějak pojede na týým byldyng a to bude teda ztracenej víkend. Nevadí mi to z důvodu jinýho, než že bychom po celým tom týdnu mohli bejt v klidu sami. Tak ale je to jeden víkend. NO a mít děti a být v tvý situaci, tak se asi čertim.

a je šance to nějak posunout do jinýho spektra?

cernej caj
doufam, ze to bude v pohode a nebude se pak nejak moc bat?

no nevím uvidíme, kam se to vydá. Byl pak jakou dobu zaraženej jak prdy- dost pochopitelný, když jí koupil rovnou do čeníšku

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 10:59
- Nahlásit

PetraK
a je šance to nějak posunout do jinýho spektra?
no, Michal je extrémně schopnej a loajální zaměstnanec, takže si myslim, že si může diktovat hodně no a když né, tak si může dovolit být pár měsíců doma a hledat něco lepšího, případně doplnit kvalifikaci.
PetraK
uvidíme, kam se to vydá.
moji psi se oklepali rychle, všici. Jen špic má trošku problém pochopit, že STÁLE MÁ NAHORU TEN OCAS. Projde, hlavičku skloní a pak naříká, páč ocásek neprošel...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 11:05
- Nahlásit

kachna_
moji psi se oklepali rychle, všici. J

uvidíme, vižla je krapítek hysterička na sebe opatrná. Dost často třeba do kopřiv ne-e. (chápu ), a Rumouš neváhá a jde klidně do nich..Tak tady uvidím. Už mu bylo nakopáno 2x z toho jednou fakt moc, jak se do toho zamotal (to měl toho pindíka popálenýho od toho ) a teď zas. Tož jsem zvědavá.
.
tak si může dovolit být pár měsíců doma a hledat něco lepšího, případně doplnit kvalifikaci.

a hlavně jak on sám na to nahlíží?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 11:18
- Nahlásit

PetraK
a hlavně jak on sám na to nahlíží?
Já myslela ještě v 8:30, že má 7týdnů dovolené, což jsem byla ochotná akceptovat. Teď třídim myšlenky svoje, doufám, že dělá totéž!
hysterička na sebe opatrná
špic je to samý, ale hodně

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 11:27
- Nahlásit

PetraK
žužlobodlinkatej balonek ne-e?
dospělost. Na špice platí dospělost. Dospělej špic (po 3. roku) už se chová daleko méně imbecilně (ti dva poslední určitě, Dáje umřela ve dvou letech panička, takže tam to bylo jiné).

Joooo a rozmluvila jsem kamarádovi nesportovnímu dvojdětnému (chce psa hlídacího) výmara! Ani neví, jak moc má být rád

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 12:13
- Nahlásit

kachna_
chudacek batynka

na myho spice dospelost neplati (pani hopigova je magor porad vokoun je ale tak hodnej klidnej ppeeeef ale to on byl dycky)

tak snad nejak s tou dovolenou to klapne, ze bude michal vic aspon v tom lete jako doted doma

ses dobra s vymarem, to sou jiny nez s bernakem na doporuceni nebo stejny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 12:19
- Nahlásit

kachna_
Dospělej špic

no tady vidím takovej malej zádrhel. Ehm... dospělá vižla neexistuje jsou fšicí pošahaný do vysokého věku. Bubrdlína budiž mi důkazem. Tak ale ta se zase vymyká vižlímu vzorci v tom, že je to v podstatě tak trochu buldog . Je na vižlu hodně odolná a pevná v nervech. Asi taky v tom hraje roli to, že je to starší model

Ani neví, jak moc má být rád

no to dost!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 12:37
- Nahlásit

PetraK Náhodou já mám pocit, že na těch dvou a půl letech se Night maličko klidní. Venku ne - zahrada i les jsou úžasná hřiště, ale doma "otravuje" o trošku míň. Už ho nemám stále u sebe s plyšákem či lanem... ale flákne sebou na koberec či kanapátko a relaxuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 13:23
- Nahlásit

Xerxová

maličko klidní.

no jo, mohl by to někdo říct Bubrdli třeba? No prostě vižla je blásen a blásnem zůstane. Ostatně by se mi po tom stejně stýskalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 13:53
- Nahlásit

holt kazdej to ma jinak, i lidi sou nektery aktivni v 60 a jiny sou radi, ze sou radi v mladsim veku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 13:56
- Nahlásit

PetraK i proto mám dogu a ne lovku Sice z každé dogy vychovám relativního aktivistu - ale pořád zůstane dogou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:01
- Nahlásit

Xerxová
to me trochu desi ta lapinkoira jak bude mit maya

jinak kraaasnej vikend vsem, co si pojedou uzit nekam! a slapkam at se slape. Ja uz bych sla dom

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:17
- Nahlásit

čaj a proč děsí tebe ?? Snad má případně děsit Mayu - nebo nee ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:20
- Nahlásit

Xerxová
ja bych ju taky jednou chtela ale cim budu starsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:25
- Nahlásit

Xerxová

i proto mám dogu a ne lovku

já jsem zas vižlí, páč jsme stejně pošahaný . Nedovedu si sebe představit s některým z plemen, který tak jen jdou a nic . Ale jednou ten čas přijde, to je mi jasný

děsit Mayu -
tu děsim já a hrozně mě to baví.

cernej caj
Ja uz bych sla dom

a jak Ti vlastně je?

Tu pršelo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:36
- Nahlásit

PetraK
tak uz docela dobry vcera na tancovani sem si vzala radsi paralen na snizeni teploty odpo, pac odpo je to proste horsi ale dopo a v praci pri sezeni uz pohodicka, jen jeste si necham klidovejsi rezim

tatinek s muzem a svagrem dneska asi makaj ve vykopu... tak ja su rada, ze tady neprsi, aby mohli kopat a betonovat... (jeste, ze nebydli daleko od hrbitova, nebudou ten beton vozit daleko, jen pres 2 ulice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:39
- Nahlásit

Maya
3/4 z fleru

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 14:57
- Nahlásit

cernej caj

tatinek s muzem a svagrem dneska asi makaj ve vykopu
tak ja su rada,..aby mohli kopat a betonovat...
j

ty seš teda přející , hotová bachařka
3/4 z fleru

tak ale ty jsou fakt hezký!! Mně se libily i ty černočervený, jen škoda, že nedělá čistě jen černý a bez zipů a kratší , objednala bych pro Brtníka

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 15:08
- Nahlásit

jááá už za chvilinku co? Balím. takže těm co šlapou ať se jim vyhnou ty slibovaný bouřky, ti co musej pracovat (jako třeba Xerxová a tři malí betonáři :-D, tak ať jim to odsejpá) a ostatní prostě ať se flákaj. A Čajda se povinně vyzdraví.

KRÁÁSNEJ VÍKEND.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 15:41
- Nahlásit

petrak
by ti asi usila jaky si reknes, kdyz se zeptas

ale cekat dalsi dva mesice nez by se moh delat hrob by bylo naprd

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2016 17:42
- Nahlásit

fifi
tak at ti dela radost aspon smecka! uzij si taky pekny vikend a bacha na zado

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání