| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:13
- Nahlásit
ty jo, teď jsem nasla super zdravotni zpravu britskeho klubu lapin, vsechny mozny i nemozny nemoci rozpocitany nejen na procenta, ale i pocty jedincu timto trpicich, kylu tam maj taky jako ostatne i vsechno dalsi, ale je to zajimavy, ale lepsi to necist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:15
- Nahlásit
Fifi
en jsem potrebovala napsat, ze ta formulace s hyperaktivnim stenetem = kyla je nesmysl - zcela bez vztahu k tvymu budoucimu budulinkovi, chapes
aha, už jo tak ja o tom nic nevim, takze jak jsem koupila na netu, tak prodavam, tak ale doufam že mas pravdu
ono to bude asi jak s DKK a podobnym, že se dedi vlohy a pak se buď prihodi a nebo ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:17
- Nahlásit
Fajka
třá skončíš jak já... jelito už je po treku zase na svejch a kope na zahradě jámy
Dela jezirka, je to dochtour rozumnej, chce vodu zachycovat!
Maya
Hele, ty uz nezkoumej, neres, neprepinej... Budes mit zdravy stekanatko, navic zrovna v GB je veskerej chov dosti mimo realitu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 07:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
Milča měla taky kýlu (ale neoperovanou). To mě ale zaujalo, páč je normálně zbonitovaná. Králíka bych na kýlu povinně vyhodila (ale zas nemáme pořádně propracovaný problémy špatně postavených končetin, i když to samozřejmě máme těžší, to posouzení postoje myslím)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 07:38
- Nahlásit
Fifi
ta formulace s hyperaktivnim stenetem = kyla je nesmysl
to sice asi ano, ale nic to nemění na tom, že Maya bude mít hyperaktivního lapině a všichni se jí tu budeme smát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 19:05
- Nahlásit
Xerxová
to jsou krasny fotky s detickama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 19:07
- Nahlásit
se jako smejte klidne už ted, aby toho nebylo dost, Dorin ma kasel bo co, sipe, chrchla a misto stekani pisti, jako jeste nekasle, ale je to asi zacatek a nebo nejaka angina, sem mu zacala davat ty eukalyptovy kapky, co mel na kasel Kim a doufam že to zabere
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 19:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
Dorin ma kasel bo co, sipe, chrchla a misto stekani pist
tak snad to chytíš včas, než se to rozjede
Xerxová
ten je proti dětem kouzelně velký
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2016 19:34
- Nahlásit
kachna_
no ma to odedneska, vcera byl jeste v poho, zase chrchle ten souseduv pes, fakt myslim, že to ma od nej, i kdyz teda nevim, jestli se to muze prenest i kdyz spolu nejsou v kontaktu, ale mame zahrady vedle sebe
ut jsem to sousedovi rikala, ale jemu je to sumak
prej bylo i letos, se divim, ze se zdejsi silenci nezucastnujou, letos prej i beh pres rybnik a tak
http://www.pesweb.cz/cz/730.1-rocnik-vlkodlak-race -charitativni-extremni-zavod-se-psy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2016 08:07
- Nahlásit
maya psincový kašel se šíří rychle - jitrocelový sirup pro děti většinou zabere... Než přivezeš prťavce, snad to vymizí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2016 08:47
- Nahlásit
nedocitam
patek mokrej zespoda ale jinak hezky, vcera teplo, dneska zatim krasny rano. cekam na brzdy noci zatim fajn, nikdo nemame zdravotni obtize. 18+25 km. dneska musime 25 do balnice do postele. 2 dny jen les les, les, krasnej ale zadny vyhledy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2016 09:48
- Nahlásit
a heleme se... zpráva z pustiny A všichni jsou živí a zdraví, dneska večer je čeká sprcha a postel... takže vše jde, zdá se, podle plánu.
Tady je klíííídek - psisko spí, všichni ostatní jsou v bazénu. Když jsou tu Trpajzlíci, trpí psisko silnou spací nedostatečností Večer s nima řádil s míčem (a byl vzorně opatrný, i když jsem často trnula, že to nedobrzdí a smete je ), pak s "dospěláky" byl u ohýnku až do půlnoci (měl tam velký pelech, ale pochopitelně nespal) a po šesté ráno už zase musel dávat pozor na ty prťavce... Těžký život chůvy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2016 15:28
- Nahlásit
teď nás honila bouřka po lese - ale nakonec jsme jí utekli... První kapky spadly až u auta - a u nás na dvorku sucho...
