| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:16
- Nahlásit
tak vám nevim..... pan Eberhard Trumler píše v knize Rozumíme psům? že: “Ze štěněte se stal pes. Dodatečně bych se chtěl ještě zmínit, že na konci druhého roku života dospívá s konečnou platností především pes a stane se usedlejším a vážnějším než dosud..........
no Rumajzl to teda asi nečet??? usdlejší naščestí nejni. Jen pitomější
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:19
- Nahlásit
PetraK
to je trochu tvrdý platidlo teda
ale, vždyť mě znáš... jiná už nebudu Moje tělo si prostě vybírá daň za vše a kdy se mu vzpomene. Tohle marodění beru jako daň za radost, kterou mám, když vidím ty rozzářené psí očička, pejsky, kteří jindy chodí na vodítku, jak běhají se svými kamarády a konečně se mohou projevit tak, jací jsou...
Pokaždý když přijdeš na nějaký to místo spojený s něčím, tak to kurva bolí
jo, to je přesně ono .... teď se bojím, abych v dohledné době nemusela mít tuhle bolest zdvojenou. Doufám, že Brutík vydrží hodně dlouho být v takovém stavu, v jakém je teď..
to je hezký vidět, že to splnilo svůj účel, což??
bylo to úžasný! Ty pohledy těch obdarovaných, jedny řinoucí se slzy, jindy mrkání a polykání slz, úsměv od ucha k uchu.. prostě něco krásného a dokonalého pro někoho, kdo se snaží lidem radost udělat za to, co udělají pro honáčky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:19
- Nahlásit
Fifi
On ji opecovava dle prirody a ona si to uziva - urcite ji to pomaha.
ať s tim dou.................... do kšá. budu slušná dneska
Ech, jsou to libeznici.
enem by mohl líbeznit potišejc a míň debilnějš
Zmizet
tooo myslim neklapne. Já budu spokojená, když se to bude držet v únosný míře.
krasnej clanek vedle,
dík, byla to tehdy supr prochajda, čokle si to užili. No a já taky. Rumoušek - malý idiotek zkazil profifotografovi super fotku, Bubrli jsem musela slaňovat dolů - co mi chybělo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:21
- Nahlásit
PetraK
pan Eberhard Trumler píše v knize Rozumíme psům? že: “Ze štěněte se stal pes. Dodatečně bych se chtěl ještě zmínit, že na konci druhého roku života dospívá s konečnou platností především pes a stane se usedlejším a vážnějším než dosud..........
no Rumajzl to teda asi nečet??? usdlejší naščestí nejni. Jen pitomější
asi to nečetla ani Clokáně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:23
- Nahlásit
brut
pejsky, kteří jindy chodí na vodítku, jak běhají se svými kamarády a konečně se mohou projevit tak, jací jsou..
rozumím tomu. jen........... to je pak v podstatě daň za blbost jiných evidentně teda.
abych v dohledné době nemusela mít tuhle bolest zdvojenou.
já moc a moc držím palce, ať se to ještě dlouho nestane.
bylo to úžasný!
to věřím. Je to pak moment, kdy to člověku dává smysl.
Jdu spát přátelé. Mý usedlí a rozumní dvouletí a čtrnýctiletí psi již také spí, můj usedlý a rozumný muž také spí. Jen idiot Koláče ešče ponocuje - takže mažu do peří.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:24
- Nahlásit
PetraK Fifi
enem by mohl líbeznit potišejc a míň debilnějš
u nás tohle nefunguje... Brut se takhle chová ke každý holce, která kdy hárala a může být i vykastrovaná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:24
- Nahlásit
brut
asi to nečetla ani Clokáně
jsou naprosto nezdělaný a debilní!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:26
- Nahlásit
a sakra.... pan Eberhadr pokračuje:
Po druhém roce života se tedy stala ze psa plně vyzrálá osobnost…
takže tim pádem je jasný, že Rumouš je takto plně vyzrálej - tedy dement do konce života. Nadbůch s námi a zlý pryč!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:27
- Nahlásit
PetraK
Dodatečně bych se chtěl ještě zmínit, že na konci druhého roku života dospívá s konečnou platností především pes a stane se usedlejším a vážnějším než dosud..........
No to Kremylovi ani cist davat uz nemuzu.
brut
Tohle marodění beru jako daň za radost, kterou mám, když vidím ty rozzářené psí očička, pejsky, kteří jindy chodí na vodítku, jak běhají se svými kamarády a konečně se mohou projevit tak, jací jsou...
Tak pokud se to tam nezrube a jsou nadseni vsichni - tak drzim palce, at ti zdravi a nerv na dalsi rocnik vydrzi.
