| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:02
- Nahlásit
obrouseno, at si aspon nerozedru jazyk a po dovolene k noji dr... kdyz sem vystresovana rikala, ze jwdu do hor, pani zubarka se ptala kam, rekla sem ji to s tim, ze tam spis potkam medveda nez cloveka tak se i uchechtla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:28
- Nahlásit
Tak máma je doma a usalašená zvládla i vykoupání se - a to se zavázanou nohou!! Tak byla velepochválena-piškot nedostala, neměla jsem s sebou . Uvařila jsem jí výbornou česnekačku, na zítra připravila šťouchaný brambory a plus hutnou výživnou italskou rajčatovou omrdu. Na chuť má čerstvou šunku - už si dala a domácí sulcík od zkamaráděnýho pana řezníka. Takže saturovaná je, a není mysli skleslé, což je podstatné.
|Bubrdle je áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááktivistka aktivní, když se jí nevěnuju, protože na mě někdo hovoří, sedí na zadnici a podává mi vehementně nožičku, abych si jí všimla a vydělala si tak piškůta .Ťupe si zvesela, očichává, očůrává, chvíli je vpředu, pak si něco študuje vzadu, prostě normální péf! Teda fena. Bože to je skvělý!! Seběhla schody sama sama je pak vyběhla, ale to sbíhání si netroufala dýl. JSEM VELEBLAŽENA PŘEŠČASTNÁ.
Jedou mi tu hošíčci a chutná mi tu šedej Rulanda. Psi mi ležej u nohou............ chybí mi něco?? Už jen Brtnik, kterej snad brzo dorazí. Za oknem pískají sovy, mám naložený žebra pro víkendovou návštěvu a jdu se mudlat s čoklema.
Maya
kdo to řikal,
Fifina prosim. Práskat nebudu to ne, ale... hlásit se to musí takže běž za Fifinou, ta ví víc než já, abych tak citovala pohádku jaaaaaaaaaaaau
taky me mrzelo, kdyz odesel ten nas,
vzpomnela jsem si na tebe člověče. Se trochu bojím, že to půjde do kopru, drželi jsme fakt dobře pohromadě. I díky němu. No uvidíme.
cernej caj
obrouseno,
tjo to je rychlost!! a bolí to chudero? bože zuby!! příští týden jdu na trhání a převrtávání, zvracím, jen si na to vzpomenu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:47
- Nahlásit
PetraK
koukam asi davas mame Bubrdli dostatene za priklad? tak at jim to obema vydrzi
cernej caj
to je pech s tim zubem teda, ale tak hlavne ze ti to alespon obrousili
Fifi
to neznam a teda nechci nic rikat, ale nebude von to posledni zachvev pred smrti?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:54
- Nahlásit
Fifi
to je moralka!
vyloženě to.... hlídací čokle
Buuu, proc vam odesel lektor? To je skoda.
je, hodně velká, on byl docela motivace, byl moc fajn, jako člověk i jak učitel. Budu si těžko zvykat na někoho jinýho. My dva jsme si vyloženě hodně moc sedli. aaachjo.
Bonzaku
já nejsem bonzák!! Já sem bonzaj!
Bezva
zvládá to dobře, je šikovná, fakt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:57
- Nahlásit
PetraK
gratulace s mamou! je sikovna, dobre, ze na ni dohlizis
nastesti to necitim (zatim ale takova vtipna storka jak 19:00 prijedes domu z mesta, 19:05 neco pojis a zjistis pruser! 19:10 uz mas najitou pohotovost, 20:10 uz lezes do cekarny, 21:00 opoustis cekarnu, 21:45 prijizdis domu...
aneb fakt mam jedinej cas ted balit... balim... zitra v praci to bude prdel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 21:59
- Nahlásit
Maya
to neznam a teda nechci nic rikat, ale nebude von to posledni zachvev pred smrti?
Vubec, prave ze se tomu dari skvele, ty spadany lupinky jsou od dalsiho sukulenta, kterej to ma coby beznou soucast zivobyti. Ja to tam nechavam lezet, protoze pak substrat drzi lip vlhkost, nezalejvam casto... A kvete to i z jinych casti, tahle sla prave nejlip vyfotit.
PetraK
hlídací čokle
Ma to pindika a je to maly, kamaradsky. Proste Arnosti typ, na kteryho jsou zvykli, jen sem teda byla rada, ze "hlidal" zbytek smecky a nespletli si ho s kockou. Voplenduje tu porad, jsem zvedava, kdy si nekdo vsimne, ze mu chybi minipes.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 22:19
- Nahlásit
PetraK
ta kytka - není to Sedum?
Sedum to neni, ja uz to mela kdysi najity... Proste sukulent, co prvne kvete, tak ho beru.