Dnešní úlovek patnáct hřibů - ale všechno tvrdí tmaví kováři. Už by to chtělo změnu Ale lepší něco, než nic.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2016 22:57
- Nahlásit
Xerxová
u nás celý den celkem azuro, jestli rostou houby netuším,
koukám táborníci žijou, takže dobrý
nové foto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 05:33
- Nahlásit
Maya
ten je nááááádhernej!!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 06:36
- Nahlásit
Maya hezký štěník... trošku mám pocit, jako by byl zachycen ve skoku... ale možná zdání klame a jen hezky tiše klidně hačáááá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 06:52
- Nahlásit
Xerxová
hezky tiše klidně hačáááá
no jistěěěěěěě , ale je to nádhernej chlupáč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 08:40
- Nahlásit
Xerxova
naaaahodou byla i fotka jak klidne cucha ke kerickum
ale ta byla z boku takze nebyly videt ty krasny prouzky na hrudi
ale pruhatec to teda neni
kdy se vracej slapky od tech medvedu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 08:52
- Nahlásit
Maya
to je ted vyloženě statickej štěník
Zbarvenej je teda kráásně, a bude asi i krásně prdlej
kdy se vracej slapky od tech medvedu
jestli už jim medvědi vykradli jídlo tak asi brzo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 09:03
- Nahlásit
Fajka
no on Kim jako stene taky nebyl zrovna statickej
http://assil.sweb.cz/fotky-Kim/KIMgalerie1/photo8. jpg
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 09:19
- Nahlásit
Maya
no on Kim jako stene taky nebyl zrovna statickej
to je sice možný ale z očí mu takový raraši nečučej jako tady lapiňátku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 09:33
- Nahlásit
Fajka
Milče koukalo z očí něco podobného jako lapinovi.
Ale taky mi mamča onehdá, když jsme se bavili o tom, že jsem z těch dvou štěňat nevybrala to klidnější, řekla zcela bezprostředně
"ty si debil, viď?"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 09:50
- Nahlásit
kachna_
řekla zcela bezprostředně
"ty si debil, viď
hodná ...upřímná maminka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 10:35
- Nahlásit
pravda je ze u tech lapin delaj hodne ty zluty vlci oci to spicove nemivaj
kachna
koukam jak ja prece si nevezmu to staticky postavajici stene kdyz to druhy tak hezky hopka kolem a roztomile se mi snazi zakousnout botu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 10:38
- Nahlásit
PetraK
to jste si hezky uzili
oravda v sobotu byla teda fakt sauna ma padnuti a pak abi nesprchlo se nedivim ze to Bubici nedelalo moc dobre
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 10:49
- Nahlásit
Maya
u tech lapin delaj hodne ty zluty vlci oci to spicove nemivaj
ne, to dělá ten pološílenej výraz, to špicové občas mívaj
prece si nevezmu to staticky postavajici stene
žejo? ale ty konce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 10:53
- Nahlásit
My jsme v sobotu koukali na blesky a bouřku. Dokonce to vyšlo tak, že LUcinka měla ze zkaženého večera úžasnej.
Kačenka se totiž přetáhla (ona jak po obědě nespí, vstává v půl sedmé, tak je prostě v osm občas unavená, i když mají po obědě pohádku...). No a tak byla protivná jak tři činže a došlo to k tomu, že Michal přestal číst pohádku, což byl trest i pro Lůcu, která v tom byla úplně nevinně a snažila se naopak pomoc. Tak jsem uspala píďalu a došla pro ní, ať jde s náma koukat na blesky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
tak hezky hopka kolem a roztomile se mi snazi zakousnout botu
jak to říkala kachny maminka???
ze to Bubici nedelalo moc dobre
dosti mě vyděsila, páč z vláčku vyrazila jako šůs a pak v poměrně krátkým okamžiku změna o 180° i když jsem to najevo nedala, páč jednak návštěva byla z toho víc hyn než já, druhak hlavně kvůli Bubrdlíně. Prostě jsme počkali ve stínu. Rumouš při tom stihnul líbnout kolemjdoucí maminku s dítětem. Na lýtko - fetišista asi. Hrozně jsem se omlouvala, protože moje pozornost v tu chvíli byla fakt upřená na Bubu. Paní se smála a naopak si ho mudlala, což ho pochopitelně aktivovalo do max a předvedl se v plné kráse Brežněva, páč jak o něj je projeven větší zájem, tak ho to přemůže. Bubi pak už ťapala cajk. V ten moment se fakt udělalo na krátkou dobu děsný počasí.
kachna_
Tak jsem uspala píďalu a došla pro ní, ať jde s náma koukat na blesky.
jé! Seš moc moudrá máteř! Nevěr mamince, když říká, žes debil (nebo jen trochu )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 14:24
- Nahlásit
PetraK Apka dorazila s ohařiskem a nebo bezpsí ?? Věřím, že psiska si to s ní užila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 14:49
- Nahlásit
Xerxová
Apka dorazila bez ohařiska, byli jsme tentokrát u nás doma a to by na malém prostoru nemuselo být Cu příjemný. Tak jí to Rumoušek zdatně vynahradil ."A taky bylo vidět, že stejně jako děti, když jim přijede nějaká "teta", tak měl posléze sklony býti rozjíven , což se nesetkalo s mým kladným ohlasem
|