Jsem si jen predstavila ta nadsena rozzarena psi ocicka rtw, kdyby si mohli pejskove behat se svymi kamarady a konecne se projevit tak, jaci jsou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:29
- Nahlásit
Fifi
No to Kremylovi ani cist davat uz nemuzu.
no tam je marno úplně šécko
rozzarena psi ocicka rtw, kdyby si mohli pejskove behat se svymi kamarady a konecne se projevit tak, jaci jsou...
a ty si taky puncovanej debil!!! mám poslat plyšáka??,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:31
- Nahlásit
ešče k panu Eberhadrovi - já si ho nesmírně vážím, aby to nevyznělo, že si z něj tu dělám čurinu. Jen prostě.... na Rumouška , děťátko naše věčné, to tak nějak nepasuje.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:31
- Nahlásit
PetraK
mám poslat plyšáka??,
Kondominium je tve, to se nikam posilat nesmi!
Jdu jeste zkontrolovat letem svetem ucha kamaradskeho pejska radsi a snad se dospat, tak dobre noci preju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:32
- Nahlásit
Fifi
tak dobre noci preju.
taky tak. sem se tu s vám neplánovaně ešče zakecala. Tak dobrou a klidnou noc bez ušopleskání.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:33
- Nahlásit
PetraK
rozumím tomu. jen........... to je pak v podstatě daň za blbost jiných evidentně teda.
víš, mnoho lidí má podobnou zkušenost jako já s Brutem.. napadení. Ne moc lidí si ale později ví rady s jejich chováním a tak raději psa drží na vodítku a neumožní mu další pohyb mezi pejskama. Většinou jsou to lidi, kteří jsou buď příliš mladí nebo nejistí... No a jedna z věcí, která super funguje, je právě ukázat všem, že i tenhle typ pejsků může žít normálně a bez větších omezení, když se správně namotivují a usměrní. Neřekla bych, že je to daň za blbost jiných. Prostě na malých městech nebo vesnicích je tohle dobrý způsob, jak se nehádat se sousedy a nebát se, že jim psa někdo otráví .....
já moc a moc držím palce, ať se to ještě dlouho nestane
děkuji moc ...
to věřím. Je to pak moment, kdy to člověku dává smysl
přesně tak ... pak vidím, že to za ty starosti a potíže, odříkání atd fakt stálo ... Vám sem zkopíruju kousek z poděkování, ´t se můžete těšit se mnou
Mý usedlí a rozumní dvouletí a čtrnýctiletí psi již také spí, můj usedlý a rozumný muž také spí. Jen idiot Koláče ešče ponocuje - takže mažu do peří.
mazej, mazej Koláče dobrou .. já jdu ještě jednou venčit a pak taky do pelíšku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:42
- Nahlásit
PetraK
jsou naprosto nezdělaný a debilní!
přesně táááááák ...asi jim budeme muset předčítat chytré knihy, ať si doplní vzdělání
takže tim pádem je jasný, že Rumouš je takto plně vyzrálej - tedy dement do konce života. Nadbůch s námi a zlý pryč!
a jééééje.... to se mám dalších spoustu let na co těšit, když to píše takový odborník
Fifi
No to Kremylovi ani cist davat uz nemuzu
Tak pokud se to tam nezrube a jsou nadseni vsichni - tak drzim palce, at ti zdravi a nerv na dalsi rocnik vydrzi.
nezrube... hlídám to jak ostříž. A pouští se psi tak, aby to ti labilní zvládli. Takže třeba jeden pes a dvě fenky pod pečlivým dohledem majitelů a dvou dalších lidí, kteří tam jsou jako podpora a hlídači
Děkuji za přání , snad bude další rok alespoň stejný jako letošní...
Jsem si jen predstavila ta nadsena rozzarena psi ocicka rtw, kdyby si mohli pejskove behat se svymi kamarady a konecne se projevit tak, jaci jsou...
tak honáci jsou naprosto stejní ale takhle to fakt nedělám, to bych se asi zbláznila rovnou
PetraK
ty si taky puncovanej debil!!! mám poslat plyšáka??,
ani nemusíš. .. dám jí ho rovnou, až se uvidíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:43
- Nahlásit
Fifi
Jdu jeste zkontrolovat letem svetem ucha kamaradskeho pejska radsi a snad se dospat, tak dobre noci preju.
dobré noci a hlavně žádné bolavé ušiska
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 08:47
- Nahlásit
Rumštáááájn
my jsme fakt absurdistán. Tohle musíme doložit s kupujícím 3x ověřené finančáku:
2. Smluvní strany souhlasně prohlašují a podpisem tohoto prohlášení výslovně stvrzují, že ujednáním čl. 4. odst. 4. Kupní smlouvy, podle kterého se smluvní strany dohodly, že „daň z nabytí nemovitých věcí ve výši xxx,- Kč uhradí v zákonné lhůtě nabyvatel, tedy Kupující, který zároveň podá příslušné daňové přiznání“, byla smluvními stranami myšlena dohoda o tom, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí dle Kupní smlouvy je Kupující, tedy nabyvatel dle Kupní smlouvy nabývaných nemovitých věcí.
