| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 11:44
- Nahlásit
achjo, achjo zrusili mi tancovani, coz je taky naprd, sem se tesila, hlavne tu lekci uz nemam kdy vychodit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 11:50
- Nahlásit
PetraK
tak to je nemile s panem ucitelem, ale tak z ty lepsi stranky sis uzila s nim paradni nemcinu a treba zmena bude taky dobra
s klicema to znam, vcera sem hledala salinkartu a pak zjistila ze po ukazani rano panu ridici sem ji zapomela dat do penezenky proste muzu jen zdravit a ukazovat ale nemuzu jit, zdravit a ukazovat jinak neschovam
ono treba i to teplo ji dela dobre
mozna ani my si to v realu jeste nedovedem predstavit
k potrebe se vyjadrovat nebudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:01
- Nahlásit
cernej caj
reba zmena bude taky dobra
jo , uvidíme. Jen že prostě on byl fajn, byli jsme dobrá parta pět let, i on se na nás těšil, dělali jsme různý společný akce v rámci výuky, bylo to fajn. Taky jsme byli fakt jedinej kurz tady v práci, kde jsme všichni co nastoupili, poctivě celejch těch pět let chodili. Škoda no, ale tak takovej je život.
nemuzu jit, zdravit a ukazovat jinak neschovam
ČÁÁÁÁÁÁÁÁJDO!!! ty máš dneska perly
ono treba i to teplo ji dela dobre
to asi jo, ale tak jako všeobecně, se ta nožka asi srovnává - pak doktor říkal, že to prostě trvá dlouho tyhle ortopedický věci, zvlášť v jejím věku. Jen jak to jednu dobu už tak jako stagnovalo v určitým stádiu a plus ona byla z toho taková neščastná, tak jsem měla strach.
mozna ani my si to v realu jeste nedovedem predstavit
asi ne, bych řekla, Ale tak nějak mám tucha, že to klapne suprově. Nicméně já bych to nedala, jsem fakt zhejčkaná. Pro mě je maximum Pecka , dál už za hranice svejch možností nejdu (a to ještě Pecka ne v chatičce bez vlastního sociála ). Strašný, jak je člověk zhejčkanej, se stydím.
k potrebe se vyjadrovat nebudu
a tetkon si to vylepšila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:17
- Nahlásit
PetraK
jojo, zamrzi ale zas paradnich 5let, ktery ste evidentne meli stesti na rozdil od kolegu
takhle to vypada jak od fajkouchyla
jojo, je ot dobre, ze takhle zas pookrala i zdravotne i psychicky evidentne
ja su taky zhejckana a obcas mam obavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:26
- Nahlásit
cernej caj
zhejckana a obcas mam obavy
TY?, TY SI ZHEJČKANÁ?? Dyk normoš spíš venku a to navíc, když je mínus pětset pod nulou!! To není zhejčkaná. To je vodolná. Zhejčkaná je chtít mít střechu nad hlavou, postel a vlastní záchod a sprchu (to ovšem proto, že lidi jsou tak trochu čuňata, jinak by mi to nevadilo)
takhle to vypada jak od fajkouchyla
viď?? Bude mít radost, Fajka, až to bude číst, aspoň nevypadne z rytmu
pookrala
je to super, včera fakt běhala regulérně honila Rumajzla, aby mu ukradla balonek. A von je tááák hodnej, hošíček můj zlatej. Půjčí jí to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:30
- Nahlásit
PetraK
su zhejckana, protoze pro me sou maximum 2dnoci venku a jiny jezdi na 100 noci venku
jeste ze se podeli hosicek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
jiny jezdi na 100 noci venku
tak ty nejsou zhejčkaný, ty sou bez práce, páč si nedovedu představit, že můžou bejt třetinu roku v trapu , no a tím pádem pak nemaj peníze na bydlení
jeste ze se podeli hosicek
jo on je miloušek, hezky se to naučil a už i sám od sebe to dělá, aby jako Bubi měla možnost, někdy ani nemusím řikat a on jako číhá a nechá si to ukrást
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:46
- Nahlásit
PetraK
Tak oni jsou lidi, co si přednáškama o svejch cestách vydělávaj na další cesty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 12:49
- Nahlásit
birma
jj, obcas maj i sponzora kdyz napisou ze spali v tomhle spacaku, a tak. pro me by to nebylo ale je to zajimavy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 13:10
- Nahlásit
Rumštááááájn, víte kdo je Anetka? Je to Lucčina nejlepší kamrdka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 13:37
- Nahlásit
kachna_
Anetka
kamrdka
a jak se nám to pěkně rýýmuje!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 14:07
- Nahlásit
jsem v kómatu. Dneska budu balit, tak se zas nevyspim. Už se těšim do toho vlaku. Jen teda doufám, že to nebude nacpaný a budu se moct aspoň trochu natáhnout
kachna_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 14:08
- Nahlásit
kachna_
neee chudak anetka
birma
bych koupila mozna mistenku radsi... ale zas by to snad v tydnu melo byt OK.
