Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:53
- Nahlásit

cernej caj
ja napisu: ctvrtek 2.6 - sedime ve vlaku a snazime se usnout.
patek 3.6 - tak sme dorazili, a chcalo. vyrazili sme na duklu po cervene.

taky dobrý!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 09:56
- Nahlásit

cernejcaj
ja te chaou taky bych v zivote nenapsala neco takovyho jako PetraK nebo Fajka na to fakt musej bejt nejaky specialni bunky
muj denik by byl tak akorat sbirkou holejch nezazivnejch faktu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:07
- Nahlásit

kachna_
ale nudny to nema smysl ase ani snazit

Maya
zato sem nasla rozepsanou povidku kterou sem rozepsala asi v 19ti a pak asi 5let zpatky mirne poupravila a dopsala 2 strany... sakra, musim to dopsat ale nemaaaam napad ducharska romantarna, zajemcum poslu mailem pokud nemaj nad cim zvracet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:07
- Nahlásit

maya ale ono je to i o těch holejch faktech - píšeme si (v případě neschopnosti psaní kreslíme či vybarvujeme a vstupenky a účtenky lepíme) deníky každou dovolenou - kde jsme byli, co jsme viděli, co se nám mocmoc líbilo, co nás zklamalo, kolik jsme utratili a za co. Jen holé odrážky.... ale dá se zpětně vzpomenout na řadu zážitků i pocitů, které jinak vymizí

Naše malá si "psala" první deník před první třídou, když s náma sjížděla Vltavu... A vnoučatům (včera šest a v srpnu čtyři) jsem už koupila sešit a barvičky a lepidlo - budou povinně deníkovat každý den - už za měsíc nám to vypukne...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:15
- Nahlásit

cernejcaj
posli se dneska celjem nudim tak bych si pocetla

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:17
- Nahlásit

Xerxova
tak urcite ale ty holy fakta jsou pro ucastniky jiny lidi by to nudilo zatimco texty od PetryK nebo Fajky si precte kdokoliv ototoze jsou proste zabavny sami o sobe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:19
- Nahlásit

Maya
mas to v mailu, ale je to fakt desny (sem si to vytiskla do vlaku tak jestli nuda neni jako lepsi? a kdyby ses chtela potrhat smichy nad trapnosti, naivitou a nezkusenosti, podivam se, zda se mi nekde v mailech nevali skvosty dalsi 20let stary

jinak si koupim denicek a zkusim neco plodit.

Xerxová
taky to delam, i kdyz vetsinou zpetne. denicek vozim jen na autodovoleny

kachna_
Člen
- Nahlásit

Xerxová
to zní dobře

Přemýšlím, není to naprosto aktuální - Kaččiny nejlepší kamarádky (dvojčata, bydlí od nás 200 m) půjdou do téhle školy, nejspíš budou mít odklad (ale to zjistím včas).
- dojíždět do relativně dobré školy, začínat bez kamarádů
- chodit do relativně špatné blízké školy s nejlepšíma kamarádkama
Co je lepší podle vás? Kačenka není určitě výrazný extrovert,

birma
Člen
- Nahlásit

Maya
Tak od holejch faktů se může odpíchnout někdo další, kdo chce danou oblast navštívit a zvažuje, kam jo a kam ne

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:20
- Nahlásit

kachna_
nemůžeš jí dát do tý dobrý dál a kdyby tam měla problém (což nepředpokládám), tak ji nechat přeřadit do tý blíž, kde už by měla kamarádky?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:24
- Nahlásit

koukam jsou deniky i online akorat v pustine asi naprt
http://www.traveldiariesapp.com

kachna
urcite bych ji dala do lepsi skoly nebude tam urcite sama bez kamaradu takze se s nekym takovym skamaradi

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:34
- Nahlásit

cernej caj

neumim psat zabavne.

třeba se pleteš? prostě se odvaž a je to

dukla praha nebo jak?

jo, dukla praha versus zubři z pustiny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:36
- Nahlásit

kachna_
tak to je naprd, no... ja jako asocial stridala skoly a taky me to nepoznamenalo,t ak sem se pul roku s nikym nebavila ale casem se podda vsechno... sla bych osobne do relativne dobre skoly, kamaradky ma kousek a muzou se vidat po skole

birma
nebo

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 10:39
- Nahlásit

kachna_

já bych asi taky volila tu lepší školu. Ona sice není extrovert to je pravda, ale dokáže se pohybovat i mezi neznámejma dospělejma a komunikovat. Je šikovná a zvládne to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 11:34
- Nahlásit

chlapik se psem na treku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 12:41
- Nahlásit

pracovni kopr preddovolenkovy...