Daň je samozřejmě zaplacená (už 10 měsíců)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 08:48
- Nahlásit
koukam nocni sluzba tak snad uz nebylo zadny usopleskani
me doma blbne net tak ani moc nestiham nic napsat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 08:50
- Nahlásit
kachna
jestli je dan zaplacena je fuk hlavne musis mit ty formulare
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 09:05
- Nahlásit
Maya
jestli je dan zaplacena je fuk
a tak kdyby to bylo takhle, tak to bych i brala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 10:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
kachna_
Tohle musíme doložit s kupujícím 3x ověřené finančáku
tohle je klasický český Kocourkov!
Daň je samozřejmě zaplacená (už 10 měsíců)
o to se nikdo nezajímá... hlavně, když je v pořádku tuna papírů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:03
- Nahlásit
šmajráá dneska tu na mě vyskočila tadle reklama!
http://fookywater.cz/eshop/voda/126-fooky-water-se t.html
Jako může bejt někdo takovej blb, aby to kupoval??? a za tydle prachy? Myslíte že může???
o booože svět se řídí do záhuby čím dál rychlejš...
Ještě píšou jak je to ekologická voda...v pet flašce....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:10
- Nahlásit
Fajka
co se divíš - když si přečteš reakce:
...„Bez Fooky Water už nevycházíme, pohodlně se vejde do každé kabelky. A navíc je s miskou, což je geniální nápad!“ Káťa P.....
No Káťa P. evidentně geinální není, když si neumí napustit normální vodu do půůlitrové pet lahve
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:15
- Nahlásit
PetraK
co se divíš - když si přečteš reakce:
pohodlně se vejde do každé kabelky
šmajrá a nema taky nějakou kabelku štýlovou k tomu..v žužový barvě
jsem to tak daleko nedočetla se mě udělalo nevolno...
no a ta ekologie, ta si chrochtá když teda ke keždý petflašce je ještě miska..jako na jedno použití pak vemu a vyhodim i s tou petkou když u další mám novou misku...
jako ale tendle podnikatelskej záměr musel vymyslet asi hodně nemocnej člověk...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:17
- Nahlásit
kolik takových flaštiček s mističičkama bych potřebovala pro Nighta ?? Třeba do vedra španělského ??
Ať se jde napít do potoka a neotravuje s kojeneckou vodou
Jinak dvoulitrovka PETka a miska oválná od kilovky zmrzliny je vždy v ruksaku... A v případě nouze největší umí pít psi vodu nalitou do igeliťáku (jak odpíjí, tak roluju kraj pytlíku - jen mi ty flusy všude kolem tečou po rukách ) . To jsem kdysi (za Xerdy) měla v autě náhradní flašku vody, ale zapomněla jsem misku... a všechny čoklíky od té doby na igeliťákovou "misku nouzovku" učím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:21
- Nahlásit
Xerxová
kolik takových flaštiček s mističičkama bych potřebovala pro Nighta ?? Třeba do vedra španělského
nejmíň celou paletu !!!
Ať se jde napít do potoka a neotravuje s kojeneckou vodou
jako ale na co šelma psovitá potřebuje pít kojeneckou vodu?
jsem kdysi (za Xerdy) měla v autě náhradní flašku vody, ale zapomněla jsem misku... a všechny čoklíky od té doby na igeliťákovou "misku nouzovku" učím.
a to je dobrá vychytávka to by mě nenapadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:22
- Nahlásit
Xerxová
Ať se jde napít do potoka
přesně. Jen teda je potíž, kde pipiměstská, která má při venčení psa kabelku vezme potok, že jo. když už nemá mozek
- jen mi ty flusy všude kolem tečou po
fůůůůůůůůůůůůůůůj!!
no máme skládací látkovou misku neprůtočnou. V hospodě zajdu na toáletu, natočím donesu plnou, dám napít Blanimíře, páč ta nejni dobytek - zatím . A poté Rumouš vyrobí žgryndopoblifku zvanou "Flussoup"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:23
- Nahlásit
PetraK
přesně. Ale jako myslíš, že pipina ví co je ekologie? A kdyby jo, že jí to zajímá víc, než vystajlování
ježíš no joo další levl bude že mističky maj ve všech barvááách
na ledviny, páč bude pěkně vych...nej a využívá toho, že lidi jsou zkrátká debilní bezmozci.
no...jako asi jo... ech nová doba...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:23
- Nahlásit
Fajka
nejmíň celou paletu !!!
ty vole, ji vidim, jak táhne na ptačí kupy kárku s paletou vodiček s mističkou jééhehehe.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2016 12:29
- Nahlásit
FajkaPetraKXerxová
když lidi chcou pořád něco nového a neotřelého, tak jim to přece dodáme a ať si to zaplatí, na ekologii kašleme, ta už je na jiných
A v případě nouze největší umí pít psi vodu nalitou do igeliťáku
to znám.. jen nesmíš mít psa magora, která ti pytlík protrhne, protože má pocit, že by v něm mimo vody mohla být nějaká dobrota ( Clo prosím ). Jinak jsem jak Ešuska..skládací miska "placička" a nebo potok či něco podobného...
|