taky su mrtva. su zvedava pak, co navazis ja musim jit i koupit jidlo jeste a zacinam premyslet, zda nevzit tu mikinu nakonec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 14:12
- Nahlásit
kachna_
víte kdo je Anetka? Je to Lucčina nejlepší kamrdka
tak malá a už tak upřímná !
taky nemám kotník!!! páč mě do něj něco štíplo a kotník zmizel ... no zmizel...spíš se noha v místě kotníku zdvojnásobila ale nechápu co to bylo, vosa ne včela ne..to bych věděla..ale tohle fakt nevim co bylo, drbu to jak prašivej pes páč to kouše jako sviňa...grrrrrrr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 14:14
- Nahlásit
Fajka
agresivni komar? ovad?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 14:17
- Nahlásit
cernej caj
asi ...nákej blbec prostě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 15:28
- Nahlásit
Fajka
a nebo malá včelka? Mně třeba to štípnutí od malý včelky ani nebolí, nicméně jed a jeho množství mý prý jako dospělá, takže pokud by byl někdo alergik může mu to udělat potíž nějkou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 15:40
- Nahlásit
cernej caj
su zvedava pak, co navazis
ani to nechci vědět ale už mám většinu jídla. Ještě chyběj čokolády a instantníé poblifky. Mám skoro 0,5 kg sýra a přesně 0,25 kg sušenýho masa
Fajka
mně tohle dělali ovádi. tfuj tfuj, ať to je brzo pryč
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 16:00
- Nahlásit
hurá - lilo tady chvilku (kroupy naštěstí byly docela malé) - je dobře zalito. Jdem do lesa alespoň na chvilku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 16:04
- Nahlásit
xerxova
dobre ze sprchlo
birma
mam predbezne spocitano 14kg. pokud se ti podari zvazit ty kratasy jeste, tak ti budu vdecna, jinak je nechci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 16:18
- Nahlásit
cernej caj
ještě že ses připomněla! váha s cedulkou a pípákem 240 g
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 16:28
- Nahlásit
birma
aha, tak to nic, ale diky! vypadaj pekne tak se na ne pak zajdu mrknout ale moje dilema kratasy 125g x sustaky 135g to neresi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 16:31
- Nahlásit
bourkaaaaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 17:26
- Nahlásit
do lesa jezdíme ani ne 3 kiláčky vzdušnou čarou - po silnici 4 km... A v lese sucho. U nás kroupy a liják, tam nic... Pes se vyřádil v potoce, my našli 11 hříbků kovářů - spokojenost veliká. Jdu je nakrájet na sušení, jen jeden půjde do bramboračky. jednodruhová smaženice mě neláká, navíc by byla tvrdá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 17:37
- Nahlásit
tak to byl hodne uspesnej lov
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 19:42 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Xerxová
u nas taky nic, azuro a sucho
kdo to řikal, že spotřebice odchazej po třech? vysavac se zmatořil a zase vysava, tak se misto nej odporoucela mycka
tak alespoň neco k pobaveni
zapad slunce ve Finsku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 19:48
- Nahlásit
ty problemy se zubama ste si laskave mohly nechat, babizny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 19:49
- Nahlásit
PetraK
to mate blby s tim lektorem, taky me mrzelo, kdyz odesel ten nas, kteryho jsme meli asi 4 roky, jako ta soucasna lektorka taky neni spatna, ale uz to proste neni ono
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 19:50
- Nahlásit
cernej caj
co mas se zubama? si vem radsi jeste prasky sebou nebo tam jeste shanet zubare a platiti to v eurech by asi nebylo nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 20:04
- Nahlásit
kus ustiplej mozna i s plombou a vostrou hranu zevnitr
|