Právě jsem s mámou volala. tak... si narvala pupek šunko /ona jinak moc právě nejí, zas v nemocnici zhubla/, ochutnala ten sulc a to nemluvím o tom, že sežrala vrchovatej talíř česnekačky.
ale tak to je dobre, ze doplnuje energii!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 22:20
- Nahlásit
finska lapina na finskym treku s panikem, jako ta přiroda fakt parada, nevim jestli je to more a nebo jezero
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 22:21
- Nahlásit
Fifi
super, ze ti neco kvete ale neporadim teda
Maya
hustyyyy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 22:35
- Nahlásit
ma i zimni koukam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 00:24
- Nahlásit
Ještě stále nemám sbaleno. Jsem hrozná...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 00:34
- Nahlásit
birma
Nezapomen spacak!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 01:17
- Nahlásit
Fifi
Ten mám
Chybí mi zatím Adamovo krmení (ještě se suší), nůž, vlhký ubrousky, bunda, kšiltovka, násoska a Adamův košík chtěla jsem ještě kreslící potřeby, ale už takhle to vypadá, že se nedostanu pod 12 kg + voda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 06:24
- Nahlásit
birma
ja mam asi 15kg... uf... navazila sem 12 bez jidla a to asi 3kg je...
vlhky ubrousky sem ani nekoupila...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 06:27
- Nahlásit
cernej caj
Jakože 15 + voda?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 07:24
- Nahlásit
birma
15 celkem nastesti... (2l vody uz sem napustila, at mam do vlaku a na rano).
doufam teda, ze v komarniku se bude dat voda nabrat, nechce se mi rovnou odjizdet se 4ma l
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 07:27
- Nahlásit
zapomela sem to nejlepsi, diky nutnosti jet na urazovku sem videla dvojitou duhu v brne od urazovky!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 07:40
- Nahlásit
cernej caj
Tak to jo. Já jsem na 13,7 + voda (Vlastík psal, že počítá s možností denně nabrat, takže budu brát tak 2-3 l + 1 l vezme Adam). Ale mám v tom nakonec i ty akvarely, doufám, že mě nepoženete a že je aspoň jednou vytáhnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 08:03
- Nahlásit
cernejcaj
taky u nas byla vcera dvojita duha pekne cela do oblouku jsem udelala fotky ale neni to ono
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 08:18
- Nahlásit
birma
no pri tech 20km/den bys na to mela mit prostoru dost, budu se moooc tesit na obrazky!
(sem zvazovala, jestli si treba nevzit kus bloku a nezkusit psat denik, bohuzel nemam psaci strevo a nevim, jak se to dela
tak supr, ten filt v kazdym pripade mam zabalenej.
Maya
u nas teda do oblouku byla jen jedna a ja to rychle blejskla telefonem ale v mestky zastavbe...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 08:28
- Nahlásit
se mi ani cela nevesla
http://www.dropbox.com/s/5zm3mvbl0wow23h/20160601_ 201913.jpg
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 08:52
- Nahlásit
cernej caj
Blok vezmi a piš! Já to mám v plánu to příští jaro, tak chci otestovat, jestli na to budu mít cguť a sílu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:01
- Nahlásit
cernej caj
bohuzel nemam psaci strevo
no a nestačila by ti tužka nebo propiska?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:20
- Nahlásit
birma
ale hledala sem na netu jak psat takovyhle cestovatelsky veci a zadna uzitecna rada
Maya
krasna, nad tema stromama v brne byla "obri" takze me se vesel uz jen prakticky ten kus jak padal dolu, ani horni oblouk se nevesel
kachna_
no asi bude muset
PetraK
asi nesli pozde spat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:32
- Nahlásit
cernej caj
a zadna uzitecna rada
Expedice Slovensko 2.6. - XX.6 2016
Čtvrtek - 2. června 2016 - vyrážíme. Sedáme do vlaku směr pustina. Táhnu obří krosnu která váží asi třista kilo (dobře, tak v reálu "JEN" 15) a doufám, že jsem doma nenechala nic podstatnýho..............a dál už to zvládneš sama
asi nesli pozde spat
no měla bych si z nich brát příklad
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:35
- Nahlásit
PetraKcernej caj
Expedice Slovensko 2.6. - XX.6 2016
Expedice Slovensko 2.6. - XX.6 2016 aneb jak nás honil zubr a jídlo nám v noci sežral medvěd ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:44
- Nahlásit
PetraK
vis jakej je rozdil mezi mnou a tebou?
u toho tvyho se smeju
ja napisu: ctvrtek 2.6 - sedime ve vlaku a snazime se usnout.
patek 3.6 - tak sme dorazili, a chcalo. vyrazili sme na duklu po cervene.
Fajka
ja nemam ani tvoje strevo, ktery je husty (a tlusty omzna taky ale ja to proste neumim podat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:47
- Nahlásit
Fajka
jídlo nám v noci sežral medvěd ..
a tak se rovnoudruhej den vracíme
cernej caj
u toho tvyho se smeju
popusť uzdu fantazii, bav se a klidně přeháněj, neboj se toho, je to zábava, není to sloh na madurýdu.
vyrazili sme na duklu
dete i na fotbal jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:48
- Nahlásit
cernej caj
ja nemam ani tvoje strevo, ktery je husty (a tlusty omzna taky ale ja to proste neumim podat
a tak zas máš střevo (tlustý i tenký) na něco jinýho no.... třá na focení a kolikrát jedna povedená fotka je lepší než tisíc slov ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:49
- Nahlásit
PetraK
ja neumim psat zabavne. ja umim psat relativne ctive v jistym ohledu (ale slohy namaturu, sem mela nejlepsi z tehdejsich 4taku ale prave jen neco...
tak o fotbale ja nic nevim dukla praha nebo jak?
|