tatinek je uz doma

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 12:44
- Nahlásit

cernej caj
super video! Nechceš ho dát na fb dt?
tatinek je uz doma
to je moc dobře!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 12:49
- Nahlásit

cernejcaj
tak jsem jichpar precetla a neco jako fakt dobry a skoda ze to nema konec
jako podle me psat umgs akorat ti asi holt nejdou komedyje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:02
- Nahlásit

birma
to mam z nalehko fb, nechci

Maya
dik no asi tak, no me strasne stve, ze sem tenkrat s psanim prestala... taky sem psala mezi cca 12 - 18/19, pak uz prakticky vubec... a nejak se k tomu neumim vratit... (to sou ty internety)... ale nektery kdyz si ctu, tak me uplne stve, ze sem zapomela, jak to melo pokracovat, pac peknej konec by tomu slusel minimalne jako volnocasovej konicek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:14
- Nahlásit

porezala sem se kancelarskym papirem, mam krvavej centak, malem sem si odfikla palec a sakramentsky to boliasi kvalitni papir

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:29
- Nahlásit

cernejcaj
papirem to bolu vic jak nozem
tak nejaky ty konce vymysli nejvic se mi libila asi ta jak zacina s tou Adelkou
scifarnu nam orecteny jen kousek ake taky dobry stejne tak Karibik ten by taky chtel konec
jediny co me nudilo bylo to vo tom baraku a mrtvole to hodit do kose a zbytek dodelat a klidne s tim muzes na verejnost
kdyz si vpomenu na ty cesky antologie ruznejch soutezi tak tam byvaly daleko horsi povidky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:34
- Nahlásit

Maya
tak to me i potesilo, vzhledem k tomu kolik antologii si asi precetla

jo, to s tou adelkou byla posledni, co sem rozepsala... tak sem si to vytiskla do vlaku, ze si to pripomenu a zkusim treba zas popremyslet...

ha, taky mas zkusenosti uz s papirem

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:45
- Nahlásit

cernej caj
co sem rozepsala.
to jsem zvědavá, podle mě to nejde, jak už je člověk jinde zkušenostma...
Já si všechny povídky co? uložila na disk, který jsem ztratila Chjo.
Mám jen jednu, takový veselý ptákoviny, kde hlavní hrdinové byli inspirováni některými spolužáky. Chybí mi klidnej čas (moc se třeba na tři odpoledne zakopat doma k počítači), mooooc času.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:47
- Nahlásit

Nutně potřebuju, aby aspoň do šesti nepršelo. Prosím, zařiďte to někdo. Díky moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:49
- Nahlásit

kachna_
ja bych to asi mohla dopsat, kdybych vymyslela zapletku asi... kdo vi, no...

nebo zacit znova treba.

s diskem to je mi lito ja ted zjistila ze co mam v mailu par let starej archiv zahranenej ze 486 tak ty wordy nejdou otevrit

az deti povyrostou, vratis se k tomu

jo a drzim palce, at neprsi!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 13:55
- Nahlásit

kachna
zase nejaka akce?

cernej caj
mozna ma kachna pravdu s tim dopisovanim
i kdyz tezko rict je spousta dospelejch spisovatelu ktery pisou timhle stylem oro mladez
a nebo predelat hlavni postavy z party mladochu na nejakou dospelou skupinku

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 14:01
- Nahlásit

cernejcaj
tak ono to muzes hodit taky trebema na pismak poradne si obrnit nervy abys vydrzela ktitiku a urcite by padly nejake rady od lidi co taky pisou

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 14:04
- Nahlásit

ja vcera docetla treti dil serie Pekekna krev scifi mystery a tak v jednom fakt parada a bavilo me to ivty napady tam ohledne bible a historie

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 14:10
- Nahlásit

Maya
zase nejaka akce?
jj, ve školce byla plánovaná "zahradní slavnost" pro rodiče s dětmi. Firma, co to měla zajistit prý odpadla, tak paní učitelka přišla s geniálním nápadem, hodit to na rodiče.
No a když už to takhle dopadlo,tak si to chceme užít a udělat pořádně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2016 14:13
- Nahlásit

Maya
no me prave mrzi, ze hromada skolnich praci zmizela, na maturitu mi ucitel vychvalil nej sloh z tehdejsiho maturitniho a s jednou povidkou mi i na gymplu rikala, ze to muzu poslat do casopisu, ale ono je to dost tim, ze jak nebyl net tak sem se tim casto zabavovala a ted skoncim u online serialu...

jinak s tim dopisovanim mozna jo, no... byla sem jednou na workshopu jak psat povidky, dostala sem za ukol napsat romantarnu, tak sem ji vymyslela ale nenapsala ani carku a dalsi lekci zrusili pro malej zajem takze sem ani nebyla nucena...

to vypada dobre ta pekelna krev (james rollins?). ja ted ctu ten pad a napad paradni ale dej je nekdy az desne nudnej, na kazdy strance zduraznuje jak je SEAL a jak tam likviduje... myslim, ze orezat ty masakralni casti kdy nekoho oddelavaj, schovavaj se a tak, bylo by to sviznejsi a vyrazne zlepsilo celkovej dojem. Paradni napad zkazenej dlouhejma udesnejma bojovejma pasazema...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání